Hanis Zalikha

Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun πŸ€— @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

http://www.toujours.com.my/

6,447 posts 3,870,374 followers 534 following

Kami buka booth untuk jualan akhir tahun @cakenis @ma.lead @hairulhanisparfum @toujoursadvanced @shadedough 😌 Booth ada lagi sikit sila whatsapp 011-10310307 @karnivalteratakglam .

6πŸ’¬

Main sorok2 dengan budak2 besar, konon dia nak kira lah tu πŸ˜‚ @theyusufiskandar

351πŸ’¬

Loading...

JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017
.

Buat julung kalinya dan pertama kali di Malaysia, Gedung Tekstil Jakel menganjurkan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017.
.

Penganjuran ini adalah sebuah PROGRAM TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT (CSR) JAKEL. Segala pembayaran pendaftaran daripada para peserta akan disalurkan 100% sepenuhnya kepada masyarakat Rohingya.
.

Hasil kutipan penyertaan para peserta dan sumbangan daripada pihak Jakel Trading Sdn Bhd beserta para penaja penganjuran akan dihantar terus kepada masyarakat Rohingya di Bangladesh oleh Pihak Pengurusan Tertinggi Jakel.
.

Kini anda boleh berdaftar secara rasmi utk penyertaan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017!!!
.

JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017 πŸƒβ€β™‚ JAKEL MALL KUALA LUMPUR
πŸ—“οΈ 10 DISEMBER 2017 (AHAD)
🏳️ 7:00 PAGI
πŸŽ’ RACE PACK COLLECTION: 8 & 9 DISEMBER 2017 (JUMAAT & SABTU) di FOOD SQUARE, JAKEL MALL KL.

Cara Pendaftaran:

Register sekarang sehingga 3 Disember 2017!!Sila click pada link yg tertera di profile IG @jakeltextile atau layari sekarang laman www.racexasia.com utk maklumat lanjut.
.

Stay bersama kami IG @jakeltextile utk info selanjutnya mengenai acara larian ini. Tag kawan-kawan serta family member yg lain utk sama-sama menjayakan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017!!!
.

Let's Run Together πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™‚
.

#jakelrun2017

23πŸ’¬

Memang payah nak carik kawan yang ada waktu kita susah, tapi juga bukan senang nak cari kawan yang ikhlas gembira tengok kita bahagia / berjaya.
/
Thank you for always being with me, from the days of my university struggles, till the night they awarded me with Duta Alumni UiTM Johor. You guys went all the way to Segamat to witness me receiving the honour. (Yang kemudiannya buat kita plan nak bercuti bersama. Yang kengkononnya nak pergi pulau. Yang akhirnya sekadar tidur rumahku πŸ˜‚). Alhamdulillah for friends like these ❀️ I am so happy we did this sleepover! Thanks to our husbands also lah hor. #SleepoverBesarBesaran #Club10 #PrincessDiana #Tiber #YusufPunTiber

246πŸ’¬

Pagi setelah minum @toujoursadvanced Collagen Shots 😜 #Club10 #SleepoverBesarBesaran

141πŸ’¬

Loading...

Tidur bergelimpangan dengan geng UiTM Segamat yang paling saya rindui ❀️ #Club10

211πŸ’¬

Today’s instastory featuring our new cathouse! A gift for my mom πŸ’

204πŸ’¬

Hujung tahun dah dekat dah! Masa untuk buat CLEARANCE SALE untuk semua brands kita @hairulazreen 😌 Siapa nak join menjual di event yang sama boleh whatsapp 011-10310307 untuk beli booth @karnivalteratakglam .

18πŸ’¬

Loading...

Syukur semuanya lancar untuk Baby Shower @happikiddo_ ❀️ Terima kasih banyak atas sambutan tahun ini! Duk mengendong Yusuf sepanjang masa sampai tak rasa dah bicep.
/
Cakenis Pewter Lush @cakenis , White Thavia Top @thaviathelabel , Make Up @iansham .

