byrcwtestimoni

Official Instagram for Testimony @byrcw, don't forget to #byrcw or #testimonibyrcw we will repost your testimony. +60168864903 - Zaidi

818 posts 2,448 followers 2 following

Pelangan dari Sarawak, jauh akak ni datang. Terima kasih akak sebab dah grab Jus Goyang Rapat untuk bawa balik ke Sarawak katanya. Sesuai sangatlah akak ni minum sebab dia selalu travel dan selalu tak sempat nak breakfast. Minum Jus Goyang Rapat sahaja dah dapat segala khasiat dan yang penting terus bertenaga sepanjang hari. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

2πŸ’¬

Wow Wow Wow akak tudung kuning ni akak lawyer hokay first time cium bau Precious terus jatuh cinta. Terus borong 7 kotak nak buat stok tak pikir panjang langsung. Yang best apa nyer apa akak ni komen ikhlas kenapa saya jatuh cinta β€œBau perfume Che Ta tak sama macam bau perfume lain yang inspired. Tak cayer cubalah sendiri. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1πŸ’¬

Teruja giler - giler akak ni lepas cium jer bau perfume precious. Amboi 🀣🀣🀣🀣 curlazzzzz uols dia pikat hati suami dengan perfume Precious jerrrrr.... lepas ni wow lah akak ni di mata suami dierrr kan kan kan #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

1πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

1πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

1πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

5πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

1πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

1πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

2πŸ’¬

Apa kat tangan sis ? paper beg warna merah tu, macam kenal jer paper beg tu. Baru lepas beli set kombo produk - produk byrcw sis ni. TQ sis 😘😘😘 ni lah pembeli pertama kami pada hari ni di Trade Centre Sabah, Mood Republik.#byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #moodrepubliksabah2017

3πŸ’¬

Akak - akak ni belum pernah minum dan guna produk byrcw ni kata mereka. Tapi dia orang dah dapatkan set kombo. Kita nantikan apa kata mereka selepas minum jus goyang rapat, guna pencuci goyang segar dan sembur perfume gorgeous dan precious. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

0πŸ’¬

Ibu dan anak dua - dua pakai produk Che Ta Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar. Dia orang siap ucapkan terima kasih pada Che Ta masa dapatkan produk ni sewaktu berada di booth kami di KK sebab keluarkan 2 produk yang banyak memberi manfaat kepada kaum hawa ni. Ibu saya dah takde rasa lesu dan sakit - sakit badan selepas mengamalkan Jus Che Ta. Alhamdulilah dik teruskan mengamal jus goyang rapat inshaallah kesihatan akan terus terjaga. #byrcw #jusgoyangrapat

1πŸ’¬

Thank You so much Datin Noridah dari Kota Kinabalu Sabah, terkejut kita Datin sampai jer kat booth nak 2 set kombo, tak payah explain Datin dah pakai lama dah produk - produk Che Ta ni. Datin humble dan sporting 😘😘 ni pun dapatkan produk Che Ta uols... best bah orang Sabah sporting sangat... #byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #moodrepubliksabah

3πŸ’¬

Terima kasihlah akak ni satu keluarga datang booth kami. Jangan tak tau akak ni masa kami di mood republik PWTC dia dah pernah datang dah hari ni di tempat dia sendiri kota kinabalu datang semata - mata nak support Che Ta katanya. Dia suka sangat dengan set kombo Che Ta harga jimat sangat dapat semua produk lagi tu. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumegorgeous #perfumeprecious #byrcw #moodrepubliksabah

0πŸ’¬

Seawal pagi sis sis ni semua serang kami uols dekat booth byrcw no 30 di Mood Republic Trade Centre Kota Kinabalu Sabah. TQ sis - sis Sabahan ni semua dah borong Jus Goyang Rapat, Pencuci Goyang Segar, perfume precious dan perfume gorgeous Che Ta set kombo gituuuu. Jangan tak sampaikan dekat Che Ta, dia orang bilang TQ sama Che Ta bah bagi kami orang - orang Sabah harga letupssss. #byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #moodrepublicsabah #sabahbah

1πŸ’¬

#Repost @mizznina98 with @repostapp
・・・
Testimoni #perfumegorgeous #byrcw
0169011062

0πŸ’¬

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Malaysia kehilangan seorang iron lady yang sangat disegani, Datuk Maznah Hamid.. Salam Takziah.. Semoga ditempatkan dikalangan para solehah..

1πŸ’¬

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Malaysia kehilangan seorang iron lady yang sangat disegani, Datuk Maznah Hamid.. Salam Takziah.. Semoga ditempatkan dikalangan para solehah..

0πŸ’¬

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Malaysia kehilangan seorang iron lady yang sangat disegani, Datuk Maznah Hamid.. Salam Takziah.. Semoga ditempatkan dikalangan para solehah..

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

0πŸ’¬