SuhailaNamran

SKBM | SMKATB | KMPP15/17 | UPM #TeamOSHA

28 posts 646 followers 689 following

Time mula2 nk pegi tu rasa biasa je. Tak tahu la pulak best sangat join family day dnaim ni 😍 member group sporting main bowling tak kena pun boleh bangga kemain 😂 nasib la menang jugak🎉 bbq boek punya! mekk @s_nabilamohamad @hisyamnoor gomo kelate gomo aum
#sekkito #dnaimupm #persatuananakkelantan

4💬

Loading...

Half of my baby girls. Another loves, @elynnfrsha @iyliaaniss @ainwajihah @ayfafafaa @syafiekasabri @teeyahnajmi next time kita jumpa nanti cuti sem okayyy!

21💬

This is our team and your safety officers to be. #TeamUPM #TeamOSHA

2💬

Loading...

HAPPY 25TH BIRTHDAY TO MY BROTHER BRADAH BRADER, MY PAKGAD, MY LONG, MY DRIVER @amiey_nakal ! Semoga sentiasa berada dalam rahmatNYA dan dipermudahkan segala urusan. Nak wish panjang2, tunggu birthday tahun depan pulak. Gambar kasi cerah satu kali huuu
#bukanselalunaksweetsweet #bukanselalunakcaring #bukanselalunakingatbirthday #mukagaranghatilembut #mukagaranghaticute #hahaha #17september #macho24/7
#siblinggoals #yelakut

2💬

Asal jumpa je jerit. Asal jumpa je excited. Terus happy tgk budak budak ex ni trmasuk @najiha_amani_

#extokbachok #exkmpp #upmians

7💬

Majlis ikrar pelajar baharu UPM

#TeamUPM
#Housemate17/18
#Kolej17
#weloveupm
#FPSK
#firstweek

7💬

Loading...

Sepetang

0💬

Member kamceng dolu dolu

#exskbm

5💬

Weekend haaa. Roomate yang paling innocent,classmate yang paling blur @daliladiyanars

11💬

Loading...

Dinner PDT4 15/17
Oscar Award

10💬

Yeayyy habis dh muet speaking test. Well done guys, thanks for being good group partners. Abaikan saya yg berpura tidur disitu dan pipi yg seakan overload. Time for home sweet home.

4💬

Loading...

Explorace punya la happy cegini

11💬

Throwback dulu dulu.
Takdir menemukan kita semua.Takkan lupa member yang pernah sama-sama berjuang.

12💬

A part of sundate
Thank you for today

Dont worry uolls still comel disitu especially elin

2💬

Loading...

Tubik pelepah angin.
Nak susun next top model tepi dinding nih. Tak dan ready ore ambik gambar doh

2💬

Outing serrr

4💬

A woman doesnt need anyone who doesnt need her.
#hidupberdikari😃
#setiaphari
#womantough
#lastteenageyear

2💬

Nak survive hidup dibumi hati kena kental sado cekal konkrit, telinga kena peka kadang2 kena pekak, mata bukak luas luas,otak kena service tiap hari tiap jam tiap minit, semangat kena setinggi langit, mulut kena zip kalau x reti pastikan ada insurans nyawa.😊

9💬

Delicious chocolates from kind hearted people 😄Tqvm ya

3💬

Spend time with some great people.😊
#ex tbians
#kmppians

8💬

Suka tido dalam longkang😍
bangun lah orang datang nak beraya ni😊
#favourite

0💬

Raya ni kita tidur 😝
#rayapelukketatketat

1💬

kids

7💬

jangan sering bermasam muka kerana kita tidak tahu siapa yang jatuh cinta dengan senyuman kita.

1💬