πŸ’ŽTUDUNG BAWAL BATU TABUR πŸ’Ž

😎Trusted seller by @syfanadia_ πŸ’°Borong & Runcit πŸ’ΈCOD : Jitra & UITM Kedah πŸ€—Reply within 24 hours tekan link bawah ni utk order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

http://www.wasap.my/+60187658177

67 posts 280 followers 251 following

Hi gegadis , ni antara stok warna tudung bawal batu taburrrr yang available πŸ’‹
.
Kalau ada berkenan di hati tu moh lew whatsapp sisturrr ya πŸ€—

0πŸ’¬

Petang petang ni buat ape teww ? .
Ada yang berminat nak order bawal heavy chiffon takkkk
.
Nak jual murrr murr ja
.
Sehelai RM 18 tauu tapiiii kalau beli tiga RM 50 je✌🏻
.
So kalau berminat and nak order boleh terus ja whatsapp bagitau warna apa yang hampa nak tauuuu
.
Zapppp nad reply teruih πŸ’‹
.
#bawalheavychiffon #tudungbawalchiffon #chiffonsenangbentuk #bawalchiffonmurah

1πŸ’¬

Happy Saturday gojess , enjoy your weekend πŸ’‹

0πŸ’¬

Which one gegadis sekalian ? You decide ! πŸ€—πŸ“

0πŸ’¬

Hi , tengah buat apa tu guyss ? πŸ€—
.
So malam ni nad nak share customer feedback utk tudung bawal batu taburrrrrr 😘
.
Boleh tengok sini tengok apa customer komen pasai tudung
.
Nad jual tudung kualiti tip top punya utk hampa 🌟🌟🌟

0πŸ’¬

All color are available my fav girls πŸ“£
.
Whatsapp nad sekarang +60187658177 🌸
.
#sayajualtudungbawalbatu πŸ’Ž

0πŸ’¬

SALE SALE SALE πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
minat style duckscarve tapi tak mampu nak beli? .
Niiii eyelashes shawl so you dah boleh flip your shawl.
.
Orang jual mahal 39 la 49 la tapiiii kita jual murah murah jee. RM 25 banyak choices of color tau
.
TAPIIIII HARINI KITA NAK BAGI DISCOUNT RM 2!!!
.
Eyelashes shawl β€οΈπŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ’›
Material : heavy chiffon
Size : 1.8 x 0.7 m
PRICE : RM 23
.
Feel free to dm or contact me at ☎️ 0173340623

#EYELASHESSHAWL #BUKANDUCK #SAYAJUAL

0πŸ’¬

WEEKEND SALES 🌟🌟🌟🌟
.
.
Nad harini rasa baik hati pulak so nak buat sales kat gojes gojes sekalian . ❀️
.
.
Sapa nak dapat harga diskaun ni boleh submit order dulu before 12 tengah malam ni 😊😊
.
.
Whatsapp nad sekarang guyss ‼️‼️
.
Boleh tekan link at bio @favbawal.co πŸ’‹πŸ’‹
.
#tudungbawalbatutabur #peminatbawal #bawalbatutabur #tudungdiamond #bawalheavychiffon #bawalbidang45 #bawallover #bawalcantik #bawalsedapakai

0πŸ’¬

So girls , you should have one bawal batu tabur as a collection πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
/
Jom whatsapp nad , link ada dekat bio ❀️

0πŸ’¬

Good morning , enjoy your cuti today guys ✨

0πŸ’¬

Auwwwww , jatuh cinta dak ? 😍
/
Warna pastel warna fevret sis 😊, hampa pulakk ?
/
So, kalau jatuh cinta mai whatsapp sis πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ», sis reply zapppp laju 😘
.
#peminatbawal #tudungbawalbatutabur #bawalbatutabur

0πŸ’¬

SPECIAL PRICE UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
/
Whatsapp sis cepat fav girls , boleh tekan link dekat bio okay πŸ’‹πŸ€™πŸ»

0πŸ’¬

BAWAL HEAVY CHIFFON ‼️
/
Jom whatsapp nad kaih . Stok dok tengah panas lagiiii 😍😍

1πŸ’¬

BAWAL HEAVY CHIFFON ‼️
/
Jom whatsapp nad kaih . Stok dok tengah panas lagiiii 😍😍

4πŸ’¬

BAWAL HEAVY CHIFFON ‼️
/
Jom whatsapp nad kaih . Stok dok tengah panas lagiiii 😍😍

0πŸ’¬

Do whatsapp sis untuk order ya πŸ’•
/
Close order hari selasa ni ‼️

0πŸ’¬

OPEN ORDER NOWWW πŸ“’
/
Order utk batch baru dh start open ‼️‼️
/
Mai whatsapp nad laju laju utk odarrr warna fevret hampa 🌟

0πŸ’¬

PROMOSI BULAN OKTOBER ✨✨
.
.
Come grab your fav color 😍
.
.
Normal price
πŸ‘‰πŸ»RM24/each .
.
πŸ”₯πŸ”₯Now Promo πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»RM 17/sehelai
.
πŸ‘‰πŸ»Pre order one week πŸ“­
.
Details Bawal Batu Tabur πŸ‘‡πŸ»
---
🌸 High Quality Material 😎
🌸 Tudung Bawal Airis Better Than Kangaroo
🌸 Bawal Bidang 45/50
🌸 Diamond πŸ’―% Copy Batu Swarovski
🌸 Mudah Digosok & Dibentuk 😘
🌸 Tak jarang
.
πŸ’°belian BORONG boleh whatsapp 0187658177 or DM untuk special price πŸ’°

