Ohabangkosmetik

IG org KG, bisnesman kosmetik and im a good abahπŸ™πŸ»,i love cook,nature,fesyen,health πŸ’ͺ🏻 plz go to my youtube πŸ“Έ updte by admin- my manager☎️016 7793452

http://youtube.terlajaklaris.my/

2,600 posts 2,304,680 followers 35 following

siapa like??
.
.
syukur dah top 1 trending seluruh malaysia baru 2hari diupload dah nak dekat 2mil .. demi peminat sy buat lagu #abangnaktegur sy buat versi 2.0 boleh saya tahu siapa yg like tu sbb ada beratus ribu yg likeπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜
.
.
korang jgn lupa buat prodi, smule, minimng tau sbb lepas muzik vedio official keluar by next week saya akan umumkan pemenang..

1,821πŸ’¬

my brekpes.. siapa bawa bekal cari rezki sila komen di bawah kota geng😝

666πŸ’¬

redhakan rezkiku

67πŸ’¬

Loading...

cuba pilih.. confius nak pilih awek cun kiri atau kanan dua dua cun dan single niπŸ˜‚
.
.
πŸ˜‚saja bergurau jngan marah yaa my wife.. @renahazrena @uyainaarshad mengayakan tudung jenama @aliff_syukri

112πŸ’¬

pahit dan getir..bukan niat sy nak menunjuk cuma sy share kegembiraan dan semngat kpd rakan media sosial sayaπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
.
.
hampir 10tahun jenama dherbs.. akhirnya ini antara 20 impian sy yg bakal terlaksana hujung bulan depan dengan nilai tanah sahaja rm6juta nama yg diluluskan pihak jais adalah surau aliff .. syukur alhamdulillahπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»Terima kasih Allah atas perjalanan yang memberi pengalaman dan pembelajaran yang sangat berguna. . sampaikan sy mampu mempunyai saya surau saya sndiri di banda kota damansara petaling jaya.. yg telah dirancng 3tahun lepas ..terima kasih kepada ex staff saya en fikry dan memed yg menjaya impian saya ini.. bukan senag weeyy kerja dgn org kerajaan, masyarakat keliling dan banyak pihak yg terlibat..
.
.

percaya atau tidak hasil apa yg saya ada hari ini hnya sekdar bermodalkan rm450 sahaja berniaga dipasar tani...dan sy sendiri tak sangka diusia 30tahun begini semua impian saya sudah tercapai..
Kepada bakal usahawan di luar sana, usah takut dan gentar utk mahu memulakan langkah. Hanya pengecut sahaja tidak memulakan apa apa untuk kemudian hari. Dan mengeluh dengan nasibnya. Tiada istilah terlambat dalam memulakan sebuah usaha. Hasil yang luar biasa memerlukan usaha dan fokus yang juga luarbiasa
.

Kepada rakan rakan tak kesah apa yg anda jual ..niaga yang masih di arena, selamat maju jaya saya ucapkan. Bila sale jatuh, bukan ilmu pengurusan yang kita mesti hadam. Ilmu menaikkan sale itu yang lebih utama.. Teruskan usaha anda ke puncak jaya. Setiap yang berlaku pasti punya hikmahnya. InshaAllah allah bijak mencatur segalanya dr insan yg gagal spm dan tak pandai sekeping english aliff syukri kamarzaman .. apa impian awak???
.
.

sesiapa yg mahu berniaga yg ingin sy bantu dgn modal rm350 boleh wassup sy 0132334133 sy akan adakan seminar bangkit berjaya lagi 2minggu jom sertai sy..

741πŸ’¬

sy selalu buat😝😝😝korang ada buat tak??

245πŸ’¬

Loading...

dugaan .
.
5mnit sekali menagis.. dah bawa gi hospital pakar kanak2. kesian sister dan bibik2 saya x leh tido malam dan siang.. jaga yom.. nasib baik mina x kuat menagis @babyterlajaklaris kalau tidak boleh pangsan saya..kalau korang nak tngok mcm mana yom jumpa doctor kena follow ig @babyterlajaklaris sy dah postπŸ‘ŒπŸ»

1,717πŸ’¬

dulu mina ramai org cakap mcm muka anaknsy gelap laa apa.. bila dah besar berubah dan tmbah comel dan baikk sgt jarang meragam.. setuju tak korang?? @babyterlajaklaris

499πŸ’¬

siapa dia yee yg istimewa sgt..

