effatihahhq

💐Stok direct Hq 💐Open borong & dropship 📱Order at 010-5045392 🏢Seksyen 7 Shah Alam 📭Postage everyday exclude weekend ❌DM❌Backout Buyer

http://www.effatihah.com/

10,410 posts 3,095 followers 6,766 following

www.effatihah.com
.
OLICANDY PREMIUM
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍋Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
🍋Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
🍋Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
🍋Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
🍋Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
🍋Memudarkan dark spot di seluruh badan
🍋Merangsangkan penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
🍋Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
🍋Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
🍋Meningkatkan sistem imunisasi
🍋Membantu Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
🍋Memberi kecergasan badan sepanjang hari
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍋 Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima
🍋 Boleh di ambil sebelum atau selepas makan
🍋 Minum air masak sekurang2nya 3 liter sehari untuk kesan penyerapan yang baik #effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 🍋 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍋 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍋 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumorimurah#olicandyoriginal#olicandyfattahamin#supplimenttambahan#beaumamam#dianzvitaminc#aynforeyes#vsirehlipstik#bazarapaknil#sayajualmurah#igkosmetikmurah#kosmetikborong#beautyandhealthcare#pemborongshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmalaysia#supplimentkecergasan#olicandyproduct#olicandypremiumborongmurah#olicandymurahoriginal#olicandyenergybooster

0💬

www.effatihah.com
.
MIN KAFFE (HAI O)
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
Banyak kajian merumuskan meminum kopi ada kebaikan kesihatan. Diantara kebaikan yang diperhatikan dikalangan peminum kopi berbanding golongan tidak meminum kopi adalah:
.
+kurang menghidap penyakit kencing manis (NIDDM), penyakit Parkinson dan nyanyuk
+kurang kes sesetengah kanser, penyakit aritmia jantung dan stroke.
“There is certainly much more good news than bad news, in terms of coffee and health,” kata Frank Hu, MD, MPH, PhD, seorang profesor nutrisi dan epidemiologi di Harvard School of Public Health.
.
Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Min Kaffe, ada banyak khasiat iaitu:
.
+memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
+mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
+membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
+membantu mengurangkan sakit senggugut
+membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
+mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
+membantu mengurangkan masalah sukar tidur
+membantu anda tidur lena diwaktu malam
+mengurangkan masalah buasir dan sembelit
+khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENYEDIAAN
.
Tuangkan kandungan Min Kaffe ke dalam cawan kopi dan tambah dengan 150cc air panas.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
✔ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
✔ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
✔ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
#effatihah
💝💝💝💝💝
.
#minkaffe#minkaffemurah#minkaffeborong
#minkaffeoriginalmurah
#minkaffeoriginalmurahborong#minkaffemurahborong#mineralcoffeemurah#mineralcoffee#mineralcoffeegarambuluh#mineralcoffeeoriginal#perlacoffee#coffeeuntukkesihatan#symacoffee#mineralcoffeeborong#mineralcoffeehaio#kopimineral#mineralcoffeemurah#bazarpaknik#effatihah#igkosmetikmurah#beautyandhealth#pemborongmurah#kosmetikborong#minumamkesihatan

0💬

www.effatihah.com
.
AMIRNA PLUS TABLET .
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🔵Merawat Penyakit keputihan(candidiasis vaginal,vulvoganal candidiasi) 
Senggugut(Dysmenorrhoea)
🔵Rawatan selepas bersalin
🔵Meningkatkan kepuasan seksual #effatihah
🔵Membersihkan faraj selepas pantang atau haid. 🔵Melambatkan monopause
🔵Merapat pangkal rahim/faraj #effatihah
🔵Mencantikkan payudara (gebu dan montok)
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN AMIRNA PLUS TABLET
.
🔵Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.
🔵Untuk kesihatan dan kecantikan tubuh
-Makan 1 biji pil 3 kali sehari
🔵Penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj disamping memakannya 1 biji pil 3 kali sehari
🔵Wanita selepas berpantang atau selepas datang bulan
-Selepas cuci dari kekotoran tersebut, masukkan 1 biji pil ke dalam faraj di samping memakannya 3 kali sehari
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
♦ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
♦ http://effatihah1.wasap
- 012 939 9009
♦ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#amirnaplusmurah#amirnaplusborongmurah#amirnamurah#amirnaborong
#amirnapills#amirnapillsmurah#amirnapillsborong#amirnaplusmurahori#amirna#amirnaplus#amirnaplusborong#amirnaborongmurah#amirnapillsborong#amirnaplustablet#pillperapat#sedapmalam#jamubidankampung#jamuyounggold#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#pemborongmurah#kosmetikmurahshahalam#sayajualamirnapill#sayajualmurah

