Dress Jubah Kurung

AIDILADHA COLLECTION. " Sweet, Simple, Exclusive ". ๐Ÿ’ฏ Trusted Seller. ๐Ÿ“ฒ 0137966931

751 posts 375 followers 553 following

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT ๐Ÿ’–
______________________________________ ๐Ÿ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
๐Ÿ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
๐Ÿ’˜ada zip di belakang baju
๐Ÿ’˜lengan mudah sinsing ๐Ÿ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
๐Ÿ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
๐Ÿ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 nowโ€ผ๏ธ.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd #likeforlike #usahawanmuslimah #terlajaklaris #suitmampumilik #followforfollow

1๐Ÿ’ฌ

LELONG SAMPAI LICIN โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop
#likeforlike #bazaaronline #ootd

1๐Ÿ’ฌ

LELONG SAMPAI LICIN โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0๐Ÿ’ฌ

LELONG SAMPAI LICIN โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0๐Ÿ’ฌ

LELONG SAMPAI LICIN โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0๐Ÿ’ฌ

RE-LAUNCHING LOFFA SUIT BY QAMISSQA ๐ŸŽ‰

PRICE : RM119 INC POSTAGE

Whatapp 013-7966931 now๐Ÿ‘Œ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
โœ” DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
โœ” DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
โœ” POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
โœ” NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
โœ” 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
โœ” TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol ๐Ÿ˜‰ .
โœ” WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. #shoppingonline #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #loffasuit #igshop #instashop #officewear #ootd

2๐Ÿ’ฌ

New arrival!! Kurung Diana Ruffles

Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik)
*tidak panas dan tidak jarang.
*tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju
*menghasilkan alunan kepok2 pada baju
*zip belakang baju utk mudah pakai
*zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
*skirt mermaid cut dan pinggang getah. *skirt ada lining tak perlu pakai inner
.
.
.
HARGA : RM110.00
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp 013-7966931 now!! .
.
.
Free size fit S to M (Label S)
Free size fit M to L (Label L)
-------------------------------------------------
( Label S )

Bahu 15โ€™
Dada 36โ€™
Panjang tangan 23.5โ€™
Armhole 12โ€™
Pinggang 31โ€™
Punggung 34โ€™
Labuh depan 25.5โ€™
Labuh belakang 29โ€™

Skirt
Pinggang 26-36โ€™
Punggung 34โ€™
Labuh 42โ€™
--------------------------------------------------
( Label L )

Bahu 17โ€™
Dada 42โ€™
Panjang tangan 24.5โ€™
Armhole 14โ€™
Pinggang 38โ€™
Punggung 42โ€™
Labuh depan 26โ€™
Labuh belakang 31โ€™

Skirt
Pinggang 29-42โ€™
Punggung 38โ€™
Labuh 42โ€™
--------------------------------------------------
. *warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. .

#bisnesonline #igshop #instashop #shoppingonline #dress #kurungdianaruffles #kurungmoden #kurungruffles #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #shoppingonline

2๐Ÿ’ฌ

KURUNG SAKURA

Detail baju kurung moden
Material

Sakura -๐ŸŒท royal silk yg lembut susah renyuk namun mudah iron ๐ŸŒทJenis kain seakan sutera selesa sgt dipakai walaupun cuaca panas..highly recommendd๐Ÿ˜„๐Ÿ‘ Ciri2 baju ni
๐ŸŒธbaju kurung moden yg berpotongan kembang flowy..boleh cover bahagian pinggang punggung anda..muslimah cutting..
๐ŸŒธkain duyung zip kiri ye..
โœ…bf & wuduk friendly
โœ…s m l xl ready stok
.
.
.

