makanan baby mudah disediakan

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda. 🎁DAPAT FREEGIFT SELAGI STOK MASIH ADA 🎈AGEN/STOKIS DIPERLUKAN

http://www.wasap.my/60193097141

165 posts 4,305 followers 7,429 following

G Star Suplemen Genius yg diperlukan oleh kanak-kanak untuk meningkatkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi(KBAT)
============================
.
menjelang 2020 ,kebanyakan soalan peperiksaan bukanlah hafalan sahaja kerana ia melibatkan 90% soalan kemahiran berfikir aras tinggi dan 10% soalan biasa.
.
.
Kelebihan utama supplemen Genius Star Kids Fast Learning Formula ialah
βœ”οΈmembantu anak2 yang lambat belajar
βœ”οΈmenyelesaikan masalah pelajaran dan soalan exam yg susah
βœ”οΈmembantu mengigati dan menghafal dengan cepat
βœ”οΈmembantu kanak2 autism lbih cepat belajar
βœ”οΈmembantu kanak2 dyslexia lbih cepat belajar
.
Wasap kak musliha 0193097141

Nak info lebih lagi follow @gstar_kids_vteen_genius

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #kembalikesekolah #nasilemakkopio #agendiperlukan

0πŸ’¬

Perisa oat barley rasa yg sedap

Lagi Pilihan utk ibu2.
Oat + Barley + Kurma
Tanpa beras.
.

Bahan2 Aktif yg sama
. βœ”οΈARA + DHA ITK IQ
βœ”οΈZAT BESI 24mg/100g hampir sama sebagaimana dlm susu ibu
βœ”οΈProbiotik utk meningkatkan imuniti anak.
.

Kak musliha rasa mcm plg sedap among All.

Sape nak? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

0πŸ’¬

Loading...

Apakah perbezaan Quinoa dan bjirin lain yang telah digunakan sebagai makanan pertama bayi sejak dahulu kala?

Persamaan antara Quinoa dengan bijirin tradisional bayi yang lain adalah ia selamat untuk diberikan pada bayi selaras dengan keperluan makanan mereka.

Dikenali sebagai supergrain, perbezaan Quinoa terletak pada kandungan nutrien yang tinggi berbanding nasi - lengkap dengan protein, zat besi dan nutrien lain selain sifatnya yang hypoallergenic.

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

2πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum selamat pagi semua

0πŸ’¬

πŸ“ MOCHA HAZEL πŸ“ βœ”οΈHanya menggunakan 60% Pemanis Stevia dan 40% Brown Sugar
.
.
πŸ’―% KANDUNGAN UNTUK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES πŸ’‹
.
🌼 Kurma - Energy and beauty booster. Memberikan tenaga, mencerahkan kulit wajah dan mencegah tanda penuaan. 🌼 Hazelnut - Melembut dan melembapkan kulit, merawat rambut kering dan rosak. 🌼 Olive leaf - Bersifat anti-oksida dan membuatkan wajah kelihatan awet muda. 🌼 Vit C - Melindungi kulit dr radikal bebas dan mencegah risiko kanser kulit. 🌼 Rice bran - Rahsia kecantikan wanita Asia terutama di Jepun. Bertindak mencerah, menganjal dan menaikkan seri wajah. 🌼 Applephenon - Bertindak seperti stemcell utk kulit, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan. 🌼 Chaste berry - Meningkatkan kesuburan dan menyeimbangkan hormon dlm badan. *Siapa yang Boleh minum mocha *
βœ”οΈ Anak berusia 2 tahun ke atas βœ”οΈ Lelaki & Wanita βœ”οΈSesuai untuk Seisi keluarga
Wasap kak musliha ke 0193097141

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#igsokongan
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#coffee
#sedap
#tenaga
#tambahsusuibu
#mocha
#hazel

3πŸ’¬

Loading...

