basyirahmaliki

Always happy😊 1997 Fim student

  • posts13

Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! 😍

Kalau ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. πŸ˜‰

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. πŸ˜‰

Whatsapp 0192490140 atau klik je link ni.. https://www.wasap.my/601

#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream

0πŸ’¬

Assalamualaikum hai korang...sekarang syirah dah jadi pengedar produk DYXY..kalau berminat boleh bagitahu syirah..boleh dapat harga special Tau..😊😊😊 Berminat boleh pm saya
wssp:0192490140

2πŸ’¬

Thnks to chef Jamel and chef zainol...selama 2 thn mengajar kami dlm bdg pastry bakery ni..
😘😘😘😘
#roadtokonvo#roadtowork#fim#pastrybakery#happytogeher

4πŸ’¬

Akan ku rindu kenangan bersama mereka..gelak tawa mereka..sakat2 mereka...gaduh...gurau senda...rasa mcm kjp je dgn diorg ni..hmmm nk buat cmne setiap pertemuan Ada perpisahan....😒😒😒...take care korang..nnti masing2 kawin jgn lupe jemput haha...jumpa nanti time konvo insyallah...
#pastrybakery#culinaryarts#fim#happytogeher#waitforkonvo#
πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

3πŸ’¬

Alhamdulillah done for karnival food fest for the project final....
Good job guys and thanks guys...
😘😘😘😘 #projectfinal
#roadtofinal

7πŸ’¬

Always miss my teacher @axie_norul....yang makin comel hehehe...MAS'UD πŸ’—πŸ’—πŸ’—
#tb
#happytogether❀️
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

8πŸ’¬

Kuih2 favourite manis...πŸ˜‰πŸ˜‰ 1] tepung bungkus
2] kuih koci
3]kuih getas
4]kuih bom bijan
5]roti arab
6]pulut inti
7]roti jala
8]kuih gomak
9]kuih ketayap

#kuihmuih
#lastsemester

2πŸ’¬

Lepas rindu bersama mereka 😭😭 1) semakin menyinar matahari,semakin menyinar persahabatan kami😘😘 #kesayangan

2) simbol πŸ’œ tanda cinta kami bersatu hingga ke syurga insyallah 😍😍 #happytogether
3) myjunior kesayangan πŸ’œπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ #shidae #palingsayang luv u all so much 😳😳😳

2πŸ’¬

Raya ke-2 πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #matriya
#bergayalebih

2πŸ’¬

Raya sakan bergambar je hehe...πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #firstsyawal
#teambatubelah
#happy

0πŸ’¬

Tahun ni raya full adik beradik...
😘😘😘 #teamrayaselangor
#happytogether

0πŸ’¬

Last ramadhan bersama kawan2 FIM...akan selalu merindui gelak tawa mereka 😒😒 #friendship
#happytogether

3πŸ’¬

Bila bersama mereka...banyak bergosip mengimbau kenangan2 dulu di hira'...sampai tak tido hahaπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. lagi2 duduk bersama @qashnira_ira dan munirah boleh jadi gila hahah πŸ˜‚πŸ˜‚...rindu semuanye πŸ’œπŸ’œπŸ’œ..jumpe lagi nnti😭😭insyallah...miss you all😘

7πŸ’¬