Dress Jubah Kurung

" Sweet, Simple, Exclusive ". πŸ’― Trusted Seller. πŸ“² 0137966931

751 posts 309 followers 566 following

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT πŸ’–
______________________________________ πŸ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
πŸ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
πŸ’˜ada zip di belakang baju
πŸ’˜lengan mudah sinsing πŸ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
πŸ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
πŸ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 now‼️.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd #likeforlike #usahawanmuslimah #terlajaklaris #suitmampumilik #followforfollow

0πŸ’¬

LELONG SAMPAI LICIN ‼️‼️ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop
#likeforlike #bazaaronline #ootd

1πŸ’¬

LELONG SAMPAI LICIN ‼️‼️ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0πŸ’¬

Loading...

LELONG SAMPAI LICIN ‼️‼️ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0πŸ’¬

LELONG SAMPAI LICIN ‼️‼️ BLOUSE .
.
.

Free Size Fit to L
Bahu 15
Dada 36-38
Labuh Baju 27-29
Labuh Tangan 21
Material : Crepe .
.
HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp : 013-7966931 .
.
#blousemurah #sayajual #igshop

0πŸ’¬

RE-LAUNCHING LOFFA SUIT BY QAMISSQA πŸŽ‰

PRICE : RM119 INC POSTAGE

Whatapp 013-7966931 nowπŸ‘Œ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
βœ”οΈ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
βœ”οΈ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
βœ”οΈ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
βœ”οΈ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
βœ”οΈ 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
βœ”οΈ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol πŸ˜‰ .
βœ”οΈ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. #shoppingonline #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #loffasuit #igshop #instashop #officewear #ootd

2πŸ’¬

Loading...

New arrival!! Kurung Diana Ruffles

Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik)
*tidak panas dan tidak jarang.
*tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju
*menghasilkan alunan kepok2 pada baju
*zip belakang baju utk mudah pakai
*zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
*skirt mermaid cut dan pinggang getah. *skirt ada lining tak perlu pakai inner
.
.
.
HARGA : RM110.00
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS

Whatapp 013-7966931 now!! .
.
.
Free size fit S to M (Label S)
Free size fit M to L (Label L)
-------------------------------------------------
( Label S )

Bahu 15’
Dada 36’
Panjang tangan 23.5’
Armhole 12’
Pinggang 31’
Punggung 34’
Labuh depan 25.5’
Labuh belakang 29’

Skirt
Pinggang 26-36’
Punggung 34’
Labuh 42’
--------------------------------------------------
( Label L )

Bahu 17’
Dada 42’
Panjang tangan 24.5’
Armhole 14’
Pinggang 38’
Punggung 42’
Labuh depan 26’
Labuh belakang 31’

Skirt
Pinggang 29-42’
Punggung 38’
Labuh 42’
--------------------------------------------------
. *warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. .

#bisnesonline #igshop #instashop #shoppingonline #dress #kurungdianaruffles #kurungmoden #kurungruffles #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #shoppingonline

2πŸ’¬

KURUNG SAKURA

Detail baju kurung moden
Material

Sakura -🌷 royal silk yg lembut susah renyuk namun mudah iron 🌷Jenis kain seakan sutera selesa sgt dipakai walaupun cuaca panas..highly recommenddπŸ˜„πŸ‘ Ciri2 baju ni
🌸baju kurung moden yg berpotongan kembang flowy..boleh cover bahagian pinggang punggung anda..muslimah cutting..
🌸kain duyung zip kiri ye..
βœ…bf & wuduk friendly
βœ…s m l xl ready stok
.
.
.

PRICE : RM80 FREEPOST SM / SS ADD RM5
Whatapp 013-7966931 now !!
.
.
.
#kurungsakura #bajukurung #kurungmoden #kurung pahang #terlajaklaris #dress #shoppingonline #instashop #igshop #bisnesonline

0πŸ’¬

🌹PEPLUM DONNA🌹 🌟Design PEPLUM TERBARU .
🌟Cutting berdutt belakang.
🌟Ada zip di belakang
🌟Material ROYAL PEARL SKIN
🌟lembut dan sejuk.
🌟Gabungan songket yg gojes
🌟 14 colour yg HOT
🌟 Mudah digosok.
🌟Tidak mudah renyuk.
🌟Selesa dipakai
🌟Gabungan design peplum n fish tail
🌟Jenis Kain Kembang duyung. 🌟Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan.
🌟 Size available dari size S, M, L, XL.
🌟Cantik & Menawan Dengan Design yang simple... πŸ“Œkaler ada beza 10% pencahayaan kamera
.
.
.

