ᴋᴀ

18🦋 mind your own business

103 posts 9,958 followers 7,498 following

i'm not afraid to try again. im just afraid of getting hurt for the same reason🍃

0💬

😍

11💬

Life only comes around once,so do whatever makes you happy,and be with whoever makes you smile😊

2💬

Loading...

💜👭💚

0💬

Kadang kadang kau rasa macam kau tak patut kenal sesetengah orang dalam life kau,tapi tulah menda tu lumrah hidup☺️

0💬

Silence the best way to let someone know they did wrong🌈

3💬

Loading...

Goodnight🔥

0💬

baju same tapi ketinggian je tak berapa same🤣🤣

2💬

i can see who worth my time and who's not. If u really wanna talk to me show it im not gonna wait forever👀

2💬

Loading...

Okay dua2 muka macam beleee je🤦🏻‍♀️🤣😂

3💬

Biar baru jumpa semalam pun tapi still rindu lagi 😭insyaallah nanti jumpa neh kak♥️😍

4💬

3-0💙💛

2💬

Loading...

🌸✨

0💬

🤡

0💬

night💔🤪

0💬

Loading...

That awkward moment when you hear something that kills you inside,but you have to act like you’re fine🤗

0💬

💕🌹😘

2💬

Mat acah candid pulak🤣

14💬

Loading...

Bila dah janji dengan aku, keep your promise,sebab once mungkir janji,u will see my promise macam mana😏

0💬

Dimana ada natural light di situ ada ka🤣

0💬

aku bukan jenis lemah lembut,bercakap pun kasar,sebab tu aku hargai orang yang boleh terima aku,stay dari dulu sampai sekarang thanks wei🙂

0💬

Goodnight✨

4💬

Thanks kakak sayang♥️😘

18💬

Alhamdullilah & thanksyou for all the wishes🤩😍💖 #happybirthdaydearself officially18🎉

21💬

Selekeh nau muka😂🤦🏻‍♀️

1💬

dalam diam aku memerhati. dalam diam aku tersenyum. tengok drama manusia tanpa noktah 😂 GOOᗪᑎIGᕼT lah🤣

2💬

jangan lupa present 30hb ni sis tuntut😜😂

4💬

okay sebab sepak mula dah taklama so kakak ambik mood sikit nahhh🤪💛💙

0💬

Kalau betul dia appreciate kau,tunggu je effort dari dia,kalau ada adalah,kalau takde bawak diri diam diam🚶🏻‍♀️🤫

1💬

😘

2💬