0💬

www.effatihah.com
.
ELITE S7
.
🍁🍁🍁🍁🍁
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
✔ Sangat mudah sebab dalam satchet mudah dibawa
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Menghilangkan toksin badan (detox)
✔ Tidak perlu berlaparr #effatihah
✔ Tidak wajib bersenamm ✔ Metabolisma cepat naik
✔ Cepat mencairkan lemakk
✔ Dijamin beratt badann menurun
✔ Pantas melangsiingkan badann
✔ Lemakk mula cair dari dalam ✔ Perutt makin mengecil
✔ Berat makin menurun
✔ Tenaga makin bertambah
.
🍁🍁🍁🍁🍁
.
CARA PENGGUNAAN
.
✔ Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
✔ Minum setiap pagi selang 2 hari.
✔ Rasai penurunan beratt badan sehingga 10 kg seawal 7 hari. ✔ Setiap kotak tahan sehingga 40 hari.
.
🍁🍁🍁🍁🍁
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🎈http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🎈http://effatihah1.wasap
- 012 939 9009
🎈http://effatihah2.wasap.my
-010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
#effatihah
.
🍁🍁🍁🍁🍁
.
#elites7#elites7murah #elit#fatburner #kurus #fatburnermurah#fatburneroriginal#fatburnerelite #fatburnerelitemurah#fatburnereliteoriginal#fatburnerelites7#fatburnerelites7murah#fatburnerelites7original##elites7murahori#elites7original#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elites7fatburneroriginal#sayajual#murahoriginalasli#elites7murahborong#elites7borongoriginal #effatihah#bazarpaknil#uitmshahalam#kosmetikmurah#ubatkurusmurah#pemborongmurahshahalam#borongmurah#supplimentdetox

0💬

www.effatihah.com
.
V-SIREH
.
🌸🌸🌸🌸
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT .
* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin). #effatihah
* Menyegarkan otot faraj.
* Menyempitkan faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
* Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
* Melegakan panas badan.
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN .
* 1 atau pun 2 sudu makan, 1 kali sehari selama sebulan * selepas sebulan, minum V sireh 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman * Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1/2 jam pengambilan V sireh. .
🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
#Vsireh#vsirehmurah#vsirehborong#olicandy#olicandyborong#vsireholicandy#olicandymurah#glutacaps#vsirehoriginal #glutacapsmurah#glutacapsborong#beaumama#beaumamamurah#beaumamaborong#jamuperapat#vsirehoriginalmurah#vsirehproduct#basahankencur#ladiescollagen#jsdfemininewash#manjasireh#maskervagina#dherbsfemininewash#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikmurah#pemborongshahalam#uitmshahalam#effatihah

0💬

www.effatihah.com
.
AYN FOR EYES
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. 🌸Merawat masalah rabun.
🌸Mengatasi masalah mata letih ,penat dan pedih akibat penggunaan gadget.#effatihah
🌸meningkatkan tahap penglihatan.
🌸menghalang dari sinaran uv dan cahaya biru yg merbahaya.
🌸mengurangkan risiko penyakit katarak.#effatihah
🌸antioksidan yg melindungi kanta dan retina daripada radikal bebas.
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGAMBILAN
.
🌸Kunyah 2-3 tablet sehari pada waktu siang dan malam.#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💗 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💗 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💗 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
#aynforeyes#aynforeyesmurah#aynforeyesoriginal#aynmurah#aynoriginalmurah#aynborongmurah#aynmurahori#olicandy#olicandypremium#olicandyfattahamin#supplimentmata#aynmurahoriborong#igkosmetikmurah#bazarpaknil#kosmetikmurahshahalam#pemborongmurah#produkvsireh#pembekalkosmetikmurah#sayajualmurah#sayajualayn

