fizasabjahan

Tv host| freelance & professional emcee||speaker|enquires| fizasabjahan@yahoo.com

4,435 posts 184,773 followers 3,336 following

SubhanALLAH.walhamdulillah. ALLAHuakhbar

2πŸ’¬

β€œTerus pandang ke depan dan jalan perlahan- lahan....
Tapi bukan bermakna kita tak harus toleh ke belakang.”

18πŸ’¬

Loading...

Rindunyaaaaa budak tecik ni.

4πŸ’¬

πŸ€±πŸ‘©.
#penuhiimpian

19πŸ’¬

πŸ§šβ€β™€οΈ.
#penuhiimpian

10πŸ’¬

Loading...

ALLAH datangkan rezeki manusia dalam pebagai cara.
.
Semoga kita dapat menjadi insan yg lebih bersyukur.
.
#penuhiimpian

11πŸ’¬

Faiq hayyan, umi, baba, nenek, ayong & mami takes aussie.

10πŸ’¬

Psttt... makcik tumpang lalu, ite nak pose jugak la.
.
Errrr... kenap ek faiq?
Tite nak amek gambar awak ada kat depan tu? πŸ€ͺ

37πŸ’¬

Loading...

Geyamm kita tengok gambar ni.
Ada budak tecik tu tiba2 muncul.πŸ‘¦πŸ»
.
Geyam juga tgk mak tite pose mcm tu kat belakang tuπŸ€ͺπŸ€ͺ.

15πŸ’¬

Teruskan bersama kami di @whitv3 untuk mengetahui perkembangan di Pulau Pinang.

10πŸ’¬

NO.1, Lintang P.Ramlee

10πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
πŸ›£οΈ

61πŸ’¬

Sama- sama kita doakan, semua mereka yang berada di Pulau Pinang dalam keadaan yang selamat dan terhindar dari sebarang bahaya. Bagi anda yang mempunyai ahli keluarga di sana, pastikan kerap bertanya khabar.Nantikan & ikut arahan pasukan keselamatan.

2πŸ’¬

Hi good morning.

8πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah & congrats to all team members of @whitv3 + all the production team termasuk mua, im, tp, studio , sd & semua.
We did it again πŸ’ƒπŸΏπŸ’ƒπŸΏ.
.

Semoga kita akan terus berkongsi bnyk lagi topik yang bermanfaat kepada penonton. .
Thanks to @drizharariff Sumber rujukan utama utk topik β€œkhunsa” , qurrratul yg bagi baca tesis β€œkhunsa” beliau, panelis2 kami, prof, dr & ustazah. .
.
.

Ap utk topik @ainulduflots @renahazrena @kalijahwati @ainkamarudin @mohdrose @lindapismail @hawarizwana @nurhafiza___ @aimisyzn @sarahyussof @uyainaarshad @norainitahir @sashabashir @fahrinahmad_fa @ryssaariff
Thanks & congrats again team.

99πŸ’¬

This is what i want right now!! πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£

6πŸ’¬

Assalam, hi good morning.
Semoga doa & perancangan kita hari ini berjalan dengan lancar.
.
Since ramai yang tanya sis pakai lense apa, sis nak bagitahu yang sis dah 3 tahun pakai @lofalens , colour yang sis pakai ni glam grey. Sebab dia soft lense , selesa . Banyak kali juga tukar2 yg lain. And i akan balik cari @lofalens juga. Bila free nanti i share cara pakai & few other colours that i have okay!
.
Sending u πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„.
#lorealpureclaymask

69πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum & good morning.
.
Jumpa kami di karnival jom heboh, plaza Angsana , Johor.
.
😘😘😍😍😘.

31πŸ’¬

Hi!! Selamat pagi.
Sebagai personaliti TV yang sgt bz, saya memerlukan produk solekan yang mudah digunakan dan senang dibawa ke mana-mana. Kini, dengan ENVIDIA, semuanya mudah dan cepat dan yang penting, saya sentiasa kelihatan flawless berseri walaupun tanpa solekan tebal.
Dapatkan ENVIDIA anda sekarang di www.envidia.com.my, lazada.com.my, mysmink.com dan beautybrowse.my

Untuk keterangan lanjut, fb/ig @envidiabeauty atau whatsapp 013 345 1511.

9πŸ’¬

.

4πŸ’¬

I wish your every day to be filled with lots of love, laughter, happiness and the warmth of sunshine. May your coming year surprise you with the happiness of smiles, the feeling of love and so on. I hope you will find plenty of sweet memories to cherish forever.
@ainulduflots @renahazrena

10πŸ’¬

.
Stylist : @heyyzulkhairul
Makeup & hair : @syiedamarzuki πŸ“Έ: @mohdrose

77πŸ’¬

Ka’ rena kassim , fz sabjahan & rakan2 .
🀣

33πŸ’¬

Throwback #pcask2017
Suit by : @eddymohaiz ( custom made women + men )
Makeup by : @hayati.ibrahim.76
Hair do by : @abb.ariffin

22πŸ’¬

Good night.

96πŸ’¬

Thank you @bundacafe , semua food sedap gila. Delivery to our office today. Portion banyak. Memang jimat boleh share. Guys kalau nak cari Chinese halal food. Sila intai @bundacafe . We all celebrate birthday rena & ainul today with whi & nona team. Semoga dimurahkan rezeki semua! 😍😘
.
P/s: @bundacafe boleh arrange private party juga tau!! Check it out!

33πŸ’¬

Tak ada pisang mahupun apam balik. Tapi i bawakan istimewa untuk u @renahazrena

19πŸ’¬

To my dearest sis lain mak & dad @renahazrena , jiran sebelah i yg hari2 complaint dia mok padahal dia kurus. Happy birthday to u.
.
Thanks for being an amazing sister & friend. A shoulder to cry on. Tempat mendengar bebelan dan sbgnya. 🀣🀣🀣. . Semoga sentiasa di dalam pelukan & perlindungam ALLAH SWT. . I love u !

39πŸ’¬