Ohabangkosmetik

IG org KG, bisnesman kosmetik and abah for3 kidsπŸ™πŸ»,i love cook,nature,fesyen,health πŸ’ͺ🏻 plz go to my youtube πŸ“Έ updte by admin- my manager☎️012-9070473

http://youtube.terlajaklaris.my/

1,950 posts 2,180,503 followers 34 following

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

55πŸ’¬

siapa nak rasa?? kalau ramai insyallah sy buka kedai makan😝😝😝disebbkan ramai yg merayu meronta2 nakkan tips masakan sy.. jadi sy uploadkan lah cara masakan spacial asam peda diet banjar style saya.. .
.
.

apa pun jenis ikan
bawang merah
1 biji bawang putih
2 cm halia
1 mangkuk cili kering kisar - boleh letak lebih
3 cm belacan -
2 cm kunyit hidup
3 batang serai - dititik
Daun kesum + bungan kantan
Bendi / terung
Air asam jawa secukupnya
Garam + gula
Minyak zaitun utk menumis

157πŸ’¬

Jom tengok koleksi tudung @aliff_syukri X @gohalalofficial
Banyak design menarik yg wajib anda dapatkan.
.
Follow IG @aliff_syukri utk pembelian drpd stokis yg akan release pada 26/10/17..
Pembelian melalui online boleh visit website www.gohalal.com.my akan release pada 1/11/2017

56πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

37πŸ’¬

siapa pernah cuba kocok ni cuba share pengalaman anda??
.
.
boleh memperlahankan proses penuaan.
Mencegah gejala menopaus.
Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
Mengatasi masalah bau bahagian intim wanita.
Menguatkan bahagian rahim.
Memulihkan tenaga selepas bersalin.
Mengekalkan berat badan yang ideal.
Membantu mengawal paras kolesterol.
Membantu kawal gula di dalam darah.
Melancarkan peredaran darah.
Mengawal tekanan darah.
Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat
dan kulit kusam.
Memelihara keremajaan kulit.
Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus.
Meningkatkan tahap metabolisme.
Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan.
Menguatkan sistem imunisasi.
Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita.
Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan.
Menyingkirkan toksin.
Mengetatkan otot faraj.
Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid.
Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita.
Menganjal dan membesarkan saiz payudara.
Mengatasi masalah sakit puan.
.
. kepada korang yang nak cuba harga x mahal hnya rm79 jeer botol besar tahan 2bulan.. boleh dapatkan pada ini di semua kedai jamu farmasi caring dan juga melalui Agen online kami seperti di bawahπŸ’― berkesan..

74πŸ’¬

handsome awek ni @jannanick πŸ˜†πŸ˜† setuju tak??
.
.
.
tak zabarrr nak tunggu drama arahan @michaelang38 coffe prince mesti letoop? Sbb nanti ada kemunculan sy utk 5episode😎😎

306πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

81πŸ’¬

manis tak kakak saya?? sy bersama dgn bos besar wanita hari ni tv3 .. wajah nmpak serius tapi baik hati tauu @kalijahwati dah lama kerja dgn akak ni org lama..

136πŸ’¬

Apabila saya posting mengambarkan kejayaan dan motivasi. Berilah sokongan, doakan kejayaan saya supaya kamu juga didoakan saya ataupun malaikat.. bukan dok mengutuk.. Sebenarnya banyak lagi sisi kegagalan saya yg anda tak nmpak, luka, kesedihan dan kejatuhan yang membebani saya sampai sy menangis seorg diri...cuma skrg ramai yg nampak sisi kejayaan sahaja..
Semuanya disimpan dan ditelan sendiri... yg sukar diungkapakan..
.
.
berkat simpanan duit gaji sy.. alhamulillah.. thnks KWSP .. boleh bayar deposit umah pen house saya di pavilion

953πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

86πŸ’¬

sedap gak bawa tak rasa naik kete mcm naik kapal terbang walapun langar bonggol..
.
.

hahah siapa nak sewa kete ni utk shooting, weeding atau apa shaja boleh call or wassup bodyguard saya abg jo +60 11-1438 8886 booking cpt2 tauu layanan mcm saudara mara punya😘😘😘

170πŸ’¬

lawan tomey lahh bodyguard aku ni.. siapa nak tngok part 2?? kalau ramai yg nak tngok mcm mana sy drive komen nakkkk nanti sy uploadkan..kalau sikt komen malas laah saya nak postπŸ˜‚πŸ˜‚
.
hahah siapa nak sewa kete ni utk shooting, weeding atau apa shaja boleh call or wassup bodyguard saya abg jo +60 11-1438 8886 booking cpt2 tauu layanan mcm saudara mara punya😘😘😘

270πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

66πŸ’¬

Salam magrib .. siapa kenal zaid dan zakiah??? Inyallah cerita tu ada sambungan yaa.. korang rasa apa yg akan terjadi dgn zaid lps ni??

