HAIRUL AZREEN IDRIS

REVIEWS/WORK : hairul.officialmy@gmail.com 🔴Champion Fear Factor Selebriti 🇲🇾 2013🔴 🔴Champion Runningman 🇲🇾 2016🔴 🔴Champion Wira 100Plus 🇲🇾2017 🔴

https://youtu.be/fu4XqaQSA9Y/

5,743 posts 2,955,973 followers 740 following

Saya tak sangka @theyusufiskandar minat dgn ikan ! nanti dah besar ikut daddy g mancing laut dalam 🎣
#MyLittleHeroes YB
setiap Rabu pukul 9malam
hanya di Astro Ria!

97💬

Loading...

Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

15💬

Insyaallah saya akan belakon di hollywood atau belakon dgn pelakon hollywood
#Kata2Doa amin
#TheBestNeverRest
#HairulTrainingForFilm
Bukan Senang Impian Jadi Kenyataan 💪

125💬

Muka @toujoursadvanced Keknis 🤣

219💬

Loading...

Kedai dah buka ,
nak minum apa saya buatkan

571💬

Satu nafas

384💬

Loading...

Hoki

141💬

Lagu #YangTerindah 13juta view di Youtube
tahniah @acheykintangkintung

80💬

🎶 Semerah Mawar Merah 🎶

156💬

Loading...

17 tahun lepas
#Taekwondo

163💬

Perayaan adalah sinonim dengan kegembiraan. Kegembiraan boleh dinikmati dengan pelbagai cara. “Grateful in happiness”

Happy Chinese New Year
Fully shoot on Iphone 💯

Starring @hairulazreen and @agneswei_wei

Behind the scene

@azmwhb @shazwanmisai @zahidibinshafie @syafiqjamalludin @akmalsukor @wanafiqwa @kertasputeh_

39💬

Loading...

Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria! Tengok ok nanti Jibu bising!!!

11💬

Thank You @meletop
Saya dah gelap sikit utk filem PASKAL
Dato @awieofficial
@errafazira
@haniszalikha
@theyusufiskandar
@bujibuchempel

55💬

Mungkin Kita Akan Kalah,
Tapi Bukan Kerana Kita Tak Melawan
#AlFatihah

109💬

Loading...

Kadang2 geram dgn coach gym saya @khairikurd ! dia ingat kita robot ke tak tau penat 🤪
#TheBestNeverRest
@underarmourmy
@my100plus
@nutritiondepotmy
#HairulTrainingForFilm PASKAL

129💬

Korang rasa cukup tak kami datang bertiga malam ni di @meletop ??? ada sesiapa yg kami perlu bawa malam ni?
Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

682💬

Happy birthday @bujibuchempel yang ke 3 , semalam di sambut dgn meriah maklom lah Bujibu jadi duta #FancyFeastxBujibu sekarang Alhamdulillah,
guys jgn lupa malam esok Ep3
Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

92💬

Buat pertama kali kami bawa @bujibuchempel turun event dan bertemu media,
Alhamdulillah Bujibu di pilih menjadi duta #FancyFeastxBujibu
#BujiGang

87💬

Terima Kasih kerana berjuang demi negara , bangsa & agama
Al-Fatihah ,
🇲🇾 Malaysia Merdeka 🇲🇾
Tanah Tumpah Darahku
#TenteraMalaysia
#ATM
#TLDM
#TUDM
#PASKAL
#TabikHormat
#HairulTrainingForFilm

39💬

Hari yang penat dari pagi
#TheBestNeverRest

29💬

Photoshot filem #Qhaliq
filem love action & family
muka hasil Tanning & diet & shading
#HairulTrainingForFilm

190💬

Kami melalui training yang sukar utk memberi terbaik pada filem kami,
#TheBestNeverRest
Train Hard or Go Home
#HairulTrainingForFilm

38💬