#1 TOP DIST MUSLIMAH SWIMWEAR

🔥 BAkini 🔥 HALEEMA MUSLIMAH SWIMWEAR 🔥 BELLAAMMARA 🔥 JUBAH RAYA 🔥 KURUNG RAYA 🔥 BAJU RAYA SSM: SA0313xxx-K

https://linktr.ee/bajurenangmuslimahpd

4,761 posts 3,150 followers 1,869 following

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

0💬

Antara Inara & Azzahra korang LIKE yang mana? Dua2 simple, ringkas & tak bercorak. Nampak sporty kan keduanya? Jom COMMENT pilihan korang.
.
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #fesyenmuslimah #swimming #holiday #swimmingpool #pantai #pulau

1💬

INARA . Sesuai utk mereka yg gemarkan gaya simple. Seluar STRAIGHT CUT... ladies yg berminat boleh Whatssapp sy 0192748091. 1 set ada baju Renang (loose & longgar), seluar Renang (straight cut) & tudung renang sporty (tudung & cap dijahit sekali)

#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapura #brunei #jakarta #hijabfashion #hijab #shawl #niqab #muslimah #bakini

2💬

Loading...

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

4💬

Cepat2 grab... Size XXL tinggal 1pcs je. Color lain pun dah tinggal nyawa2 ikan je stoknya. Ada color yg dah sold out semua size.
Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang #waterpark #sunwaylagoon

1💬

Loading...

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

0💬

Selalu mummy mesti pening time pergi bercuti.. destinasi pilihan anak2 & suami mestilah yg ada #laut , #kolamrenang atau yg paling diaorg enjoy pergi #waterpark ...Mummy semua mesti nak joint anak2 Mandi kan???... rugi lah tengok saja 😏😏.. tapi mesti masalah swimming suit jadi masalah utama😔 ... Sekarang xde problem lagi tau mummy.. kita ada baju Renang Muslimah yg boleh cover ur aurah & lebih selesa dr pakai tshirt (yelah kdg2 tshirt melekat seksi 🙈)... Mana nak dapat mummy2 semua.. Baju Renang potongan longgar yg Ada dr size besar (6XL) - size kecik (XS)... hanya dari koleksi premium-Haleema.. Cepat2 Whatssapp 0192748091. Nak bercuti ke #pantai atau santai2 di #kolamrenang boleh gayakan Baju Renang Muslimah Haleema. Memang cantik. 😍😍 #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini

2💬

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang #waterpark #sunwaylagoon

2💬

Loading...

Start Bulan 3 ramai yg dah mood bercuti pulau ye
Jgn lupa jengah ig @bajurenangmuslimahpd Tau.
Ada sepasang baru syok main air 😍😍 #sayajual
#bajurenangmuslimah
#pulauredang
#pulauperhentian
#pulautioman
#pulaubesar
#pulausibu
#mabul
#pulautrip

1💬

Loading...

Dah plan nak bercuti kemana tahun ni? #pulauredang , #phuket , #krabi , #pulauperhentian atau ke #waterpark sekalipun. Wajib ada Baju Renang Muslimah Haleema ye. Keluar dari hotel je dah boleh pakai terus baju Renang. Tak perlu salin2 dah 😊. Baju yg sgt selesa dgn potongan loose & material yg cepat kering. Koleksi baju Renang utk wanita, lelaki & kanak2. Berminat whatssapp 0192748091. #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpackers #pulau #pantai #kolamrenang #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini

0💬

Dah plan nak bercuti kemana tahun ni? #pulauredang , #phuket , #krabi , #pulauperhentian atau ke #waterpark sekalipun. Wajib ada Baju Renang Muslimah Haleema ye. Keluar dari hotel je dah boleh pakai terus baju Renang. Tak perlu salin2 dah 😊. Baju yg sgt selesa dgn potongan loose & material yg cepat kering. Koleksi baju Renang utk wanita, lelaki & kanak2. Berminat whatssapp 0192748091. #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpackers #pulau #pantai #kolamrenang #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini

0💬

Selalu mummy mesti pening time pergi bercuti.. destinasi pilihan anak2 & suami mestilah yg ada #laut , #kolamrenang atau yg paling diaorg enjoy pergi #waterpark ...Mummy semua mesti nak joint anak2 Mandi kan???... rugi lah tengok saja 😏😏.. tapi mesti masalah swimming suit jadi masalah utama😔 ... Sekarang xde problem lagi tau mummy.. kita ada baju Renang Muslimah yg boleh cover ur aurah & lebih selesa dr pakai tshirt (yelah kdg2 tshirt melekat seksi 🙈)... Mana nak dapat mummy2 semua.. Baju Renang potongan longgar yg Ada dr size besar (6XL) - size kecik (XS)... hanya dari koleksi premium-Haleema.. Cepat2 Whatssapp 0192748091. Nak bercuti ke #pantai atau santai2 di #kolamrenang boleh gayakan Baju Renang Muslimah Haleema. Memang cantik. 😍😍 #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini

2💬

Loading...

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

2💬

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

2💬

Loading...

Hujung minggu nie dah planning ke nak kemana?. Cuti Panjangkan takkan duk rumah..bawalah anak2 bercuti di pantai ke mandi kolam ke..masa beriadah untuk anak2 kan..Tapi Jangan Lupakan Baju Mandi anak dan paling penting BAkini untuk ibu solehah 😊.. To order whatssapp 0192748091
.
#BAkini #BellaAmmara #SwimwearMuslimah #BAkiniSwimwear #teamasyilla #bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass

1💬

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

4💬

#raudahdress

Price :RM229
Release date: 9/2/2018.

Any #BALovers #BellaAmmaraLovers nak order wt us boleh whatsapp 0192748091 atau dm kami.
Catalogue boleh follow ig @ba.catalogue .
#bellaammara #jubah #bajukurung #shawl #squarescarf #bajuraya #psbellaammara #personalshopperbellaammara

1💬

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang

1💬