YES Bazar Festival Putrajaya

Booth: 📱0128844991 📱0192331351 Direct wasap 👇👇👇

http://booth.wasap.my/

194 posts 15,159 followers 3,723 following

#Repost from @bokittahijabista - Warga Putrajaya jom memeriahkan @bazarfestival di Galeria PJH, Persint 4, Putrajaya.
.
.
Pelbagai design menarik utk warga Putrajaya & Offer yg menarik dari #bokittahijabistateam
.
Jumpe di sana ye😍

12💬

#Repost from @pritilulu - koleksi bawal plain. ditambah dengan original batu swaroszki. korang boleh wasap 0192161204 sekiranya ingin menempah warna-warna yang lain. rm29 sahaja🌿
#bazarfestival

4💬

Loading...

#Repost from @kayn.official - We are ready for youuu. Come here to get SPECIAL PRICE and you can feel the material too ❤️ _
#eyelashhemming #eyelashshawl #satinsilk #satinshawl #luxesatin #bazarfestival

0💬

#Repost from @cintascarf - Alhamdulillah. Thankyou so much dear sebab borong Shawls dari @cintascarf 💞
Berkotak2 Sis ni beli 🎉
.
Anda nak borong shawl2 @cintascarf ? Jumpa kami Sekarang❗️Sehingga 29 September ini sahaja di @bazarfestival. Jualan Harga Runtuh Sedang Dijalankan‼️😱
.
.
.
.
#cintaskafeksklusif #sayajual #sayajualshawl #chiffonshawl #highqualitychiffon #heavychiffon #chiffoncrepe #chiffoncrepeshawl #wideshawl #chiffonwideshawl #shawl #tudung #giveaway #instafashion #cintascarffeedback #cintascarf #instantshawl #plainshawl

0💬

Kami disini #bazarfestival
Sehingga Jumaat ini dari 10pagi-6ptg.

Jom shopping disini..
#jualanmurah #pelbagaiproduk #putrajaya #galeriapjh

6💬

Loading...

#repost from @cintascarf
Datang ke #bazarfestival Tampak Sopan dengan Tiara Lace Shawl 🌸 Penampilan Ringkas namun terlihat Anggunnya terbias pada peribadi gadis sunti 🌹Cukup dengan kehadiran Lace dan susunan Swarovski ✨pada bahagian hujung Shawl! Cantik bukan!
.
.
.
.
#cintaskafeksklusif #sayajual #sayajualshawl #chiffonshawl #highqualitychiffon #heavychiffon #chiffoncrepe #chiffoncrepeshawl #wideshawl #chiffonwideshawl #shawl #tudung #giveaway #instafashion #cintascarffeedback #cintascarf #instantshawl #laceshawl #tiaralaceshawl

1💬

#repost from @sareeclozets - Jom ke Putrajaya untuk @bazarfestival
.
GALLERIA PJH PRESINT 4
.
jumpa anda disana

2💬

#repost from @twinsgegurlresources - Selamat Pagi....jgn lupa di Galeria Putrajaya masih lagi berlangsung event @bazarfestival .
Anda2 boleh dapatkan @wondercheese88 & @tgrpremiumpopcorn dr kami di booth no 10 ok ( dpn jpj/subway )
.
Mai cepat sebelum melepas...kita siap ada tester utk anda2 rasa dulu...dh rasa baru tahu sedap ke idokkan...tapi confirm sedap punyalah 👍
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
Booth : #10
.
#wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya #wondercheese #premiumcaramelpopcorn #caramelpopcorn #popcornmalaysia #popcornlover #cheeselover #kerepekkeju #agentwanted #galeriapjh #bazarfestival #twinsgegurlresources #tgrpremiumpopcorn

3💬

Loading...

#repost from @merakiatelier.my - Still early to get Meraki's red wine paperbag here at Putrajaya. Don't leave our booth without it😅!
.