0💬

www.effatihah.com
.
HARUM MALAM
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
Produk terbaik untuk wanita luar dan dalam. Dijamin original dan berkesan. 🌹meningkatkan keinginan dan mempercepatkan ransangan seksual.
🌹bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
🌹membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
🌹membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing dan serta mengatasi masalah kerap kencing.
🌹mengurangkan tekanan.#effatihah
🌹meningkatkan sistem tahan tubuh dan menstabilkan hormon.
🌹membantu menganjalkan kulit serta tubuh bahan. .
.
KHASIAT-khasiat harum malam.
✅membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✅mencantik dan menaikkan seri wajah.
✅membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
✅melegakan panas badan. #effatihah
✅menegangkan payudara.
✅memulihkan rasa rapat. #effatihah
✅mengencang otot kewanitaan.
✅menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✅menambah keharmonian suami
Isteri. #effatihah
✅menyihatkan rahim
✅mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
.
💝💝💝💝💝
.
Golongan yang sesuai mengambil HARUM MALAM.. :-
💡wanita berkahwin
💡anak dara
💡wanita berpantang 💡sesuai untuk yang menyusukan anak.
💡sesuai untuk umur 50 tahun dan ke atas.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
⏰pagi : 1 sudu sebelum sarapan
⏰malam : 1 sudu sebelum tidur (Lagi sedap jika disimpan sejuk)
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#harummalam#harummalammurah#harummalamori#harummalamoriginal#harummalampromosi #harummalamborong
#vsireh#igkosmetikmurah#jelita#vgripmurah#surekencang#effatihah
#serekencangmurah #harummalamreadystock#harummalammurahori
#harummalamborongoru#basahankencur#jus perapat#ladiescollagen#jamuperapat#sayajualmurah#igkosmetikmurah#mekapmurah#pemborongtermurahselangor#pembekalkosmetikshahalam#bazarpaknil

0💬

www.effatihah.com
.
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
🌸🌸🌸🌸
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
*Menaikkan payudara yg kendur & jatuh
* Mencantikkan payudara leper
*Memontokkan payudara
* Membesarkan saiz payudara
*Mengetatkan MISS V
*Menghilangkan bau bdn
* Meningkatkan keinginan seksual
* Menaikkan nafsu isteri utk bersama suami
*Menghilangkan mslh keputihan
*Mengatasi mslh dalaman wanita
*Mencegah kanser
*Melawan radikal bebas
* Mencantik & meremajakan kulit
* Menambah tenaga
* Mencegah keletihan & menyegarkan bdn
*Merawat mslh rahim.#effafatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN
.
* Minum 2 sachet setiap pg SELEPAS sarapan & selepas buang air besar
* Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan
* Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
* Kesan tidak sama setiap individu.#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💗 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💗 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💗 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
#zofeabeautysecret#zofeamurah#zofeaoriginal
#zofeaborong#zofeaborongmurah#zofeamurahoriginal#zofeabeautysecretmurah#zofeabeautysecretborongmurah#zofeabeautysecretmurahoriginal
#zofeabeautysecretterbaik#zofeabeautysecretoriginal#zofeabeauty#zofeabeautyoriginal#zofeabeautymurah#zofeabeautymurahoriginalborong#zofeabeautyborong #effatihah#bazarpaknil#sayajualmurah#jamuperapat#jamusedapmalam#jamuwanita#ladiescollagen#igkosmetikmurah#supplimentperapatmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongkosmetikselangor

0💬

www.effatihah.com
.
VIETNAM MASK
.
♦♦♦♦♦♦♦
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
❤ Membuang blackhead dan whitehead dari akar
❤ Sesuai juga untuk jerawat kecil
❤ Mennghaluskan kulit
.
♦♦♦♦♦♦
.
CARA PENGGUNAAN
.
1. Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering.
2. Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh.
3. Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam.
4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah.
5. Pasti cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask. .
♦♦♦♦♦♦
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
❤ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
❤ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
❤ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
#effatihah
.
♦♦♦♦♦♦
.
#vietnammask#vietnammaskmurah#vuetnammaskborong#vietnammaskborongmurah#vietnammaskorimurah#krimbuangblackhead#gelhitmun#krimblackhead#shishedo#mekapmurahmalaysia#borongmurahmalaysia#sayajualmekap#sayajualmurah#bazarpaknil#igkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#effatihah