BY Food ComCom dah complete dlm 1 jar. Antara 2 bahan utama adalah ORGANIC BROWN RICE & ORGANIC QUINOA .
2 bahan ni adlh bhn mahal yg ada dlm ComCom dgn hg yg mampu milik. Tahan sehingga 3 - 4 Minggu. *Jom kita lihat ingredients lengkap dalam 1 jar*

ComCom complete All in 1 pack:
βœ”οΈOrganik Brown Rice
βœ”οΈOrganic Quinoa
βœ”οΈWhite Rice
βœ”οΈDha+Ara khas utk IQ
βœ”οΈBrokoli
βœ”οΈDates
βœ”οΈAprikot
βœ”οΈSun flower Oil
βœ”οΈHoney
βœ”οΈProbiotic utk imuniti anak anda yg mampu mencegah selsema batuk dan demam.

Kenapa best sgt ComCom ni sis ?? Cukup Nutrient.. βœ”οΈBebas Gluten
βœ”οΈProduk Cereal pertama 100% Bumiputera Muslim
βœ”οΈHalal dan sila guna tanpa was was ⛔️Tanpa pemanis ⛔️Tiada garam tambahan
⛔️Tanpa perisa tiruan
⛔️Tanpa bahan pengawet
⛔️Tanpa produk tenusu/soya
⛔️Bkn GMO
⛔️Tanpa fillers . 100% Brown Rice + White Rice + Quinoa

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

1πŸ’¬

@Regranned from @susu_kambing_rrayyan - *SUSU KAMBING GSTAR RRAYYAN* 🍼 PERISA ASLI 🍼 βœ… Dicadangkan utk 3 bulan ke atas
βœ…Disyorkan untuk mengatasi masalah sembelit bayi
βœ…Membantu untuk menaikkan berat badan bayi
βœ… Membantu untuk mengatasi masalah batuk dan kahak

Nak Cuba susu Kambing RRayyan Perisa Asli

Wasap kak musliha 0193097141
.
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

0πŸ’¬

Loading...

Terbaru.
Oat & Barley with Dates.
.
.

Tidak menggunakan beras yer.
Perisa Oat + Barley dengan Kurma ni adalah yg pertama pilihan si Manja tanpa menggunakan beras.
.
.

Bahan2 aktif masih sama. Iaitu:
DHA + ARA
PROBIOTIC
24mg/100g Zat Besi seperti mana di dalam susu ibu.
.
.

Mmm warnanya pun dah menawan kan
Apatah lagi rasanya utk si Manja anda. .

Sesuai 6 bulan ke atas. Kacau2 1 minit dah siap.
Mak yg selalu outstation, mak yg selalu gi makan angin bawak anak2..mmg sesuaii sahangat nih. .

Takde fillers
Takde pemanis
.

Bukan sahaja lazat dan sedap tapi berkhasiat penuh utk si manja. Haa giteww.
Kita di G-Star hy beri yg terbaik utk si manja anda.
.

Jangan tunggu lama2 wasap terus kak musliha
0193097141
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

4πŸ’¬

Loading...

comcom cereal yg diminati ramai

Degan berat 350gm semua dalam satu.

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda.

Penuh khasiat dalam satu hidangan bayi anda.

Kandungan yang terdapat di dalam ramuan Cereal ComCom adalah campuran makanan semula jadi yang penuh nutrisi dan berkhasiat. Sekiranya bayi anda mengamalkan Cereal ComCom setiap hari, mereka sudah mendapat nutrisi yang mencukupi untuk membesar.

Tanpa pengawet
Tanpa perasa dan garam
Tanpa msg

Datang dalam 3 perisa ❣️perisa asli(Quinoa brown rice & white rice)
❣️cereal vege + bilis
❣️Cereal kurma jagung

Sesuai dari bayi 6 bulan keatas.

ComCom Lengkap dalam 1 hidangan.
Mengandungi Bahan Aktif:
β™₯️ARA + DHA UTK IQ
β™₯️PROBOITIK UTK IMUNITI
β™₯️ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU
.
.
.
Wahh..
Fenomena & trending terbaru betul Comcom sekarang.
Ramai mak-mak duk mencari ComCom.

Apa tak nya, senang sgt mommies ..tak pyh dah nak kacau bubur nasi sampai 1- 2 jam. Comcom 3 minit siap.

Mommies jgn risau, ComCom ni ibarat masakan bubur nasi dari air tangan si ibu. Tiada campuran apa2 fillers sbg mana kebanyakan brand2 di pasaraya. Sihat selamat dan berkhasiat utk si manja !

