Eyraa Zarra

💋MAKEUP AND HENNA ARTIST💋 All #cosmetics Viral is here For order klik this link👇 Http://www.wasap.my/601123178528 FB : EYRAA ZARRA

150 posts 1,927 followers 3,233 following

Amoura Lip Matte💋💋💋 - long lasting -matte finish
- wudhuk friendly

RM39 Exc Postage

Whatsapp for order👇👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

0💬

MIRROR MIRROR ON THE WALL
MAKE ME PRETTY, THIN & TALL .
.
haaa lookks siapa yg pegang cermin mak esah dari koleksi NRC?

DAH GRAP ke belom?
.
RM39 .

Whatsapp for order👇👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#eyraazarrabeauty
#byeyraazarra
#nrcosmetics
#mirror
#nrcmirror

0💬

Testimoni Jus Goyang Rapat lagi..
Hamboii.. Dahsyat..
Rugi kan sapa tak cuba lagi..
Try sebotol,
Consume konsisten 2 sudu pagi n 2 sudu malam.
.
Insyaallah terbokti kesannya..
.
Untuk diri sendiri, suami and rumahtangga modal cuma
RM45sm /RM49ss
Exc postage
.
Whatsapp for order👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byrcwtestimoni #byrcw #jusgoyangrapat

0💬

Dah ramai ketepikan bulu mata palsu gara-gara penangan MASKARA DIAMEIDA! ❗
bulu mata lebat atas bawah
❗senang cuci, tak hitam keliling mata, mesra wudhuk
❗berus sikat halus, sapuan kemas dan tidak comot
❗paling BEST mata xpedih, sesuai utk pengguna contact lens

HARGA: RM60 free postage

Whatsapp for order👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#diameidafabulousmascara #diameidamascara #diameidamalaysia #diameida #mascara #maskara #mascarabest #mascaraviral #mascarawudhukfriendly #maskarasenangcuci #maskarabest #makeupartis #matacantik #malaysiacosmetics #kosmetikmalaysia #jualmaskara #eyelashes #eyes #eyesmakeup #makeupmata #halalkosmetik

0💬

RIDZSKIN LIPSMATTE 💄
RM 45 6ml

Lipsmatte pilihan mua BELLAZ .Lipsmatte yang xmerekah & tahan lama .Wangi & soft dibibir 👄👄 Nak Bibir Seksi macam Mua BELLAZ??💋💋Jom Grab skrg👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

2💬

Gabungan dua produk EKSKLUSIF by RCW yang membantu para wanita lebih berkeyakinan, cantik luar dan dalam serta menjadi pujaan hati sang suami 💃💃 ❤️Jus Goyang Rapat by RCW❤️
❤️Pencuci Goyang Segar by RCW❤️ Meletop kebabommmmmm u alsss🎉🌸💃 Utk Order Klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528
🚗 Seri Kembangan/Tmn Equine/Cheras perdana

#teamperfumecheta
#rozitachewan
#byRCW

0💬

PENCUCI GOYANG SEGAR !
Pencuci Wanita No 1

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

RM 29 (20ml)

Utk Order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528
COD Seri Kembangan/Bdr Tun Hussein Onn

1💬

HONEY BEE 🐝 FIXING MIST SPRAY
CARA GUNA HONEY BEE🐝 ALL DAY FIXING MIST : - Spray sebelum bermekap untuk kulit lebih segar & bersedia
- Spray sekali lagi selepas makeup agar tampak lebih glowing & tahan lebih lama
- Sangat disarankan untuk kaki makeup miliki Fixing Mist!