0💬

www.effatihah.com
.
CHRISZEN LOOSE POWDER
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌸Menjadikan kulit wajah anda lebih gebu dan berseri
🌸Memelihara kehalusan kulit
🌸Mengawal masalah kulit berminyak
🌸Mengatasi masalah kulit kering dan kusam
🌸Melindungi kulit wajah daripada pancaran radiasi UV
🌸Menutup kesan cela seperti jerawat, jeragat, parut dan bintik-bintik hitam
🌸Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus pada wajah
🌸Membantu mengekalkan kelembapan kulit
🌸Mencegah proses penuaan kulit #effatihah
🌸Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit wajah
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌸Sapukan Pearl Loose Powder menggunakan berus ataupun span pada permukaan kulit wajah.
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 🌸 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌸 http://effatihah1.wasap.my
-012 939 9009
🌸 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
#chriszenloosepowder#chriszenloosepowdermurah#chriszenloosepowderborongmurah#chriszenloosepowderoriginalmurah#cgriszenmurah#chriszenoriginalmurah#chriszenbirongmurah#chriszenrollermoistcream#chriszenmoistcake#mekapartismalaysia#muamalaysia#borongmekapmurah#mekapmurah#pemborongmurahmalaysia#sayajualmurah#sayajualbarangmekap#bazarpaknil

0💬

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
SERUM SURE KENCANG
.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔ Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
✔ Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
✔ Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
✔ Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara
✔ Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan
✔ Menyeimbangkan saiz payudara wanita
✔ Membesarkan payudara yang kecil
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit
✔ Mengeluarkan puting yang tenggelam
✔ Melancarkan peredaran darah
.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
CARA PENGGUNAAN
.
✔ Sapu beberapa titis serum pada payudara dan punggung 2 kali sehari, waktu pagi dan malam
✔ Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan
✔ Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari
.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
#serumsurekencang#serumsurekencangborong#serumsurekencangborongmurah#serumsurekencangmurahori#serumsurekencangoriginal#surekencangmurah#surekencangmurahori#surekencangoriginalmurah#serumbreast#serummontok#jamukacipmalam#jamusedapmalam#jamuyounggold#firmingandforming#jamususukdara#jamukekaldara#jamubudankampung#kopimontok#minyakbelacak#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikmurah#sayajualmurah#igjualmurah#pembirrongmurahshahalam#pemborongselangor#uitmshahalam#uitmselangor#effatihah

0💬

www.effatihah com
.
JAMU MAK DARA
.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💊Membuang toksid didalam badan
💊Membuang angin
💊Menyuburkan rahim
💊Masalah keputihan
💊Merapatkan faraj
💊Memberi tenaga, cergas seawal pagi.
💊Membetulkan sistem kitaran haid
💊Membakar lemak dan menurunkan berat badan
💊Mengurangkan bau badan
💊Menambahkan nafsu syahwat
💊Mengurangkan sakit pinggang dan lemah tubuh badan
💊Awet muda
.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
💊 2 biji 2 kali sehari
.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💊 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💊 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💊 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
.
#jamumakdara#jamumakdaraoriginal#jamumakdaraborong#jamumakdaramurah#jamumakdaraoriginalmurah#jamuoribirongmurah#jamumurah#jamusedapmalam#jamukacipmalam#jamuperapat#jamubidankampung#jamuyounggold#jamumurah#jamuoriginal#jamuborong#jamumontok#jamuwanita#bazarpaknil#igkosmetikmurah#beautyandhealth#kosmetikmurah#kosmetikborongmurah#effatihah

