jolen bleach cream

👄Masalah bulu Roma di seluruh muka? ⭐️bleach brand no #1 in the world 🎊50 tahun di pasaran 🏡klang, Shah Alam 😻for order, klik link 👇👇

http://jolenbleach.wasap.my/

6,775 posts 59,298 followers 1,673 following

apa yang bestnya jolen ni sampai boleh bertahan sehingga 50 tahun?
.
🌷cara nak pakai jolen ni sangat mudah.
sapu➡️biarkan 10minit➡️cuci.
taraa.. kesan dapat dilihat .
.
🌟jolen ni fungsinya memudarkan bulu ikut warna kulit. so bulu jadi invisible. xnmpak walaupun sebenarnya bulu masih ada. sebab kalau cukur, bulu akan tumbuh mkin byk dan kasar 😊
.
🌹kalau stop atau berhenti pakai TAK AKAN sebabkan bulu naik makin banyak since jolen hanya bleach unwanted hair
.
🏠boleh buat sendiri dari rumah. sambil kemas rumah pun boleh buat.
.
💰harga yang memang mampu milik. .
mereka semua antara ribuan wanita yang dah kembali yakin dan cantik tanpa bulu kasar. #jbctesti
.
anda bila lagi?
jangan tunggu lama lama..
whassap 0197918300

0💬

Feedback Custmr yang gunakan jolen.
.
.
Best tau!
.
Dah lebih 50 tahun dalam pasaran.
.
Awak Ada masalah bulu Roma berlebihan ke?
.
Meh atasi dengan jolen
.
Whassap sis 0197918300
.

#fattzura #cantiktanpamisai #mawaraf

0💬

Mula2 beli was2.. .
.
Tapi sekali guna.. perhhh 👍
.
.
Eh, Ni feedback Dari customer tau.
.
.
Awak yang masih ragu2 tu, orang lain dah makin cantik Dan lebih confident dah.
.
.
Awak masih macAm tu juga.
.
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage, click kat profile ye

0💬

Loading...

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
.
#motivasi #doayangbaikbaik

1💬

Alhamdulillah, selepas guna jolen, misai yang sebelum ni jelas kelihatan dah tak nampak
.
.
Hanya sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa, kesan dapat dilihat serta merta .
.
Best ke best?
.
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
Meh atasi dengan jolen.
.
Mudah Dan berkesn .
.
Whassap sis 0197918300
.
#cantiktanpamisai #jolenklang #jolenputraheight #jolenshahalam

2💬

Loading...

Perbezaan sebelum Dan selepas menggunakan jolen #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300
.

0💬

Berita baik orang Shah Alam dan yang berdekatan, kesayangan semua boleh dapat kan JOLEN Dari vendor kami
.
.
Blinksouk bazaar
No.15 jalan plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam Selangor
*sebelah Bella ammara
.
.
.
Harga :
35g - RM40
140g - RM 60
.
.
Buka setiap hari ye Dari pukul 10:30 pagi hingga 9 malam
. .
P/s : untuk apa2 info lain yang tak faham boleh whassap sis terus ye
.
.
.
Whassap sis ye 0197918300 .
.
#jolen #jolenborong #jolenklang #klang #shahalam #uitm #uitmshahalam #setiaalam #wanitabermisai #tipscantik #wanitaberbulu #cantiksebelumraya #projekraya #ootdmalaysia #tunang #nikah #uum #selfiemalaysia #utm #ktmb #unisza #kl #penang #puchong #sukaselfie #jangankecamsaya

3💬

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
.
#mudahterhibur #lawakpagi

0💬

Loading...

Misai dan segala bulu roma berlebihan dah tak nampak lepas gunakan jolen ❤️
.
Feedback terbaru customer yang gunakan jolen
.
.
Best tau!
.
Nak gunakan pun mudah
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
Taraa, kesan dapat dilihat serta merta .
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Meh atasi dengan jolen
.
Harini Ada postage ❤️

0💬

Feedback custmr #jbctesti .
.
Alhamdulillah, RaMai yang dah jatuh cinta dengan hasilnya .
.
Lebih confident Tanpa bulu Roma berlebihan .
.
Awak bila lagi?
.
Takkan nak tengok je.
.
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage pkl 4 petang

4💬

Loading...

Perbezaan saiz 35g dan 140g
.
.
KAnan - 35g
➡️boleh tahan 1 ke 3 bulan penggunaan
➡️Rm40 sem: Rm45ss
.
.
Kiri - 140g
➡️boleh tahan 6 ke 8 bulan penggunaan
➡️dapat freegift set pencuci, masker, scrub n etc
➡️RM60sem : Rm65ss
.
.
Harini Ada postage ye.
.
Payment before pukul 5 petang, sis pos skali harini.
.
Harga dah termasuj postage ye
.
Whassap sis tau, click je kat profile tu..
.
Hanya untuk yang nak serious makin cantik Dan confident Tanpa bulu Roma berlebihan je tau

4💬

Loading...

