PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI (@gerobok.silkscreen)

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

πŸ“ ONLINE & OFFLINE πŸ‘• MIN 10 PCS πŸ“­ KOTA BHARU, KELANTAN πŸ“± 013-9568569 πŸ“§ gerobok.apparel1@gmail.com

http://www.facebook.com/Gerobok-Silkscreen-1688310894816553/

  • posts258

Stay cool...yes..!!!
#gerobokapparel

3πŸ—¨

Advertisement

Hai semua.. Sape berminat nk buat baju kelas atau baju club..bleh pm sis okay.. WhatsApp.. 0139568569
0139568569
0139568569

#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#Beta'sfamily
#tiptop
#designterbaik
#murah
#dijaminpuashati

1πŸ—¨

Cantik kan?? Design mcm ni pon bleh uollss... Berminat nk order atau nk buat design mcm ni jgk bleh pm sis okey.. Just WhatsApp
0139568569
0139568569
0139568569

#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#designmeletop
#fredperry
#heatpress
#bajukelas
#kualititerbaik

4πŸ—¨

#geroboksilkscreen ta tgk wall sis..mcm2 design ada..berminat nk buat bj dgn sis mengikut design sendri bleh pm sis.. WhatsApp 0139568569 utk sbrg pertanyaan tempahan baju okay.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#banyakdesignlawa
#hargaberpatutan
#bajumurah
#cantik
#ilikeit

1πŸ—¨

Hai semua.. Jom2 sape lgi nk selit order nk buat bj mengikut design sendiri bleh pm sis okey.. WhatsApp 0139568569...0139568569..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#macam2design
#bajuclub
#bajukelas
#murah2saja
#tiptop
#puashati

1πŸ—¨

Sape2 yg berminat nk buat baju mengikut design yg diinginkan bleh pm di no. 0139568569.. #geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendiri
#designsimple
#kualititerbaik
#murah

5πŸ—¨

Hai uollssss... Jom buat baju silkscreen dgn sis??.. Uollss bagi design kami cetak..boleh?? Sebarang pertanyaan bleh pm sis di no. 0139568569... 0139568569..pm sis laju2 okay..πŸ‘Œ #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#designlawa2
#bajuclub
#bajukelas
#bajurewang
#bajucouple
#ilikeit

0πŸ—¨

Hai...uollss bagi design kami cetak..boleh???? Berminat nk buat baju mcm ni bleh pm sis di no. 0139568569..
0139568569..
0139568569... #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#lawo
#designlawa2
#murah
#berbaloi
#ilikeit

4πŸ—¨

Hai semua.. Sape2 berminat nk order baju mengikut design yg diinginkan bleh pm sis di no. 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#designmeletop
#designlawa2
#murah
#kualititerbaik

2πŸ—¨

Setuju kan??😊😊

1πŸ—¨

Selamat pagi semua.. Baju customer sis dr Sarawak dh siap dh.. Ptg ni kita post ye.. Uollss klau berminat nk buat baju dgn sis jgk mengikut design yg diinginkan bleh pm sis di no. 0139568569.. 0139568569..
0139568569.. #geroboksilkscreen
#bajumurah2
#kualititerbaik
#designlawa2
#pakartshirtdesignsendiri
#ilikeit

0πŸ—¨

Hai semua.. Jom order baju dgn sis.. Mcm2 design uollss bleh request tau.. Berminat nk buat bj mcm dlm gmbr tu pm sis di 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#bajuclub
#bajurewang
#bajukanak2
#designlawa2
#murah

20πŸ—¨

Hai uollss..sape lgi yg nk buat bj couple mcm ni..cantik kn? Berminat pm sis laju2 okey.. WhatsApp 0139568569 utk tempahan baju.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#bajucouple
#designlawa
#murah
#berkualiti

9πŸ—¨

Hai semua.. Haa..hari ni sis blnja lagi gambar silkscreen utk baju family day..mmg gempak habis lh design ni.. Meriah family day dyorang nanti kn..korang semua bila lg nk buat baju utk family day jgk??? Kalau berminat nk buat baju mcm ni jgk..bleh pm sis di no. 0139568569... 0139568569.. #geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendiri
#bajufamilyday
#bajuclub
#bajurewang
#bajukelas
#bajukorporat
#bajukanak2
#akusuka

1πŸ—¨

Selamat tengahari... Sis nk blnja gambar baju silkscreen yg prnah kita buat..design mmg meletop lh uollss.. Skali tgk pn dh jatuh hati kn..πŸ˜€πŸ˜„πŸ˜Š Teringin nk buat jgk??? Bleh...yg mana nk buat baju mengikut design yg diinginkn bleh pm sis di no. 0139568569... #geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendiri
#tshrtlawa2
#kualititerbaik
#bajuclub
#akusuka