HARGA : RM 120 FREEPOST SM / SS ADD RM5

Whatapp 013-7966931 now!!
.
.
.
#hijabwear #officewear #sayajual #peplum #peplumdonna #bisnesonline #igshop #instashop #shoppingonline #dress #terlajaklaris

0πŸ’¬

Loading...

Pandangan belakang #zalikhamuslimahsuit .
.
Rugi if x grab #zalikhamuslimahsuit ni tau.
Gaya muslimah sejati,longgar,labuh,seluar pon xketat.

#promosi nie x lama ye sayang2 sekalianπŸ‘‡πŸ‘‡ RM125 free post lg dik oii
Sabah/serawak add RM5 jer .
.
#officewear #igshop #ootd ##bisnesonline #instashop #bazaarpaknil #muslimahsuit

0πŸ’¬

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT πŸ’–. __________________________________ πŸ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
πŸ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
πŸ’˜ada zip di belakang baju
πŸ’˜lengan mudah sinsing πŸ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
πŸ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
πŸ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 now‼️.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd

0πŸ’¬

Loading...

ZALIKHA MUSLIMAH SUIT πŸ’–
______________________________________ πŸ’˜ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
πŸ’˜ nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
πŸ’˜ada zip di belakang baju
πŸ’˜lengan mudah sinsing πŸ’˜ tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
πŸ’˜untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
πŸ’˜seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh
.
.
.
HARGA PROMO : RM125 .
FREEPOST .
* SS ADD RM5 (HARGA ASAL RM169)

Whatapp 013-7966931 now‼️.
.
.
.
#bisnesonline #instashop #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #suit #muslimahsuit #zalikhamuslimahsuit #igshop #officewear #ootd #likeforlike #usahawanmuslimah #terlajaklaris #suitmampumilik #followforfollow

0πŸ’¬

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
DESIGN PEPLUM ALANAA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
. πŸ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘

HARGA : RM125 SM / RM130 SS .
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

1πŸ’¬

Loading...

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
DESIGN PEPLUM ALANAA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
. βœ… Material PEARL SKIN PLATINUM
βœ… Design peplum dan bcutting loose. .
πŸ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Mewah
βœ… Kain lembut dan sejuk bila dipakai
βœ… Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
βœ… Terdapat 12 Warna HOT.
βœ… Saiz S M L XL XXL
βœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘
.
.
.

HARGA : RM125 SM / RM130 SS .
.
.
‼️Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

0πŸ’¬

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
DESIGN PEPLUM ALANAA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
. βœ… Material PEARL SKIN PLATINUM
βœ… Design peplum dan bcutting loose. .
πŸ’šDihiasi Ruffle Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive dan Mewah
βœ… Kain lembut dan sejuk bila dipakai
βœ… Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
βœ… Terdapat 12 Warna HOT.
βœ… Saiz S M L XL XXL
βœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘

HARGA :
RM125 SM / RM130 SS .
.
.
‼️Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.
.
.

Whatapp / Telegram : 013-7966931
.
.
.
#peplum #peplulalanaa #igshop #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #instashop #bisnesonline

0πŸ’¬

PREORDER OPEN NOW ‼️‼️‼️‼️ Postage 17 OCT πŸ€—
REKAAN β€œCASUAL BLOUSE” YG FRESH

Tak kisah uols nak pakai KHAWLA CASUAL BLOUSE ke majlis atau aktiviti apa pun, nak match dengan seluar atau skirt apa sekali pun, Ini lah rekaan blouse yg akan buatkan uols nampak β€œup-to date” dan β€œwow”. Siyesly, KHAWLA CASUAL BLOUSE rekaan yg FRESH ini akan berikan uols AURA KEYAKINAN yg LUAR BIASA.
.
.
ADJUSTABLE TALI RIBBON DIBAHAGIAN PINGGANG

