PEEL-OFF MASCARA by DIVALASHES

A Mascara That Makes Your Lashes Perfect !! πŸ“² Whatsapp order : +60 17 393 8004 /DM πŸ“§diva.eye2eye@gmail.com

213 posts 14,832 followers 7 following

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! SPECIAL PRICE FOR OUR LOVELY CUSTOMERS TODAY β™₯️

1πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! SPECIAL PRICE FOR OUR LOVELY CUSTOMERS AT PWTC NOW !

0πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

0πŸ’¬

Loading...

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

0πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

0πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

0πŸ’¬

Loading...

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

1πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

1πŸ’¬

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

0πŸ’¬

Loading...

We are at pwtc booth 156.
3rd floor. Come and get your divalashes mascara today ! We will be here until tomorrow β™₯️

2πŸ’¬

Girl crush 😍 dato @nurulzahid β™₯️β™₯️β™₯️ came to our booth just now at PWTC . BOOTH 156

2πŸ’¬

Thank you dato @nurulzahid β™₯️ omaigaddd 😍😍😍😍 she’s so pretty and humble !!

0πŸ’¬

Loading...

Ramai yang DM kami tanya macam mana nak order, macam mana nak beli, macam mana nak jadi agent..
.
.
Korang boleh whatsapp 0173938004 utk sebarang urusan pembelian atau agent ya β™₯️

4πŸ’¬

Siapa yang belum dapatkan atau ingin dapatkan mascara kegilaan ramai ni boleh whatsapp terus kepada 0173938004. .
.
Kalau DM takut terlepas pandang .. whatsapp ya .
.
.
.
Why u need this mascara??
CHEAP , PEEL OFF , MAKE YOUR LASHES LONGER , THICKER , BLACKER , EASY TO REMOVE !
.
.
.
Gaissss... dont forget to WHATSAPP US FOR FAST RESPOND 😘❀️ 0173938004

38πŸ’¬

Stop wondering how Divalashes Peel Off Mascara works.. you just need to try it ladiesss !
.
For order, please DM or Whatsapp πŸ‘‡πŸ».
.
☎️ 017 393 8004 . ☎️ 017 393 8004 . ☎️ 017 393 8004 .

45πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah . Tak menang tangan reply all your messages . Hari hari ada je customers yang beli #divalashes . Siapa tak dapatkan lagi our amazing peel off mascara boleh whatsapp 0173938004 untuk pertanyaan dan pembelian ❀️ postage everyday ( monday until friday) . dont forget to tag us on instagram #divalashes #divababes

40πŸ’¬

Hola #divababes !! How are you guys doing? Today admin malas nak tulis caption panjang2... Please watch this video to know the reason why you must have this Peel Off Mascara. Cepat2 order selagi stok masih ada ! Ok baiii πŸ€—β€οΈ.
.
Whatsapp our hotline at +60 17 393 8004 or dapatkan dari stokis dan agent yang berdekatan dengan anda !
.
.
#peeloffmascara #mascarapeeloff #divalashesmascara

25πŸ’¬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

39πŸ’¬

Loading...

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

13πŸ’¬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

4πŸ’¬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

7πŸ’¬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

8πŸ’¬

Hi pretty babes!siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

9πŸ’¬

Why #DivaLashes is a must have?? Dengan teknologi canggih dari Jepun, maskara peel-off ini menggunakan #fibre berkualiti tinggi untuk memberi ketebalan serta memanjangkan bulu mata bagi efek lebih menawan. .

Kehebatan #divalashes yang tahan lama ini akan memberi efek kekal sepanjang hari tanpa comot dan paling penting, ia sangat mudah untuk dicuci .
.
Berus maskara nipis direka khas untuk pemakaian dari pangkal bulu mata anda ke penghujung bulu mata tanpa ada gumpalan comot bagi kemasan buku mata yang cantik dan tebal!
#divalashes #peeloffmascara #elfirafordivalashes .
.
.
@divalashes.hq
@divalashes.hq
@divalashes.hq

8πŸ’¬

Alhamdulillah rezeki tengahari ni . Siapa nak join postage harini boleh whatsapp 0173938004. Pos isnin-jumaat (working hour) . Thanks #divababes jangan lupa tag kami di instagram πŸ’•πŸ˜˜

23πŸ’¬

Morning ... siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

6πŸ’¬

Morning ... siapa dah dapatkan #divalashes boleh tag kami di instagram 😍 .
.
Kenapa korang kena dapatkan divalashes ? .
.
.🌸peel off mascara
🌸nak wudu' senang, just tanggalkn without using water 😍
🌸melebatkan , menghitamkan dan memanjangkan bulu mata
🌸murah gila !!! .
.
.Bagaimana nak beli ?
BOLEH BELI TERUS DARI KAMI dengan whatsapp 0173938004. Atau boleh dapatkan dari stokis dan agent kami 😘 #divababes

5πŸ’¬

Good morning #divababes ! Dengar tak tuu?? El dah bgtahu antara sebab kenapa you guys must have Divalashes Peel Off Mascara ni. So, tunggu apa lagi? Cepat2 DM or whatsapp us at ,
,
+60 17 393 8004
+60 17 393 8004
+60 17 393 8004.
.
πŸ”Έmudah dipakai & dicuci tanpa makeup remover
πŸ”Έmemberi effect bulu mata lebat
πŸ”Έtidak mencomotkan bawah mata. .
πŸ”Έmenggunakan berus paling halus
πŸ”Έsesuai digunakan utk mekap harian.
.
#mascarapeeloff #peeloffmascara #divababes #elfiraloy #elfirafordivalashes

101πŸ’¬

Another testimony from sweetie , bubbly and lovely celebrity @mimieharis ❀️ #divababes

61πŸ’¬

This beautiful + talented n humble actress using our #divalashes ❀️ thank you so much @reenrahim . #divababes

78πŸ’¬