jolen bleach cream

👄Masalah bulu Roma di seluruh muka? ⭐️bleach brand no #1 in the world 🎊50 tahun di pasaran 🏡klang, Shah Alam 😻for order, klik link 👇👇

http://jolenbleach.wasap.my/

6,644 posts 57,750 followers 1,331 following

apa yang bestnya jolen ni sampai boleh bertahan sehingga 50 tahun?
.
🌷cara nak pakai jolen ni sangat mudah.
sapu➡️biarkan 10minit➡️cuci.
taraa.. kesan dapat dilihat .
.
🌟jolen ni fungsinya memudarkan bulu ikut warna kulit. so bulu jadi invisible. xnmpak walaupun sebenarnya bulu masih ada. sebab kalau cukur, bulu akan tumbuh mkin byk dan kasar 😊
.
🌹kalau stop atau berhenti pakai TAK AKAN sebabkan bulu naik makin banyak since jolen hanya bleach unwanted hair
.
🏠boleh buat sendiri dari rumah. sambil kemas rumah pun boleh buat.
.
💰harga yang memang mampu milik. .
mereka semua antara ribuan wanita yang dah kembali yakin dan cantik tanpa bulu kasar. #jbctesti
.
anda bila lagi?
jangan tunggu lama lama..
whassap 0197918300

0💬

Banyak bulu Roma halus kat muka☹️
.
.
Pakai make up pun still nampak bulu Roma tu..
.
.
Awak Ada tak masalah seperti di atas?
.
.
Meh atasi dengan jolen.
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraaa, kesan dapat dilihat serta merta tau
.
.
Whassap sis 0197918300

0💬

Kulit dah putih gebu, tapi masih nampak banyak bulu Roma kat muka dan atas bibir seakan misai!!
.
.
Dah guna pelbagai produk yang akhirnya menyebabkan bulu Roma naik makin banyak dan kasar?
.
.
Jom atasi dengan Jolen Bleach Cream
.
Terbukti berkesan dan tak Akan menyebabkan bulu Roma makin banyak kalau stop penggunaan.
.
.
Ramai wanita dah jatuh cinta dengan hasilnya.
.
Whassap me 0197918300 sekarang!!
.
P/s : stok laku macam pisang panas
.
.
#cantiktanpamisai #AdibIzara

0💬

Loading...

Bye2 pencukur, hai2 jolen ❤️
.
.
Menyesal pulak, pergi cukur bulu Roma dulu. .
Bulu naik makin kasar dan banyak. 😒
.
.
Tu dulu.
.
Sekarang dah Ada jolen
.
Mudah Dan berkesn .
Awak yang Ada masalah bulu Roma berlebihan tu, tak nak ke atasi dengan jolen
.
RaMai yang dah jatuh cinta dengan hasilnya .
Whassap sis 0197918300
.
#cantiktanpamisai #AdibIzara

0💬

Darlinks, planner dekat sis tinggal 2 pcs design ni.
.
So, sesiapa yang berminat boleh whassap sis ye.
.
.
.
Sis bagi details planner ni kat bawah
.
.
PLANNER 2018

Dah ada planner 2018? Tengah mencari?
Kami ada planner yang lebih menarik.
Meh kami cerita apa yang menarik.
.
APA YANG MENARIK DALAM PLANNER KAMI ni

ADA ruangan.. ✔️Set Goal 2018
✔️Calender 2018 & 2019
✔️Calender Hijri
✔️2018 Planning Chart
✔️Info islamik dan trivia
✔️monthly plan
✔️Weekly plan
✔️Mood tracker
✔️Exercise Log
✔️Mutabaah Amal
✔️Prayer times
✔️Finance Tracker
✔️Month review
✔️Ramdhan zone
✔️Hafaz Quran in 365 days
✔️52 Weeks (1 year) money saving
✔️4x free note (setiap bulan)
✔️Cash flow duit bulanan

Best bukan?
Sekarang anda perlu tahu Ciri Planner Kami!

Ciri-ciri Planner kami ✔️Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI
✔️Size standard A5 size
✔️208 page
✔️Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
✔️Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
✔️Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
✔️Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini

Harga :
RM40 sahaja termasuk postage semenanjung.
.
.
#planner2018

0💬

Alhamdulillah, selepas guna jolen, misai yang sebelum ni jelas kelihatan dah tak nampak
.
.
Hanya sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa, kesan dapat dilihat serta merta .
.
Best ke best?
.
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
Meh atasi dengan jolen.
.
Mudah Dan berkesn .
.
Whassap sis 0197918300

0💬

Loading...

Bulu Roma kat jari tu banyak. Malunya mak mentua sarungkan Cincin.
.
.
.
Eh, awak Ada masalah macAm kat atas ke?
.
Meh atasi dengan jolen .
Mudah Dan berkesn .
.
Harga pun mampu milik.
.
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap me 0197918300

0💬

Loading...

Rasa lebih confident. Takda lagi orang tegur sebab bermisai 😅
.
.
Best! .
Sekali pakai dah nampak kesan .
.
Awak Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage 😍
.
Payment before pukul 5 petang, sis pos skali harini

1💬

Misai dah tak nampak lepas guna jolen .
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
Taraa.. kesan dapat dilihat serta merta .
.
Best! Level confident terus meningkat .
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage ❤️

0💬

Loading...