12πŸ—¨

Hai uollls..tgk ni sis nk blnja gmbr baju silkscreen..designnye mmg meletop lh uollss.. Uollss bila lgi nk buat bj ngn sis.. Jom2 pm sis di no 0139568569 utk tempahan baju okay..😊 #geroboksilkscreen
#bajuclub
#bajurewang
#bajukelas
#bajukorporat
#designlawa
#ilikeit

5πŸ—¨

Selamat pagi semua.. Mulakan kerja hari ni dgn penuh semangat.. Hari ni sis nk tnjuk baju couple ni.. Cantik kn uollss.. Amacam berminat x nk buat baju mcm ni jgk dgn sis??😊😊 Kalau berminat pm sis laju2 ye.. Pm sis do no 0139568569 okey πŸ‘Œ

#geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendiri
#bajucouple
#designlawa
#kualititerbaik
#hargaberbaloi

1πŸ—¨

Hai uolls..dh lunch ke belum.. Jom lh cuci2 mata tgk wall kami.. Bnyk design meletop dan hot2 skrg ni tau.. Klau berminat nk buat baju dgn kami just WhatsApp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#bajucouple
#bajukelas
#bajurewang
#bajukanak2
#kualititerbaik
#dijaminpuashati

2πŸ—¨

Assalamualaikum warga ig.. Jom buat bj dgn sis..mcm2 design bleh request tau.. Nk design mcm dlm gmbr ni pon bleh..cantik kn.. ?? Klau berminat boleh WhatsApp sis di no. 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#kufi
#bajuclub
#bajurewang
#bajukelas
#bajumurah

1πŸ—¨

Yes i am... 😎 work.. work and work..!! πŸ’ͺ

2πŸ—¨

Selamat pagi semua.. nah hari ni sis blnja gmbr baju silkscreen lagi.. tgk tu uollsss meriah sgt warna design baju tu kn.. Klau berminat nk buat baju mengikut design yg diinginkn bleh pm sis di no 0139568569 okay..πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ» #geroboksilkscreen
#designmeletop
#dijaminkualititerbaik
#murahsaja
#akusuka
#pakartshirtdesignsendiri

3πŸ—¨

Hai semua warga ig.. siap dh bj cstomer sis.. adik2 ni buat baju kelas..amacam cantik kn?? ad lagi x yg nk buat bj mcm ni jgk..bj club ke bj utk rumah sukan ke semua bleh.. klau berminat just whatsapp 0139568569 okay..πŸ˜‰πŸ˜Š #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#designmeletop
#bajukelas
#bajuclub
#bajurewang
#murahsaja

3πŸ—¨

Hai..ada x yang berminat nk buat baju utk wedding crew.. design lawa2 tau..dh ramai yg buat dgn sis tau.. semuanya berpuas hati.. uolllss klau teringin nk bt utk wedding crew uolls jgk bleh pm sis di no 0139568569.. #geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#designlawa
#weddingcrew
#murahsaja
#ilikeit

11πŸ—¨

Selamat pagi semua warga ig.. hari ni ada lagi x yg nk tmbah order dgn sis..?? cantik kn baju dlm gmbr tu.. berkenan x??? Ok klau uolls berkenan bleh pm sis di no 0139568569.. yg dh ada design sendiri pn bleh pm akak ye.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#bajumurah
#designlawa
#friends
#gerobokapparel

14πŸ—¨

Hai.. selamat ptg semua.. jom follow ig gerobok.silkscreen.. mcm2 design uolls bleh tgk tau.. nk buat tempahan baju mengikut design yg diinginkan bleh pm sis di 0139568569.. #geroboksilkscreen

14πŸ—¨

Hai warga ig semua.. ad x yg nk buat baju silkscreen?? mcm2 design kita bleh buat tau.. yg mne berminat nk buat baju bleh whtsapp sis di no. 0139568569/0139785195 okey..😊😊 #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendiri
#bajumurah
#designmeletop
#ilikeit

13πŸ—¨

Awak2, phone sis problem sekarang ni. Habis chat whatsapp hilang & tak boleh nak back up. 😒😒😒
.
Sis nak mintak tolong pada semua customer @gerobok.silkscreen untuk whatsapp sis balik di no ni ye 013-9755195.πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™
.
Kerjasama anda amatlah dihargai.πŸ˜‰

14πŸ—¨