PRICE : RM80 FREEPOST SM / SS ADD RM5
Whatapp 013-7966931 now !!
.
.
.
#kurungsakura #bajukurung #kurungmoden #kurung pahang #terlajaklaris #dress #shoppingonline #instashop #igshop #bisnesonline

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนPEPLUM DONNA๐ŸŒน ๐ŸŒŸDesign PEPLUM TERBARU .
๐ŸŒŸCutting berdutt belakang.
๐ŸŒŸAda zip di belakang
๐ŸŒŸMaterial ROYAL PEARL SKIN
๐ŸŒŸlembut dan sejuk.
๐ŸŒŸGabungan songket yg gojes
๐ŸŒŸ 14 colour yg HOT
๐ŸŒŸ Mudah digosok.
๐ŸŒŸTidak mudah renyuk.
๐ŸŒŸSelesa dipakai
๐ŸŒŸGabungan design peplum n fish tail
๐ŸŒŸJenis Kain Kembang duyung. ๐ŸŒŸPinggang Kain bergetah Kiri & Kanan.
๐ŸŒŸ Size available dari size S, M, L, XL.
๐ŸŒŸCantik & Menawan Dengan Design yang simple... ๐Ÿ“Œkaler ada beza 10% pencahayaan kamera
.
.
.

HARGA : RM 120 FREEPOST SM / SS ADD RM5

Whatapp 013-7966931 now!!
.
.
.
#hijabwear #officewear #sayajual #peplum #peplumdonna #bisnesonline #igshop #instashop #shoppingonline #dress #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

#bisnesonline

2๐Ÿ’ฌ

Pandangan belakang #zalikhamuslimahsuit .
.
Rugi if x grab #zalikhamuslimahsuit ni tau.
Gaya muslimah sejati,longgar,labuh,seluar pon xketat.

#promosi nie x lama ye sayang2 sekalian๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ RM125 free post lg dik oii
Sabah/serawak add RM5 jer .
.
#officewear #igshop #ootd ##bisnesonline #instashop #bazaarpaknil #muslimahsuit

0๐Ÿ’ฌ

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT ๐Ÿ’–. __________________________________ ๐Ÿ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
๐Ÿ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
๐Ÿ’˜ada zip di belakang baju
๐Ÿ’˜lengan mudah sinsing ๐Ÿ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
๐Ÿ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
๐Ÿ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 nowโ€ผ๏ธ.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd

0๐Ÿ’ฌ

#zikirharirabu ๐Ÿ˜˜

0๐Ÿ’ฌ

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT ๐Ÿ’–
______________________________________ ๐Ÿ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
๐Ÿ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
๐Ÿ’˜ada zip di belakang baju
๐Ÿ’˜lengan mudah sinsing ๐Ÿ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
๐Ÿ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
๐Ÿ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 nowโ€ผ๏ธ.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd #likeforlike #usahawanmuslimah #terlajaklaris #suitmampumilik #followforfollow

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
DESIGN PEPLUM ALANAA
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
. ๐Ÿ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM125 SM / RM130 SS .
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

1๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
DESIGN PEPLUM ALANAA
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
. โœ… Material PEARL SKIN PLATINUM
โœ… Design peplum dan bcutting loose. .
๐Ÿ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Mewah
โœ… Kain lembut dan sejuk bila dipakai
โœ… Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat 12 Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian ๐Ÿ˜˜
.
.
.

HARGA : RM125 SM / RM130 SS .
.
.
โ€ผ๏ธSila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
DESIGN PEPLUM ALANAA
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
. โœ… Material PEARL SKIN PLATINUM
โœ… Design peplum dan bcutting loose. .
๐Ÿ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Mewah
โœ… Kain lembut dan sejuk bila dipakai
โœ… Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat 12 Warna HOT.
โœ… Saiz S M L XL XXL
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian ๐Ÿ˜˜

HARGA :
RM125 SM / RM130 SS .
.
.
โ€ผ๏ธSila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

0๐Ÿ’ฌ

PREORDER OPEN NOW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Postage 17 OCT ๐Ÿค—
REKAAN โ€œCASUAL BLOUSEโ€ YG FRESH

Tak kisah uols nak pakai KHAWLA CASUAL BLOUSE ke majlis atau aktiviti apa pun, nak match dengan seluar atau skirt apa sekali pun, Ini lah rekaan blouse yg akan buatkan uols nampak โ€œup-to dateโ€ dan โ€œwowโ€. Siyesly, KHAWLA CASUAL BLOUSE rekaan yg FRESH ini akan berikan uols AURA KEYAKINAN yg LUAR BIASA.
.
.
ADJUSTABLE TALI RIBBON DIBAHAGIAN PINGGANG