Enquiries 012 436 2441

0💬

Promosi Istimewa by @cintascarf - Omggg cantik kan sis @camiliaaaaa_ ni pakai shawl @cintascarf ? 😍 Untuk pengetahuan uolls, ini shawl collection terbaru, Ayana by @cintascarf . Material kali ni ialah Satin Silk dengan perincian batu Swarovski. Setiap helai shawl Ayana ada 76 pieces Swarovski stones which makes this shawl sangat2 exclusive!
.
Ada 10 warna yang letops untuk uolls pilih. Zasss Terus WhatsApp Sara at 0189440380 for more details.
.
p/s : She's donning Ayana in Frosty Blue.
.
@camiliaaaaa_ datang event nnt admin payung baucer rm50 😁
.
#cintaskafeksklusif #sayajual #sayajualshawl #chiffonshawl #highqualitychiffon #heavychiffon #chiffoncrepe #chiffoncrepeshawl #wideshawl #chiffonwideshawl #shawl #tudung #instafashion #cintascarffeedback #cintascarf #instantshawl #laceshawl #tiaralaceshawl #satinshawl #ayanashawl

0💬

#repost from @monstalabhq - DAY 2
.
.
[ WAJIB DATANG HARI INI ] .
.
Korang tahu x #monstalabteam tengah HAVOC di putrajaya sekarang ni?
.
.
"...dekat mana shasah?..."
.
.
#monstalabteam akan berada di:
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 013.981.2551
📲 013.480.2551
📲 013.685.2551
📲 019.392.2551
📲 013.920.2551
📲 013.728.2551
📲 011.1568.7522
📲 019.444.6270
📲 019.668.2551
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @iza_haryani
.
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠

0💬

Loading...

#repost from @cantik_lamamma - LaMamma disini selama 5 hari di Galleria PJH putrajaya Presint 4

Jom jom jom

#LaMamma #offlinebooth #putrajaya

0💬

@Regranned from @rajafarahraziz - Here you are..a tasty #ChentaMacarons for you..! Come over to Galeria PJH, Putrajaya for @bazarfestival today..! @chentabyrajafarah will be here until 6pm..
.
#rajafarah #ChentabyRajaFarah #ChentaMacarons

2💬

Loading...

[Update 2nd Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

1💬

Jom singgah booth @nurul_paijan
.
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi...
.
.
💥Penampilan selebriti lain pun ada Zain Saidin, RAJA FARAH, ERID AMARO & RAMAI LAGI bersama produk mereka setiap hari
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

3💬

Jom singgah booth @lollypopzscent
.
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi...
.
.
💥Penampilan selebriti lain pun ada Zain Saidin, RAJA FARAH, ERID AMARO & RAMAI LAGI bersama produk mereka setiap hari
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

1💬

Loading...

Jom singgah booth @orkedbyajja
.
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi...
.
.
💥Penampilan selebriti lain pun ada Zain Saidin, RAJA FARAH, ERID AMARO & RAMAI LAGI bersama produk mereka setiap hari
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

0💬

Jom singgah booth @bokittahijabista
@bella.mahathir
.
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi...
.
.
💥Penampilan selebriti lain pun ada Zain Saidin, RAJA FARAH, ERID AMARO & RAMAI LAGI bersama produk mereka setiap hari
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

5💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

4💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

3💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

3💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

2💬

[Update 1st Day] @bazarfestival
.
💥Pelbagai produk jualan untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, perfume, food & macam-macam lagi
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
.
Anjuran: @ampireevents
Media Rasmi: @myputrajayanews
.
JUALAN YANG MESTI ANDA REBUT PELUANG!!!
.
#bazarfestival #karnivaljualan #sayajual #jualantudung #tudung #scarf #perfume #dexandra #produkkecantikan #produkkesihatan #produkit #bangkitbersama #putrajaya #galeriapjh #ampireevents #jualanmurah #pameran #infoevent #malaysia #tudungcantik

3💬