Berbaloii tahan sebulan lebih..
sangattt jimat dengan nilai yg mommy laburkan hanya rm46sm + rm7/ Rm50ss + rm11(postage). beli 2 pek dengan harga rm90sm / rm95ss (free postage) percuma bowl makanan bayi dr Gstar.

dan mcm2 lagi pakej harga yg disediakan.
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

1πŸ’¬

Assalamualaikum selamat pagi

0πŸ’¬

Loading...

*JOM TONTON*
*R-RAYYAN LIVE*
*DI SLOT ASSALAM, TVALHIJRAH,*
*SALURAN ASTRO 114*
*JAM 9.45 PAGI NI*
.
.
Salam / Hi.
.
Jom luangkan masa utk menonton tawaran istimewa *TRIAL PACK LIMITED EDITION* yang julung2 kalinya diadakan.
.
Kita tak pernah buat Trial Pack sblm ni melainkan pek biasa dalam 1 kotak @ 550g.
.
Trial Pack ni kita buat khas untuk mak2 yang nak mencuba sbb mereka selalu tanya ade tak trial pack, ade tak tester? .
Nak tahu lebih lanjut?
.
Jangan lupa menonton!
.
Xde ASTRO? Jangan risau sebab anda boleh tonton LIVE STREAMING hanya di
https://alhijrahmedia.com/tv-alhijrah-live-streaming/
πŸ˜‰πŸ˜Š
.
.
#jomtonton
#gstarteam
#rrayyan
#assalam
#tvalhijrah
#showusyoursupport
#kalobukankitasiapalagi
#viralkan

0πŸ’¬

Gebu molek baby ni..bambam comel...putih melepak pak pak😊
Meh kita tengok testimonial cust yg happy.. Anak korang minum susu apa?
R-Rayyan #Memenuhi_Recommendation_Nutrient_Intake ( RNI ) πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†
Assalam kak gee. Alhmdulillah anak sy selera betul dengan susu kambing r-rayyan ni.. 2 jam sekali nk susu.. Sejak minum susu ni dia alhmdulillah x demam. Selesama pun belum pernah. Sukanya sy walaupun anak jauh dengan sy.
Kulit dia x naik ruam, licin berkilat dahi. Hehe.. Kalau ada kena gigit nyamuk tu cepat je hilang parut.. Kepala dia pun setakat ni memang bersih, kulit bersih. Makin putih.. Selalu orang tegur, "anak cina ke ni?" haha.. Sy x terfikir nak tukar susu lain dh.. Berat dia maintain naik dr sebulan. Skrg dh 6 bulan 9.2kg..nurse pun mintak nk tlg bela. Hehe.. Mentang2 mak duk jauh

Jom wasap kak musliha
http://www.wasap.my/60193097141
.
http://www.wasap.my/60193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#naikkanberatbadan
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#igshop
#seisikeluarga
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#igsokongan
#ajimaura
#sembelit
#eczema

0πŸ’¬

comcom cereal yg diminati ramai

Degan berat 350gm semua dalam satu.

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda.

Penuh khasiat dalam satu hidangan bayi anda.

Kandungan yang terdapat di dalam ramuan Cereal ComCom adalah campuran makanan semula jadi yang penuh nutrisi dan berkhasiat. Sekiranya bayi anda mengamalkan Cereal ComCom setiap hari, mereka sudah mendapat nutrisi yang mencukupi untuk membesar.

Tanpa pengawet
Tanpa perasa dan garam
Tanpa msg

Datang dalam 4 perisa ❣️perisa asli(Quinoa brown rice & white rice)
❣️cereal vege + bilis
❣️Cereal kurma jagung
❣️ Oat dan Barli
Sesuai dari bayi 6 bulan keatas.

ComCom Lengkap dalam 1 hidangan.
Mengandungi Bahan Aktif:
β™₯️ARA + DHA UTK IQ
β™₯️PROBOITIK UTK IMUNITI
β™₯️ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU
.
.
.
Wahh..
Fenomena & trending terbaru betul Comcom sekarang.
Ramai mak-mak duk mencari ComCom.

Apa tak nya, senang sgt mommies ..tak pyh dah nak kacau bubur nasi sampai 1- 2 jam. Comcom 3 minit siap.

