By RCW (Che Ta)

Beauty and Health. Official HQ Instagram of By RCW - Exclusive by @RozitaCheWan1 Untuk pertanyaan lanjut hubungi β˜ŽπŸ“ž+6013-8663618

http://www.byrcw93.com/

1,323 posts 15,650 followers 5 following

Kesegaran berpanjangan, meningkatkan rasa keyakinan dalam diri, boleh bergerak aktif tanpa batasan. πŸ’‹
.
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

Dab some perfume of love and kindness; let your fragrance linger wherever you go. .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

5πŸ’¬

Selamat pagi, dah sarapan ke belum?
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
pagi Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

Loading...

Wangian setiap masa yang memberikan ketenangan dan menyerlahkan personaliti wanita anggun.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Jus GOYANG RAPAT by RCW .
.
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3πŸ’¬

Loading...

Mana nak dapat produk-produk Che Ta ni?! Pastikan beli dengan agent sah kami na. πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw .
.
#KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350 .
.
#PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386 .
.
#PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197 .
.
#SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485 .
.
#KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066 @norizan1212
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853 .
.
#NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486 .
.
#KELANTAN
Suriani – 013 939 3932 .
.
#JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427 .
.
#SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266 @raqinahauni .
.

#BRUNEI
Aziera – 3899 6647 .
.
#SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028 .
.
#SABAH
Liza – 013 870 8728
.
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

8πŸ’¬

Tahu tak yang Jus Goyang Rapat ni boleh buat kulit jadi flawless ? Macam mana ? Kalau dalaman kita sihat, metabolisma kita seimbang dan dalaman terjaga boleh buat kulit jadi flawless tau dan minum air masak secukupnya. 😍
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

Siapa masih belum cuba Pencuci Goyang Segar? Tak nak ke rasa gebu, anjal dan yang paling penting rasa Segar sepanjang masa? πŸ˜˜πŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4πŸ’¬

Loading...

Hadiahkan kepada tersayang, wangian dan kecantikan sentiasa mengeringi setiap wanita. 😍🎁
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6πŸ’¬

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3πŸ’¬

Selamat pagi, sebelum keluar pergi kerja, jangan lupa pakai Pencuci Goyang Segar naa, bagi segar-segar dan wangi-wangi. Barulah sentiasa yakin dengan diri πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4πŸ’¬

Loading...

Sentiasa bersama Jus Goyang Rapat untuk kekal bertenaga sepanjang hari. Tidak risau dengan kelesuan dan kepenatan, Jus Goyang Rapat merupakan 1 suplemen yang boleh membantu wanita dalam penjagaan dalaman dan kesihatan yang luar biasa 😘😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

16πŸ’¬

Selamat pagi semua, mulakan hari mu dengan wangian Precious dan wangian Gorgeous : untuk menyerikan dan menyerlahkan penampilan diri. Wanita berjaya adalah wanita yang tahu matlamatnya, dan tahu gaya penampilannya. πŸ’‹
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

10πŸ’¬

Pencuci wanita no 1 untuk bakal-bakal pengantin. Sekali penggunaan dapat memberikan kesegaran berpanjangan . Sambil merawat miss v. πŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6πŸ’¬

Loading...

Selamat pagi, makan apa pagi ni? Jus Goyang Rapat jangan lupa tau. 😘😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3πŸ’¬

Mana nak dapat produk-produk Che Ta ni?! Pastikan beli dengan agent sah kami na. πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw .
.
#KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350 .
.
#PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386 .
.
#PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197 .
.
#SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485 .
.
#KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853 .
.
#NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486 .
.
#KELANTAN
Suriani – 013 939 3932 .
.
#JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427 .
.
#SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266 .
.

#BRUNEI
Aziera – 3899 6647 .
.
#SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028 .
.
#SABAH
Liza – 013 870 8728
.
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

16πŸ’¬

Siapa yang belum cuba Pencuci Goyang Segar ? Sekali cuba dah rasa segar putih anjal tau. Siapa tak nak kan kena puji dengan encik abang πŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6πŸ’¬

Loading...

Sebelum masuk tidur, jangan lupa pakai Pencuci Goyang Segar, kasi segar badan sebelum tidur, malam jumaat ni kasi segarrrr la dengan tersayang barulah mendapat πŸ’‹ .
Selamat malam 😘🌸
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3πŸ’¬

Tahu tak sesuatu wangian menunjukkan personaliti diri? .
Agak-agak yang pakai perfume Precious dengan Gorgeous ni macam mana? Of course la yang nak WOW di mata suami. πŸ’‹
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

5πŸ’¬

Breakfast apa-apa sekali pun kalau takde Jus Goyang Rapat memang tak lengkap, rasa cepat penat, lesu, tak bermaya. Sebab tu wanita wajib minum Jus Goyang Rapat ni. πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

9πŸ’¬

Salam maghrib. πŸŒ„
.
Suci kan diri dengan Pencuci Goyang Segar, kasi segar-segar selepas penat berkerja seharian. πŸŒΈπŸŒΈπŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

11πŸ’¬

Wangi-wangi selalu dengan wangian Gorgeous dan Precious, memberikan ketenangan dan menyempurnakan setiap detik bersama. Wangian selalu πŸ’‹
.
.

Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

9πŸ’¬

Pastikan mengamalkan diet yang seimbang, kenali kalori dan karbohidrat setiap pengambilan seharian. Nak diet sihat tanpa mengamalkan suplemen yang boleh merosakkan buah pinggan? Jus Goyang Rapat ni jawapan dia, sebab kandungan dalam Jus Goyang Rapat mengandungi bahan-bahan organik, Selamat untuk diminum. πŸ’‹
.
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw .
.
#KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350 .
.
#PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386 .
.
#PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197 .
.
#SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485 .
.
#KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853 .
.
#NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486 .
.
#KELANTAN
Suriani – 013 939 3932 .
.
#JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427 .
.
#SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266 .
.

#BRUNEI
Aziera – 3899 6647 .
.
#SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028 .
.
#SABAH
Liza – 013 870 8728
.
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6πŸ’¬

Wangian dan lotion yang dikongsi bersama, lotion di tambah pula dengan wangian Precious membuatkan rasa tenang dan wangi untuk pengguna selain manfaat yang berganda. πŸ’‹
.
.

Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

9πŸ’¬

Dah breakfast ke belum? Haa jangan lupa Jus Goyang Rapat tau tau sebelum breakfast, untuk kekal bertenaga sepanjang hari πŸ’‹
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6πŸ’¬

Beauty is not about looks, make up or clothes. True beauty comes from being yourself.πŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Selamat pagi 🌸🌈
.
.

Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

12πŸ’¬

Lunch apa harini? Cer share sikit. Jus Goyang Rapat wajib ada tau 😘😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

5πŸ’¬

Selamat berhujung minggu, Segar kan setiap hari dengan Pencuci Goyang Segar, kesegaran dapat dirasai hanya sekali pakai. Pasti nikmat berganda πŸ’‹πŸ’‹
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

9πŸ’¬