Dwiki Agus Hariyono

19 | Indonesisch Rechtenstudenten Wanderlust wanna beπŸŒπŸ‘£πŸ‘£ πŸ“©dwikiagushariyono01@gmail.com

117 posts 833 followers 1,293 following

I don't know how to say, actually I can't arrange beautiful sentences to describe my feelings when meeting these exchange participant. It's been long time ago I had chat with them, but I can meet them, spending 3 days together. There is one of exchange participant told me "I don't expect to have this, this camp was really fun ". Oh My God thanks for giving me chance to meet these guys. I hope we still can keep our relations even you will back to your country. Don't forget about me πŸ˜‚. I will really miss to spend time together with you guys. I hope we can meet again in other project or something. Such a pleasure for to meet you guys. Success for all of you. God Bless You

10πŸ’¬

It's been a great day could hangout with this guy. I admit him as gege, it's like big brother in English language. Maybe I gonna miss this moment when he back to China, but I hope he never forget me and this kind of great memories πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #explorejember

16πŸ’¬

[#tips #sidangdanpendadaran]
.
.
Hai.. Gimana kabarnya kawan? Sehat selalu kan ?
.
.
Eiya.. Mau ujian yaa? Sudah siapkah kamu dengan Sidang skripsi dan pendadaran ? πŸ˜‰
Kami dari @selempangproject punya beberapa tips untuk kamu nih agar sidangmu lancar, yuk yukk lanjuuutt bacaa, cekidoott 😘
.
.
1. Seperti akan berangkat perang, kamu perlu mengkonsultasikan β€œsenjata” yang dipunya pada dosen pembimbing sebelum sidang. Gunanya nih untuk koreksi akhir sebelum dibawa ke penguji πŸ˜‹
.
2. Jika masih ada yg belum di pahami, teruslah belajar sebelum ujian dilaksanakan, biar gak mati gaya nih saat sidang hehe
.
3. Sempatkan presentasi atau coba suruh kawan-kawanmu bertanya tentang skripsimu agar mental terasa lebih siap dan tertata.
.
4.jangan begadang yaaa demi belajar, persiapkan jauh2 hari, atau nanti akan limbung saat ujian.
.
5. Datanglah lebih awal saat hari ujian dilaksanakan. Gunanya nih buat membiasakan diri pada atmosfir sidang dan menenangkan pikiran πŸ˜‰
.
6.makan makanan yang bergizi yak agar otakmu nggak nyandet saat ujian eheheh atau minum kopi lebih baik bagi yg suka utk tingkatkan konsentrasi πŸ–πŸžπŸ™β˜•οΈ
.
7. jangan lupa minta do'a ya ke orang tua, keluarga besar, kawan dekat dan pacar heheh. Kekuatan do'a juga berperan besar atas kelulusanmu 😊
.
8. Jangan lupa, kabari kawanmu untuk menemani sidang jika dibutuhkan. Dukungan moril ampuh banget untuk ningkatin mentalmu lho, dan ini merupakan MOMEN PENTING dalam hidupmu. Maka dari itu, agar moment itu terkenang untuk selamanya, yuk abadikan dengan SELEMPANG milik kami, nanti BAHAGIANYA BERKALI-KALI 😘 hihi. karena kami #REMEMBERING YOUR MOMMENT πŸ˜‹
.
.
.
Itulah tips dari kami, Yuk hubungi kami, SEKARANG JUGA !! πŸ™ŒπŸ˜˜ For order dan ask, feel free to contact us :

LINE πŸ‘‰ @hnr1610q
WA πŸ‘‰ 08164707552
⏳ 2-3hari
#selempangproject #selempangwisudamurah

0πŸ’¬

Loading...

Hi people !
I'm Dwiki Agus Hariyono as the participant of SDGs Camp 2018
"Saat saya membiarkan orang lain mengubah dunia, berarti saya siap menjadi budak yang mendukung perubahan itu"

I'm ready for joining the first Sustainable Development Camp in Jember ! Then you ?

#sdgscamp
#aiesec_unej

7πŸ’¬

Keep focus on your goalπŸ’ͺπŸ’ͺ

30πŸ’¬

Even out of planned we still feel funπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™ŒπŸ™Œ. Waited for full team photo....

18πŸ’¬

Loading...

[ C A M P U S E X P O 2 0 1 8 ]

COMING SOON!✨✨ Formasso x Angkatan 52, segera akan memfasilitasi kegundahan hati adek-adek yang masih bingung tentang info-info PTN, PTS, maupun KEDINASAN.πŸ’‘ Soon, on Januari 2018!πŸ™ Stay connected with us!
Line : @xyz8400d
Instagram : campus_expo2018

#campusexpo2018
#formasoo

7πŸ’¬

Even we are far from our family and house, here we find our joyful, happiness, and togetherness as own family πŸ‘ͺ πŸ™†

10πŸ’¬

Guardian angel πŸ˜‡πŸ˜€

24πŸ’¬

Loading...

There's nothing holding me back πŸ‘ŠβœŒοΈ

20πŸ’¬

A day pretending to be judge even just for take a picture πŸ˜‚πŸ˜‚
Such an honor I could wore this outfit

31πŸ’¬

One weeks passed bye too fast, now it show time to give our best in choir competition. We get lot of knowledge. We work and laugh together. Thanks team 2 and also our mentor for this experience. Can't wait the next experience in choir of Law Faculty State University of Jember πŸ‘ŠπŸ‘Š #tbt
#choir

23πŸ’¬

Loading...

With these activities we build relation, as human relation has significant role in human life. Here, in the same place we looking for relation. no matter what. We don't look diversity as a gap, but we use diversity as compliment in life. This place could be the evidence of our success in the future.
Keep Learn, Keep Spirit, Keep Good Communication.

19πŸ’¬

wanΒ·derΒ·lust
noun
a strong desire to travel
#wanderlust

7πŸ’¬

What an amazing view

7πŸ’¬

Loading...
Loading...

Each person has their own path even their goal are same. We could define our own path to be success
#qoutes
#qotd

0πŸ’¬