Mommies jgn risau, ComCom ni ibarat masakan bubur nasi dari air tangan si ibu. Tiada campuran apa2 fillers sbg mana kebanyakan brand2 di pasaraya. Sihat selamat dan berkhasiat utk si manja !

Berbaloii tahan sebulan lebih.. Wasap lelaju kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

1πŸ’¬

*KENAPA IBU WAJIB TAHU FAKTA NUTRISI SUSU UNTUK ANAK. Ibu Prihatin Wajib Baca πŸ‘‡* TERIMA KASIH KEPADA IBU IBU YANG SETIA BERSAMA R-RAYYAN😊

Hai ibu ibu, setelah merujuk kepada pakar dietation, R-Rayyan telah mengambil langkah memperbaharui formula selaras mengikut piawaian RNI MALAYSIA 2017.

Pernahkah ibu ibu memeriksa kandungan nutrisi yang terdapat pada kotak susu anak ibu? *Tahukah ibu, anak usia 6bulan ke 12bulan memerlukan 260mg kalsium sehari?* *Tahukah ibu, anak usia 1-3tahun memerlukan 700mg kalsium sehari?* Kalsium penting untuk pembentukan tulang dan gigi yang kuatπŸ’ͺ🏻. Kalsium yang tidak mencukupi boleh menyebabkan tulang menjadi tidak padat, berongga dan rapuh.

Berita baik, kini R-Rayyan diformulasi lebih 5x tambahan kalsium dari sebelumnya agar anak ibu tulang kuat dan gigi sihat.

TAHUKAH IBU Vitamin DΒ pula sangat pentingΒ untuk menyokong pertumbuhan dan perkembanganΒ anak, kerana vitamin D berperanan dalam membantu penyerapan kalsium dan fosforus. *Keperluan Vitamin D untuk bayi berumur 0-11 bulan adalah 10ug sehari dan 1-9 tahun adalah 15ug sehari.* *Elakkan anak anda terkena penyakit Ricket , Sawan akibat kekurangan vitamin-vitamin yang sepatutnya di ambil sewaktu seusia mereka.* Atas keprihatinan kami, kini dengan Formula baru tetapi harga yang sama, kandungan Vitamin R-Rayyan kini telah memenuhi spesifikasi RNI yang diperlukan oleh bayi, anak dan seisi keluarga.
.

Kenapa perlu bertukar kepada yang lain?

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#naikkanberatbadan
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#igshop
#seisikeluarga
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#igsokongan
#ajimaura
#sembelit
#eczema

1πŸ’¬

Inilah perisa coklat kami..
Tak nampak hot ker..pekat melikat kan..
Dapat yg ni ..mmg lupa dah yg lainπŸ˜‹ .

HOT CHOCOLATE...🍫🍫🍫🍫
sedap sangat
Slalu kalau dah pekena hot chocolate ni,tido malam ni memang lena la.

Nak rasa kelazatan susu kambing R-Rayyan perisa coklat wasap je kak musliha lelaju 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#naikkanberatbadan
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#igshop
#seisikeluarga
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#igsokongan
#ajimaura
#sembelit
#eczema

1πŸ’¬

Sudahkah anda merasai perisa coklat kami?
.
.

Rasalah coklat yg sebenar.
Rasa yg sungguh lazat.
Mengandungi pelbagai buahan sunnah termasuk Kurma Delima pic etc.
.
.

Juga memenuhi Recommended Nutrient Intake 1 tahun ke atas
😍😘 Nak cuba rasa susu kambing R-Rayyan perisa coklat.

Wasap kak musliha ke 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#naikkanberatbadan
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#igshop
#seisikeluarga
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#igsokongan
#ajimaura
#sembelit
#eczema

2πŸ’¬

😚😚😚Yummy..
CEREAL OAT BARLEY KHAS UNTUK SIMANJA 6 BULAN KE ATAS

Boleh Mix dengan susu kambing R-Rayyan. Woww😲😱😱 Paling digilai sekarang.
Comcom baby cereal oat + barley + kurma
tanpa_beras

Promo 400g. Biasa hy 350g. So ada extra 50 gram yer.. Takde gula
Takde garam atau bahan perisa
Takde pewarna
#sihat_untuk_simanja

The only local product yg lengkap dengan bahan2 aktif:
🌼DHA+ARA utk IQ
🌻ZAT besi yg hampir sama dlm susu ibu
🌼PROBIOTIK utk imuniti anak

Jom berikan kepada simanja anda.