0💬

www.effatihah.com
.
GULSAN PATI DELIMA
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌀Menstabilkan paras kolestrol.
🌀Delima mempunyai tahap oksidan tinggi. #effatihah
🌀Melawan penyakit jantung.
🌀Merangsang tenaga batin.
🌀Mengurangkan risiko penyakit kencing manis.
🌀Menghalang kemasukan virus HIV-1 dan Microbicide.
🌀Mengelakkan kanser kelenjar prostate.
🌀Melawan kanser payudara#effatihah
🌀Merendahkan tekanan darah.
🌀Menguatkan kesihatan gigi. #effatihah
🌀Mencegah dari penyakit Alzheimer.
🌀Mengurangkan batuk dan asthma.
🌀Mengandungi kepelbagaian vitamin.
🌀Disyorkan utk ibu-ibu mengandung#effatihah
🌀Melindungi otak bayi.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Minum: 2 kali sehari. Sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.
🌀Kuantiti: 1 sudu besar + setengah gelas air kosong biasa. Jangan air panas.
🌀Cara: Godak air tersebut dengan menggunakan sudu plastik dan godak dengan ikut arah lawan jam. #effatihah
🌀Semasa godak, baca selawat 3x, Surah Al-Fatihah 1x, Ayat Kursi 1x dan niat dalam hati ingin sembuh. .
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#gulsanpatidelima#gulsanpatidelimamurah#gulsanpatidelimaborong
#gulsanpatidelimaborongmurah#gulsanpatidelimaoriginal#effatihah
#patidelimagulsan#patidelimagulsanmurah#patidelimagulsanborong#patidelimagulsanborongmurah#patidelimagulsanoriginal#buahdelima#khasiatbuahdelima#patidelimamurah#patidelima
#patidelimaborong#patidelimaoriginal#patidelimaborongmurah#bazarpaknil#igkosmetikmurah
#igkosmetikborong#mekapkosmetikmurah#pemborongmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
MQ TOUCH FOUNDATION
.
💮💮💮💮💮
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💮Tidak perlu lagi memakai sebarang bedak compact.
💮Memberi effect glowing pada kulit wajah untuk kekal berseri. #effatihah
💮Muka nampak smooh dan flawless.
💮Bertindak sebagai krim sumblock kerana mengandungi SPF 50+.
💮Wajah kekal segar.#effatihah
💮Bukan bertindak sebagai alas bedak sahaja tapi juga mampu merawat dan menghilangkan semua masalah yg ada di muka.
💮Kulit jadi lembut wangi dan gebu.
💮 Sgt sesuai bagi siapa yg nak cepat bersiap.
💮Tahan lama hingga 12 jam hanya dengan satu sapuan sahaja. #effatihah
💮Sesuai Untuk Semua Kulit & Peringkat Umur
💮 Sangat mudah digunakan, sapu, ratakan dan tunggu meresap.
💮Kulit si pemakai akan kelihatan lebih asli, licin dan tidak nampak seperti pakai bedak tebal di muka.
.
💮💮💮💮💮
.
CARA PENGGUNAAN
.
💮Calit dan sapu pada seluruh muka.
.
💮💮💮💮💮
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💮💮💮💮💮
.
#mqtouchfoundation#mqtouchfoundationmurah#mqtouchfoundationborong#mqtouchfoundationborongmurah#mqtouchfoundationshahalam#effatihah#mqfoundation#mqfoundationmurah#mqfoundationborong#foundationmurah#foundationborong#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshah alam#pemborongkosmetikmurah#uitmshahalam#lesandafoundation#narsfoundation#oneminutemiraclefoundation#iflawless#okayafoundation#mekapartismalaysia#muamalaysia#kosmetikoriginal

0💬

www.effatihah.com
.
TURBO CARBON TEETH POLISH
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌀 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia.
🌀 Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria.
🌀 Menuetralkan Masalah Nafas Berbau.#effatihah
🌀 Memutihkan Gigi Secara Semulajadi.
🌀 Menghilangkan Karat2 Pada Gigi.
🌀 Menstabilkan PH Dalam Mulut.
🌀 100% Dari Bahan Semulajadi.
🌀 Mencegah Masalah Kaviti.
🌀Menguatkan Gigi. #effatihah
🌀 Berkesan Pantas.
🌀 Selamat
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Basahkan Berus Gigi Anda.
🌀Celup Pada Turbo Carbon Powder.
🌀Berus Gigi Anda Seperti Biasa. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#turbocarbonteethpolish#turbocarbonteethpolishmurah#turbocarbonteethpolishborong#turbocarbonteethpolishborongmurah#turbocarbonteethpolishmurahborong#turbocarbonteethpolishoriginal#effatihah#penpemutihgigi#penpemutihgigimurahori#penpemutihgigiborong#pemutihgigi#pemutihgigimurah#pemborongkosmetik#pemborongkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#igkosmetikmurah#igborongmurah#teethwhitening#pemborongmurahshahalam#uitmshahalam#effatihah

