W.Y.D

Illustrator and an Art Teacher from Indonesia. email : yudi.dewandaru@gmail.com

https://mobile.twitter.com/gorii_21

228 posts 481 followers 1,441 following

Selamat ulang tahun untuk @ihp_tangerang 😊😊 senang bisa ikut join ke komunitas ini setahun yang lalu~~ masih i gat betul waktu itu saya di whatsapp sama @jameshiawase buat dadakan datang ke gath ke 1 IHP tangerang di mall teraskota 😂 dan saya jabanin dateng sore sore~
Pokoknya saya senang dan bersyukur bisa ikut berpatisipasi dan join di komunitas IHP tangerang sampai sekarang 😊
Semoga di tahun depan saya bisa ikut berpatisipasi di gath selanjutnya

EXPECTO PATRONUM !!
#Ann1stVersaryIHPTangerang
#HappeebirthdaeIHPTangerang
#Harrypottercommunity
#harrypotter

p.s
Dan gue baru sadar di tiap gath gw make selendang/dasi yang berbeda beda warna sesuai asrama di harpot 😂 next tinggal slytherin yg belom sih wkwkwk

8💬

Some quick drawing and coloring with mecha girl style~
Watercolor on A4 paper

#mechanic #mechagirl #watercolorart #mangastyle

2💬

Loading...

WOOOO HYPED !!!
SOME BALD VILLAIN APPEAR 😂😂 #thanos #infinitywar #avengers #avengersinfinitywar

2💬

Background Display for my classroom
Oil pastel on A4 paper

#citybackground #oilpastel #crayon #gradation

0💬

Background Display for my clasroom
Oil pastel on A4 paper

#background #landscape #oilpastel #crayon

3💬

Loading...

Sky Color Display for my Clasroom
Oil pastel on A4 paper
#sky #coloring #crayon #oilpastel

0💬

Gakbisa bobo bikin obot-obotan deh wkwk
#mecha #gundam #mobilesuit #mechanicdesign

1💬

Color Display for my clasroom~~
Using Oil Pastel in A4 paper

#coloring #oilpastel #underthesea #night #sky

2💬

Loading...

Drawing with splatoon style~
And watercolor practice again~
#splatoon #watercolor

0💬

Which side are you on ?
I'm in the right side, capt side.

#captainamericacivilwar #captainamerica #punishercosplay #punisher #indonesiacomiccon2017

8💬

Cosplaying as marvel comic character, Frank Castle aka Punisher, but im not pro enough for making cosplay prop 😂😂 but IT'S LIT YO, THIS CON REALLY MAKE MY DAY 💓 #indonesiacomiccon2017 #frankcastle #punisher #cosplay

3💬

Loading...

Practice again with watercolor~~
Doctor Strange from #doctorstrange #marvelcinematicuniverse #marvelcomic #watercolor

0💬

Morning practice~~
Thor from new movie #thorragnarok #thorodinson #marvelcinematicuniverse #watercolor

0💬

Dapet hadiah ulang tahun dari murid 💓💓 padahal ulang tahun nya baru besok~~ makasih yaa~~ :)

16💬

Loading...

Practicing again on my class~~
Belajar sambil ngajarin murid juga~~ #watercolor #horse

0💬

Loading...

Practice again with pencil~~
Model : @reinard_cosplay
XD

#sketching #okuyasunijimura #jojosbizarreadventure

0💬

Practice again~~
With josuke eye reference~
Which one do you prefer ?

#eyedrawing #josukehigashikata #jojobizarreadventures

3💬

RX-78 Mark-II W
Ready to launch !! #gunpla #gundam #gundambuildfighter #gundammk2

0💬

Otw custome~~
Bagian shoulder diganti dari astray type~ 😂
#gunpla #gundam #gundammk2

2💬

Yah sekali kali laah~~ gambar pake gaya jojo~~
#josukehigashikata #josuke #jojosbizarreadventures

2💬

Dapet figur gundam mk-II "super gundam" mini dari oleh oleh nya murid ane @torafinity
Thanks nai 👌👌

1💬

Next round~~
Clarisse !! The Viking Pirate ~~ Original Character by : @kobakai21
#watercolor #mangastyle

2💬

Simple watercolor background
With references~~ Referensi dari gambar @hirasawa_lucky #watercolor

4💬

Om nya kiora yang saya lupa nama nya siapa 😂
Original Character by : @iranosaurus_rex
#watercolor #flower

2💬

Buat display kelas~~
#oilpastel #globalart #art #animaldrawing

3💬