0πŸ’¬

PROMOSI BULAN OKTOBER ✨✨
.
.
Come grab your fav color 😍
.
.
Normal price
πŸ‘‰πŸ»RM24/each .
.
πŸ”₯πŸ”₯Now Promo πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»RM 17/sehelai
.
πŸ‘‰πŸ»Pre order one week πŸ“­
.
Details Bawal Batu Tabur πŸ‘‡πŸ»
---
🌸 High Quality Material 😎
🌸 Tudung Bawal Airis Better Than Kangaroo
🌸 Bawal Bidang 45/50
🌸 Diamond πŸ’―% Copy Batu Swarovski
🌸 Mudah Digosok & Dibentuk 😘
🌸 Tak jarang
.
πŸ’°belian BORONG boleh whatsapp 0187658177 or DM untuk special price πŸ’°

0πŸ’¬

PROMOSI BULAN OKTOBER ✨✨
.
.
Come grab your fav color 😍
.
.
Normal price
πŸ‘‰πŸ»RM24/each .
.
πŸ”₯πŸ”₯Now Promo πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»RM 17/sehelai
.
πŸ‘‰πŸ»Pre order one week πŸ“­
.
Details Bawal Batu Tabur πŸ‘‡πŸ»
---
🌸 High Quality Material 😎
🌸 Tudung Bawal Airis Better Than Kangaroo
🌸 Bawal Bidang 45/50
🌸 Diamond πŸ’―% Copy Batu Swarovski
🌸 Mudah Digosok & Dibentuk 😘
🌸 Tak jarang
.
πŸ’°belian BORONG boleh whatsapp 0187658177 or DM untuk special price πŸ’°

2πŸ’¬

PROMOSI BULAN OKTOBER ✨✨
.
.
Come grab your fav color 😍
.
.
Normal price
πŸ‘‰πŸ»RM24/each .
.
πŸ”₯πŸ”₯Now Promo πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»RM 17/sehelai
.
πŸ‘‰πŸ»Pre order one week πŸ“­
.
Details Bawal Batu Tabur πŸ‘‡πŸ»
---
🌸 High Quality Material 😎
🌸 Tudung Bawal Airis Better Than Kangaroo
🌸 Bawal Bidang 45/50
🌸 Diamond πŸ’―% Copy Batu Swarovski
🌸 Mudah Digosok & Dibentuk 😘
🌸 Tak jarang
.
πŸ’°belian BORONG boleh whatsapp 0187658177 or DM untuk special price πŸ’°

2πŸ’¬

PROMOSI BULAN OKTOBER ✨✨
.
.
Come grab your fav color 😍
.
.
Normal price
πŸ‘‰πŸ»RM24/each .
.
πŸ”₯πŸ”₯Now Promo πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»RM 17/sehelai
.
πŸ‘‰πŸ»Pre order one week πŸ“­
.
Details Bawal Batu Tabur πŸ‘‡πŸ»
---
🌸 High Quality Material 😎
🌸 Tudung Bawal Airis Better Than Kangaroo
🌸 Bawal Bidang 45/50
🌸 Diamond πŸ’―% Copy Batu Swarovski
🌸 Mudah Digosok & Dibentuk 😘
🌸 Tak jarang
.
πŸ’°belian BORONG boleh whatsapp 0187658177 or DM untuk special price πŸ’°

0πŸ’¬

SALE SALE SALE πŸ“£πŸ“£πŸ“£
/
WARNA PASTEL FEVRET HAMPA TU STOCK TAK BANYAK DAHHHH . SO WHATSAPP NAD CEPATAN GUYSSSSSSS . πŸ‘€πŸ‘€

0πŸ’¬

Happy Saturday 🌷
/
Semoga dimurahkan rezeki utk kita semua πŸ’‹

0πŸ’¬

Hai ! Enjoy your weekend my fav girls πŸ’ƒπŸ»
/
Sambil sambil tu mai la scroll ig @favbawal.co tengok warna fevret hampa kot berkenan
/
Dah kenan tu boleh terus whatsapp nad okayyy πŸ’‹

0πŸ’¬

HARGA PROMO MASIH BERJALAN TAUUU πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
.

BELI SATU RM 16 BELI DUA RM 30 .
.
Maksudnyaaa anda akan jimat RM 2 kat sini jika anda beli 2 helai πŸ€—πŸ€—
.
Boleh tekan link dekat bio utk whatsapp sis ye ❀️

0πŸ’¬

Customer feedback 😊
.
Alhamdulillah tudung bawal saya jual memang kualiti tip toppp πŸ’‹

0πŸ’¬

Customer feedback 😊
.
Alhamdulillah tudung bawal saya jual memang kualiti tip toppp πŸ’‹

0πŸ’¬

Hi , semua dh lunch ke tuu ? 😊
.
HARGA PROMO MASIH BERJALAN TAUUU πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
.

BELI SATU RM 16 BELI DUA RM 30 .
.
Maksudnyaaa anda akan jimat RM 2 kat sini jika anda beli 2 helai πŸ€—πŸ€—
.
Boleh tekan link dekat bio utk whatsapp sis ye ❀️

0πŸ’¬