0💬

www.effatihah.com
.
ARJUNA KASEH
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
Mengapa kaum lelaki diharuskan minum kopi?
salah satu sebab adalah Minum Kopi dapat membuat sperma "berenang" lebih cepat dan mampu meningkatkan tahap kesuburan lelaki.
Kopi juga akan meningkatkan daya daya pergerakan sperma yang akhirnya dapat meningkatkan potensi kehamilan pada pasangan.
.
Kopi juga dijadikan sebagai tonik tenaga BATIN
oleh itu bahan utama didalam KOPI ARJUNA KASEH adalah KOPI ARABICA yang mana umum mengetahui KHASIAT KOPI ARABICA diakui terbaik oleh negara2 luar.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
Cara Minum Arjuna Kaseh
Tuangkan 2 sudu ARJUNA KASEH ke dalam 120ml air panas.
2 Hari Sekali . Kacau sehingga sebati dan sedia utk diminum.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp denagn klik link di bawah:
🌺 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺 http://effatihah2.wasap.my
- 0105045392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selabgor
#effatihah
💝💝💝💝💝
.
#manjakaseh#arjunakaseh #kopimanjakaseh #kopiarjunakaseh#manjakasehmurah#manjakasehcoffee#manjakasehoriginal#arjunakasehoriginal#arjunakasehmurah #arjunakasehcoffee#arjunakasehorimurah#arjunakasehborongmurah#arjunakasrhkopimurahori#arjunaksehcoffeeborongmurah#manjakasehoriginalmurah##beautykasehmurah#kasehproduk#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#igborongmurah#supplimentkesihatan#beautyandhealthcare#supplimentlelaki#supplimentkuat#pemborongshahalam#pemborongtermurahselangor#sayajualmurah

0💬

www.effatihah.com
.
BABIES BLINK 5 IN 1
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
💎Mengecilkan pori2 wajah
💎Pencerahan 5x ganda dari agent pemutih
💎Menjadikan kulit cerah dan pinkish
💎Melicinkan kulit secara maximum
💎Membantutkan kenaikan jerawat
💎Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
💎Melembapkan kulit
💎Mengimbangkan minyak berlebihan.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN
.
💎Sabun Glutacoll (Siang / Malam)
-Digunakan 2@3 kali sehari siang dan malam
💎Antibiotik Day Cream (Siang)
-Digunakan pada waktu siang hari
💎Toner Whitening Perfect (Siang / Malam)
-Digunakan pada siang dan malam sebelum cream dan serum.
💎Serum Blink (Malam)
-Digunakan pada waktu malam hari sahaja
💎Magic Night Cream (Malam)
-Digunakan pada waktu malam sahaja secara tipis.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#babiesblink5in1#babiesblinkmurah#babiesblink5in1borongmurah#babiesblinkmurahborong#babiesblinkborongmurahori#babiesblink5in1original#babiesblink5in1orimurah#babiesblinkoriginalborongmurah#bazarpaknil#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#pemborongkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#igborongmurah#babiesblink4in1#lyanazproduk#produklyanazori#lyanazoriginal#lyanazskincare#lyanazskincaremurah#lyanazskincareoriginalmurah#effatihah

0💬

www.effatihah.com
.
MUDFACE EXCLUSIVE 3 IN 1
.
🎭🎭🎭🎭🎭🎭
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔ 3 in 1 - mask + scrub + cleanser
✔ Kesan yang cepat terutama hilangkan parut dan jerawat
✔ Sekali guna terus nampak kesan
✔ Kulit makin cerah dan berseri-seri
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Jerawat pada kulit muka kecut ✔ Blackhead/whitehead hilang serta merta
✔ No more double chin - mudface juga buat dagu lebih runcing
✔ Ia memberikan kesan sejuk dan nyaman bagaikan rawatan spa. #effatihah
✔ Parut pudar dan hilang dengan cepat
✔ Stay natural mudface boleh dijadikan night cream masker
✔ Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say bye to kulit kusam
.
🎭🎭🎭🎭🎭🎭
.
CARA PENGGUNAAN
.
✔ Bersihkan muka dengan air
✔ Sapu MUDFACE ke seluruh wajah kecuali mata dan mulut
✔ Biarkan selama 20 ke 30 minit ✔ Cuci sehingga bersih ✔ Anda juga boleh sapu nipis-nipis waktu malam dan biar sehingga pagi
✔ Hanya guna 3 kali seminggu
✔ Boleh digunakan selama 3-4 bulan
.
TIPS : Cuci mask anda sebolehnya dengan air suam kemudian akhiri dengan bilasan air ais atau golekkan ais kiub pada wajah anda. Lap dan keringkan dengan tuala bersih.
.
🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌼 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌼 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌼 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🎭🎭🎭🎭🎭🎭
.
#mudfaceexclusive3in1
#mudfacemurah
#mudface3in1murah
#mudfaceborongmurah
#mudfaceorimurah
#mudfaceexclusive3in1murah#mudfaceexclusive3in1original#mudfaceexclusive3in1originalmurah#staynaturalmudface#staynatural#mudfaceoriginal#naturalmud#mudfacemurahori#scrubmudface#cleansermudface
#maskmudface#bazarpaknil#igkosmetikmurah#pemborongmurah#pembekalkosmetikshahalam#mudfacemurahborong#staynaturalmurah#staynaturaloriginalmurah#koreannature#mudface3inqoriginal#mudface3in1orimurah#mudfaceborong

