HAIRUL AZREEN IDRIS

REVIEWS/WORK : [email protected] πŸ”΄Champion Fear Factor Selebriti Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 2013 πŸ”΄ Champion RunningMan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ2016

https://youtu.be/fu4XqaQSA9Y/

  • posts5,378

Apa persamaan saya dgn Jackie Chan !
Dato Taufik org paling sempoi saya pernah jumpa
#TaufikAndTailor

37πŸ’¬

Tak sabar nak video full video #Repost @ihsansinsun
・・・
Teaser sikit boleh kan @hairulazreen
Footage : @azmwhb
Editing sayur : saya

20πŸ’¬

Jig
Saltiga5000
First time kena GT
#captainfishing

41πŸ’¬

Dah pecah2 jig ni kena tibai dgn ikan, dah boleh simpan menjadi satu kenangan yg bersejarah πŸ’ͺ🏻
#captainfishing

21πŸ’¬

Pengalaman tak boleh di beli
#SayaTenangDiLaut
#CaptainFishing

97πŸ’¬

Tahniah team #ALF2
Kami turut berasa bangga πŸ‘πŸ»

16πŸ’¬

Anak buah acu #TrainingForFilem katanya 🀣
@anakmarshaz

133πŸ’¬

@captain_vr rindu kedai

62πŸ’¬

THE HIPSTER POMADE XTREME BY @hairulazreen
.
Anda suka kan aktiviti lasak?
Anda suka kan sukan xtreme?
Tapi mahu kekal bergaya dan sentiasa on point?
THE HIPSTER POMADE XTREME ADALAH JAWAPANNYA!
.
The Hipster Pomade Xtreme memberikan rambut anda xtreme hold dengan haruman amazon berries menambah x factor kepada gaya hidup aktif anda!
.
Hanya RM45 sahaja! Whatsapp kami sekarang: .
0132560117 / 0 13803 0120
0132560117 / 0 13803 0120
0132560117 / 0 13803 0120 .

@hipster_pomade @hipster_pomade@hipster_pomade
.
#hipsterpomade
#DareYourLimits
#hipsterpomadeXtreme
#fearfactor #exportready #barbershop

13πŸ’¬

Saya tenang di laut
#SayaTenangDiLaut

31πŸ’¬

Bila dapat ikan bawah 10kg dia tak kuat sangat so boleh bagi kawan2 main 🀣
#captainfishing

20πŸ’¬

Ikan 2kilo je tapi 🀣
#CaptainFishing

37πŸ’¬

Video abah naikkan GT πŸ’ͺ🏻
@eddyris besday boy

49πŸ’¬

Happy birthday to you abah,
Semoga panjang umur & murah rezeki, didikan abah yang menentukan siapa kami anak2 pada hari ini terima kasih ,
🎼 Daddy , Daddy Cool
15 Sept
@eddyris

101πŸ’¬

Kalau la ada video yg first time saya dpt ikan ni mesti korg gelak sbb tergolek2 🀣
Ni video @akra_jigger02

39πŸ’¬

Inilah ikan paling kuat sekali
#CaptainFishing

91πŸ’¬

Biasanya fish on kalau tak larat boleh pasing2 tapi sekali kena serentak ikan makan fuhh tuhan je la tau !
Saya kalah dgn si @akra_jigger02 ni dia punya tenaga πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
#captainfishing

265πŸ’¬

Red Bass fish macam mana sesat ke laut kita 🀣
#CaptainFishing
#Jigging

196πŸ’¬

Kerbau Laut dapat di tumpaskan πŸ’ͺ🏻
#CaptainFishing
#IkanGT / Giant Travelly
#29KG
#5HariDiTengahLaut
#Popping
Saya tenang di laut

324πŸ’¬

#captainfishing
Misi mencari ikan GT
#Popping

265πŸ’¬

Sifu @akra_jigger02 cakap kalau putus lagi kali ini leh pencen la mancing 🀣
#captainfishing #Jigging
#Cultiva9/0
#ShabShab160G

43πŸ’¬

Patutlah sepak laju kaki kecik fit
#belikewater

73πŸ’¬

Ini kord A

149πŸ’¬

My partner business @captain_vr

23πŸ’¬

Filem #PencuriHatiMrCinderella kini memulakan tayangannya di Astro First. Bismillahirahmanirahim. @astromalaysia @ahmad_idham @eizlanyusof @catfarish @fayekusairi @miss_sabeena @hairulazreen @dayanarozaa @missmisbun @khatyazian

57πŸ’¬

#HairulTrainingForFilem
Bersama Tuan Pengarah
@joelsoh & my team
Kami dah ready πŸ’ͺ🏻

43πŸ’¬

Ready untuk mancing laut dalam misi mencari ikan GT ( giant trevally )

92πŸ’¬

8 tahun yg lepas masa sy buat stunt utk @yanasamsudin dalam drama BIO-NIK Tv3

84πŸ’¬