23 πŸ‡²πŸ‡Ύ | My Mom Is Watching πŸ•Š

☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) πŸ’Œ : filzay@yahoo.com

https://www.youtube.com/channel/UCUtY4xzh-N-Y2t0pWitaOCA

5,515 posts 3,733,802 followers 3,466 following

In @rizmanruzaini as my gal’s bridesmaid .

91πŸ’¬

GIOIELLO PERFUME
The Best Lifestyle Fragrance β–ͺ️Produk Bumiputra ( halal )
β–ͺ️Tahan Lebih 14jam (EXTREME)
β–ͺ️Kuantiti yang berbaloi β–ͺ️Mudah di bawa kemana-mana - Travel perfumes
β–ͺ️pure original & alkohol first grade
β–ͺ️Packaging yang menarik
β–ͺ️setanding produk antarabangsa haruman terkenal
β–ͺ️inspirasi Dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
β–ͺ️boleh dibawa solat & mesra wuduk serta mesra rakyat
β–ͺ️ready stock
β–ͺ️menepati citarasa rakyat Malaysia
OPEN FOR RESELLER/AGENT
P/S: Kami juga membuka peluang perniagaan dan jika berminat boleh terus hubungi Kami di

FB/IG : @gioielloperfume
https://www.instagram.com/gioielloperfume

36πŸ’¬

I promised not to cry hard so i make myself busy πŸ˜‚ . My tactic went well . I . Did . Not . Cry .
.
Thanks @freidayusof for capturing this moment

64πŸ’¬

Loading...

Untuk awak awak yang nak kurus, dicadangkan untuk awak try dengan Anis ni.

Anis memang dah tolong ramai orang. Serius, kalau korang tengok #reviewgsbyanis , tu semua customer anis yang semua berjaya turunkan berat.

Tak payah tunggu lama sebab sebotol tu pun nampak kesan dah.

Anis ni *TRUSTED SELLER* dan ilmu yang anis ada tak sama dengan orang lain.

Korang confirm akan loss weight, jangan risau. Anis ni friendly and akan guide korang mcm bfffff forever
So that, korang takkan terumbang ambing tak tentu arah. *TRUST ME*
Cuba sekali je, confirm puas hati.

Korang visit @anis_gorgeousleem @anis_gorgeousleem

Atau klik je link whatsapp dekat bio tu kayh β™₯️ πŸ“±0176790461

18πŸ’¬

Merawat bibir kering menjadi lebih segar & lembap! Warna berubah menjadi merah/pinkish mengikut suhu badan... juga bisa dijadikan as basic Blusher n Eyeshadow... dan yg paling penting, perisa strawberry n mint! Satu-satunya di Pasaran Malaysia & Brunei... MyKishℒ️ GOLD MagiKaler BALM Strawberry Energy Kiss #CALITCALITDAHCANTIKπŸ’„πŸ“πŸ’‹πŸ˜˜ @mykish.official

32πŸ’¬

Pilih untuk tetap berbuat baik sekalipun menerima hal yang tak baik. β€œ Pemenang kehidupan adalah orang yang tetap sejuk di tempat yang panas
Yang tetap merasa kecil meskipun telah menjadi besar . Yang tetap tenang di tenga badal yang paling hebat β€œ
.
Top & pants : @el.elfiraloy
Shawl : @el.elfiraloy

178πŸ’¬

Loading...

I hate this scene so much , ergh. @fikryibrahim ni jahat pantang dapat scene kena tolak kena kacau dia suka .
#kernasyurgabukanpercuma .
#taksukabendamengejar

108πŸ’¬

A lil teaser of @el.elfiraloy RTW! 😭😭😭😭😭 . I’m so exhausted siapkan semua the shoots in one day , tepu dah otak . I hope all will go smoothly once its out.

191πŸ’¬

Hai ! Kini OPPO F5 dengan rasminya sudah berada di pasaran!!, Korang boleh dapatkan OPPO F5 ini di semua concept store OPPO Malaysia atau pun online store di www.oppostore.com.my dengan hanya RM1,298.00
Yang bestnya dengan OPPO F5 ini, ia mempunyai AI Beautify Recognition Technology yang mampu memberikan selfie yang sesuai dengan tona kukit, umur dan jugak jantina. Jadi selfie korang akan nampak semula jadi cantik. Selain itu ia jugak mempunyai fungsi Facial unlock di mana and tidak perlukan cap jari untuk bukak phone, hanya scan screen OPPO F5 di muka, terus boleh unlock. Mudahkan~ #OPPOF5 #capturetherealyou

163πŸ’¬

Loading...

Annoying solehah.Dahlah β€œ teleyfooon β€œ HAHHAHA. Malam ni #kernasyurgabukanpercuma di Astro Oasis pukul 9 malam :)

90πŸ’¬

A good day is to wake up to a better skin , for me @caudalie has a range that fit my skin so well , i love the em all and never missed a step .
Can’t wait to share with you guys the routine. Boom πŸ’₯. #honestsharing

56πŸ’¬

You can try to makeup with @Csmakeup.my such a good quality makeup brandπŸ’– go get them girls!πŸ’ƒπŸΌ

47πŸ’¬

Loading...