Yes! Nampak tak ribbon tu. Ribbon tu boleh di buka atau di ikat ikut citarasa uols. Kalau rasa nak bergaya ala2 comel gitu, ikat lah ribbon tu. Kalau rasa nak nampak β€œsimple” tapi β€œstylo” buka dan simpan jer dlu ribbon tu. Create ur own style okey! Semuanya boleh dengan KHAWLA CASUAL BLOUSE ni. Suka la teww..
.
.
REKAAN KHAS β€œSIDE POCKET”

KHAWLA CASUAL BLOUSE edisi ni ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan utk acah2 stylo shj tau uols, pocket ni lah yg akan jd penyelamat uols kalau dah tak ada mood nk usung handbag merata alam.
.
.

7 PILIHAN WARNA YG AKAN BUATKAN UOLS JD PERHATIAN ORANG

Ada 7 pilihan warna yg merecikkk utk KELUARAN PERTAMA ni. Of coz la uols beli warna apa pun, insya Allah tak menyesal. Silap-silap, 7 warna ni uols akan rembat semua kalau KHAWLA CASUAL BLOUSE ni abg posmen dah hantar sampai depan rumah. .
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan β€œironless”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

PROMO PRICE SEHINGGA 15 OCT ‼️ HARGA : RM75 * FREEPOSTAGE SM/SS
NORMAL PRICE START 16 OCT ‼️ Whatapp 013-7966931 now‼️
.
.
.
#khawla #suitstyle #instashop #bisnesonline #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #khawlacasualblouse #blouse #casualwear #ootd #ootdhijab #terapiinstagram #instafamous #terlajaklaris #sayajual

0πŸ’¬

Loading...

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA πŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise-❌
Rose Pink-❌
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
βœ”οΈ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
βœ”οΈ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
βœ”οΈ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
βœ”οΈ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
βœ”οΈ 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
βœ”οΈ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol πŸ˜‰ .
βœ”οΈ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

2πŸ’¬

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA πŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise❌
Rose Pink-❌
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
βœ”οΈ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
βœ”οΈ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
βœ”οΈ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
βœ”οΈ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
βœ”οΈ 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
βœ”οΈ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol πŸ˜‰ .
βœ”οΈ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

2πŸ’¬

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA πŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise
Rose Pink
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
βœ”οΈ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
βœ”οΈ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
βœ”οΈ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
βœ”οΈ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
βœ”οΈ 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
βœ”οΈ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol πŸ˜‰ .
βœ”οΈ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

0πŸ’¬

.
LAUNCHING LOFFA LUXE BY QAMISSQA πŸŽ‰ =====================
SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT
====================
.
*5 WARNA*
Luxurious Darkblue
DarkGreen Turqoise
Rose Pink
Elegant Grey
Unique OceanBlue .
.
βœ”οΈ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. .
βœ”οΈ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. .
βœ”οΈ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau..
.
βœ”οΈ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
βœ”οΈ 5 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Kak Fira nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! .
βœ”οΈ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol πŸ˜‰ .
βœ”οΈ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. .
_______________________________ .
.
PRICE : RM125 FREE POSTAGE. . *POSTAGE 12-13 OCTOBER*
.
.
.
Wassap 013-7966931 .

#igshopmalaysia #igshop #sayajual #instafamous #terapiinstagram #loffapremiumbyqamissqa #loffaluxebyqamissqa #loffasuit #officewear #ootd #ootdhijab #bazaaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #instashop #suitstyle

0πŸ’¬

MARINA 2 TONE BLOUSE

Material : Como Heavy Crepe
Back Zip , Sleeve Zip
.
.

Size : S : Length : 35inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch.
. M : Length : 35inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22.5inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch .
.
L : Length : 35inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch .
.
XL : Length : 35inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch.

PRICE : RM45
POST RM 8 SM/11 SRWK/12 SBH
(SIZE S M L XL)
------------------------------------------------
PRICE : RM55
POST RM9 SM/13 SRWK/14 SBH
(2XL 3XL 4XL 5XL)
.