2,738πŸ’¬

Loading...

tak akan rugi korang tngok filem badang best sgt.. semalam preview with my heroin yg hebat sgt dlm filem @fashasandha

164πŸ’¬

lepas gian nak makan.. masakan spacial thai @masakanterlajaklaris siapa nak dan rasa masakan saya boleh call no 0132091889 setiap hari saya akan masak berbebagi manu yg sedap.. atau boleh follow ig @masakanterlajaklaris

252πŸ’¬

setuju tak?

55πŸ’¬

Loading...

im ready to live tv3.. siapa tngok saya tadi best tak saya menyanyi???

187πŸ’¬

ontehway nak bersiap pilih kasut utk live kejap lagi ditv3 .. jgn lupa tngok ya..

84πŸ’¬

setuju tak??

87πŸ’¬

Loading...

pempuan simpanan 😜😜😜 ni dlm filem je lah..malam berlangsung tayangan perdana filem bdang ramai giler org thanks pada yg tgok.. @zalfazin

154πŸ’¬

Demi memenuhi permntaan korang dan biar puas hati sy... saya buat vs lagi #abangnaktegur Versi 2.0 sgn wife saya.. kena tengok ni...walaupun video klip ni x mewah cuma dalam bilik je harap korang suka tau.. harap2 x ada yg terasa hati sbb susah nak terima teguran😰..... berapa like korang nak kasi??? jgn lupa tag dan share kat kawan korang..
.
.
korang boleh dengar dan lihat lirik vedio ini di @krumusic ..secara full dan di YouTube ..Bermula hari ini anda boleh terus mendengarkan lagu saya di YouTube cara rasmi dan maxis ,celcom boleh ke spotyfiy dan ifone semua boleh lahh taip
https://youtu.be/TOe6445i_x4

12,104πŸ’¬

setuju tak??

351πŸ’¬

Loading...

saya akan buat sesuatu.. why masih unlike korang apa masalah .. smua masalah dan perbalahan kerana korang puas hati korang kan..

3,709πŸ’¬

harini saya meroyan dgn semua head kontraktor rumah saya...kumpulkan 20 kontraktor utk siapkan 1 rumah...lambatnya progress...saya dh sgt stress nk pindah...dah lama saya tggu...byk saya nk kena pikir...ape pon saya mintak kerjasama semua dan mintak maap segala terkasar bahasa saya...

438πŸ’¬

benci lah saya seadanya..

66πŸ’¬

Ada masa sy malas..tp amat jarang berlaku..Dia dtg saat sy down..Sy akn bangkit lawan perasaan tu sbb sy nampak life itu indah ..Sy x nak biarkan masalah tu belenggu hidup sy yg sgt indah..
.
Usaha itu benih..hasil itu masa dituai..Baja semasa berusaha ialah mencuba selagi menguntungkan..
KALAU RUGI TINGGALKAN CEPAT2 SUPAYA X SAKIT HATI..Hidup kena cari perkara menguntungkan dunia dn akhirat..

383πŸ’¬

hari pertama saya ambik yom @babyterlajaklaris .. Sya yakin setiap anak yg saya jaga itu ada rezki yg allah dah tetapkan... sy anggap anak angkat yang saya satu tanggugjawab untuk saya jaga sebaik mungkin tidak kisah siapa ibu dan bapa nya.. saya dan isteri sepakat untuk menerima kehadiran anak yang bakal dilahirkan.. #vedio10harilepas

112πŸ’¬

38πŸ’¬

Balik dari Spain saya terus rasa happy sebab dpt jumpa wife @shahidadherbs dan anak2. .
Lawa kan tudung isteri saya? Koleksi @aliff_syukri dgn @gohalalofficial.
Boleh dptkan segera sebab design semua confirm cantik2. 😘

210πŸ’¬

good morning.. tertekan dgn badan sndiri yg dah berisi.. kereta ni pun saya nak sewa kalau nak sewa byk lagi kereta lain .. follow ig @ss_luxurycarental atau call or wassup ..boleh call or wassup 0 11-1438 8886 booking cpt2 tauu layanan mcm saudara mara punya😘😘😘 follow ig @ss_luxurycarental

229πŸ’¬

setuju tak??

60πŸ’¬

Baitulmaqdis hanya untuk orang Islam.... @realdonaldtrump please don't disturb baitulmaqdis.. sila komen dibawah utk tunjukkan protest anda..

998πŸ’¬

im backπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 10hari sy tinggalkan mereka demi mv #abangnaktegur semoga anda sudi mendengarya..

911πŸ’¬

sy tido.. jee

1,846πŸ’¬