PRECIOUS BY RCW

STOKIS SAH SHAH ALAM Whatapps 0162055125 utk order/info produk AGENT WANTED 😍

http://www.wasap.my/60162055125

85 posts 72 followers 12 following

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia

0💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia

1💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia

1💬

JUS GOYANG RAPAT by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM45 sebotol

KUANTITI : 250ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

RETAIL /BORONG

AGENT WANTED

KHASIAT :
💐️Menstabilkan hormon
💐️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
💐️Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
💐️Mengecutkan peranakan
💐️Vagina lebih grib & tidak kering
💐️Menegangkan payudara,
💐️Awet muda
💐️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin & sudah kahwin )
💐️Merawat keputihan
💐️Menghilangkan masa lesu & sakit badan
💐️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique - #regrann

1💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique

0💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

1💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

2💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

1💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia

1💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0166335125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #butikvendor #vendor #vendorwanted #igshop #kedaionlinemalaysia

1💬

JUS GOYANG RAPAT by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM45 sebotol

KUANTITI : 250ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

RETAIL /BORONG

AGENT/DROPSHIP WANTED

KHASIAT :
💐️Menstabilkan hormon
💐️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
💐️Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
💐️Mengecutkan peranakan
💐️Vagina lebih grib & tidak kering
💐️Menegangkan payudara,
💐️Awet muda
💐️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin & sudah kahwin )
💐️Merawat keputihan
💐️Menghilangkan masa lesu & sakit badan
💐️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique - #regrann

1💬

KAMI JOIN PROMOSI BERKEMBAR INI...! READY STOK 😀

WHATAPPS 0162055125

COD/POS/WALK IN ☺

@Regrann from @rozitachewan1 - [ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Hubungi 0168864903 dengan kata laluan "NAK PROMOSI BERKEMBAR" - #regrann

2💬

READY STOK

WHATAPPS 0166335125

@Regrann from @preciousbyrcw - I do believe that using fragrance is a plus. It's one of our senses and it's be a waste not to use our sense of smell. I also think smell is something that tells a lot about a person
.
★ SMELL LIKE A STAR ★ .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM .
.
#GorgeousbyRCW
RM45 WM
RM48 EM .
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #August2017 #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari

5💬

RM50 SAHAJA

RM50 SAHAJA

RM50 SAHAJA

LEBIH JIMAT..JOM ORDER... DENGAN RM50 SAHAJA ANDA AKAN DAPAT 1 LOTION PUTIH AJAIB BERHARGA RM35.90 DAN JUGA PERFUME PRECIOUS YG BERHARGA RM29.90.. LEBIH JIMAT...!!!! BOLEH COD & JUGA POS...WHATSAPP 0162055125

@Regrann from @hqputihajaibbyrcw - Promosi Sempena Merdeka Set Hadiah utk yg tersayang pasti membuat si dia teruja ... ❤️ RM50 sahaja !!! (Jimat RM15)
.
Infolanjut watsapp 016-9583223
#setpreciousputihajaib
#wangiansama
#kesanyangmenerujakan
#membahagiakansidia
#takpercayatapibenar - #regrann

0💬

KAMI JOIN PROMOSI BERKEMBAR INI...! READY STOK 😀

WHATAPPS 0162055125

COD/POS/WALK IN ☺

@Regrann from @rozitachewan1 - [ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Hubungi 0168864903 dengan kata laluan "NAK PROMOSI BERKEMBAR" - #regrann - #regrann

0💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #igshop #kedaionlinemalaysia

6💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #igshop #kedaionlinemalaysia

1💬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❤️ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #igshop #kedaionlinemalaysia

2💬

JUS GOYANG RAPAT by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM45 sebotol

KUANTITI : 250ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

RETAIL /BORONG

AGENT/DROPSHIP WANTED

KHASIAT :
💐️Menstabilkan hormon
💐️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
💐️Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
💐️Mengecutkan peranakan
💐️Vagina lebih grib & tidak kering
💐️Menegangkan payudara,
💐️Awet muda
💐️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin & sudah kahwin )
💐️Merawat keputihan
💐️Menghilangkan masa lesu & sakit badan
💐️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashopmalaysia #instashop #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique

1💬

JUS GOYANG RAPAT by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM45 sebotol

KUANTITI : 250ML

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

RETAIL /BORONG

AGENT/DROPSHIP WANTED

KHASIAT :
💐️Menstabilkan hormon
💐️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
💐️Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
💐️Mengecutkan peranakan
💐️Vagina lebih grib & tidak kering
💐️Menegangkan payudara,
💐️Awet muda
💐️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin & sudah kahwin )
💐️Merawat keputihan
💐️Menghilangkan masa lesu & sakit badan
💐️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashopmalaysia #instashop #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique

1💬

READY STOK

RM45 SEBOTOL

RM85 UTK 2 BOTOL

WHATSAPP 0162055125

COD/POS/WALK IN

@Regrann from @rozitachewan1 - Just nak share sikit pasai JUS GOYANG RAPAT !!!😘😘 .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . .
.
CALL 1068864903 - #regrann

0💬

WHATSAPP 0162055125 UTK ORDER.. BOLEH COD/POS/WALK IN

READY STOK

AGENT WANTED

@Regrann from @rozitachewan1 - Rahsia saya kekal bertenaga !!
Nilah dia JUS GOYANG RAPAT !!!
#memangmendapat @byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . .
.
CALL 0168864903 - #regrann

0💬

STOKIS PRECIOUS HERE...WHATSAPP 0162055125

AGENT WANTED

COD/KL/WALK IN ☺

@Regrann from @rozitachewan1 - Tapi dengan perfume #preciousbyrcw & #gorgeousbyrcw beri anda kewangian yang maksima!!!!
.
Lebih dari 12 jam !!! Dan yang penting tanpa menjejaskan POKET anda!!! .
@preciousbyrcw @byrcw @byrcwtestimoni .
#regrann

0💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

SET KOMBO BERSAMA JUS GOYANG RAPAT HANYA RM65 SAHAJA...JIMAT....!!!! WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

7💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

SET KOMBO BERSAMA JUS GOYANG RAPAT HANYA RM65 SAHAJA...JIMAT....!!!! WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

4💬

PENCUCI GOYANG SEGAR by @rozitachewan1 @byrcw

HARGA : RM29

KUANTITI : 150ML

SET KOMBO BERSAMA JUS GOYANG RAPAT HANYA RM65 SAHAJA...JIMAT....!!!! WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT WANTED😀

KELEBIHAN :
Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
💐 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
💐 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
💐 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
💐 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instaniaga#kedaionline #sayajualborong #perfumeprecious #instashop#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #perfumegorgeous

4💬

For my fragrance, I knew I wanted something sweet but with different side to it. I have a vanilla notes and a rose scent, but then i also have muskier notes that make it a bit edgier. It's fun but also sophisticated @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90 SEBOTOL

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0162055125

COD & POS

AGENT/DROPSHIP WANTED 😀

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #dropship #dropshipwanted #kedaionline #sayajualborong #dropshipneeded#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #butikvendor #vendor #vendorwanted #igshop #kedaionlinemalaysia

3💬