Supermommy πŸ‘ΆπŸ» + Superwifey πŸ”₯

πŸ’Ž Lady @mnshffq πŸ’Ž Mommy to double "MSA" @msa_officiall

80 posts 13,795 followers 6,713 following

Start my day with @bodypassiondrink, sedap sangat rasa air ni. First time rasa buah markisa. 10x minum pun sanggupπŸ˜‚ #detoxwater #bodypassiondrink #bodychallenge #lossweight #keepitupdontgiveup #willbemydailyroutine #bukanpaidreview

0πŸ’¬

Tengah posing ke bro? πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ

0πŸ’¬

Loading...

Shareeq vs Muhammad
Yang penting dua-dua copypaste muka mummy masing-masing version 2.0 πŸ˜‚ #friendforlife #friendshipgoals #PaShaJr #CzMnsJr

4πŸ’¬

Loading...
Loading...

Sejak dah boleh jalan ni, susah benor nak ngajak bergambar. Tahu lah moody sebab tak dapat beg MinionπŸ‘€ #papataknakbeli #ootdsangat #kuantancitymall #familybonding #myhero #czmnsjr #fendi #burberry #ralphlauren #polo #zara #guess

3πŸ’¬

Happy great weekend gais🌹 She look so pretty in Hijab πŸ’‹#notjustafriend #shesmorethanafriend #babygirl #lover❀️ #since2010πŸ‘­ #alittlethrowπŸ”™

1πŸ’¬

Loading...

Tengah sibuk like instagram @hellobungaflowersshop, sekali diri sendiri punyaπŸ˜‚ Hebat penangan cik abang @mnshffq, pandai suprise😍 Thankyou syg, i love it! 🌹 #30GoldFlower #suprisebouquet #mylove #favColour #RoseGold

4πŸ’¬

Seperti bidadari di syurga😍
Allah itu maha kaya, jika dia dah tentukan bila rezeki kita. Maka dapatlah kita, antara cepat atau lambat. Setiap perjalanan nk dapatkan sesuatu tu misti akan tempuhi Ujian. Terutama ujian β€œkesabaran” menanti sesuatu dan bersyukur kah kita setiap pemberian dia itu. Sabar itu indah. Jangan sesekali putus asa. Congratss kak @ctdk , im so proud with you! Semoga impian kak siti yg dihajati dalam live haritu tercapai. Ramai wanita diluar sana menanti saat ini juga. Semoga Allah memberkatimu dan dilahirkan zuriat yg Soleh/Solehah 🌹 #ctdk #sitizoner #sitinurhaliza #favsinger #idolamalaya #indahciptaantuhan #4monthspregnant

2πŸ’¬

Loading...

Makcik bawang tunggu bapak blik πŸ˜‚
Macam siapa muka dia bila pakai tudung?
Mummy ke Papa πŸ€”

@czmns.jr @mnshffq
#myjunior #czmnsjr #mylove #sajesukasuka #sejenismaksukakhianat #myboy

3πŸ’¬

Si Abang pun, penuh badan duduk dalam stroller tuπŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ bagi lah si Adik pulak πŸ‘ΆπŸ» #mimaxari #poloshirt #poloshirt #czmnsjr #heromummypapa #mshareeqadha #vans #classicbrown #myfirstboy

10πŸ’¬

Loading...

Happy Birthday to my babe @tiarakhans yg duduk tengah-tengah tu yg tinggi lampai tu yg baju petak-petak tudung hitam seluar hitam tu. Semoga cepat matang, Semoga cepat kawin, Semoga dimurahkan rezeki, Semoga berjaya setiap apa jua bidang yang dihajati, Semoga lepas ni tak kuat Lipat kami dah πŸ˜‚ Hahaha lovyou to the moon and backπŸ’˜πŸŒΊπŸŒΉβ€οΈπŸ’žπŸ’ P/s: Hadiah nanti Post #janjitaklipat
#birthdaygirl #turning25 #happygirlfriend #loveyou #18sept #teambirthdaysept #masapreggy5months

1πŸ’¬

Sejenak ku termenung,
Awan yg mulai murung.....
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#throwback2015 #imissmyoldbody

10πŸ’¬

Apabila peghut kenyang, apa lagi sambung lah beradu. Pejam celik Pejam celik mata diaaaaaπŸ’€ #MShaheedAdha #Czmnsjr #mylove #Myhero #manjemummypapa

8πŸ’¬

Welcome home Muhammad Shaheed Adha 😘, sayang nya abang kat adik tuπŸ‘ΆπŸ» @czmns.jr #6sept #czmnsjr #czmnshero

35πŸ’¬

Alhamdulilah! Selamat melahirkan baby boy πŸ‘ΆπŸ» secara normal jam4ptg tadi berat 3.3kg. Terima kasih pada yg mendoakan urusan saya dipermudahkn. Cukup 37weeks deliverrrr baby #czmnsjr #DSZgrandson #SukorGrandson

61πŸ’¬

Saya tahu awk rindu badan awk @lisazaharuddin πŸ˜‚ jangan tanya sy rindu ke tak😩 #tb #bestfriendsπŸ‘­ #babygirl

6πŸ’¬

Sekali Sekala nak OOTD, Kasi lah chance 🀰🏼Jangan marah yek @mnshffq #czmns

6πŸ’¬

A true friends stab you in the front not behind you πŸ‘ 

1πŸ’¬