Cakenis.Shadedough.His&Her

❀ Authorized Stockist πŸ“± Hotline No: +60123345956 πŸ’» Online Based and we do postage daily ⏳ Whatsapp for faster response

http://www.chicrushonline.com/pages/cakenis-chicrush

243 posts 694 followers 227 following

Major Love 😍😍😍. Ladyboss #haniszalikha mix kan @shadedough Yum Yam & Berry Balanched - Cantik!!! .

Both Shades READY STOCKS tau. Whatsapp +60123345956 untuk purchase atau click je link kat bio.

Oppsss.. Cakenis Istanbul yang ladyboss pakai tu dah SOLD OUT ya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

#shadedough #cakenis #cakeniscomeback

1πŸ’¬

CHERRY SORBET.. Ready Stocks too 😍😍😍 .

How to purchase: .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website - www.chicrushonline.com (click link at bio) .

Ooopsss #CakenisComeback tinggal #cakenisKL je tau. Boleh order sekali 😍😍 .

#shadedough #peachpuree #cakeniscomeback

0πŸ’¬

Loading...

Oo yesss.. CINNAMON ROLLS ARE BACK 😍😍😍😍 !! .

How to purchase: .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website - www.chicrushonline.com (click link at bio) .

Ooopsss #CakenisComeback tinggal #cakenisKL je tau. Boleh order sekali 😍😍 .

#shadedough #peachpuree #cakeniscomeback

0πŸ’¬

Fun colour indeed. Peach Puree from @shadedough . Memang macam Barbie, ladyboss #haniszalikha ni kan.. Cantikk 😍😍😍 .

How to purchase:
1. Whatsapp +60123345956
2. Website - www.chicrushonline.com (click link at bio) .

Ooopsss #CakenisComeback tinggal #cakenisKL je tau. Boleh order sekali 😍😍 .

#shadedough #peachpuree #cakeniscomeback

0πŸ’¬

Bismillahirrahmanirrahim.. All 3 #cakeniscomeback are READY STOCKS 😍😍😍 .

We will start posting out your #cakeniscomeback today #cakenisan. Be sure to standby for your parcel kay .

To those who have not place your orders, kindly do so before all of these #cakeniscomeback are gone.. again πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

How to purchase? .

1. Whatsapp +60123345956
2. Via our website: www.chicrushonline.com (click link at bio) .

Our website do accept payment via: .

1. Manual Bank Transfer (CIMB & MBB)
2. Debit, Credit Card and Online Banking via SenangPay .

Happy Shopping #cakenisan 😍😍😍 .

6πŸ’¬

Loading...

The 3rd #cakeniscomeback is.... #cakeniskl 😍😍😍😍 .

Tak sabarnya nak pick up stock kejap lagi.. Pada yg nak order, whatsapp terus +60123345956: .

Nama:
Alamat:
Hp:
Collection: .

Nanti kita reply terus.. Pstttt.. kalau kita lambat reply, maksudnya kita tgh driving ambil stock tau 😍😍😍.. Kita akan reply the soonest kay .

#cakenis #cakenisan #cakeniscomeback #cakenissignature #cakeniskl #cakenisistanbul #cakenisauthorizedstockist

6πŸ’¬

OMG!!... #cakenisistabul is also one of #cakeniscomeback 😍😍😍😍 . Previous release - this particular collection, within 24 hours dah sold out tau. So kena cepat #cakenisan .

Pada yg nak order, whatsapp terus +60123345956: .

Nama:
Alamat:
Hp:
Collection: .

Nanti kita reply terus.. Pstttt.. kalau kita lambat reply, maksudnya kita tgh driving ambil stock tau 😍😍😍.. Kita akan reply the soonest kay .

#cakenis #cakenisan #cakeniscomeback #cakenissignature #cakeniskl #cakenisistanbul #cakenisauthorizedstockist

11πŸ’¬

Bismillahirrahmanirrahim.. It's official now - #cakenissignature is one of #cakeniscomeback 😍😍😍😍 .

Tak sabarnya nak pick up stock kejap lagi.. Pada yg nak order, whatsapp terus +60123345956: .

Nama:
Alamat:
Hp:
Collection: .

