🌸 B A L K I S H A N A N I 🌸

FOUNDER OF HANANI 3 LEGACY 🏒 (SSM : NS0172189-X) VISIT MY BUSINESS IG ➑ dyxybyhanani3legacy ➑ greencoffeebyhanani3legacy JOM JANA PENDAPATANπŸ‘‡

http://www.wasap.my/601112272655/janapendapatan

308 posts 1,706 followers 1,539 following

I will keep this moment till the old day πŸ˜‰

Yup, ni lah buddies yg susah senang time sekolah smpai sekarang... Mudah utk becerita xkesah masa zaman2 sekolah dulu xkira pasal pelajaran, percintaan ergh hahaha dan lain2... Sampai lah skrg dalam alam pekerjaan... I wish all the best for uolllsss... And dont forget to make your self proud till the old day... Much3 love πŸ’“πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #hananilifestyle
#cikgubalkis
#buddies
#schoolmate
#mybff
#loveyoualways

0πŸ’¬

Yeahhh 😍😍😍 .
Congratz miss @missmiraazman for your engagement day 🌸🌸🌸 .
.
Moga dipermudahkan urusan seterusnya πŸ’“
Credit to my bff since sekolah lagi, just nak ckp susah aihhh nak berkumpul cmne sejak smua dah bekerjaya ni + dah jd tunangan org 😝 Sis masih berhuhu je ni... Oklah next weeding @cikwawakliru pula ye... Save the date πŸ˜‰

#hananilifestyle
#schoolmate
#sahabatselamanyer
#Uressian

0πŸ’¬

Sana YES, Situ YES.
DYXY Sini takde YES ke?
.
.
Offffffcoz la ade weiii.
YEAR END SALES kembali lagi😍😍😍
.
.
This is our YES 2017!!!
Penjimatan berganda ganda pasti juling lagi butir mataaaa
.
.
Ini kali WAJIB GRAB! Bukan selalu nak dapat SALE kaw kaw yedok?
.
.
Pastinya EXTRA FREEGIFT + FREE POST SM.
.
.
CALL/WASAP KAK BAL 011-12272655 atau klik je link di bio πŸ‘†
.
.
Follow rapat2 ig shop Kak Bal ni tau 😘😘😘
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
.
.
#Hanani3Legacy
#DYXYbyHanani3Legacy
#dyxy
#dyxycosmetics
#dyxyteam
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxyfacemistgreentea
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymalaysia
#dyxyviral
#dyxynegerisembilan
#dyxyrembau
#dyxycodrembau
#dyxyseremban
#dyxycodseremban
#dyxysenawang
#dyxycodsenawang
#dyxylover
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipdiperlukan
#agentdiperlukan
#agentwanted
#dropshipwanted
#agent
#dropship

2πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
.
Capai cita-cita nak jd stokis #dyxycosmetics utk tahun 2017 😍😍😍 Moga semangat ni berterusan utk hari-hari mendatang... Doakan Kak Bal terus berjaya dlm bidang perniagaan ye πŸ’°πŸ’Έ
.
.
Bagi yg nak dptkan set dyxy cosmetics 😘 Cepat2 follow instagram di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
Sbb apa kena follow sbb byk sgt FREE GIFT item nak bg + FREE POSTAGE uollss jimat sgt dah tu + FREE PAPER BAG EXCLUSIVE DYXY perhhh mmg luar biasa 😬😬
.
.
Dah tggu apa lagi whatsapp link dekat bio di atas / terus je follow insta shop #hanani3legacy di bawah ⬇️⬇️⬇️
.
.
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
.
.
#Hanani3Legacy
#DYXYbyHanani3Legacy
#dyxy
#dyxycosmetics
#dyxyteam
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxyfacemistgreentea
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymalaysia
#dyxyviral
#dyxynegerisembilan
#dyxyrembau
#dyxycodrembau
#dyxyseremban
#dyxycodseremban
#dyxysenawang
#dyxycodsenawang
#dyxylover
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipdiperlukan
#agentdiperlukan
#agentwanted
#dropshipwanted
#agent
#dropship

0πŸ’¬

Always remember to be happy because you never know who's falling in love with your smile 😜 Chia chia chia hahhaha... .
.
#cikgubalkis
#weedingday
#hananilifestyle
#hanani3legacy

1πŸ’¬

Whatever you decide to do make sure it makes you happy πŸ’•
.
.
Tq for being my friend ever 😘 Kenal masa berprogram ni lah muka2 cikgu yg berkaliber yg menetap dan dilahirkan di negeri sembilan... Tq @semanisupsi sbb disitu kami bertemu πŸ˜‡
.
.
Congratz @azlinayahya & next @tina_zaidi93 pulak 😜 ok @razzilawatirahmat kau dgn aq mana stu jalan dlu agak2nya hahhaa ??? Tp aq xkesah bg hang jalan dlu huhu 😍
.
.
#hananilifestyle
#hanani3legacy
#cikgubalkis
#kawanuniversiti

1πŸ’¬

Loading...