Wasap kak musliha lelaju 019397141

#babyfood
#cerealbaby
#makananbayi
#resepiibu
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley
#solidfood

8πŸ’¬

IBU YANG ADA BABY 6 BULAN KE ATAS TU , JOM BACA NI ⬇️
.

PENGALAMAN SAYA SEBAGAI PENGGUNA COMCOM CEREAL . .
hai mama , ibu2 semua, hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya sendiri selepas menggunakan Comcom Cereal. .
Ini anak saya yang dah nak masuk setahun dalam pertengahan bulan ni.. Alahai cepatnya masa berlalu. Sebagai ibu , saya mestilah nak yang terbaik untuk anak saya. .
.
Cerewet bab makan? ya anak saya memang sangat cerewet bab makan. Start dia dah boleh makan solid food, saya perkenalkan dia dengan puree diselangi dengan bubur. Kadang dia nak, kadang dia tak nak .. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kenapa saya memilih Comcom Cereal berbanding produk yang ada di pasaraya? Sebab saya mencari produk 100% Bumiputera dan tiada kandungan gula dan garam di dalamnya. Alhamdulillah memang Comcom Cereal ni menepati citarasa yang saya cari . Kandungan dalam Comcom ni pon sangatlah banyak dan berkhasiat untuk anak saya. .
Bila anak tak nak makan bubur, saya dah tak risau sebab saya ada Comcom Cereal. 3 scoop sekali bancuh memang akan habis licin sampai dia sendawa . Saya mula bagi anak saya Comcom Cereal ni sewaktu dia berusia 7 bulan sebab masa tu saya nak bercuti dengan keluarga. Jadi mesti la pening fikir nak bagi anak makan apa kan. So, saya pun terjumpa produk ni di sebuah kedai bayi. Alhamdulillah anak saya suka sangat makan Comcom ni. .
Nak lagi best, saya campurkan Comcom Cereal ni dengan pisang / kismis. Jadi dia lagi suka sebab ada teskture yang boleh digigit2 .. hihihi.. .
" mommy fiqa"

Anda nak cuba comcom?? Wasap kak musliha segera ke 0193097141

#babyfood
#cerealbaby
#makananbayi
#resepiibu
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley
#solidfood

2πŸ’¬

Wahhh sharing dari kak yana kita
Dappnyee baby Mateen makan comcom perisa oat barley

Salam semua... yana nak share perisa baru ComCom Oat Barley ni...
.
*KEISTIMEWAAN*
βœ”οΈGluten free 🚫Tanpa beras ye
🚫Tanpa gula dan sebarang pemanis
🚫Tanpa Fillers
🚫Tanpa malto, corn starch etc.
.
*THE ONLY LOCAL PRODUCT YG LETAK BAHAN AKTIF*
βœ”οΈProbiotic utk imuniti bayi. Elak selsema demam dan batuk. Kalau kena pun cepat baik.
βœ”οΈAda ARA + DHA khas utk IQ
βœ”οΈyg lg penting ada zat besi 24mg/100g hampir sama dlm susu ibu.
Mommy nak cuba comcom oat barley pula wasap je lelaju kak musliha 0193097141

#babyfood
#cerealbaby
#makananbayi
#resepiibu
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley

1πŸ’¬

RESTOCK RESTOCK RESTOCK
Jom dapatkan cereal comcom dari kak musliha.

Perisa available
🌟Asli ( sayur + buah )
🌟Vege ( sayur sayuran ) 🌟 Oat + barley + kurma

Special untuk bayi anda

Tiada gula
Tiada garam atau bahan perisa
Tiada pewarna
#sihat_untuk_simanja

The only local product yg lengkap dengan bahan2 aktif:
🌼DHA+ARA utk IQ
🌻ZAT besi yg hampir sama dlm susu ibu
🌼PROBIOTIK utk imuniti anak

Mudah disediakan bagaikan masak bubur nasi sendiri.

Mommy Berminat nak berikan utk semanja ?

Wasap je kak musliha lelaju 0193097141

#babyfood
#cerealbaby
#makananbayi
#resepiibu
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley
#solidfood

8πŸ’¬