PEEL-OFF MASCARA by DIVALASHES

A Mascara That Makes Your Lashes Perfect !! 📲 Whatsapp order : +60 17 393 8004 /DM 📧[email protected]

  • posts198

Alhamdulillah . Tak menang tangan reply all your messages . Hari hari ada je customers yang beli #divalashes . Siapa tak dapatkan lagi our amazing peel off mascara boleh whatsapp 0173938004 untuk pertanyaan dan pembelian ❤️ postage everyday ( monday until friday) . dont forget to tag us on instagram #divalashes #divababes

23💬

Hola #divababes !! How are you guys doing? Today admin malas nak tulis caption panjang2... Please watch this video to know the reason why you must have this Peel Off Mascara. Cepat2 order selagi stok masih ada ! Ok baiii 🤗❤️.
.
Whatsapp our hotline at +60 17 393 8004 or dapatkan dari stokis dan agent yang berdekatan dengan anda !
.
.
#peeloffmascara #mascarapeeloff #divalashesmascara

11💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

27💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

7💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

4💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

5💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

7💬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

9💬

Why #DivaLashes is a must have?? Dengan teknologi canggih dari Jepun, maskara peel-off ini menggunakan #fibre berkualiti tinggi untuk memberi ketebalan serta memanjangkan bulu mata bagi efek lebih menawan. .

Kehebatan #divalashes yang tahan lama ini akan memberi efek kekal sepanjang hari tanpa comot dan paling penting, ia sangat mudah untuk dicuci .
.
Berus maskara nipis direka khas untuk pemakaian dari pangkal bulu mata anda ke penghujung bulu mata tanpa ada gumpalan comot bagi kemasan buku mata yang cantik dan tebal!
#divalashes #peeloffmascara #elfirafordivalashes .
.
.
@divalashes.hq
@divalashes.hq
@divalashes.hq

7💬

Alhamdulillah rezeki tengahari ni . Siapa nak join postage harini boleh whatsapp 0173938004. Pos isnin-jumaat (working hour) . Thanks #divababes jangan lupa tag kami di instagram 💕😘

18💬

Morning ... siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

6💬

Morning ... siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

4💬

Good morning #divababes ! Dengar tak tuu?? El dah bgtahu antara sebab kenapa you guys must have Divalashes Peel Off Mascara ni. So, tunggu apa lagi? Cepat2 DM or whatsapp us at ,
,
+60 17 393 8004
+60 17 393 8004
+60 17 393 8004.
.
🔸mudah dipakai & dicuci tanpa makeup remover
🔸memberi effect bulu mata lebat
🔸tidak mencomotkan bawah mata. .
🔸menggunakan berus paling halus
🔸sesuai digunakan utk mekap harian.
.
#mascarapeeloff #peeloffmascara #divababes #elfiraloy #elfirafordivalashes

99💬

Another testimony from sweetie , bubbly and lovely celebrity @mimieharis ❤️ #divababes

58💬

This beautiful + talented n humble actress using our #divalashes ❤️ thank you so much @reenrahim . #divababes

75💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

25💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

5💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

3💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

3💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

3💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

8💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

2💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

2💬

Thank you so much to all #divababes and #daralover for your support at #celebfest Singapore!!!.
💕💕💕💕💕💕💕. .
.
Sayang semua! Hope korang semua enjoy your @divalashes.hq peel off mascara & @darabeautyhq foundation💕jangan lupa repeat order tau. Stock banyak2😘.
.
.
Love♥️

2💬

!!!! LAST DAY !!!!.
.
Sape yang belum sempat nak datang, don't miss your chance today! Last day to get your @divalashes.hq mascara and @darabeautyhq foundation at a special price singaporeans!!😊.
.
.
Drop by and say hi to our lovely staff at:
Row 0, Booth 10/11.
10am-10pm.
Suntec CC.
.
.
Don't miss your chance #divababes 💕

4💬

!!!! LAST DAY !!!!.
.
Sape yang belum sempat nak datang, don't miss your chance today! Last day to get your @divalashes.hq mascara and @darabeautyhq foundation at a special price singaporeans!!😊.
.
.
Drop by and say hi to our lovely staff at:
Row 0, Booth 10/11.
10am-10pm.
Suntec CC.
.
.
Don't miss your chance #divababes 💕

3💬

!!!! LAST DAY !!!!.
.
Sape yang belum sempat nak datang, don't miss your chance today! Last day to get your @divalashes.hq mascara and @darabeautyhq foundation at a special price singaporeans!!😊.
.
.
Drop by and say hi to our lovely staff at:
Row 0, Booth 10/11.
10am-10pm.
Suntec CC.
.
.
Don't miss your chance #divababes 💕

3💬

🚨 ITS HAPPENING AGAIN🚨.
.
.
.
DIVAXDARA Lerve Fahrin is in Singapore again #divababes !!!! Set your calendars!!.
.
Details: 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
.
Date: 16-18 June 2017.
Venue: Suntec Convention Center.
Booth: Row 0, No 10/11.
.
.
Datang ramai2 tau! Exclusive Raya deals menanti anda!!.
.
.
@divalashes.hq @darabeautyhq #singapore #celebfest #diva #mascara #dara #beauty #lerve

3💬

Salam #divababes 💕 Gorgeous kan diva2 ni😍 haa kalau nak sama macam yg atas ni👆🏻 Jangan lupa guna @divalashes.hq peel off mascara tau! 😘.
.
.
Bonus!! Kalau nak flawless jugak macam dorang ni, jangan lupa pakai @darabeautyhq glowing foundation jugak together dengan @divalashes.hq peel off masacra kayy😘.
.
.
Boleh temui @darabeautyhq and @divalashes.hq mascara di SINGAPORE on 16-18 June 2017 dekat row 0, booth 10/11.
.
.
@divalashes.hq @darabeautyhq 💕.
.
#celebfest

5💬

🚨 ITS HAPPENING AGAIN🚨.
.
.
DIVAXDARA is coming to Singapore again #divababes !!!! Set your calendars!!.
.
Details: 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
.
Date: 16-18 June 2017.
Venue: Suntec Convention Center.
Booth: Row 0, No 10/11.
.
.
Datang ramai2 tau! Exclusive Raya deals menanti anda!!.
.
.
@divalashes.hq @darabeautyhq #singapore #celebfest #diva #mascara #dara #beauty

3💬