Nah free cake , siapa harijadi harini?

Top & shawl from : @el.elfiraloy

796πŸ’¬

Reminder for girls out there , don’t forget to come to a Meet & Greet and Holiday Makeup Demo featuring Nvdism this 16th November at Urban Decay KLCC from 7.30pm - 9.30pm. There’ll be photo time, gifts, games and of course... some heavy metal glitter and sparkle! ✨⚑️
.
First 50 to RSVP at the UDKLCC store on 16 Nov at 7pm will get a door gift! See you there πŸ’œ

138πŸ’¬

Every morning routine , to apply @maydan.official serum and leave it glowing just like that. Love!

90πŸ’¬

Loading...

People will hurt you , Allah will heal you ,
People will humiliate you , Allah will magnify you ,
People will judge you , Allah will justify you ,
Have faith. .

Keep talking about me behind my back ,
And watch Allah keep blessing me infront of your face

308πŸ’¬

Lady in red , describe me 😁

292πŸ’¬

Hi Singaporean semua. El dah sampai di booth @serigroup & @bellaammara utk @celebfest.co , Suntec City.
.
Jom date dgn El mlm ni ok. Cari El di booth bernombor L17 😘 See yahh soon because im herezzz

161πŸ’¬

Loading...

Today’s Makeup : @najeebazami

208πŸ’¬

Pagi lebih ceria bila kita minum coffee ke tea?
Ke nak yang saya buat ? πŸ˜‹

190πŸ’¬

Hi guys,

Come and join me for a Meet & Greet and *Holiday* Makeup Demo featuring Nvdism this 16th November at Urban Decay KLCC from 7.30pm - 9.30pm. .
There’ll be photo time, gifts, games and of course... some heavy metal glitter and sparkle! ✨⚑️ .
First 50 to RSVP at the UDKLCC store on 16 Nov at 7pm will get a door gift! See you there πŸ’œ
Siapa datang dulu dapatlah door gift best best so datang awal-awal okayyy!

127πŸ’¬

Have a cup of positivetea , good day people !

166πŸ’¬

Sekarang @aqoimran dimana-mana syok dapat ambik gambar , yeayyyyy !
Will be at @meletop tonight sama jalan dengan #kernasyurgabukanpercuma di Astro Oasis & Maya HD . Day 2 , lets go gaisss .
.
Outfit : @el.elfiraloy
Makeup : @jijiezainal

133πŸ’¬

Nak kembar!! Tag kawan-kawan korang yang rasa rasanya muka macam El .
cc @ahmadezzrinloy , dia kalau pakai tudung orang kata sebiji hmm

1,870πŸ’¬

Thank you kak @norhafizahsaad & kak Jiha for sending me this . Its so beautiful & well organized that i’m gonna cherish it everyday. Semoga kita sama-sama dapat manfaatnya .
Selamat pagi semua!

245πŸ’¬

Hi Ofans, Korang dah tengok pelancaran OPPO F5 yang terbaru kan, cantik kan.. tapi.. yang paling saya suka sekali ia mempunyai AI Beautify yang boleh mengesan tona kulit, umur dan jantina korang, sebab itu ia F5 ini mampu memberikan selfie yang semula jadi cantik.
Sekarang anda yang nak OPPO F5 ini boleh Pre - order di www.oppostore.com.my/products/f5 , dan berpeluang untuk medapat beg OPPO Edisi Terhad Barcelona, tampered glass dan jugak phone casing dari OPPO

Jangan lupa Pre - Order okey!
#OPPOMalaysia #OPPF5 #CaptureTheRealYou

92πŸ’¬

Take care of your skin and you dont have to worry about the rest. What’s your favourite brand ?
My top 5 skincare brand : caudalie , sulwhasoo , nature republic , dr murad & banilla.co . But for serum I specifically love @maydan.official .
#parutnakalmasihlegend
.
Photog : @kakifoto_

182πŸ’¬

Good Morning!
Rasa-rasakan harini korang ada plan apa apa tak? Kalau takde , jom pegi Melawati Mall jom , jomlaaaaah .
I’ll be sharing the benefits of @maydan.official hydrating lock it serum. Its the thing that makes your skin glow gir . Mestilah kena dapatkan .
Time : 2pm-4pm
Venue : melawati mall

151πŸ’¬

Surprise surprise !
Its @syahirahkasim β€˜s bachelorette party with Lydia , Kakcik , Tasha & Nisa .
Girl, i hope you’re happy with everything we did for you because we are really for you . 🌸

64πŸ’¬

Shooting for my youtube video yeayyyy !
Makeup tutorial & skincare routine gonna be up on youtube soon . Can you guess which product i used ?
.
Photog : @kakifoto_

85πŸ’¬