Fransisca Celia Kartamihardja

Culinary Business 2015 Universitas Ciputra Surabaya ID line: fransiscacelia "Roma 8:28"

https://youtu.be/b0SHZzUID9E

211 posts 464 followers 766 following

Culinary Business Students Class B
Proudly presents the most sparkling fine dining
- NIGHT IN VEGAS - 🌟 Date : Friday 10 November 2017 or Saturday 11 November 2017
🌟 Location : CBz Resto 1st floor , Universitas Ciputra , Surabaya 🌟 Time : 6 p.m till end -------- 🌟special performance?
Well,we have : πŸ”ΉMolecular Gastronomy Show πŸ”ΉFlambe Show
πŸ”ΉALL YOU CAN EAT Assorted Dessert
πŸ”ΉFree vegas themed Photobooth πŸ”ΉFree exclusive in house Cocktail
πŸ”ΉA Magical showpiece by our pastry chef that will bring the Night In Vegas feels created from Sugar , Chocolate , Pudding , Cake and Bread
And a lot more😍

All of those amazing performances and luxurious food only for IDR 225K per-person (VERY LIMITED SEAT)
So what are you waiting for?
Do not hesitate to contact us!
Contact Person :
Shasha
WA : 082232669997
LINE : shashaa_

Save the date and we guarantee you'll get the best and unforgetable fine dining ever
#nightinvegas
#cbz_uc
#culinarybusiness
#finediningsurabaya
#finedining

0πŸ’¬

"Life is like the ocean. It can be calm or still, and rough or rigid, but in the end, it is always beautiful."
.
.

In frame πŸ“·:
@michellemnuela
@tchristantia

5πŸ’¬

"We do not remember days, we remember moments."
-Cesare Pavese-

1πŸ’¬

0πŸ’¬

"I want to enjoy my life, and food is a big part of it."
-Gwyneth Paltrow-
#deobali2017
#cbzuc
#cbz_uc
#culinarybusiness
#culinarybusinessuniversitasciputra
@culinarybusiness
.
.
In frame πŸ“·:
@michellemnuela @liemaenea @tchristantia @ritalimbong90

0πŸ’¬

"You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore."
-Christopher Columbus-

1πŸ’¬

8πŸ’¬

Happy birthday bro wuatb yaaa GBU and thank you traktirannya πŸ˜†πŸ˜† 😘 #telatngucapinnyaπŸ˜… #maafπŸ˜‚ maaf baru ngucapin td pagi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‰πŸ˜‰

10πŸ’¬

Happy bday bro!!! Wish u all the best yaa 😚 @david_christian123 #birthdayboy #18thbirthday πŸ˜—

6πŸ’¬

Makan Enak, Kenyang, Harga Setara Kantong Mahasiswa

Siapa sih yang ngga kenal sama jajanan yang satu ini? Kalian semua pasti tau kan? Jajanan legendaris ini kini hadir di Universitas Ciputra Surabaya lho... Tepatnya di UCWalk. Kalian bisa pilih makan di tempat atau take away. Tempatnya cukup nyaman kok. Tapi kalian pasti ada yang mikir, "wah jajan di UCWalk pasti mahal". Tenang... Tenang... Kalian ga perlu ngerogoh kocek terlalu dalam kok buat beli batagor ini. Cukup 15 ribu rupiah aja dijamin kalian udah bisa makan enak, puas sekaligus kenyang! Murah kan? Juga ada yang spesial dari batagor ini yaitu saos kacangnya yang bikin nagih pake banget! Saos kacang yang "sakti" itu juga yang bikin stand ini selalu ramai didatangi para mahasiswa yang sedang kelaparan πŸ˜† Selain itu, packagingnya simple dan gampang dibawa kemana-mana. Pokoknya recommended banget deh! Buat yang pada ngiler pengen nyobain, kalian bisa datang sekitar jam 09.00-16.00. Dijamin 100% ngga bakalan kecewa! πŸ˜‰πŸ‘ #culinarymedia#ucpeople#cbz2015#snack
@mandaroosa

0πŸ’¬

Ga kangen mami mu @graceangela9 ? πŸ˜†

1πŸ’¬

Gambarmu sist :v @stefanieroshan

10πŸ’¬

1πŸ’¬

😚😚😚

3πŸ’¬

Thanks for today guys πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†#friends#meetup#paraalumni#petra2shs

6πŸ’¬

0πŸ’¬

2πŸ’¬

πŸ‘

0πŸ’¬

0πŸ’¬

0πŸ’¬

2πŸ’¬

0πŸ’¬

0πŸ’¬

2πŸ’¬

0πŸ’¬