hi.. nama saya jolen. .
saya ni apa ya?
.
saya ni pakar memudarkan bulu roma ikut warna kulit. so bulu jadi invisible (tak nampak)
.
tak perlu cukur, wax or threading
.
sebab kalau buat ☝️nanti bulu roma akan naik makin kasar dan banyak kalau stop pakai unless buat laser.
.
dengan saya, TAK AKAN menyebabkan bulu naik makin banyak sebab fungsi saya sendiri "bleach all unwanted hair".
.
faham tak? maksudnya bulu still ada, tapi tak nampak. so, kalau stop pakai pun tak adalah sebab kan bulu makin naik ke apa. seram dengar kan kalau makin naik banyak 😩😩
.
bila awak guna saya, confirm awak suka saya macam wanita2 lain #jbctesti
.
saya ni dah berusia 50 tahun pun. dah merata seluruh dunia saya bantu wanita yang bermasalah bulu roma berlebihan.
.
tak akan awak nak biarkan je diri awak tak yakin nak jumpa orang sebab masalah bulu roma berlebihan ni?
.
mari saya bantu 😎
isnin NEXT POSTAGE
.
whassap 0197918300

2💬

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
.
#motivasi #doayangbaikbaik

1💬

Feedback customer yang gunakan jolen di tangan #jbctesti .
.
Kulit nampak lebih bersih Dan cerah Tanpa kelihatan segala bulu Roma berlebihan .
.
Nak bergaya depan suami pun tak segan
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap sis 0197918300
.

0💬

Loading...

Berita baik orang Shah Alam dan yang berdekatan, kesayangan semua boleh dapat kan JOLEN Dari vendor kami
.
.
Blinksouk bazaar
No.15 jalan plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam Selangor
*sebelah Bella ammara
.
.
.
Harga :
35g - RM40
140g - RM 60
.
.
Buka setiap hari ye Dari pukul 10:30 pagi hingga 9 malam
. .
P/s : untuk apa2 info lain yang tak faham boleh whassap sis terus ye
.
.
.
Whassap sis ye 0197918300 .
.
#jolen #jolenborong #jolenklang #klang #shahalam #uitm #uitmshahalam #setiaalam #wanitabermisai #tipscantik #wanitaberbulu #cantiksebelumraya #projekraya #ootdmalaysia #tunang #nikah #uum #selfiemalaysia #utm #ktmb #unisza #kl #penang #puchong #sukaselfie #jangankecamsaya

2💬

Kulit dah putih gebu, tapi masih nampak banyak bulu Roma kat muka dan atas bibir seakan misai!!
.
.
Dah guna pelbagai produk yang akhirnya menyebabkan bulu Roma naik makin banyak dan kasar?
.
.
Jom atasi dengan Jolen Bleach Cream
.
Terbukti berkesan dan tak Akan menyebabkan bulu Roma makin banyak kalau stop penggunaan.
.
.
Ramai wanita dah jatuh cinta dengan hasilnya.
.
Whassap me 0197918300 sekarang!!
.
P/s : stok laku macam pisang panas

1💬

Alhamdulillah, seronok dapat bantu wanita lain.
.
.
Lebih confidence dan makin cantik lepas gunakan jolen .
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
Taraaa, kesan dapat dilihat serta merta.
.
.
Best ke best?
.
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
WhatsApp sis 0197918300 or click je kat profile

0💬

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
.
#peringatanuntukdirisendiri #doayangbaikbaik

1💬

Banyak bulu Roma kat pipi dan sekitar muka?
.
.
Meh atasi dengan jolen.
.
Mudah Dan berkesn .
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraaa, kesan Perubahan dapat dilihat serta merta
.
.
Best tau!
.
RaMai yang dah jatuh cinta dengan hasilnya .
Dah lebih 50 tahun dalam pasaran
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Biar jolen Bantu
.
Whassap sis tau 0197918300 or click je kat profile tu 😍

1💬

ada orang tu, follow saya lama dah. hari hari duk tengok testimoni testimoni customer saya. betul berkesan ke produk ni?
.
jawapan saya ; memang berkesan, dah 50 tahun di pasarkan. agak2 kalau tak berkesan mana boleh nak bertahan selama tu.
.
tak apa.. orang lain dah cantik dah. dah kembali yakin dah. awak masih macam tu. .
akak relaks je. kalau nak akak bantu?
.
meh whassap 0197918300

0💬

Alhamdulillah, RaMai yang dah jumpa solutions bagi masalah bulu Roma berlebihan .
.
Dia orang pun dah makin cantik and confident Tanpa misai .
.
Anda tak nak ke makin cantik macAm dia orang?
.
.
Meh whassap sis 0197918300

0💬

Assalammualaikum dan selamat pagi
.
Jangan lupa sedekahkan al fatihah kepada kedua ibu bapa kita.
.
#motivasi #peringatanuntukdirisendiri #doayangbaikbaik

1💬

Bagi mendapatkan kesan yang optimum, pastikan anda dapatkan jolen yang original.
.
.
Serta pastikan anda dapatkan cara guna yang betul dari seller yang awak beli.
.
.
My consultation hanya untuk MY CUSTOMER 😘
.
#siscakapje #pastikanbeliygori #cantiktanpamisai

0💬

Alhamdulillah.. seronok dapat Bantu RaMai wanita yang Ada masalah bulu Roma berlebihan.
.
.
Mereka dah kembali confident nak bercakap dengan orang RaMai.
.
.
Kalau tak, orang asyik pandang semacam je sebab pelik wanita bermisai
.
.
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap sis 0197918300 or click je kat profile .

0💬