0💬

0💬

www.effatihah.com
.
HONEY BEE VENOM SMOOTHING GEL SCRUB
.
💮💮💮💮💮
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💮mengandungi cellulose yang sangat halus.
💮 boleh digunakan untuk membuang dead skin (kulit2 mati) .
💮sesuai untuk lelaki dan perempuan.
💮Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya. #effatihah
💮Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen.
💮Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari. #effatihah
.
💮💮💮💮💮
.
CARA PENGGUNAAN
.
💮Basahkan muka. #effatihah
💮Picit sedikit scrub ke tapak tangan.
💮Sapu ke seluruh muka dan bilas sehingga bersih. #effatihah
.
💮💮💮💮💮
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💮💮💮💮💮
.
#honeybeevenomscrub#honeybeevenomscrubborong#honeybeevenomscrubmurah#honeybeevenomscrubborongori#honeybeevenomscrubborongmurah#scrubmuka#scrubmukahoneybee#scrubmukabynafura#honeybeevenom#honeybeevenomborong#honeybeevenomoriginal#honeybeevenomborongmurah#honeybeevenomborongmurahori#honeybeebynafura##igkosmetikmurah#igkosmetikborong#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshahalam#pemborongkosmetikmurah#effatihah#uitmshahalam#uamalaysia#mekapartismalaysia#pemborongtermurahselangor#bazarpaknil#sayajualmurah

0💬

www.effatihah.com
.
MANNIQUEEN ARGAN OIL 50ML
.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍑Meresap dengan pantas tanpa kesan berminyak!
🍑Tekstur yang pekat dari serum-serum lain
🍑Tiada kesan melekit lansung!
🍑Baunya yang sangat wangi
🍑Formula dari Jepun tapi 100% buatan Malaysia
🍑Dah dapat kelulusan KKM (NOT161101641K)
🍑Tinggi dengan kandungan vitamin C & E dan omega 6 & 9
🍑Boleh digunakan pada kulit (muka & badan) serta rambut
.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍑Sapu ManniQueen Argan Oil Elixir pada rambut dan kulit kepala.
🍑Biarkan satu malam (sambil tido) pastu basuh terus bila dah bangun 
Atau cara ke-2
🍑Sapu ManniQueen Argan Oil Elixir kat rambut dan kulit kepala.
🍑Pakai shower cap pastu bungkus kepala dgn towel panas2 suam.
🍑Biarkan selama 20-30 minit, pastu basuh rambut dan kulit kepala dgn air suam dulu dan bilas dgn air sejuk.
🍑 Manniqueen argan oil boleh juga digunakan sebagai base mekap
.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🍑 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍑 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍑 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
.
#manniqueenarganoil#manniqueenarganoilmurah#manniqueenarganoiloriginal#manniqueenarganoilborongmurah#manniqueenarganoilbirongori#arganoilelixir#arganoilelixiroroginal#arganoilelixirorimurah#arganoilmurah#arganoiloriginalmurah#arganoilmorroco#iflawless#honeybeemoisturizer#okayafoundation#mekapartismalaysia#effatihah#muamalaysia#igkosmetikmurah#igkosmetikborongmurah#prmborongshahalam#pemborongtermurahselangor#mekapmurah#uitmshahalam

