Mohd Rizamer

Wechat:Ameerm7 🏎LoweG4ng.fam 🚘NCM Crew 🚹84 📸Photographer / Spookyss image™ Wedding | Motorsports | Everything 📲0174434158 🏡Jitra Kedah 🇲🇾Malaysia

http://www.facebook.com/ameerspookyss

684 posts 4,747 followers 874 following

Pagi Cinta💘
Cinta mungkin akan membuatmu terluka,tapi ia membuatkan kita semakin dewasa,jadilah pribadi yang selalu memaafkan,terutama hatimu
📷 @zakwan.azman @candypicturestudio

17💬

Ok lanja p lah keta hang pagi ni @ayaqkosong oii..sb xdak gambaq nk boh dah and kereta hg elok pada aku dah lani..boh p lah haiy🤪🙄
Support @loweg4ng 🇲🇾📷 @ameerspookyss @spookyssimages

0💬

Ok lanja p lah keta hang pagi ni @ayaqkosong oii..sb xdak gambaq nk boh dah and kereta hg elok pada aku dah lani..boh p lah haiy🤪🙄
Support @loweg4ng 🇲🇾📷 @ameerspookyss @spookyssimages

0💬

Loading...

Ok lanja p lah keta hang pagi ni @ayaqkosong oii..sb xdak gambaq nk boh dah and kereta hg elok pada aku dah lani..boh p lah haiy🤪🙄
Support @loweg4ng 🇲🇾📷 @ameerspookyss @spookyssimages

0💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
#projectkanji
Talent: @myaanaim
Last shoot win win minggu ni..mula minggu depan hingga akhir tahun shoot wedding pulak.pada para pegantin dan sapa2 untuk shoot apa2 boleh terus contact saya yer
OPEN BOOKING UNTUK 2018
Call/Sms/Whatapp:
📲 017-443 4158(ameer)

3💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
#projectkanji
Talent: @myaanaim
Last shoot win win minggu ni..mula minggu depan hingga akhir tahun shoot wedding pulak.pada para pegantin dan sapa2 untuk shoot apa2 boleh terus contact saya yer
OPEN BOOKING UNTUK 2018
Call/Sms/Whatapp:
📲 017-443 4158(ameer)

0💬

Loading...

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
#projectkanji
Talent: @evaa_vangers
Last shoot win win minggu ni..mula minggu depan hingga akhir tahun shoot wedding pulak.pada para pegantin dan sapa2 untuk shoot apa2 boleh terus contact saya yer
OPEN BOOKING UNTUK 2018
Call/Sms/Whatapp:
📲 017-443 4158(ameer)

0💬

Belajarlah mengalah sampai tak seorangpun yang boleh mengalahkanmu,Belajarlah merendah diri sampai tak seorangpun tak boleh merendahkanmu..

17💬

Loading...

SELAMAT MALAM BULAN PURNAMA🌕🌸
“Kutiplah kamu dedak dan serdak,
Itu sahaja yang tertinggal bagi mu
Tertutup mata,mulut dan pekak,
Tersumbat hidung,Matilah kamu”
KATA TUN MAHATHIR👍🏻🇲🇾
@stayhumble_malaysia
@loweg4ng
@NeoStanceMalaysia
#TheGauntletOfficial
#warisstancekartel
#satrianeo
#satriasociety
#noequal
#thebisons
#offclkjgstce
#lokalstance
#static365
#stayhumblemalaysia
#undergroundsleepers
#satriagasm
#stancenation
#ntrfs
#stayhumbleorigin
#ftmntsimsia
#otaikereta
#badassbrotherhood
#thebisons
#kajangstnce

3💬

CHANGE Your life today.Dont gamble on the future.ACT now,without delay..Morning everyone 😊🌟

17💬

SELAMAT PAGI DAN SALAM JUMAAT🤗
Tiada jalan singkat untuk kita sampai ke sesuatu destinasi yang sememangnya jauh.Perjalanan tetap melibatkan langkah demi langkah dan tingkat demi tingkat,All the best sahabat @fikryibrahim moga berjaya dalam kejaya dan moga dipermudahkan segala urusan and jangan lupa doakan aku jugak nah sahabatku😘..Jangan lupa saksikan drama terbaru berliau KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA di Astro Oasis&MayaHD setiap isnin hingga khamis
#saifkitchenjtr
#kushshisha
#fikryibrahim
#fikryibrahimteam
#kernasyurgabukanpercuma
#neocrewsmalaysia
#kedahneocrews
📷 @alewpikhwan

12💬

Loading...

Don’t lose hope.You never know what tomorrow will bring
GOOD NIGHT 💖

8💬

Ok done untuk trek selebriti bersama @fikryibrahim dan Kedah Neo Crew
#fikryibrahim
#kedahneocrews
#trekslebriti

4💬

Loading...

Zaman kegemilangan 2016..tahun ni kita p tgok sahabat2 kita ja..insyallah tahun depan kita cuba rancakkan balek geng

12💬

Loading...

Kadang kita memberi cahaya kepada orang lain,kadang kita terima cahaya dari orang lain,Selama ada cahaya,selalu ada harapan,dan selalu ada jalan.
SELAMAT MALAM CAHAYA 🌟
📷 @zakwan.azman

6💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
PROJECT LAP : Eart Hues Figure
@ehtachala
@radziahradzii
@hanissyazrinaa
Mua:
@nurayuadilamdrodzi
@nurulwafa11
Dress: @qamraa
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

1💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
PROJECT LAP : Eart Hues Figure
@ehtachala
@radziahradzii
@hanissyazrinaa
Mua:
@nurayuadilamdrodzi
@nurulwafa11
Dress: @qamraa
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

4💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
PROJECT LAP : Eart Hues Figure
@ehtachala
@radziahradzii
@hanissyazrinaa
Mua:
@nurayuadilamdrodzi
@nurulwafa11
Dress: @qamraa
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

0💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018

OP: @ameerspookyss
Sub: @ka.khairulamir
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

0💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018

OP: @ameerspookyss
Sub: @ka.khairulamir
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

3💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
Open booking sekarang untuk bulan 11/12 dan 2018

OP: @ameerspookyss
Sub: @ka.khairulamir
Job: @shah.azizanphotography
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

0💬

S P O O K Y S S I M A G E S
......> OPEN MY PAGE <......
@spookyssimages
Open booking sekarang untuk bulan 10/11/12 dan 2018

OP: @ameerspookyss
Sub: @ka.khairulamir
Job: @shah.azizanphotography
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

0💬

Selamt Pagi Cahaya mentari🌞Kesetiaan itu bukan saja seberapa lama mampu bertahan.Tetapi juga seberapa tulus memiliki dengan Segala kekurangan yang ada!
📷 @ka.khairulamir

6💬

BAHAGIA bukan beerti miliki semua yang kita cintai,BAHAGIA itu mencintai semua yang kita miliki.SALAM JUMAAT 💖

2💬

create you moment💖
Open booking sekarang untuk bulan 10/11/12 dan 2018
S P O O K Y S S . I M A G E S
Page: @spookyssimages
OP: @ka.khairulamir
AS: @ameerspookyss
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

2💬

create you moment💖
Open booking sekarang untuk bulan 10/11/12 dan 2018
S P O O K Y S S . I M A G E S
Page: @spookyssimages
OP: @ka.khairulamir
AS: @ameerspookyss
Untuk pakej photography Contact:
Whatapp/Sms/Call: 0174434158 (Ameer)

0💬