ISIAN KANDUNGAN : 80 ML / BOTOL
HARGA : RM 58
.
Utk Order/Pertanyaan klik link👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#magicskinpremier #serumhoneybee #creamhoneybee #concealer #honeybeevenomcream

0💬

PERFUME CHE TA BY RCW
KELEBIHAN PRECIOUS PERFUME BY ROZITA CHE WAN ✔ Wangian yg memikat lagi mengoda
✔ Haruman mewah ✔ Tahan lama
✔ Membangkitkan keyakinan diri ✔ Halal diyakini - boleh bawak solat ✔ Inspirasi haruman Rose+ Vanilla
RM29.90 20ML

Utk order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528
COD Seri Kembangan/Bdr Tun Hussein Onn

#byrcw
#precious
#rozitachewan
#rozitachewan1

0💬

🌷ByRCW GORGEOUS🌷 💐intipati bunga patchouli (bunga nilam)inspirasi dari wangian perancis sexy & menggoda😍

Perfume Gorgeous (35ml) - Bau Sweet

Kelebihan:- ~Unisex
~EDP ~Tahan 8 jam ~Mesra solat ~Mudah dibawa dan dimasukkan ke dalam beg
~Tidak meninggalkan kesan warna kuning dibaju putih

RM 45
Utk order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

1💬

Hi lovelies. Siapa pernah bau perfume Gorgeous from Rozita Che Wan ni? Haaa best gilos kan? Sembur pagi, tahan sampai malam!! Serious tak tipu 😘
Precious by Rcw !!! ✔wangi ✔halal ✔Boleh bawak Solat ✔tahan lama ✔smell like a star ✔affordable price ✔RM45 only ( EDP - 20ml )

Utk Order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

1💬

🌸HOPE GIRL CONCEALER🌸
RM 58 Exc Postage
📌Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, contohnya 💥 Jerawat
💥 Bekas jerawat
💥 Noda hitam
💥 Lingkaran hitam bawah mata
💥 Scar atau parut ringan
💥 Sebahagian dari garis halus 🍃 Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda.

the best concealer abad ni 👍🏽👍🏽👍🏽 mana nk dpt concealer ni ?? whatapps👇🏽👇🏽👇🏽
http://www.wasap.my/601123178528

0💬

NEW Qwin XOXO Pallete Eyeshadow
RM 85
STOCK LIMITED!! Utk order klik link di bawah👇👇
Http:www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#qwineyeshadow
#qwinxoxopalette
#eyeshadowpallete

0💬

Aucchhh!! Mengecikk x uolllss?? 😍😍

0💬

READY STOK!!
Perfume ByRCW..
Gorgeous rm45
Precious rm29.90
Nak order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byrcw
#rcwperfume
#eyraazarrabeauty
#byeyraazarra

0💬

QWIN COMPACT PALLETE ❤❤
Rm 55

Nak order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#qwineyeshadow
#qwin

0💬

NRC Foundation! Terlajakkkk laris!
.
"THE POWER OF NRC FOUNDATION"
Boleh parut2 jerawat gituu.. Tak perlu lg concealer.. Wow 😍❤❤❤
.
PERFECTION TREATMENT FOUNDATION
.
Perfection Treatment Foundation diperkaya dengan Vitamin C 🍊dan Honey Bee Venom 🍯
🐝
.
Medium to coverage dengan dewy fresh finish .
Hanya RM89 sebotol 😱😱😱 #nrcfoundation #rm89sahaja

Nak order klik link di bawah👇
http://www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#nrcfoundation
#nrcosmetics

0💬

PERFUME PRECIOUS by ROZITA CHE WAN
.
PERFUME PRECIOUS RCW ialah produk perfume terbaru dan terhangat dipasaran sekarang. Perfume ini mempunyai wangian yang mampu menggoda dan memukau sesiapa sahaja yg menghidu baunya. Bau yang dihasilkan juga tahan lebih lama. Sebotol perfume ini mengandungi 20 ml dan mampu bertahan untuk jangka masa yang agak lama.
.
🌺Bau Vanilla,Musk,Roses (Campuran)
🌺Bau kekal harum dan tahan lama
🌺Disahkan HALAL
🌺EAU DE PERFUME- 20ml
🌺Wangian yang memikat lagi mengoda
🌺Haruman mewah tahan lama
🌺Membangkitkan keyakinan diri
🌺boleh di bawa solat..
.
Utk order klik link di bawah👇👇
Http://www.wasap.my/601123178528

