Mek Kelate ๐ŸŒธ NAR ๐ŸŒธ

Taurus๐ŸPost Dan delete Pray ,it will keep you strong ๐Ÿ’ช๐Ÿป. ๏ปป ๏บ‡๏ปŸ๏ปชูŽ ๏บ‡๏ปป ๏บƒ๏ปง๏บ–ูŽ ๏บณู๏บ’ู’๏บคูŽ๏บŽ๏ปงูŽ๏ปšูŽ ๏บ‡ู๏ปงูู‘๏ปฒ ๏ป›ู๏ปจู’๏บ–ู ๏ปฃู๏ปฆูŽ ๏บ๏ปŸ๏ปˆู‘๏บŽ๏ปŸู๏ปคู๏ปดู’๏ปฆ ๐ŸŒน

http://facebook.com/zieyzerra

124 posts 5,154 followers 821 following

Daripada Saya fikir Nak letak caption apa, baik Saya fikir awk ๐Ÿ˜œ

4๐Ÿ’ฌ

Belajar untuk faham siapa Sayang, siapa suka, siapa ada, siapa takde, siapa hargai dan siapa TALAM DUA MUKA !! Hati hati ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ

5๐Ÿ’ฌ

New Month, new beginning, new mindset, new focus, new start, new intentions, new result.
Haii Oktober ๐Ÿ‘…
#Zieootd

3๐Ÿ’ฌ

My Intan payung you look so gorgeous today ๐ŸŒน
#officematesayang
#budoktecik ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป

13๐Ÿ’ฌ

Dari mata jatuh ke hati ,hati siapa ? Kalau bukan hati Awak ๐Ÿ˜œ cet!
#throw๐Ÿ”™

11๐Ÿ’ฌ

Saya tak tahu dari mana asalnya perkataan CINTA tapi asal saya tengok awk mesti jatuh CINTA, mngkin sebab itu saya pandang awk saya tertunduk malu ๐ŸŒน

2๐Ÿ’ฌ

I always knew looking back on the tears would make me laugh. But I never knew looking back on the laughs would make me cry. My only one sweety in world..InsyaAllah this friend relationship will last to Jannah. Ameen ๐Ÿ’• @febrinazira_ritonga
#hangoutladiea
#sayanghakak
#sistaforever๐Ÿ‘ญ

4๐Ÿ’ฌ

Salam eidul adha ๐Ÿฎ
#teamsareeโค๏ธ๐Ÿ’™

4๐Ÿ’ฌ

Hari Ini pergi kenduri orang,lain kali orang datang kenduri kita pulak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

4๐Ÿ’ฌ

Kalau Saya rendah orang nye , Awak kena tinggi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#azieootd

0๐Ÿ’ฌ

Take it as it comes , and be thankful when it's done ๐Ÿ˜š

6๐Ÿ’ฌ

Be with someone who brings out the best in you ๐Ÿ’œ
#zieootd2017

1๐Ÿ’ฌ

Forever and always be my girl โค๏ธ
#febziemia #spendtimeonsunday

0๐Ÿ’ฌ

Me today kontra ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘—

8๐Ÿ’ฌ

Tak semestinya salah sorang kwn kita Dah kawin kita akan terputus hubungan,jarak tak menentukan Cuma penetapan masa yang penting ๐ŸŒน.. Love you my beby @amirazailani Dan my sweety @febrinazira_ritonga ๐Ÿ’•
#febziemia ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

0๐Ÿ’ฌ

Pergi open house hakak try pakai kebaya sebab nak bagi nampak kurus ๐Ÿ˜.
22-syawal-1438 ๐ŸŒ™
#ootdsyawal#teamrayakl

4๐Ÿ’ฌ

Having a soulmates is not always about love . You can find your soulmates in a friendship too ๐ŸŒน
#febziemia๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

1๐Ÿ’ฌ

Alhamdullilah dengan sekali lafaz ๐Ÿ˜
#ASBIGDAY๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป

0๐Ÿ’ฌ

Cantik kan dia ๐Ÿ’•
Thanks adik invite kak sue..nanti jmpe mula plak deh @masha_mohamad ๐ŸŒน
#kaksuependekadiktinggi๐Ÿ˜…

3๐Ÿ’ฌ

Akhirnya Buleh jgk jmpe awk depe depe kea ..selama neyy Duk kenal lam Insta n Facebook..Hari neyy jmpe depe depe nan awk sygg ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..Awak lawa sgt
Congress my sayang @nor_mecnor ๐Ÿ’•...
#yiexnor๐Ÿ‘ซ
#yiexnorbigday๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป

0๐Ÿ’ฌ

Style is a way to say who you are without having to speak .
#ootdraya๐Ÿ’“

2๐Ÿ’ฌ

Done photoshoot raya ๐ŸŒน๐ŸŒธ
#teamrayakelantan2017

2๐Ÿ’ฌ

Kadang kadang orang yang hadir dalam hidup, Hanya Nak jatuh Kan kita Dan Nak ambik kesempatan je ๐Ÿ˜
Tak Boleh tengok orang senang sikit ada saja yang iri hati ,pedengki ,busuk hati ๐Ÿ˜ช

4๐Ÿ’ฌ

Teman mek mek shopping raya ๐Ÿ’„๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ 

6๐Ÿ’ฌ