PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

πŸ“ ONLINE & OFFLINE πŸ‘• MIN 10 PCS πŸ“­ KOTA BHARU, KELANTAN πŸ“± 013-9568569 πŸ“§ gerobok.apparel1@gmail.com

http://www.facebook.com/Gerobok-Silkscreen-1688310894816553/

505 posts 12,939 followers 6,564 following

Selamat petang.. sekarang ni ramai yg nk buat baju family day kn.. ye lh musim cuti skljh ni kn.. klau ad yg berminat tp x tahu nk buat design mcm mne..? Jgn risau sis bleh bantu uolls.. Whatsapp 0139568569 utk sbrg pertanyaan.. #geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendri

0πŸ’¬

Already done..πŸ‘πŸ‘

1πŸ’¬

Hai uollss.. berminat nk buat baju dgn design sendiri tp x tahu nk buat kt mne?
Whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh

0πŸ’¬

Loading...

Nk printing tshirt sehelai? Dua helai? Berpuluh-puluh helai dan beratus-ratus helai? Mmg cun.. sbb kita xde min order okay.. Dah ada design tapi x tahu nk buat kat mne? Admin bleh bantu uolls semua.. Whatsapp 0139568569 untuk sebarang pertanyaan.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri

1πŸ’¬

Good Morning..✌️😊

1πŸ’¬

Hai uolls..ada lagi ke nk buat baju utk family day.. skrg ni time cuti sklh rmai nk buat family day kn.. jadi yg mana berminat nk buat tshirt tp x tahu kt mne bleh pm sis laju2 k.. Whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#murah

0πŸ’¬

Loading...

Done..Tshirt Club.. Jom tempah tshirt design sendiri..
Printing silkscreen..
Full Cotton Material
Kualiti Printing Keutamaan kami..
-
Berminat? Whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#tshirtclub

3πŸ’¬

Nk buat tshirt club? Tshirt kelas? Tp x tahu nk buat kt mana? Bleh whatsapp 0139568569..

0πŸ’¬

Loading...

Selamat pagi semua.. berminat nk buat tshirt dgn design sendiri? Tp x tahu nk buat kt mne? Sis bleh bantu uolls.. Whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri

1πŸ’¬

Berminat nak print tshirt? Nk design sendiri? Bleh pm sis laju2 k.. -
Whatsapp 0139568569
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#bajuclub

5πŸ’¬

Nk buat baju? Design pon dh ada.. tp x tahu nk buat kt mne? Sis bleh bantu uolls k.. -
Whatsapp 0139568569 utk sebarang pertanyaan.
-
Tiada Min Order..
-
Harga haruslah berpatutanπŸ‘

#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#gerobokapparel
#printbajumuroh
#kb.custom.tshirt

2πŸ’¬

Loading...

Berminat nk buat baju rewang? Design pon dh ada..Tapi x tahu nk buat kt mana? Sis bleh bantu uollss.. Whatsapp 0139568569 untuk sebarang pertanyaan..

2πŸ’¬

Nk print tshirt tapi x tahu nk buat kt mana? Admin bleh bantu uolls.. nk request design? Haruslah bleh uolls.. Whatsapp 0139568569 utk sebarang pertanyaan k.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#gerobokapparel
#kbcustomtshirt
#printbajumuroh

0πŸ’¬

Nk print sehelai? Dua helai? Berpuluh-puluh helai? Tp nk design sendiri.. boleh saja uolls.. nk request design pon bleh.. Whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri

2πŸ’¬

Loading...

Hai semua.. berminat x nk buat baju couple mcm dlm gmbr tu? Klau berminat bleh whtsapp admin trus di no 0139568569.. -
Mcm2 design kami bleh buat tau.. -
No Min Order..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#tshirtcouple

1πŸ’¬

Customer berpuas hati dgn servis kami..πŸ‘ tq sbb percaya dgn kami.. ada sape2 lagi nk order baju bleh whatsapp
0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#custom

1πŸ’¬

Nk print tshirt dengan design sendiri?? Bleh pm sis di no 0139568569.. -
Tiada minimum order
-
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri

1πŸ’¬

Loading...

Morning warga ig semua.. Nak print tshirt sehelai? Dua helai? Banyak helai? Cun sgt.. sbb kita xde min order.. dah ada design sendiri tapi x tahu nk buat kat mana?? Sis bleh bantu uolls.. just whatsapp 0139568569 utk sebarang pertanyaan.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#printingtshirt
#gerobokapparel
#hargaberbaloi

0πŸ’¬

Always happy n positive.. #selamatbekerja

1πŸ’¬

Hai uollss semua.. sis nk blnja feedback dr customer.. dh bnyk kli buat baju dgn sis.. selalu berpuas hati.. πŸ‘πŸ‘β˜ΊοΈ Yang mana nk buat baju sehelai ke dua helai ke ataupon beratus ratus helai bleh whtasapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#gerobokapparel
#kbcustomtshirt
#printbajumuroh

2πŸ’¬

Done packing baju customer.. kejap lgi dh bleh ambik kt kedai ye.. kedai masih lagi beroperasi seperti biasa ye.. bleh walk in dari pukul 9.30 pgi hingga 6.00 ptg.. Sebarang pertanyaan bleh whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#tshirtclub

1πŸ’¬

Berminat nk buat baju club bleh whatsapp 0139568569.. harga pasti berpatutan..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri

0πŸ’¬

Hai uollls.. berminat nk print tshirt sehelai? Dua helai? Puluh2 helai? Ratus2 helai.. mmg cun.. sbb kita xde min order okay.. Whatsapp 0139568569 utk sbrg pertanyaan.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh

2πŸ’¬

Nah sis belanja gambar silkscreen harini . Sape2 ada nak buat baju konvoi or family day boley dm direct hee nak senang ok? Wassap
0139568569
#gerobok.silkscreen
#awesome#tshirtmuroh#silkscreen#printcut#heatpress#muroh#

2πŸ’¬

Coz baby loves milkπŸ‘Ό

Hello uollls..nak buat baju utk newborn baby pon bleh tau.. Nak kasi hadiah dekat anak saudara ke, kawan2 ke bleh sgt lh.. Whatsapp 0139568569..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtmuroh
#bajubaby

1πŸ’¬

Good Morning..😊😊

1πŸ’¬

Hai uollss.. berminat nk print tshirt dgn design sendiri bleh whatsapp admin dgn segera.. 0139568569
0139568569
0139568569

#geroboksilkscreen
#gerobokapparel
#pakartshirtdesignsendri
#tshirtclub
#murah

1πŸ’¬

Print Tshirt Dengan Bermacam Design Sendiri! Sehelai? Dua helai? Sepuluh Helai?Seratus Helai? Baik punya sebab tiada min orderπŸ‘πŸ‘
-
Harga?pasti affordable price..
-

Whatsapp 0139568569
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#gerobokkufi
#kbcustomtshirt #printshirtmuroh
#tshirtmuroh

2πŸ’¬

Nak order baju satu helai ,dua helai tapi nak design sendiri !

Taktahu nak order kat mana?
@gerobok.silkscreen dapat membantu anda.. Whatsapp terus kami 0139568569

#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#bajumurah#bajuprint#bajuprintmurah#kelantan#Tshirtmurah#pritingpower#custommurah#designsendiri#bajucustommurah

3πŸ’¬