Yes! Nampak tak ribbon tu. Ribbon tu boleh di buka atau di ikat ikut citarasa uols. Kalau rasa nak bergaya ala2 comel gitu, ikat lah ribbon tu. Kalau rasa nak nampak โ€œsimpleโ€ tapi โ€œstyloโ€ buka dan simpan jer dlu ribbon tu. Create ur own style okey! Semuanya boleh dengan KHAWLA CASUAL BLOUSE ni. Suka la teww..
.
.
REKAAN KHAS โ€œSIDE POCKETโ€

KHAWLA CASUAL BLOUSE edisi ni ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan utk acah2 stylo shj tau uols, pocket ni lah yg akan jd penyelamat uols kalau dah tak ada mood nk usung handbag merata alam.
.
.

7 PILIHAN WARNA YG AKAN BUATKAN UOLS JD PERHATIAN ORANG

Ada 7 pilihan warna yg merecikkk utk KELUARAN PERTAMA ni. Of coz la uols beli warna apa pun, insya Allah tak menyesal. Silap-silap, 7 warna ni uols akan rembat semua kalau KHAWLA CASUAL BLOUSE ni abg posmen dah hantar sampai depan rumah. .
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan โ€œironlessโ€.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

PROMO PRICE SEHINGGA 15 OCT โ€ผ๏ธ HARGA : RM75 * FREEPOSTAGE SM/SS
NORMAL PRICE START 16 OCT โ€ผ๏ธ Whatapp 013-7966931 nowโ€ผ๏ธ
.
.
.
#khawla #suitstyle #instashop #bisnesonline #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #khawlacasualblouse #blouse #casualwear #ootd #ootdhijab #terapiinstagram #instafamous #terlajaklaris #sayajual

0๐Ÿ’ฌ

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA ๐ŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise-โŒ
Rose Pink-โŒ
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
โœ” DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
โœ” DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
โœ” POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
โœ” NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
โœ” 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
โœ” TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol ๐Ÿ˜‰ .
โœ” WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

2๐Ÿ’ฌ

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA ๐ŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen TurqoiseโŒ
Rose Pink-โŒ
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
โœ” DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
โœ” DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
โœ” POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
โœ” NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
โœ” 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
โœ” TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol ๐Ÿ˜‰ .
โœ” WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

2๐Ÿ’ฌ

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA ๐ŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise
Rose Pink
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
โœ” DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
โœ” DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
โœ” POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
โœ” NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
โœ” 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
โœ” TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol ๐Ÿ˜‰ .
โœ” WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

0๐Ÿ’ฌ

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA ๐ŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise
Rose Pink
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
โœ” DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
โœ” DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
โœ” POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
โœ” NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
โœ” 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
โœ” TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol ๐Ÿ˜‰ .
โœ” WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

0๐Ÿ’ฌ

2nd batch restock
Tunic Qeen ๐ŸŒธ

Material - Luxury Como Crepe
Price : RM79.00 (inc postage) .
.
.
.
Wassap 013-7966931 nowโ—๏ธ #officewear #instashop #bazaarpaknil #bazaaronline #dnurmuslimahlover #hijrahlover #ootd #cantik #casualwear #tunicqeen #follow4follow #followforfollow #likeforlike #terapiinstagram #instafamous #sayajual #igshop #igshopmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

MARINA 2 TONE BLOUSE

Material : Como Heavy Crepe
Back Zip , Sleeve Zip
.
.

Size : S : Length : 35inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch.
. M : Length : 35inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22.5inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch .
.
L : Length : 35inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch .
.
XL : Length : 35inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch.

PRICE : RM45
POST RM 8 SM/11 SRWK/12 SBH
(SIZE S M L XL)
------------------------------------------------
PRICE : RM55
POST RM9 SM/13 SRWK/14 SBH
(2XL 3XL 4XL 5XL)
.

