jolen bleach cream

👄Masalah bulu Roma di seluruh muka? ⭐️bleach brand no #1 in the world 🎊50 tahun di pasaran 🏡klang, Shah Alam 😻for order, klik link 👇👇

http://jolenbleach.wasap.my/

  • posts6,513

Darlinks, harga dah termasuj postage ye
.
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage. Payment before pukul 5 petang, sis pos skali harini ❤️

0💬

Assalammualaikum Dan selamat pagi 😍

0💬

RaMai yang gelarnya Krim ajaib .
.
Sekali pakai dah nampak kesan serta merta .
.
Best ke best?
.
Nak juga?
.
.
Whassap sis 0197918300

0💬

ada orang tu, follow saya lama dah. hari hari duk tengok testimoni testimoni customer saya. betul berkesan ke produk ni?
.
jawapan saya ; memang berkesan, dah 50 tahun di pasarkan. agak2 kalau tak berkesan mana boleh nak bertahan selama tu.
.
tak apa.. orang lain dah cantik dah. dah kembali yakin dah. awak masih macam tu. .
akak relaks je. kalau nak akak bantu?
.
meh whassap 0197918300

0💬

0💬

Feedback customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

0💬

0💬

Feedback customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300 or click je kat profile.
.
Harini Ada postage ❤️

4💬

Lebih seronok dan confident nak kerja Tanpa misai
.
.
Kalau tak, orang asyik pandang semacam je
.
.
Malu!!
.
Awak Ada masalah sama ke?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage ❤️

0💬

Jom perbanyakkan istigfar. Moga Allah ampunkan dosa dosa kita

1💬

Jom sama amalkan

1💬

Rasa lebih confident lepas guna jolen
.
.
Segala bulu Roma berlebihan yang seakan misai dah tak nampak 😍
.
.
Cara nak guna pun mudah .
MacAm pakai masker je
.
Whassap sis 0197918300

1💬

Feedback customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

0💬

Bulu Roma banyak kat muka?
.
Bila pakai make up pun nampak tak cantik and kulit nampak gelap sebab bulu Roma di pipi?
.
Jom atasi dengan jolen.
.
Mudah Dan berkesn .
Pakai macAm pakai masker je
.
Bulu Roma dah tak nampak and kulit pun makin cerah
.
Best ke best?
.
Whassap sis tau 0197918300
Or click je kat profile kat atas.
.
#jbctesti

0💬

Assalammualaikum Dan selamat pagi. Salam menjemput rezeki.
#selamatpagi #doayangbaikbaik #peringatanuntukdirisendiri

0💬

Berita baik orang Shah Alam dan yang berdekatan, kesayangan semua boleh dapat kan JOLEN Dari vendor kami
.
.
Blinksouk bazaar
No.15 jalan plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam Selangor
*sebelah Bella ammara
.
.
.
Harga :
35g - RM40
140g - RM 60
.
.
Buka setiap hari ye Dari pukul 10:30 pagi hingga 9 malam
. .
P/s : untuk apa2 info lain yang tak faham boleh whassap sis terus ye
.
.
.
Whassap sis ye 0197918300 .
.
#jolen #jolenborong #jolenklang #klang #shahalam #uitm #uitmshahalam #setiaalam #wanitabermisai #tipscantik #wanitaberbulu #cantiksebelumraya #projekraya #ootdmalaysia #tunang #nikah #uum #selfiemalaysia #utm #ktmb #unisza #kl #penang #puchong #sukaselfie #jangankecamsaya

0💬

Assalammualaikum Dan selamat pagi. Jangan lupa sedekah kan al fatihah buat ibu bapa kita tak kira yang masih hidup atau mati.
.
Dan jangan lupa senyum. Senyum juga suatu sedekah.
.
#motivasi #peringatanuntukdirisendiri #doayangbaikbaik

0💬

Darlinks, pastikan beli yang original bagi mendapatkan kesan yang optimum.
.
.
Dan pastikan dapat consultantion cara yang betul Dari seller yang anda beli.
.
.
Jangan sebab nak murah je, tersalah beli yang Tiruan 😂 and tak tau cara nak guna yang betul sebab seller yang awak beli tu tak ajar
.
My consultantion tentang cara guna yang betul dan tips hanya untuk MY CUSTOMER ❤️
.
.
Nak jolen yang original, boleh whassap sis ye 0197918300
.
Payment before pukul 5 petang ni, sis pos skali harjni
.
Or awak juga boleh dapat kan jolen dengan vendor kami @blinksouk.bazaar di seksyen 7, Shah Alam.(sebelah Bella ammara). Buka setiap hari tau. Dari 10:30 pagi hingga 9 malam.

0💬

muka cantik

kulit gebu dan putih

tapi bermisai.. jom bleach dulu ✔️mudah
✔️murah
✔️cepat
✔️berkesan

whassap sekarang
.
0197918300

0💬

Jolen paling terbaik Katanya ❤️
.
.
Dah lebih 50 tahun dalam pasaran tau.
.
Kalau tak berkesan, masakan boleh bertahan lama.
.
.
Best ke best?
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

2💬

Feedback customer #jbctesti .
.
.
RaMai yang dah jatuh cinta dengan hasilnya.
Anda bila lagi?
.
Whassap sis 0197918300

0💬

ada orang tu, follow saya lama dah. hari hari duk tengok testimoni testimoni customer saya. betul berkesan ke produk ni?
.
jawapan saya ; memang berkesan, dah 50 tahun di pasarkan. agak2 kalau tak berkesan mana boleh nak bertahan selama tu.
.
tak apa.. orang lain dah cantik dah. dah kembali yakin dah. awak masih macam tu. .
akak relaks je. kalau nak akak bantu?
.
meh whassap 0197918300

0💬

Feedback customer #jbctesti .
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

0💬

Feedback customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage 😍

0💬

Feedback customer #jbctesti .
,
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harjni Ada postage ❤️

4💬

Assalammualaikum Dan selamat pagi

0💬

Bulu Roma hilang macAm kena cukur lepas guna jolen 😂
.
.
Level confident terus meningkat .
.
Tak perlu nak cover2 lagi
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

0💬

Feedback customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300

0💬