0💬

0💬

www.effatihah.com
.
V ASIA INAI HITAM
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔ Menukar rambut beruban kepada warna perang / hitam. #effatihah
✔ Melembapkan rambut dan kulit kepala.
✔ Menyihatkan akar rambut.
✔ Mengatasi masalah kelemumur dan rambut gugur. #effatihah
✔ Merawat hujung rambut yang bercabang.
✔ Membekalkan nutrisi kepada kulit kepala.
✔ Melembutkan kulit yang kasar, kering dan rosak.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Basuh rambut dengan tuala kering. 🌀Sebelum menggunakan INAI HITAM, gunakan sarung tangan yang disediakan dan lindungi pakaian dengan tuala atau pakai pakaian yang sesuai. #effatihah
🌀Tuangkan jumlah yang sama untuk INAI HITAM 1 dan INAI HITAM 2.
🌀Kacau sehingga sebati dan ratakan campuran ke rambut. Jika campuran terkena pada kulit,lap dengan tisu atau tuala. #effatihah
🌀 Biarkan campuran produk ke rambut selama 5 minit, selepas itu bilas dengan bersih menggunakan air untuk menanggalkan semua sisa. Keringkan rambut dan gayakan seperti biasa.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#vasiainaihitam#vasiainaihitammurah#vasiainaihitamborong#vasiainaihitamborongmurah#vasiainaihitamoriginal#vasiainaihitammurahborong#vasiaoriginal#effatihah#inairambut#inaihitammurah#inai#pewarnarambut#vasiainaiperang#vasiainaiperangmurah#vasiainaiperangborong#vasiainaiperangmurahori#dherbspewarnarambut#dherbspewarnarambutmurah#dherbsinaiperang#igkosmetikmurah#igkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshahalam#pemborongtermurahselangor#bazarpaknil#mekapartismalaysia#muamalaysia

0💬

0💬

0💬

0💬

www.effatihah.com
.
V ASIA ORANGE FIBER+COLLAGEN .
🍊🍊🍊🍊🍊
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍊Disyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau
🍊Merupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C #effatihah
🍊Membantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
🍊Membantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan#effatihah
🍊Menyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
🍊Kesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.#effatihah
.
🍊🍊🍊🍊🍊
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍊Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.#effatihah
🍊Minum dengan segera.
🍊Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.#effatihah
🍊Boleh diambil sehingga 2 kali sehari.
.
🍊🍊🍊🍊🍊
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💧http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💧http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💧http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍊🍊🍊🍊🍊
.
#vasiaorangefiber#vasiaorangefiberoriginal#vasiaorangefiberorimurah#vasiaorangefiberborongmurahori
#vasiaorangefibermurah#vasiaorangefiberborongmurah#vasiafiber#asiamurah#vasiaoriginal
#vasiaorangefiberoriginalmurah#effatihah#vasiamurah#slimmingdiary#slimmingdiet#bazarpaknil#moodrepublik#slimmingproduct#slimming
#vasiamurahborong#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaplatinum#igkosmetikmurah#igborongmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#muamalaysia#pemborongtermurahselangor#uitmshahalam#

0💬

www.effatihah.com
.
LADIES COLLAGEN V'ASIA SACHET
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌀Merupakan minuman herba untuk wanita atau ‘Jus Jamu Moden’.#effatihah
🌀Mengandungi 18 campuran herba dan makanan sunnah yang membantu memujarabkannya.
🌀Kombinasi 6 herba terbaik yang sangat diperlukan wanita iaitu Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, Kacip Fatimah, Manjakani, Akar Serapat dan Pinang.#effatihah
🌀Membantu menganjalkan aset kewanitaan payudara dan pinggul, bertindak sebagai minuman perapat, mengatasi masalah senggugut, kitaran haid yang tidak teratur, keputihan, melambatkan menopaus dan menjadikan wanita lebih awet muda.
🌀Menstabilkan hormon wanita yang masih muda, sudah menopaus dan pra menopaus.#effatihah
🌀Membantu menambah tenaga, mencantikkan kulit dan bentuk badan, menyihatkan rahim dan mewangikan tubuh.
🌀Kesannya, bagi wanita cepat lesu akan terasa lebih cergas dan bertenaga seawal pengambilan.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGAMBILAN
.
🌀Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan.
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#vasialadiescollagen
#vasialadiescollagenmurah#vasialadiescollagenborong#vasialadiescollagenborongmurah
#produkvasiamurah
#effatihah#vasialadiescollagenoriginal#bazarpaknil#moodrepublik
#vasiamurah#ladiescollagrnsachet#ladiescollagenoriginal#ladiescollagenmurah#ladiescollagen orimurah#ladiescollagenborongmurah
#vasiaborongmurah#v asiamurah#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaorangefiber#vasiaoriginal#igkosmetikmurah#igmborongmurah#pemborongshahalam#mekapartismalaysia#vasiaplatinumdrink#ladiescollagenbotol#jamuperapat#jamusedapmalam#jamukacipmalam

0💬