Nanti kita reply terus.. Pstttt.. kalau kita lambat reply, maksudnya kita tgh driving ambil stock tau 😍😍😍.. Kita akan reply the soonest kay .

#cakenis #cakenisan #cakeniscomeback #cakenissignature #cakeniskl #cakenisistanbul #cakenisauthorizedstockist

15πŸ’¬

Loading...

#CakenisComeback 😍😍😍 .

Get ready with our hotline no: +60123345956 .

1πŸ’¬

Is this one of the #CakenisComeback? I think.. IT IS 😍😍😍😍 or maybe?? .

Can't wait to pick up stocks.. Tomorrow?? Ooopssss.. .

Tapi kalau betul #cakenissignature is ONE of THE #cakeniscomeback, rasa tak sempat admin masukkan dalam website ni .

So #cakenisan, please save our hotline no: +60123345956 and start texting us now if you want to book one of this. Jangan tunggu last minute tau - takut dah sold out pulak πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

#cakenis #cakenisan #cakeniscomebak

2πŸ’¬

#CakenisComeback?? Maybe.. Maybe Not.. 😍😍😍 .

Can't wait.. Coming Very Very Soon. . .

0πŸ’¬

Loading...

Could this be part of #CakenisComeback? . . .

Can you guess which collection is making a come back? Should we do a count down too? .

#cakenis #cakeniscomeback

0πŸ’¬

Bismillahirrahmanirrahim.. Are you ready for this #cakenisan??? .

Can't wait to reveal 'them' to you 😍😍😍😍.. And 'they' are coming REALLY REALLY SOON!! .

Tapi kalau ada yang dah tak sabar nak tahu which collection yang making a come back ni.. Please whatsapp +60123345956.. Quantity are VERY VERY LIMITED ladiesss πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

It will be FIRST COME FIRST SERVE BASIS.. again.. πŸ˜…πŸ˜… .

0πŸ’¬

Loading...

ALL COLOURS SOLD OUT!! Thank You So Much #Cakenisan 😍😍😍😍 .

Wait for our NEXT UPDATES on CAKENIS COME BACK!! .

7πŸ’¬

More @shadedough swatches for you.. 😍😍😍 .

Top to Bottom: .

Sugar Icing
Lotus Butter
Rose Taffy (SOLD OUT)
Salami .

Shadedough LipBait
Price: rm55/pc (excluding postage) .

Whatsapp us in order to purchase: +60123345956 .

0πŸ’¬

Assalamualaikum lovely 😍😍😍 . Pagi-pagi ni kita tengok swatches @shadedough dulu kay .

Stock @shadedough yang ada lagi: .

Salami
Cinnamon Rolls
Lotus Butter
Sugar Icing
Peach Puree
Cherry Sorbet
Yum Yam (NEW 😍😍😍)
Berry Balanched .

Nak order, whatsapp +60123345956 kay .

0πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum and Good Morning peeps 😍😍😍 .

Sorry sangat-sangat kalau kami lambat reply DM or Whatsapp but all this 8 colours of @shadedough READY STOCKS 😍😍😍😍 .
.
Kalau kami lambat juga reply DM or whatsapp, Please check out our website. Korang boleh place order dan terus buat payment tau .

www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com .

Oops lupa pulak.. Colour @shadedough yg ada lg (Left to Right): .

Salami
Rose Taffy (SOLD OUT πŸ˜…πŸ˜…)
Lotus Butter
Sugar Icing
Peach Puree
Cherry Sorbet
Yum Yam (NEW 😍😍😍)
Berry Balanched

0πŸ’¬

Do you know that we have RESTOCK SALAMI 😍😍😍😍 .

Whatsapp +60123345956 to order or visit our website: .
.
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com .

1πŸ’¬

Yum Yam on Hanis Zalikha πŸ’‹πŸ  #YumYam #ThatNewLipbait #MatteMoisturising .

Seriously.. cantik tau colour dia.. Masa mula-mula dapat stock.. Hmm.. nampak mcm dark je colour ni .

Tapi bila apply, ok je sebenarnya.. Serious cantik 😍😍😍. Bukan dark sangat dan tak terang sangat.. Somewhere in the middle.. And admin pun bukannya suka pakai colour terang or bold or dark ni.. tapi #YumYam not bad .

