Stokis Sah byRCW

Wife Muhammad Amirul Fauzi πŸ‘‘ Bonda Putri Dhiya Rauqah ❀ STOKIS SAH PAHANG PRODUK ROZITA CHE WAN byRCW WA 0199951395 for Order 😘 COD BANDAR KUANTAN

  • posts739

#buntatBonda bersama Uncle usahawan berjaya πŸ’ͺ @buscafekyp πŸ˜† πŸ˜‰ haha uncle melayan memang suka la kannn. Dulu Uncle ni duduk belakang Bonda waktu dalam kelas dekat sekolah. Skrg u alls duduk sebelah2 ehhhh Bonda dh ada anak. Uncle bilaaaa ? Heeee takpee slow slow. Kumpul harta banyak2 ekkk 😁😜
.
.
#bisnespartnerBonda 😊

2πŸ’¬

Alhamdulillah rezeki bila di kongsi sama sama. .
.
Agent zarra sorg ni sangat la produktif! Dalam masa seminggu je dia habiskan stock ok! Alhamdulillah. Agent ni pun memang kuat berkerja keras dalam diam dia gi cod , gi pos sana sini. Zarra sbgai stokis akan guide mana yg korang rasa korang tak boleh buat in sha Allah. Kita berniaga ni memang banyak ilmu yg kita akan perolehi. Jangan ingat duit je ye banyak kalau berniaga ni. πŸ˜‚ ilmu tu yg penting boleh bawak ke mana mana. Duit kalau habis takdan dh nak bawak ke sana sini. Hahaha
.
.
Bukan senang nak senang cu alls. Tapi kalau usaha tu tinggi macam menara petronas dkt kl tu memang boleh berjaya in sha Allah. Tahniah agent kesayangan 😘
.
.
Ingat ye cu alls. Rezeki di kongsi bukan dibalun sorang sorang 😝
.
.
Alhamdulillah 🎈

0πŸ’¬

#Foodloverkeluargabulat πŸ˜‹

2πŸ’¬

Banyak tempat nk pergi harini tauuuu! Pos barang , bankk , ssm , blaaa blaa blaaaa. πŸ˜‚ jadiiii kekal cantiik dengan lips tu okay. Jangan nk makan lipstik tuuu ! πŸ˜‚πŸ˜

12πŸ’¬

*PESAN ROZITA CHE WAN KEPADA WANITA*
.
"Kaum Wanita Yang Duduk Kat Rumah, Melangut Je Tunggu Laki Balik Kerja, BERNIAGALAH. Buat DUIT.
.
Bila Kita Ada Duit, Lelaki Akan Respect Kita.
Itu Perempuan Kena Ingat.
Dia Tak Berani Nak Tanya Kita Macam-Macam.
.

Sesetengah Orang Banyak Biawak. Bagi Alasan Banyak.
Takda Duit. Tak Tahu Berniaga.
Kalau Kita Mahu, Kita Mesti Akan Cari Jalan, Mesti Boleh! .
Tiada Duit, Jadi Dropship.
Ada Duit Sikit, Jadi Ejen.
Ada Duit Banyak, Jadi Stokis.
.
Rezeki Itu Luas.
Cari. Gali. Doa. Usaha. Tawakkal.
Yang dah ada depan mata. Jangan leka dan malas.
.
.
Dengaq baik baikk naa hammpaa πŸ˜‰

0πŸ’¬

Happy birthday my darling ❀
Semoga dipermudahkan segala urusan & diberi kesihatan yg baik oleh Allah Taala. Terima kasih jadi suami yg sangat penyayang utk saya πŸ˜† iloveyouuuu.

9πŸ’¬

Murahnyaaaa πŸ˜‰ .
.
Whatapps terus 019 995 1395 tauuuu βœ…

0πŸ’¬

Alhamdulillah πŸ‘’ .
.
Usaha lebih dapat lebih kan? πŸ˜‰ .
.
Semalam busy mengepos brg2 customer, tiba tiba #buntatbonda dtg , cium lepas tu tgok boboboi semula. MashaAllah 😚 Bonda terasa Bonda adalah Bonda yg paling bahagia mempunyai anak seperti Putri Dhiya Rauqah syg 😘
.
.
#Stokisbyrcwpahang 🎈

0πŸ’¬

Perfume #eolperfume ready stok
.
.
βœ… EDP βœ… Tahan 12 jam βœ… Boleh dibawa solat βœ… mudah dibawa kemana mana ( bersaiz kecil ) βœ… 5 jenis bau . .
Mesti nak tahu harga kan? Murah je. Rm25 sahaja cuuallss πŸ˜‰ .
.
postage RM8 tau utk SM RM12 ss okay? 😁

0πŸ’¬

Alhamdulillah. πŸ‘’
.
.
Rezeki hari ini ~ 2 lagi kertas utk pos dh habis πŸ˜… kene pergi pejabat pos dulu collect kertas. Haha
.
.
Customer tersayang malam ni ya no tracking 😘

0πŸ’¬

Harga Kasih Sayang bulan Ogos 😍

0πŸ’¬

Satu box & satu parcel πŸ˜‰ last pengeposan harinii 😍 yeayyy. .
.
Nak order takk? Whatapps 019 995 1395 okayy 😘