195πŸ’¬

hari ni sy masak spacial utk family saya.. asam peda kepala ikan jenahak .. siapa nak sy uploadkan vedio resepi masakan saya??

269πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

247πŸ’¬

Air masyur air berdoa yg terbaik campuran madu dan zafran.. siapa dah cuba? Kalau nak lagi sedap perahkan limau dan simpan dlm peti ais..rm4.50 boleh beli dgn stokis online kami atau smua kedai jamundan caring farmasi..

73πŸ’¬

firts time saya rasa..org kata puding ni hnya ada di istana jee.. rasa dia masyallah sedap yaa kalau di luar ada jual tak sy nak beli.. vedio ni sy ambik waktu samtapan diraja ..

337πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

78πŸ’¬

disebalikk kejayaan dherbs hari ini wanita ini tulanh belakang kejyaan d'herbs holding sdn bhd ..thanks my wife and my manager @shahidadherbs
.
.
tak sangka sy terpilih mendapat anugerah ini dr yayasan usahawan malaysia SME enterpreneship malaysiaApabila ada kawan korang posting mengambarkan kejayaan dan motivasi. Berilah sokongan, doakan kejayaan beliau supaya kamu juga didoakan org ataupun malaikat bukan dok mengutuk.. Sebenarnya banyak lagi sisi kegagalan, luka, kesedihan dan kejatuhan yang membebani beliau...cuma ramai yg nampak sisi kejayaan sahaja..
Semuanya disimpan dan ditelan sendiri... yg sukar diungkapakan..

147πŸ’¬

makanan mat salleh ni bukan jiwa saya laaπŸ˜₯

221πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

79πŸ’¬

contoh terbaik ikon malaysia setuju tak??..baik budi pekerti smua cukup pakej yee tak jemu mata memandang.. @ctdk
.
.
tak sangka sy terpilih mendapat anugerah ini yayasan usahawan malaysia SME enterpreneship malaysia bahgian personal branding bisnesπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

224πŸ’¬

bersama org berjaya πŸ‡²πŸ‡Ύ tak sangka sy terpilih mendapat anugerah ini yayasan usahawan malaysia SME enterpreneship malaysia @ctdk @vivyyusof

78πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

55πŸ’¬

Apa hobi awak?? Haa ni Hobi baru saya..
.
.
Bila dia terlalu sibuk kadangkala kita perlukan terapi dan hobi.. tapi hobi saya ni pelik style org kampung.. sy suka bela ayam serama dan nak cari lagi ayam serama mcm ni lagi 20ekor.. siapa ada nak jual plz wassup gambar dan harga kat manager saya 0123743261 yaπŸ™πŸ»πŸ™πŸ» @sugeh.resort

136πŸ’¬

Maafkan saya @jannanick ..cer teka apa yg saya buat dgn jannah sampai di marah sgt dgn sy???
.
.
tak zabarrr nak tunggu drama arahan @michaelang38 coffe prince mesti letoop? Sbb nanti ada kemunculan sy utk 5episode😎😎

129πŸ’¬

setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘

120πŸ’¬

bukan mudah menjadi isteri sy yg menjaga saya sebagai isteri merangkap pengurus semua hal..
.
.
kekdang 2minggu tak jumpa sbb kerja..begini la kehidupan saya seharian.. setiap hari sibuk dgn shooting sana sini... skrg ni saya tgh shoot utk majalah nona ruangan vvip by @kiffyrazak_nona .tudung wife sy dr @aliff_syukri .
nantikan majalah nona @majalahnona utk bln november nnt di halaman vvip
#majalahnona

95πŸ’¬

Hidup zaman2 kanak2 tidak seindah kanak2 lain.. mak ayah saya bercerai menjadikan sy kuat lain dr kanak2 yg lain..
.
.
Sejarah silam kisah hidup yg saya yg pahit ketika kecik menjadikan sy ingin menjadi abah yg sempurna utk anak2 saya .. Di sekeliling sebenarnya ada banyak peluang untuk kita berusaha utk berjaya walapun sy berjaya bukan hasil masuk universiti,pinjaman duit family atau bank.... .
.
sy yakin yg penting kita kn teruslah berani untuk menerokanya segala peluang terutama waktu muda ..suapaya nanti dah besar sy nak anak2 saya tahu saya adalah hero masa depan mereka dan jadi lebih hebat dr saya nanti..πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 @qadejah @baem_adham @ammarahyan

248πŸ’¬