Nak cuba? Boleh whatsapp kita di +60123345956 atau boleh juga place order di website:

www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com

4πŸ’¬

Nadiya Nisaa definitely rocking Cakenis Grey Lily Cake 😍😍😍 .

READY STOCKS at rm170/box (excluding postage) .
.
Whatsapp +60123345956 to order or order at our website:

www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com .

#Cakenis #ChoosingTheOne #LilyCake #LilyCakeLaunchEvent

1πŸ’¬

Salam Cakenis-san.. .

We still have Cakenis #LilyCake GREY ready stocks 😍😍. Price: rm170 per box tak termasuk postage .

Macam mana nak beli: .

1. Whatsapp +60123345956
2. Shop via website: www.chicrushonline.com (link di bio) .

#cakenis #cakenisauthorizedstockist #LilyCake

0πŸ’¬

Oooo and we still have #cakenislushsatin Navy and Peach READY STOCKS 😍😍😍 .

Macam mana nak beli.. Senang je tau.. Pilih antara 2 option di bawah : .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com (click link di bio) .

0πŸ’¬

If you’re wondering how gorgeous #YumYam is. #ThatNewLipbait for you 😍😍😍 .

How to purchase? .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com (click link di bio) .

1πŸ’¬

Oopss and jangan lupa.. Kita ada NEW @shadedough colour in the house juga 😍😍😍 . #YumYam It is!! .

How to purchase? .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com

4πŸ’¬

Cakenis #LilyCake WHITE SOLD OUT!! .

Kami cuma ada Cakenis #LilyCake GREY saja lagi ya.. Itupun dah tak banyak tinggal πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

So kena cepat- cepat order and purchase kay sebab NO REPRINTS ONCE SOLD OUT!! .

How to purchase? .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com (click link di bio) .

0πŸ’¬

Enjoy the video too 😍😍😍 .

Cakenis #LilyCake WHITE, ORANGE & PINK SOLD OUT!! .

Yang masih ada lagi CUMA Cakenis #LilyCake GREY. Kindly take note ya .

Sebelum Cakenis #LilyCake GREY pun sold out juga, meh cepat-cepat order via . . .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com (click link di bio) .

Memang NO REPRINTS once SOLD OUT tau πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Kita dah double, triple confirmkan dgn HQ.. Memang very limited edition and no reprints!! .

0πŸ’¬

Assalamualaikum Cakenisan.. Memang hebat penangan Cakenis #LilyCake ni.. 3 colour - WHITE, ORANGE & PINK SOLD OUT terus in less than 1 week πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

Stockist pun tak sempat nak grab untuk diri sendiri tau.. semua for customer dulu.. Konon-konon nak grab kat @fashionvalet untuk diri sendiri - pun tak sempat juga.. SOLD OUT within minutes!! .

Congratulation to @haniszalikha and all @cakenis team for this lovely collection.. So happy for you guys.. Seriously memang semua cantik-cantik, susah nak pilih .

Anyway, we still have Cakenis #LilyCake GREY READY STOCKS.. Macam mana nak purchase? . . .

1. Whatsapp +60123345956
2. Website www.chicrushonline.com (click link di bio) .

Sebelum Cakenis #LilyCake GREY pun sold out, cepat-cepat korang place order sekarang.. Memang NO REPRINTS once SOLD OUT tau πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Kita dah double, triple confirmkan dgn HQ.. Memang very limited edition and no reprints!! .

0πŸ’¬

Salam and Good Morning loveliess 😍😍😍 . Have you check out our website? .

www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com
www.chicrushonline.com .

We do accept payment via:
1. Bank Transfer
2. Maybank2uPay
3. Credit Card via SenangPay
4. PayPal (credit card & fund transfer) .

Oopss.. Not only the NEW CAKENIS LILY CAKE.. We also have the NEW SHADEDOUGH colour - Yum Yam 😍😍😍 .

Happy Shopping!! .

But if you prefer to order via whatsapp, do contact us at +60123345956 . COD services around KL & Selangor also available with flat rate COD charges apply .

19πŸ’¬