PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI
📝 ONLINE & OFFLINE
👕 MIN 10 PCS
📭 KOTA BHARU, KELANTAN
📱 013-9568569
📧 gerobok.apparel1@gmail.com http://www.facebook.com/Gerobok-Silkscreen-1688310894816553/

Posts

84

Following

6,628

Followers

8,577

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Assalamualaikum, hai
Maaf mengganggu.. Saya dari Gerobok Apparel, cuma nak bagitau sekarang ni kami tengah buat promosi sempena tahun baru dengan harga baju hanya *RM9.90* sahaja sehingga *20/01/2017*. Baju + printing *RM9.90* !!!!! *RM9.90* boleh buat t-shirt kelas, group, persatuan / kelab, reunion, hari keluarga, rewang, konvoi dan pelbagai aktiviti lain. *RM9.90* untuk : - T-shirt cotton lengan pendek - Design saiz A4 - Design satu sisi & satu warna - Minimum order 30 helai
Nak order boleh whatsapp saya 013-9568569.

Terima kasih😊

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

hanya 30% belum siap .. GoodJob production team

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

YOUNG FOREVER ! berminat design macam ni utk baju kelas ? Boleh , ws sis Anis sekarang .

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

MASA BAGAIKAN PERMATA ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

I LOVE MY FAMILY . Cantiknya baju family ni . #sayasuka

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

3 Januari 2017 . Hari ke 3 PROMOSI JUALAN TAHUN BARU . Sambutan luar biasa . Terima Kasih kerana percayakan kami ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Third day in 2017 ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

PROMOSI DATANG LAGI !! Pm sekarang !!

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

MasyaAllah .. rajin sungguh team production kami .. pagi2 dah siap bentangkn baju utk siapkn order cust .. sis Anis kasi 5🌟 ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

morning sunday .. Happy New Year to everyone .. May Allah bless us .

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

have a great day everyone !

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

hari ni sis Anis handle order dr G Fiona ... nice kan hasil kerja team production kami .. Terima kasih abam Production .. #bajumurah

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Train your mind to see the good in every situation .

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

push your fears aside and keep your dreams alive ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

serius lawa baju kelas diorg .. baju kelas lawa bru semngat nk pkai .. ni x baju kelaa dh cm ape , smpai nk pakai pon segan .. jangan risau , law korg nk baju kelas lawa cmni ? PM sis Anis 0139568569 sekarang !!

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Proud to be a Nurse !! yess .. I am proud to be me .. haha .. OMG sangat cantekk 😍😍😍 nk baju macam ni ? bolehh .. PM saya sekarang !!! sis anis 0139568569 ..

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

morning uolls . pg ni sis dtg keje , terkejot tgok baju cust dah siap sume . seingt sis smlm abes wktu keje xda ag sume ni .. nmpknya abam abam production berovernight kt sini tuk siapkn sume ni . pg ni dtg keje lagi .. sis salute lah kt abam abam Gerobok apparel !! 😍😍

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Selamat petang .. tengah mengopi ke ?
abam abam kita ni xsempat mengopi lagi , duk siapakn baju @ddnazcafe_cherang .. #GerobokApparel #bajumurah #ootd #kelantanese #kotabharu

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Assalamualaikum semua warga Kota Bharu dan seluruh kelantan .. hari ni Gerobok Apparel buka seperti biasa .. datang la ke kedai , anda boleh rasa sndiri kain tshirt yang kami guna .. busy ? xsempat nk wlak in . jangan risau , boleh pm sis Anis 0139568569 .. #bajumurah #GerobokApparel #GerobokSilkscreen

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

wahh , cantik sangat silkscreen dari Gerobok Apparel .. nak order boleh pm sis Anis 0139568569

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Gerobok Apparel menyediakan perkhidmatan silkscreen yang bermutu dengan tshirt yang sangat selesa .. pm sis anis 0139568569 sekarang 😊👍🏻

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

wahhh .. terbaiklah silkscreen by Gerobok Apparel .. nak order pm sis Anis sekarang 0139568569

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Terima kasih dear kerana mempercayai perkhidmatan gerobok apparel 😘😘 untuk sebarang pertanyaan boleh PM sis Anis 0139568569

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

selamat pagi semua .. hari ni kedai buka seperti biasa .. nak tengok sendiri jenis tshirt yang kami sediakan .. sila berkunjung ke GEROBOK APPAREL di Jalan Dato Lundang .. atau PM sis Anis 0139568569 😊😊

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

wahhh , ni bukan bukit .. mi sudah gunungg .. Gerobok Apparel semakin dikenali sehingga diberi kepercayaan membuat tempahan bergunung cmni .. GAP the best ever !!

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

morning semua .. salam Jumaat n be educated person .. yeahhh .💪🏻💪🏻

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Hai assalamualaikum uolls..
nah sis belanja pic #silkscreen, kalau ada sesiapa nak tempah baju melebihi 10helai keatas tapi bajet kurang..
uolls boleh DM or wssup 0139568569 sekarang.. TQ 😊

#bajulawo
#silkscreen
#bajumurah

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Banyaknyerr parcel T-Shirt arini..nak jalan pom dah xde ruang dah.. Terima kasih kerana percayakan perkhidmatan kami.. Dm or wssup 013-9568569

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Salam Jumaat
Penghulu Segala Hari.. Semoga hari ini lebih baik dari hari-hari sebelumnya

#gerobokapparel #silkscreen #bajumurah #kualitihebat

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

silkscreen process .
.
.
Wassup 013-9568569 for fast respond

#silkscreen
#bajumurah
#kesukes
#navycolor

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

ALHAMDULILLAH..rezeki Allah sebenarnya tak pernah putus..terima kasih kerana percayakan servis kami 😉..
.
.
.
Harga? Harga bermula rm15 shj!!
Sememangnya mampu milik.. Berminat? Dm or wssup 013-9568569

#silkscreen
#bajucrew
#bajumurah
#promosiakhirtahun

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Custom your own T-shirt now!

Contact 013-9568569 if want print your T-shirt..
.
.
.
#silkscreen
#promotion
#tshirtmurah

PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI

Nah feedback dari cust..btw uolls santek sangat2 😍..Terima kasih kerana percayakan kami 😊..
.
.
.
Berminat?
Dm or wssup 013-9568569

#bajumurah
#bajetrendah
#bajuevent