0πŸ’¬

Pencuci no 1 utk bakal bakal pengantin! πŸ˜‰ .
.
Siapa yg boleh pakai?
.
.
Belum kahwin , dah kahwin , anak dara , mak dara. Lelaki je jangan nak gatai2 pakaiii ! 😜
.
.
Whatapps 019 995 1395 .
.
#preciousbyrcwpahang #gorgeousbyrcwpahang #pencucigoyangsegarbyrcwpahang
#jusgoyangrapatbyrcwpahang

0πŸ’¬

Bonda Girl πŸ’™ .
.
Macam biasa teman Bonda jaga kedaii 😚

#shawlorkedbenanghijau 😘 #bhdarling #buntatbonda πŸ’‹

11πŸ’¬

Alhamdulillah ! .
.
Semoga selamat sampai ke Selatan!! πŸ˜‰
#preciousbyrcwpahang
#gorgeousbyrcwpahang
#jusgoyangrapatpahang
#pencucigoyangsegarpahang 🎈

0πŸ’¬

Alhamdulillah 🎊 Rezeki anak & keluarga tersayang 😘 .
.

#preciousbyrcwpahang
#gorgeousbyrcwpahang
#pencucigoyangsegarpahang
#jusgoyangrapatpahang
#StokisbyrcwPahang 🎈

4πŸ’¬

#testimonibyrcw .
.
Minyak wangi yg tak kan membuatkan poket koyakkkk πŸ˜†

0πŸ’¬

Tengah fikir lagi ni. Nk bagi hadiah apa utk birthday boy. 😝 .
Nak bagi apaa erkkkk 😘 .
#birthdayboy10August

2πŸ’¬

Ayah girl πŸ’™ .

#buntatbonda

6πŸ’¬

Setiap kali pos walaupun dlm parcel ada bubble. Bonda kene wrap bubble jugakkk supaya perfume selamat sampai ke tangan pembeli dengan selamatttt 😘 penting tauuu.
Keutamaan customer no 1 βœ”βœ” Whatapps 019 9951395 utk pertanyaan okayy πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #preciousbyrcwpahang #gorgeousbyrcwpahang #jusgoyangrapatpahang #pencucigoyangsegarpahang 🎈

0πŸ’¬

Ready stok semua produk che ta precious / gorgeous / jus goyang rapat / pencuci goyang segar 😍 post out setiap hari. Cod Kuantan πŸ’ž
Whatapps 019 9951395 sekarangg

#preciousbyrcwpahang #gorgeousbyrcwpahang #jusgoyangrapatpahang #pencucigoyangsegarpahang

0πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
[ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh! .
@byrcwtestimoni @byrcw
#byrcwpahang 🎈

3πŸ’¬

Suka tengok didi tapi tak suka patung didi. Hati tu terpaut dekat Pak Atan. Hahaha kehulu kehilir dengan Pak Atan. Bingo dlm didi pun tak nak. Tapi nk Bingo dekat Ikea, ok faham sebab Bingo dalam didi tu tak mcm Bingo real kan bii?
Pak Atan tu kalau peluk hari2 duk tepuk " LailahaillAllah " suruh tido kalau Pak Atan tak tidur terbalik kan Pak Atan tu janji bii tak nampak mata dia. Kekonon tidur la tuu. πŸ˜†
Kisahnya Wan yg tepuk dia suruh tidur atas riba kalau balik Kg Temerloh πŸ˜‚
Bila sel sel otak bergabung idea berderet deret macam kereta api πŸ˜ƒ πŸ˜‚ HAHAHA seorang anak dah berpuluh puluh karenah. Kalau 10 org anak kali berpuluh puluh karenah ? πŸ˜‚πŸ˜‚ Alhamdulillah 😚 Okay la bii. Bonda tak de customer boleh la layan bii kejap 😚
#karenahbuntatBonda 😘

13πŸ’¬

Alhamdulillah 🎈

Semoga selamat terbang yeee ! ✈
Terima kasih Agent kesayangan πŸ’™

#preciousbyrcwpahang #gorgeousbyrcwpahang #jusgoyangrapatpahang #pencucigoyangsegarpahang

2πŸ’¬

Ready to pos ! Alhamdulillah tq dear Agent kesayangan. 🌼🌼😍😍 Beli 2 precious RM55 exclude pos
Gorgeous + Precious RM70 exclude pos !! JGR + Pencuci Goyang Segar RM70 exclude pos
Semua tu harga harga kasih sayang nak bagi okay 😚

#preciousbyrcwpahang #gorgeousbyrcwpahang #jusgoyangrapatpahang #pencucigoyangsegarpahang
#byrcwpahang

Whatapps 019 9951395

0πŸ’¬

#Repost @benanghijaukotadamansara (@get_repost)
・・・
Our loyal #bhdarling from Kuantan.
Thank you for keep supporting us.. :-* Sebab Kuantan dh takde #benanghijau 😭 jadi nya apabila ternampak benang hijau dimana mana tak sah kalau tak singgah! Tq darling 😘

0πŸ’¬

My bff chocolate. " Ayah selalu pening kepala dengan Bonda & Buntat sebab kami mempunyai minat yg sama " hahaha ( bab chocolate Ayah kalah 😝 )
Yg paling tak tahan bukan senang ye nak ambik gambar ni hahaha
Tengok tak tangan dia? Kitaorg cuma ada beberapa saat je utk tangkap gambar chocolate yg cantik mcm tu. Hahaha
Ohhh buntatku
Kamu memang anak Bonda

#buntatbonda #mybabychocolate 😚

1πŸ’¬

Upah kucing seekor πŸ˜†

3πŸ’¬