JUBAH.DRESS.ABAYA.KHIMAR

πŸ‘—PRE ORDER Dress Jubah dan Abaya 🌸 Khimar Zunaidah Bidang 60 πŸ”›Ansuran Diterima πŸ“²Whatsapp πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60174001477

80 posts 243 followers 235 following

Mercikkk kan! Customer bergaya bersama #khimarzunaidah dan #dresshannah
.
Pada yang nak cantik mercik macam nie boleh order dgn kakzie. Pasti korang puas hati dan jatuh hati 😘
.
Macam biasa tempoh siap dalam 4 hingga 6 minggu. Korang submit cepat so boleh siap cepat baju korang. YeayπŸ‘
.
Save cepat no wasap kakzie untuk order ❀️
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini

4πŸ’¬

Berita best untuk korang πŸ‘
.
JUBAH YASNA ADA PROMOSI
.
HARGA RM100 FREE POSTAGE
Wow! Best tak?!😍
.
Jom cepat cepat submit order sementara promosi. #JubahYasna ada 30 pilihan warna mercikk tau
.
Macam biasa tempoh siap dalam 4 hingga 6 minggu. Korang submit cepat so boleh siap cepat baju korang. YeayπŸ‘
.
Save cepat no wasap kakzie untuk order ❀️
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini

0πŸ’¬

Berita best untuk korang πŸ‘
.
JUBAH YASNA ADA PROMOSI
.
HARGA RM100 FREE POSTAGE
Wow! Best tak?!😍
.
Jom cepat cepat submit order sementara promosi. #JubahYasna ada 30 pilihan warna mercikk tau
.
Macam biasa tempoh siap dalam 4 hingga 6 minggu. Korang submit cepat so boleh siap cepat baju korang. YeayπŸ‘
.
Save cepat no wasap kakzie untuk order ❀️
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini

1πŸ’¬

Loading...

Berita best untuk korang πŸ‘
.
JUBAH YASNA ADA PROMOSI
.
HARGA RM100 FREE POSTAGE
Wow! Best tak?!😍
.
Jom cepat cepat submit order sementara promosi. #JubahYasna ada 30 pilihan warna mercikk tau
.
Macam biasa tempoh siap dalam 4 hingga 6 minggu. Korang submit cepat so boleh siap cepat baju korang. YeayπŸ‘
.
Save cepat no wasap kakzie untuk order ❀️
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini

1πŸ’¬

Maaf buat masa sekarang khimar untuk warna SOFT GREY sold out.
.
Insya Allah dalam masa terdekat akan restok. Nanti kakzie akan update πŸ˜‰
.
Terima kasih pada semua customers yang terus menerus support @byziezie 😘
.
Segala order boleh terus wasap 0174001477 kakzie sedia melayan anda😍
.

#sayajual #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #bazarpaknil #bazaarpaknil #hijabmalaysia #muslimahfesyen #khimarhitam #tudungmurah #softawning

1πŸ’¬

Maaf buat masa sekarang khimar untuk warna BROWN dan SOFT GREY sold out.
.
Insya Allah dalam masa terdekat akan restok. Nanti kakzie akan update πŸ˜‰
.
Terima kasih pada semua customers yang terus menerus support @byziezie 😘
.
Segala order boleh terus wasap 0174001477 kakzie sedia melayan anda😍
.

#sayajual #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #bazarpaknil #bazaarpaknil #hijabmalaysia #muslimahfesyen #khimarhitam #tudungmurah #softawning

3πŸ’¬

Loading...

Maaf buat masa sekarang khimar untuk warna BROWN sold out.
.
Insya Allah dalam masa terdekat akan restok. Nanti kakzie akan update πŸ˜‰
.
Terima kasih pada semua customers yang terus menerus support @byziezie 😘
.
Segala order boleh terus wasap 0174001477 kakzie sedia melayan anda😍
.

#sayajual #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #bazarpaknil #bazaarpaknil #hijabmalaysia #muslimahfesyen #khimarhitam #tudungmurah #softawning

0πŸ’¬

Pre Order LUBNA Jubah❀️

RM89 tidak termasuk postage

Dengan ribbon di bahagian lengan sungguh kiut miutt 😘

Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang.
30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

3πŸ’¬

Pre Order LUBNA Jubah❀️

RM89 tidak termasuk postage

Dengan ribbon di bahagian lengan sungguh kiut miutt 😘

Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang.
30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

0πŸ’¬

Loading...