Size : XXL : Length : 35inch , Bust : 42inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip : 36inch.
. XXXL : Length : 35inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 46inch , Hip : 38inch .
.
XXXXL : Length : 35inch , Bust : 46inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 48inch , Hip : 40inch.
. XXXXXL : Length : 35inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 50inch , Hip : 42inch.
_____________________________________

Wassap 013-7966931
#blouse #casualwear #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia #marina2toneblouse #sayajual

0πŸ’¬

MARINA 2 TONE BLOUSE

Material : Como Heavy Crepe
Back Zip , Sleeve Zip
.
.

Size : S : Length : 35inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch.
. M : Length : 35inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22.5inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch .
.
L : Length : 35inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch .
.
XL : Length : 35inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch.

PRICE : RM45
POST RM 8 SM/11 SRWK/12 SBH
(SIZE S M L XL)
------------------------------------------------
PRICE : RM55
POST RM9 SM/13 SRWK/14 SBH
(2XL 3XL 4XL 5XL)
.

Size : XXL : Length : 35inch , Bust : 42inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip : 36inch.
. XXXL : Length : 35inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 46inch , Hip : 38inch .
.
XXXXL : Length : 35inch , Bust : 46inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 48inch , Hip : 40inch.
. XXXXXL : Length : 35inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 50inch , Hip : 42inch.
_____________________________________

Wassap 013-7966931
#blouse #casualwear #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia #marina2toneblouse #sayajual

3πŸ’¬

New arrival!! Adorra Blouse.

Free size fit S to L

Ukuran:
Bahu 17'
Dada 40'
Armhole 15'
Panjang tangan 22'
Punggung 46'
Labuh depan 27'
Labuh belakang 31'

Material: Bubble Crepe.

______________________________.

Harga : Rm45
Postage: Rm: 8/12ss

Wassap 013-7966931 .
*tidak jarang dan tak perlu lining (sedikit jarang utk warna cerah)
*kembang bahagian hujung lengan ala2 saloma
*sedikit labuh bahagian belakang baju *warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera .
.
.
.
.
#igshopmalaysia #igshop #terapiinstagram #cantik #girlstyle #ootd #casualwear #cuttingsaloma #blouse #adorrablouse

5πŸ’¬

New arrival!! Adorra Blouse.

Free size fit S to L

Ukuran:
Bahu 17'
Dada 40'
Armhole 15'
Panjang tangan 22'
Punggung 46'
Labuh depan 27'
Labuh belakang 31'

Material: Bubble Crepe.

______________________________.

Harga : Rm45
Postage: Rm: 8/12ss

Wassap 013-7966931 .
*tidak jarang dan tak perlu lining (sedikit jarang utk warna cerah)
*kembang bahagian hujung lengan ala2 saloma
*sedikit labuh bahagian belakang baju *warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera .
.
.
.
.
#igshopmalaysia #igshop #terapiinstagram #cantik #girlstyle #ootd #casualwear #cuttingsaloma #blouse #adorrablouse

3πŸ’¬

RESTOCK + NEW COLOUR 😍😍😍
NEELOFA CARDIGAN
price : RM 50 SM . SS + RM 7
Buy 2 pcs : RM 90 SM . SS + RM 13

size : free size ( fit s to xl )
material : moss crepe
ada tali ( boleh buka )
.
ukuran ( inci )
-Shoulder : 16"
-Armhole : 19"
-Wrist : 11"
-Sleeve : 21"
-Length (F) : 40"
-Length (B) : 50"

#bazaarpaknil #bazaaronline #bisnesonline #instafamous #sayajual #cardigan #neelofacardigan #ootd #girlstyle #cantik #terapiinstagram #igshop #igshopmalaysia

5πŸ’¬

JUMBO SALE 01/10 - 05/10 πŸ”₯πŸ”₯.
.
.
.
HARGA : RM95 FREEPOST
AUREL KURUNG EXCLUSIVE ~ Material - Korean Como Crepe
~ (Wudhu' friendly) zip di lengan
~ Zip di belakang
~ Hiasan diamond strip mewah di pinggang & lengan
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ 6 warna & 4 saiz
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Pilihan warna yang menarik
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Wassap/telegram : 013-7966931 now‼️ .
.
.
#kendurikahwin #ootd #muslimah #muslimahwears #likeforlike #igshop #igshopmalaysia #instafamous #bisnesonline #bazaaronline #bazaarpaknil

2πŸ’¬