Congratz my lil friend @azlinayahya for ur weeding this sunday πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
Hope both of u, happy ever after... Jdi isteri yg solehah n jgn nakal2 lg ye huhu 😘😘😘
.
.
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#makeitsimple
#loveurlambchop
#dinnertreat

8πŸ’¬

Hadapi dengan senyuman,
Semua yg terjadi biar terjadi,
Hadapi dengan tenang jiwa,
Semua kan baik-baik saja
.
.
Bila ketetapan Tuhan,
Sudah ditetapkan, tetaplah sudah,
Tak ada yang bisa merubah,
Dan takkan bisa berubah
.
.
#mybff
#universitymates
#ngoriisthereasons
#semanisupsi
#hananilifestyle
#cikgubalkis

0πŸ’¬

Loading...

Apapun masalah mu jangan pernah menyerah,
Apapun rintangan tetaplah bertahan πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#lovemyjob

2πŸ’¬

Doing what you like is freedom,
Liking what you do is happiness πŸ’•πŸ’•πŸ’• .
.
.
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#zeesvalleybioscience
#komitmenkerja
#lovemyjob

0πŸ’¬

Dont wait for the perfect moment, but take the moment and make it perfect ❗️
.
.
Tq for the visitor from Palestine teach me to swim, its quite interesting πŸ˜‰
.
.
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#lifemustgoon
#makeitsimple
#localtravel

0πŸ’¬

Loading...

Oh Allah, remind me that your plans for me a better than my dreams πŸ’­πŸŒΉ .
.
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#localtravel
#kakitravel
#weekendtime
#qualitytime

4πŸ’¬

Sometimes, the lessons you learn from the choices you're made, put you on the path to the best things that will ever happen to you.
#hananilifestyle
#yourjourney
#zeesvalleybioscience
#salespartner

0πŸ’¬

Loading...

Life is a gift 🎁🎁🎁
Never take it for granted !!! #hananilifestyle
#officemate
#zeesvalleybioscience

0πŸ’¬

THINK POSITIVE ❗️❗️❗️ Ramai adik-adik ckp checkpoint 4 susah hahhaa yekewww πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… alahai senang je kan asalkan apa yg penting KERJASAMA πŸ˜‰ huhu

Yang kena denda tu ambil sbg ikhtibar ye huhu 😝

#programsajadi2017
#smkredza
#cikgubalkis
#hananilifestyle
#kemplknjuasseh

0πŸ’¬

You will never be brave, if you dont get hurt... You will never learn, if you dont make mistake... You will never be successful, if you dont encounter failure... So guys, keep it up, dont give up ❗️❗️❗️I love you like my younger brother & sister πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #brothersister
#programsajadi2017
#smkredza
#kemplknjuasseh
#cikgubalkis
#hananilifestyle

9πŸ’¬

Loading...

You only live once, but if you do it right once is enough 🌹

Good job SMK REDZA πŸ’ƒ

#spmcandidates
#programsajadi2017
#smkredza
#hananilifestyle
#cikgubalkis

0πŸ’¬

Selama kita masih mempunyai tekad yg sempurna dalam semangat. Maka tidak ada kata yg terlambat utk memulai sebuah kehidupan yg bahagiaπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #programsajadi2017
#kakakfasi
#abgfasi
#hananilifestyle
#cikgubalkis

0πŸ’¬

Miliki hati yg xpernah membenci, senyum yg xpernah menyakiti, dan kasih syg yg xpernah berakhir 😘😘😘 #programsajadi2017
#hananilifestyle
#cikgubalkis
#fasikaknana
#smkredza

0πŸ’¬

Seorang sahabat adlh seorang yg mengetahui tentang dirimu dan tetap mencintaimu. - ellen hubbard
#programsajadi2017
#semanisupsi
#alumnisemanisupsi
#hananilifestyle
#fasikakmirafilzah
#cikgubalkis

0πŸ’¬

MAJULAH tanpa harus menyingkirkan orang lain, NAIKLAH tinggi tanpa menjatuhkan orang lain,
dan BERBAHAGIALAH tanpa menyakiti orang lain
.
.
.
#cikgubalkis
#hanani3lifestyle
#suruhanjayaperkhidmatanpelajaran
#teruskanperjuangan

3πŸ’¬

Cara mudah merubah DUNIA adalah dengan merubah DIRI SENDIRI menjadi lebih baik πŸ’ƒ
.
.
.
#alwaysthinkpositive
#lifemustgoon
#nextmission
#mogadipermudahkan
#hananilifestyle

5πŸ’¬

Apabila kau makan ice cream xingat dunia... Haha wayang pun xde mana dgn godaan ni hahha 😝
.
.
#hananilifestyle #cikgubalkis #weekendtime

0πŸ’¬

Eating nando's for the lunch. . . πŸ˜‹
.
.
.
#hananilifestyle #cikgubalkis

0πŸ’¬

Zumba workout for today 😍😍😍 Peluh mcm air haha πŸ™Š
#hananilifestyle #cikgubalkis

0πŸ’¬

Time to eat πŸ—πŸ›πŸ¦πŸžπŸΉ
Menambahkan lg lemak2 dlm badan. . .
Food Hunter πŸ‘»
#hananilifestyle #cikgubalkis #lunchtime

0πŸ’¬