109πŸ’¬

Belikan set kuih untuk Yusuf & Camilla. Tapi sebenarnya sendiri yang teringin ke eh. Yusuf sukalah cheap toys camni. Muda lagi πŸ˜‚. Camilla banyak tengok tutorial & tv shows. Kemain dia β€œI’m gonna scoop some water with this *guna measuring spoon*. Now I need to stir, where’s my stirrer *while trying to find the whisk*, I want to pour more milk, now I need the oven *walaupun takde oven dalam set ni*, and etc”. Camilla when did you learn so muchhh T_T Mesti juga sebab mak awak buat kuih kan T_T Cepat sangat masa berlalu, apatah lagi tengok anak kecil membesar. Hargai setiap detik @theyusufiskandar @dedobot πŸŽ‚

101πŸ’¬

Throwback because we miss you @hairulazreen ❀️

58πŸ’¬

Loading...

#ProTip never take photo next to Fazura if you don't want to look like a potato wearing a shawl. Thank you for dropping by at our booth @missfazura :') #cry

269πŸ’¬

My little ponies πŸ¦„πŸ¦„πŸ˜‚
/
#DecorKeknis

75πŸ’¬

Alahaaaaaai FB memories ni pun ber#WalimatulurusHairulHanis

109πŸ’¬

Loading...

Yesterday's affair πŸ’‹

72πŸ’¬

Mak kemain vogue pergi event... πŸ—

214πŸ’¬

To the Calvin Klein event, make up done by @alisyarshd , wearing @cakenis Birthday Cake.

145πŸ’¬

Loading...

Siapa yang Obsessed with Calvin Klein perfumes, datanglah ke Central Atrium at SOGO, KL hari Sabtu esok pukul 2pm for lotsa freebies & goodies to be given away. Aaaaaaand guess what, I WILL BE THERE TO SEE YOU GUYS! Jumpa esok ya 😌

72πŸ’¬

Terima kasih teman kita hari ini. Walaupun masing-masing ajak diri sendiri, sepatutnya I keluar dengan Kekna je pergi vaksin Yusuf πŸ˜‚ So much fun with the girls in my family ❀️

69πŸ’¬

Tunggu Daddy balik sambil main buaian @theyusufiskandar

91πŸ’¬

Bawak anak-anak jalan pusing tasik hari ini πŸ‘£πŸΎ @theyusufiskandar @bujibuchempel .

242πŸ’¬

Assalamualaikum, I am so happy that this is finally happening. Selalu minta Mommynis buat sharing session and you have so so so many questions for us as parents kan. Now you can meet us & Yusuf at this special Baby Shower event by @happikiddo_ for all! Majlis yang sesuai dan seronok sangat untuk bakal ibu bapa, ibu bapa yang dah lama tak mengandung (anak dah besar2) tetiba mengandung pastu kena belajar jaga baby balik πŸ˜‚ and a great gift for any of your pregnant friends! Berbaloi sangat harga tiket camtu dengan aktiviti dan hadiah yang berderet disamping makan minum hi-tea! I really really really can't wait. We will see you guys there okay!
/
Whatsapp 011-27185453 to purchase the tickets. Seats are limited, first come first serve πŸ™πŸ» (Suami cepat cepat belikan untuk isteri, inilah baby shower paling best untuk dia).
/
Dibawakan oleh @happikiddo_ (kedai barang kelengkapan baby dari Yusuf lahir lagi).

100πŸ’¬

21 years old me 😌🎈The balloons can't be wrong.

565πŸ’¬

I was over the moon, so so happy my husband surprised me with a birthday lunch with my team. He knows how much they mean to me. And I miss them. Nasib tak suruh meeting dekat hospital je kelmarin 😌Not everyone is in here but this is my best boomerang so bye πŸ™‹πŸ»

75πŸ’¬

Missing this handsome lil bub @muliyanatiafzan

52πŸ’¬

Tata.

56πŸ’¬

Lunch with my babygirls ❀️

17πŸ’¬

I just miss you so much 😒 My sleeps are more meaningful with you by my side with your terjaga merengek lapar diapers bocor bagai πŸ˜‚

505πŸ’¬