Berkesan! Rasa LEBIH YAKIN lepas guna jolen 😍
.
.
Ni feedback yang selalu kami dapat Dari customer #jbctesti .
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
Jom atasi dengan jolen .
Dah lebih 50 tahun dalam pasaran .
.
Whassap sis 0197918300 or click je kat profile ❤️

0💬

Berita baik orang Shah Alam dan yang berdekatan, kesayangan semua boleh dapat kan JOLEN Dari vendor kami
.
.
Blinksouk bazaar
No.15 jalan plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam Selangor
*sebelah Bella ammara
.
.
.
Harga :
35g - RM40
140g - RM 60
.
.
Buka setiap hari ye Dari pukul 10:30 pagi hingga 9 malam
. .
P/s : untuk apa2 info lain yang tak faham boleh whassap sis terus ye
.
.
.
Whassap sis ye 0197918300 .
.
#jolen #jolenborong #jolenklang #klang #shahalam #uitm #uitmshahalam #setiaalam #wanitabermisai #tipscantik #wanitaberbulu #cantiksebelumraya #projekraya #ootdmalaysia #tunang #nikah #uum #selfiemalaysia #utm #ktmb #unisza #kl #penang #puchong #sukaselfie #jangankecamsaya

1💬

Loading...

Darlinks, Harini Ada postage ye .
,
Payment before pukul 5 petang, sis pos skali harini
.
,
Harga .
35g - Rm40sem /RM45ss
.
140g - RM60sem / RM65ss
.
.
Whassap sis 0197918300 or click je kat profile, Nnt dia link ke whassap sis ❤️
.
.
P/s : yang betul2 nak cantik and lebih confident je tau..

2💬

Terbaik Katanya 👍
.
.
Jolen ni bukan setakat guna kat seluruh muka je tau, Boleh guna, di tangan dan kaki juga .
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa... kesan dapat dilihat serta merta .
.
Tu yang RaMai yang dah jatuh cinta dengan hasilnya #jbctesti
.
.
If nak sis Bantu
.
Whassap sis 0197918300 or click je kat profile .
Payment before pukul 4 petang harini, sis pos skali harini ye ❤️

0💬

Alhamdulillah, masih diberikan kesempatan untuk bertaubat.
.
Jom perbanyakkan istigfar.
.
.
Moga Allah ampunkan dosa kita walaupun se besar zarah .
.
#duniahanyasementara #peringatanuntukdirisendiri #doayangbaikbaik

0💬

Loading...

Jolen memang best! Tak Sakit 😎
.
.
Ni feedback Dari customer yang gunakan jolen.
.
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
Taraa.. kesan dapat dilihat serta merta .
Best tau!
.
Dah lebih 50 tahun dalam pasaran .
Anda Ada masalah yang sama ke?
.
Meh sis Bantu .
Whassap sis 0197918300

0💬

Alhamdulillah, hari2 pun dapat feedback positif Dari customer .
.
Seronok dapat Bantu wanita lain yang bermasalah bulu Roma berlebihan.
.
.
Muka rasa lebih bersih Dan Cantik. .
Jolen ni selain Boleh guna seluruh muka, Boleh jg digunakan di tangan and kaki
.
.
Awak... ya awak..
.
Yang Ada masalah yang sama tu?
.
Meh atasi dengan jolen
.
Orang lain da makin cantik and confident, awak masih macAm tu je.
.
Sis relaks je. If nak sis Bantu, WhassP 0197918300 or click je kat profile ❤️

1💬

Assalammualaikum Dan selamat pagi
.
.
#cantiktanpamisai #lebihconfidenttanpamisai #motivasi

0💬

Lebih confident Tanpa misai
.
.
Kulit pun rasa lebih lembut dan bersih lepas guna jolen
.
.
Ni feedback yang selalu kami dapat Dari customer .
.
Best ke best?
.
.
Anda Ada masalah bulu Roma berlebihan?
.
.
Meh atasi dengan jolen
.
RaMai yang dah berjaya.
.
Anda bila lagi?
.
Meh order sementara murah ni.
.
.
Click kat profile saya ye

0💬

Alhamdulillah.. seronok dapat Bantu wanita lain yang bermasalah bulu Roma berlebihan .
.
Happy bila dengar mereka kembali confident nak bercakap dengan orang .
.
Awak yang Ada masalah yang sama tu tak nak ke lebih confident Tanpa misai 😎.
.
Mudah je nak guna
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa.. kesan dapat dilihat serta merta .
Best ke best?
.
Whassap sis Cepat tau Sebb payment harini dapat discount rm5 lagi.
.
.
Whassap sis 0197918300

1💬

"Akak! Malu orang asyik perli wanita bermisai?"
.
"alhamdulillah, selepas 10 minit terus nampak kesan. bulu roma dah tak nampak. seronoknya." - amira
.
hanya 10 minit diperlukan. tiada lagi diejek gadis bermisai.
.
stok laku macam pisang panas
.
whassap 0197918300

0💬

Salam jumaat. .
Perbanyakkan zikir dan istigfar .
.
#cukuplahallahbagiku #doayangbaikbaik

2💬

Semoga harini lebih baik Dari semalam.
.
.
Setiap kali sebelum tidur dan bangun tidur memang berharap Akan jadi ibu yang lebih sabar dalam mendidik anak2.
.
.
Tapi selalu juga kekadang Ada je yang nak marahnya.
.
.
Lepas tu bila dah marah, mula lah rasa menyesal. 😭
.
Allah, berilah aku kesabaran dalam membesar kan anak2 ku..😌
.
#akuinsanbiasa #masihberusahamenjadiyangterbaik #maafkanmummy #motivasi #doayangbaikbaik #positif

0💬

Dengan jolen, tak perlu nak WAX or CUKuR lagi.
.
.
Guna jolen bleach je.
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa.. kesan dapat dilihat serta merta .
Best ke best?
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap sis 0197918300
.
Harini Ada postage ❤️

0💬