🇲🇾Mama Habib Rayyan👪

Akademi Kembara Nusantara (AKN)® Tuah Keturah®

https://www.facebook.com/nazerah.d.lee

807 posts 11,981 followers 424 following

Happy Deepavali kepada seluruh yang menyambut. Happy deepavali juga buat abg @douglas.putra @douglas.putra sekeluarga. #happydeepavali #erarezlee #korearentalmalaysia #ctdk

1💬

Selamat pagi. Mama kata hidup kena ceria walaupun dalam keceriaan itu terselit kedukaan dan kesedihan. Walaupun tiada siapa yg mengerti hidup perlu diteruskan. Titisan air mata akan berlalu bersama hujan yang turun. Menangislah...sesungguhnya tangisan itu dapat melegakan kesengsaraan. Mama kata menangis dengan Allah, Allah akan dengar. Kuatkan semangat sesungguhnya dunia ini hanya sementara. Pentas dunia yang penuh dengan perangai manusia. #morning #ctdk #erarezlee #habibrayyans #bfast #patahsebelahsayap

2💬

Banyak khasiat buah ni oiii..... #erarezlee #patahsebelahsayap #rio

0💬

anak baru lepas jadi HULK...potong rambut dah anakma. #ctdk #korearentalmalaysia #krental #kacukanjawaminangbugis

0💬

Bulan dan bintang sentiasa cantik sampai bila2. Langit sentiasa menjadi peneman tanpa mungkir janji...Ya Allah sentiasalah Engkau memberi aku kekuatan. Walaupun kadang ada jatuh... 🙁#patahsebelahsayap #ctdk #erarezlee #perasaantakbolehtipu #ceritatentanghati #bangunsatuharinanti

3💬

Ke Perak Hari ni.. #ctdk #tahniah #baby

0💬

Mama kata dia rindu seseorang.... #erarezlee #ctdk #bazarpaknil

0💬

Menziarah kematian moyang saudara. #korearentalmalaysia #krental

2💬

Kadang2 ada perkara yang kita tak perlu beritahu sesiapa. Kadang2 ada tindakan kita selalu disalah nilai. Kadang2 apa yang tersirat langsung tidak sama dengan apa yang tersurat. Bila berbicara tentang hati, itulah salah satu organ yang langsung tidak pandai menipu tetapi kita selalu tertipu dgn hati. Hati selalu kata lain. Tetapi kita tetap menjadi pelakon dipentas dunia.
#hati #perasaan #tak #boleh #tipu #bro #lu #tak #caya #lu #tanya #hati #lu #panjanggilahasgtag #ctdk #anakma #erarezlee

0💬

BERITA TERBARU MALAYSIA 2017
PERTAMA DI MALAYSIA SEBUAH SYARIKAT TERKEMUKA DI KOREA TELAH BEROPERASI DI MALAYSIA.

Product Korea Rental bermula dengan harga RM 48.00 sebulan air biasa , RM 63.00 sebulan sehingga RM 115.00 sebulan ada air panas , sejuk dan suhu bilik .

Servis PERCUMA sehingga habis bayar mesin penapis air termasuk filter , maintenance dan warranty.

Berpengalaman hampir 30 tahun di pasaran luar negara kini Korea Rental boleh didapati di malaysia.

Harga termasuk GST dan yuran pemasangan sebanyak RM265 DIKECUALIKAN.

Korea Rental ada beberapa product yang memenuhi kehendak pelanggan dengan harga yang berpatutan , boleh beli secara tunai ataupon sewa beli.

Anda juga boleh memilih samaada air mineral , alkali ataupon hydrogen untuk minuman seisi keluarga.

Kemudahan yang ada pada mesin penapis air Korea Rental , boleh mengawal suhu air panas memudahkan lagi untuk sediakan susu anak , Cuma tekan dan dapatkan air.
Ada lagi..... 👍🏻 Anak anak nak minum air pon mudah. Cuma tekan dan dapatkan air.
👍🏻 Anda nak pergi kerja tak perlu masak air lagi untuk minum kopi atau teh. Cuma tekan dan dapatkan air.
👍🏻 Air sejuk pon ok lebih sejuk dari peti ais sebab tangki penapis air Korea Rental stanless steel dan kedap udara .

Jangan risau. Kami ada untuk bantu anda.
CONFIRM LULUS !!! SERIUS!
99.9% yang mendaftar APPROVED dan dapat pasang di rumah mereka.
Kenapa ye ? ❌ TAK PERLU Payslip
❌ TAK PAYAH Bank statement
❌ TAK ADA Yuran Pendaftaran ✅ Kerja sendiri atau suri rumah pon boleh apply.
✅ Sabah & Sarawak pon boleh dapat harga sama. ❌ TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.

Semuanya mudah untuk dapatkan Air yang berkualiti dan ada Standard.

Jimat lagi RM 265 untuk pemasangan tak perlu bayar.

Apa tunggu lagi? Whatsapp kami sekarang.

0182926115 Pn. Nazerah

Like dan share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air bersih.