Size : XXL : Length : 35inch , Bust : 42inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip : 36inch.
. XXXL : Length : 35inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 46inch , Hip : 38inch .
.
XXXXL : Length : 35inch , Bust : 46inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 48inch , Hip : 40inch.
. XXXXXL : Length : 35inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 50inch , Hip : 42inch.
_____________________________________

Wassap 013-7966931
#blouse #casualwear #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia #marina2toneblouse #sayajual

0๐Ÿ’ฌ

MARINA 2 TONE BLOUSE

Material : Como Heavy Crepe
Back Zip , Sleeve Zip
.
.

Size : S : Length : 35inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch.
. M : Length : 35inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22.5inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch .
.
L : Length : 35inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch .
.
XL : Length : 35inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch.

PRICE : RM45
POST RM 8 SM/11 SRWK/12 SBH
(SIZE S M L XL)
------------------------------------------------
PRICE : RM55
POST RM9 SM/13 SRWK/14 SBH
(2XL 3XL 4XL 5XL)
.

Size : XXL : Length : 35inch , Bust : 42inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip : 36inch.
. XXXL : Length : 35inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 46inch , Hip : 38inch .
.
XXXXL : Length : 35inch , Bust : 46inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 48inch , Hip : 40inch.
. XXXXXL : Length : 35inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 50inch , Hip : 42inch.
_____________________________________

Wassap 013-7966931
#blouse #casualwear #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia #marina2toneblouse #sayajual

3๐Ÿ’ฌ

New arrival!! Adorra Blouse.

Free size fit S to L

Ukuran:
Bahu 17'
Dada 40'
Armhole 15'
Panjang tangan 22'
Punggung 46'
Labuh depan 27'
Labuh belakang 31'

Material: Bubble Crepe.

______________________________.

Harga : Rm45
Postage: Rm: 8/12ss

Wassap 013-7966931 .
*tidak jarang dan tak perlu lining (sedikit jarang utk warna cerah)
*kembang bahagian hujung lengan ala2 saloma
*sedikit labuh bahagian belakang baju *warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera .
.
.
.
.
#igshopmalaysia #igshop #terapiinstagram #cantik #girlstyle #ootd #casualwear #cuttingsaloma #blouse #adorrablouse

5๐Ÿ’ฌ

New arrival!! Adorra Blouse.

Free size fit S to L

Ukuran:
Bahu 17'
Dada 40'
Armhole 15'
Panjang tangan 22'
Punggung 46'
Labuh depan 27'
Labuh belakang 31'

Material: Bubble Crepe.

______________________________.

Harga : Rm45
Postage: Rm: 8/12ss

Wassap 013-7966931 .
*tidak jarang dan tak perlu lining (sedikit jarang utk warna cerah)
*kembang bahagian hujung lengan ala2 saloma
*sedikit labuh bahagian belakang baju *warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera .
.
.
.
.
#igshopmalaysia #igshop #terapiinstagram #cantik #girlstyle #ootd #casualwear #cuttingsaloma #blouse #adorrablouse

3๐Ÿ’ฌ

RESTOCK + NEW COLOUR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
NEELOFA CARDIGAN
price : RM 50 SM . SS + RM 7
Buy 2 pcs : RM 90 SM . SS + RM 13

size : free size ( fit s to xl )
material : moss crepe
ada tali ( boleh buka )
.
ukuran ( inci )
-Shoulder : 16"
-Armhole : 19"
-Wrist : 11"
-Sleeve : 21"
-Length (F) : 40"
-Length (B) : 50"

#bazaarpaknil #bazaaronline #bisnesonline #instafamous #sayajual #cardigan #neelofacardigan #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia

5๐Ÿ’ฌ

JUMBO SALE 01/10 - 05/10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ.
.
.
.
HARGA : RM95 FREEPOST
AUREL KURUNG EXCLUSIVE ~ Material - Korean Como Crepe
~ (Wudhu' friendly) zip di lengan
~ Zip di belakang
~ Hiasan diamond strip mewah di pinggang & lengan
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ 6 warna & 4 saiz
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Pilihan warna yang menarik
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Wassap/telegram : 013-7966931 nowโ€ผ๏ธ .
.
.
#kendurikahwin #ootd #muslimah #muslimahwears #likeforlike #igshop #igshopmalaysia #instafamous #bisnesonline #bazaaronline #bazaarpaknil

2๐Ÿ’ฌ