๐ŸŒธู†ูˆุฑ ุงุฒูŠุฑุง ุฑูˆุฏูŠู†๐ŸŒธ

Mek kelate ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พPost Dan delete Pray ,it will keep you strong ๐Ÿ’ช๐Ÿป. ๏ปป ๏บ‡๏ปŸ๏ปชูŽ ๏บ‡๏ปป ๏บƒ๏ปง๏บ–ูŽ ๏บณู๏บ’ู’๏บคูŽ๏บŽ๏ปงูŽ๏ปšูŽ ๏บ‡ู๏ปงูู‘๏ปฒ ๏ป›ู๏ปจู’๏บ–ู ๏ปฃู๏ปฆูŽ ๏บ๏ปŸ๏ปˆู‘๏บŽ๏ปŸู๏ปคู๏ปดู’๏ปฆ ๐ŸŒน

http://facebook.com/zieyzerra

42 posts 6,125 followers 853 following

Loading...

Jatuh yang paling bahaya adalah jatuh hati dengan you ๐Ÿ™ˆ

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

Thankyou girl for being so kind to me, for being so lovely & beautiful human being. I thank god for ur existence โค๏ธ .
We create a memory of 1st day on 2018. I wish this relationship will no end here but untill jannah ๐Ÿ’•..
#febziemia๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’ƒ

5๐Ÿ’ฌ

Wishlist 2018, tak mintak banyak pun. Aku just Mintak tahun 2018 ini, orang orang yang aku sayang still ada dengan aku especially mama ๐Ÿ˜˜Ameen

5๐Ÿ’ฌ

Loading...

Yang handsome memang ramai tapi yang menyejuk kan hati awak sorang je. Eh ๐Ÿ™ˆ

7๐Ÿ’ฌ

Always keep ur smile, that how i explain my looong life ๐ŸŒธ

0๐Ÿ’ฌ

Loading...
Loading...
Loading...

Daripada Saya fikir Nak letak caption apa, baik Saya fikir awk ๐Ÿ˜œ

8๐Ÿ’ฌ

Belajar untuk faham siapa Sayang, siapa suka, siapa ada, siapa takde, siapa hargai dan siapa TALAM DUA MUKA !! Hati hati ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ

5๐Ÿ’ฌ

Dari mata jatuh ke hati ,hati siapa ? Kalau bukan hati Awak ๐Ÿ˜œ cet!
#throw๐Ÿ”™

11๐Ÿ’ฌ

Saya tak tahu dari mana asalnya perkataan CINTA tapi asal saya tengok awk mesti jatuh CINTA, mngkin sebab itu saya pandang awk saya tertunduk malu ๐ŸŒน

2๐Ÿ’ฌ

I always knew looking back on the tears would make me laugh. But I never knew looking back on the laughs would make me cry. My only one sweety in world..InsyaAllah this friend relationship will last to Jannah. Ameen ๐Ÿ’• @febrinazira_ritonga
#hangoutladiea
#sayanghakak
#sistaforever๐Ÿ‘ญ

5๐Ÿ’ฌ

Hari Ini pergi kenduri orang,lain kali orang datang kenduri kita pulak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

4๐Ÿ’ฌ