0💬

Qwin Eyeshadow Pallete
Rm90 exc postage
High Quality and Very Pigmented

Nak order klik link di bawah👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#qwineyeshadow
#qwinpallete
#qwin

0💬

Nrc mirror❗❗❗
Cermin mak esah ni da ready stock..
Limit stok❗️ jom Grab sekarang❗❗
Rm39 exc postage

For order klik link down below👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#nrcosmetics
#nrcfoundation
#nrcmirror
#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty

1💬

NRC Foudation All Code, Pure Honey Bee Serum done restock❗❗ For order klik link down below👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#nrcfoundation
#purehoneyserum
#mazlabpurehoneyserum

2💬

IT'S MY BLUSH collection from SUIKONE MALAYSIA (Fb Page : Suikone Malaysia)
Harga RM45.00

Klik link di bawah utk order
Http://www.wasap.my/601123178528
.
Sawo matang/Tan skin: Pink Coral & Powder Pink
Kuning langsat: Semua Warna Sesuai
Kulit Cerah: Semua Warna Sesuai .
#eyraazarrabeauty
#makeupbyeyraazarra
#suikoneblusher
#syedewacapsule

0💬

SUIKONE It's My Blush
Stok da mendarat!!!😍😍 RM45

Order klik link di bawah👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#eyraazarrabeauty
#makeupbyeyraazarra
#suikone
#suikoneblusher
#blusher

3💬

Ready Stock 📢📢📢
HONEY BEE Gommage - Scrub

Apa yang special about Honey Bee Scrub ni ☺️Gosok gosok terus keluar segala daki kat wajah. Sgt lembut pada kulit coz dia tidak berpasir !! 😍so sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Jangan tak tahu kulit sensitif atau acne prone skin tak sesuai dengan scrub jenis pepasir .

Harga? RM58 je tahan 2-3bulan ‼️Berbaloi-baloii

Siapa berminat nak order boleh tekan link 👇🏾
http://www.wasap.my/601123178528

#eyraazarrabeauty
#makeupbyeyraazarra
#trueisland
#honeybeescrub
#honeybeegommage

0💬

#Trulooks Tinted mosturizer
No 1 dimalaysia
Fungsi : melembapkan kulit dam sbg primer mekap
💋ada SPF50 melindungi kulit
💋mekap tahan lebih lama
💋 meratakan tona kulit x sekata
.
RM92
.
Whatsapp 01123178528 utk order

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#makeup
#trulooks
#base

2💬

Henna Art by EyraaZarra

Bridal/Event Henna Art
Selangor/KL Area

Booking/info direct wassap eyra
Http://www.wasap.my/601123178528

#henna
#hennaartbyeyraazarra
#hennaserikembangan
#bridalhennaartist

1💬

"JUST BE YOURSELF"
No matter what other people think of u. God made u the way u are for a reason. Always remember,an original will always worth more than a copy!

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#hennaart
#loveyourself

0💬

1MM Mascara RM45 je..dpt free pengepit eyelash yg sebijik cm Laura Mercier ni.comel sgt tau

Nak order klik link kat bawah ni👇
Http://www.wasap.my/601123178528

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#1mmmascara
#makeupbyeyraazarra

2💬

Henna art by EyraaZarra

Bridal/Event Henna Art
For more info/Booking direct wassap me at 011.2317.8528(Eyra)
Selangor/KL area

#byeyraazarra
#eyraazarrabeauty
#hennaserikembangan
#henna
#hennadesign

4💬

Henna Art by EyraaZarra

Bridal/Event Henna Art
Fore more info/Booking can direct wassap me at 011.2317.8528(Eyra)
Selangor/KL area

#eyraazarrabeauty
#hennaserikembangan
#hennaartdesign
#henna
#hennaart

0💬