#patahsebelahsayap #bazaarpaknil #ctdk #tudungmurah #bajubayi #barangbayi #kasut #jawatankosong #kesihatan #krental #korearentalmalaysia #rcw #afmegastar #dbi #penulenair #jaket #penapisair #selfie #durian #anak #pregnant #mengandung #hamil #ddnfriends

3💬

Allah kan ada...walaupun masa depan tidak kita ketahui tetapi kita boleh merancang yang baik2 dan diiringi dgn tindakan serta doa. Selebihnya kita serahkan saja pada Allah. Dia Maha segala2nya. #untdirisendiri #patahsebelahsayap #erarezlee #habibrayyans #hidupku #takdirku #jomsolat #jomtaubat

2💬

Cantik kan. 😀Bulanan hanya Rm48. Satu suhu. Minum air yang bersih okey👌🏻#krental #korearental #barangbayi #bayi #anakku #bajubayi #ctdk #bazaarpaknil

2💬

Tahniah En.suami @eddieazroy sesungguhnya rezeki Allah itu luas. Kami sekeluarga sentiasa mendoakan kejayaan pa. Papa seorang yang baik hati,ramah dan disenangi oleh ramai orang. Yang penting jangan buat jahat pada org. Orang buat kita Allah akan balas. Semoga sukses sayangku. Bangkit dan terus bangkit ya papa😀😀❤️ #alhamdulillah #sygpapa #berjuanguntkami #ctdk #krental #korearental #rezekiallahbagi

0💬

Selamat pagi. Sarapan nasi goreng je hari ni. Walaupun simple bersyukur Allah tetap beri rezeki dan masih dikurniakan selera makan yang agak luar batasan sehingga mengganggu jadual diet yg kononnya nak diet..Apa pun syukur tu penting, ye ke idakk 😀hihi..pada yg dah sarapan,bagus..yang belum pi sarapan okey. Jangan biar perut kosong.. #bfast #mamacook #kacukanjawaminangbugis #ctdk #patahsebelahsayap #bazarpaknil #krental #korearental #snpa

1💬

Carseat ni beli masa habib dalam hari lagi. Konon mama ni nak jaga keselamatan la kan. Bila letak je awak kat situ awak akan merengek minta keluar. Last2 sampai kesudah awak tak duduk2 gak. Lepas tu simpan. Sibuk pula malam ni dia nak dok dlm tu...Mama ingat esok lusa nak try letak awak blk dlm tu. Tapi badan awak cam dah besar la pula. Tgk skg buat layan tgk tv dan tempat isap susu.... #perangai #ctdk
#habibrayyans #kacukanjawaminangbugis #anakma

0💬

Ini kawasan Habib. Habis semua dibeleknya. Angkat letak,angkat letak..last2 reket juga jadi idaman hati. Dah dapat kat situ juga nak dibukanya. #kacukanjawaminangbugis #ctdk #bazarpaknil #patahsebelahsayap #movietime #anakma #anakku #simanja #korea #malaysia #anakbujang #habibrayyans #erarezlee #afmegastar2017

4💬

Anak mama dah besar. Jangan cepat besar ya..ma belum puas...hihi..Senyum je dia. Kadang2 senyum ada makna. Suka kacau ma drive kan.... @habibrayyan #ctdk #bazaarpaknil #simanja

2💬

Kesian budak kecik ni hari ni. mama tak sihat,pandai dia bawa diri. tak kacau ma pun. dtg kat ma pun dtg picit pale...walaupun thah apa2 yg dia picit tapi ma bangga...romentik anak ma ni. mesti ikut ma.....hahahahha @habibrayyan #anakma #matumbangharini #ctdk

3💬

Sijantung hati yg sentiasa berkepit.Kurus sikit dia semenjak dah pandai berjalan 1000m,lompat kijang,lari berpagar dan lontar peluru..fuhhhh memang jaguh bagi kat dia...Harta akhirat mama. #kacukanjawaminangbugis #ctdk #bazaarpaknil #afmegastar #alamdamai #anakku #simanja #erarezlee #krental

2💬

Awalnya tak nak sambut pun.Tapi En suami yang beria nak sambut juga. T.kasih suamiku @eddieazroy Sambutan secara sederhana saja dah memadai. Semua ahli keluarga ada. kecuali adik ipar. Nampaknya habib yang over lebih. Takpelah anak kan. Turn dia bulan 11 nanti yer..awak dah nak masuk 2tahun. Mama? mama umur rahsia. yang penting kek tulis krental.... #krental #ctdk #bazaarpaknil #birthday #anakku #simanja

8💬

SALE MARKETING •PENDAPATAN MELEBIHI RM3000
•KOMISYEN + INSENTIF (2 PLAN)
•FULL-TIME / PART-TIME
•MASA BEKERJA FLEKSIBEL
•PEMBANGUNAN KERJAYA
•LATIHAN DISEDIAKAN

Syarat Pemohon:
• Minat menjadi Usahawan KRental
• Lelaki @ Wanita berumur 18-50
• Pengalaman tidak diperlukan
• Tidak perlu sijil kelayakan

#jawatankosong #tambahpendapatan #income #belanjarumah #krental #salemarketing #ctdk #barangbayi #janaincome

2💬