Pre Order LUBNA Jubah❀️

RM89 tidak termasuk postage

Dengan ribbon di bahagian lengan sungguh kiut miutt 😘

Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang.
30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

0πŸ’¬

Berbahagialah dengan apa yang kita lalui
.

Kerna rasa syukur itu datangnya bila sabar dan redha setiap yang ditakdirkan
.

Tiada yang lebih mengetahui siapa diri kita melainkan Allah
.
Kerna Dia yang mencipta menghidupkan dan mematikan kita ❀️

0πŸ’¬

Azam tahun baru untuk menjadi lebih baik dan baik ❀️

1πŸ’¬

Loading...

Alquran selamanya tetap sama sehingga kiamat pun datang menerpa.

0πŸ’¬

Pre Order LUBNA Jubah❀️

RM89 tidak termasuk postage

Dengan ribbon di bahagian lengan sungguh kiut miutt 😘

Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang.
30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

0πŸ’¬

Jubah LUBNA ❀️

Anda boleh request untuk taburan manik di jubah lagi nampak begitu exclusive 😍
.
Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang. Terdapat 30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

1πŸ’¬

Loading...

Pre Order LUBNA Jubah❀️

RM89 tidak termasuk postage

Dengan ribbon di bahagian lengan sungguh kiut miutt 😘

Material Mix Silk. Kain yang lembut dan tidak jarang.
30 pilihan warna menambat hati

Tempahan dijangka siap dalam tempoh 4 hingga 6 minggu

Untuk Tempahan boleh
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
Whatsapp 017400 1477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

0πŸ’¬

Alhamdulilah. Bakal pengantin pun menempah design dress kami.

Tampak simple tapi sangat menawan dihari bahagia ❀️

Pada yang berminat untuk menempah baju nikah sading atau sebagainya. Kami juga membuka tempahan mengikut pilihan anda. Sama ada mahu design sedia ada dan di tatarias kan bersama paduan lace mengancam atau anda buat pilihan design 😊

1πŸ’¬

Moga segala urusan anda dipermudahkan Allah

0πŸ’¬

Loading...

Semua size kami boleh sediakan. Insya Allah menepati citarasa anda ❀️ #zunaidahwidelace
.
.
Zunaidah Wide Lace
RM180
30 pilihan warna untuk pilihan korang

Berminat boleh whatsapp
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

0πŸ’¬

Assalammualaikum
Mulakan segalanya dengan Bismillah ❀️

0πŸ’¬

Kemangkatan Sultan Kedah .
Innalillahiwainnailaihirojiun.
Moga roh baginda dicucuri rahmat Allah.
#utusanmalaysia #utusanonline

0πŸ’¬

Design baru akan datang menerpa.
Design yang simple tapi cantik

Yang pasti harga mampu milik
Bawah RM100

nantikan kemunculannya ❀️

0πŸ’¬

Bukan mudahkan nak jadi beza dari semua
.
Begitu juga bukan mudah nak menutup aurah dengan sempurna semua perlukan masa ruang dan sokongan ❀️

0πŸ’¬

Perincian minima di bahagian lengan menaikkan seri dress nie ❀️ #amaradress

Amara Dress
Ada 30 pilihan warna

Rm140 tidak termasuk postage
.
.
πŸ“²To order whatsapp
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

1πŸ’¬

Material Putih dan manik hitam pilihan hati customer ini ❀️ #luqluqabaya

Luqluq abaya
Ada 30 pilihan warna

Rm130 tidak termasuk postage
.
.
πŸ“²To order whatsapp
0174001477
0174001477
0174001477
.
.
#aurainsta #aurainstabatch12 #sayajual #dressmurahcantik #jubahplainmurah #jubahhitam #blackjubah #blackdress #abayamurah #bazaarpaknik #bazarpaknil #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #abayamalaysia #jubahterkini #dramasangat #shoppingonline #blouse #dressmurah #dresscantik #dressmuslimah

1πŸ’¬