Herfit

013-2999557 Produk Penjagaan Badan No.1 πŸ‡²πŸ‡Ύ

http://www.herfit.com.my/

183 posts 139,702 followers 5,924 following

Herfit wishes everyone a very happy and prosperous Deepavali . May this festival of lights bring days ahead full of affection , love and happiness to you guys ! Have a great holiday everyone .

0πŸ’¬

πŸ‘‰πŸΌHerfit Skinny Oil
πŸ‘‰πŸΌHerfit Vgel
πŸ‘‰πŸΌHerfit Scaffume
and macam2 lagi produk Herfit!
Nak dapatkan produk2 Herfit sekarang bukan main mudah lagi . Kalau dulu korang kena order secara online and perlu tunggu sehari dua untuk barang sampai depan rumah , so sekarang kami nak mudahkan lagi urusan korang . Kedai Herfit kini sudah beroperasi di Rawang bermula 10AM sampai ke 10PM . Beralamat No35 Jalan Bandar Baru Rawang 16 , Bandar Baru Rawang Selangor . Korang juga boleh dapatkan Konsult dan nasihat tentang cara penggunaan produk daripada Staff Herfit sendiri tau kat sini . Jom la serbu kedai Herfit di Rawang !

0πŸ’¬

Leper, saiz kecil, bentuk tak menarik.
Inginkan Punggung yang lebih padat dan menawan?

Promosi sekarang! Hanya RM100

Flat, small sized, no shape at all.
Always wanted a fuller and rounder asset?

WhatsAPP
013-2999 557
www.herfit.com.my

#buttup #HERFIT #herfitskinnyoil #herfit #firming -

0πŸ’¬

All natural ingredient.

#gonatural #herfitskinnyoil
013-2999 557

2πŸ’¬

Hi guys ! dah singgah belum kedai Herfit di cawangan Rawang ?
Korang tak perlu lagi susah - susah purchase produk Herfit secara online , tak perlu lagi tunggu posmen datang depan rumah hantar barang yang korang order sebab sekarang korang boleh terus direct datang ke kedai Herfit di Rawang ni.
Kat sini korang boleh dapatkan khidmat nasihat dan guide daripada pihak Herfit sendiri tau and korang tak perlu risau sebab staff staff Herfit ni baik baik dan ramah ramah belaka !
Bagi yang tercari cari kedai kami kat Rawang ni , kami sertakan alamat kedai Herfit ;
No,35 Jalan Bandar Rawang 16 , Bandar Baru Rawang Selangor .
See ya!

0πŸ’¬

Ingin menjana pendapatan secara online ? jom buat duit dengan Herfit.

Jadi ejen kami dan nikmati pelbagai manfaat yang menarik !

Kelebihan menjadi ejen kami ? πŸ‘‰πŸΌ Produk mudah jual
πŸ‘‰πŸΌ Iklan di billboard
πŸ‘‰πŸΌ Tvc di television
πŸ‘‰πŸΌ Marketing besar-besaran
πŸ‘‰πŸΌ Berpeluang memenangi hadiah
πŸ‘‰πŸΌ Boleh jual pada bila-bila masa dan dimana-mana sahaja
πŸ‘‰πŸΌ Modal serendah RM399 . Keuntungan sehingga RM10K sebulan !
πŸ‘‰πŸΌ Online coaching
πŸ‘‰πŸΌ Review selebriti terkenal
πŸ‘‰πŸΌ Jasmin Michael dan Fathia Latiff sebagai duta Herfit Skinny Oil

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia πŸ˜‰
Hubungi kami sekarang!! πŸ“žβ β β  013-2999 557

Hi Herfits clan !

Do you want to generate income via online ? let's make money with Herfit.

Become our agent and enjoy various exciting benefits !

The advantages of being our agent ?
πŸ‘‰πŸΌ Easy selling products
πŸ‘‰πŸΌ Ads on billboards
πŸ‘‰πŸΌ Commercial on television
πŸ‘‰πŸΌ Mass marketing
πŸ‘‰πŸΌ Stand a chance to win prizes
πŸ‘‰πŸΌ Can be sell at anytime,anywhere
πŸ‘‰πŸΌ Capital as low as RM399 . Profit up to RM10K per month !
πŸ‘‰πŸΌ Online coaching
πŸ‘‰πŸΌ Review from famous celebrity
πŸ‘‰πŸΌ Jasmin Michael and Fathia Latiff as Herfit Skinny Oil ambassador

Open to all Malaysian citizen πŸ˜‰

Call us now!! πŸ“žβ β β  013-2999 557
#Herfit #HerfitMalaysia #HerfitSkinnyOil #Agentwanted #letsmakemoney - #regrann - #regrann

0πŸ’¬

Pembersih Wanita Herfit V-Gel ❀️❀️❀️

0πŸ’¬

#Repost @fatiyalatiff (@get_repost)
・・・
Sampai ke airport pun herfit #skinnyoil i bawak! Dah cuba herfit #skinnyoil belum? Yang penting insyaAllah berkesan ! Rahsia nak jadi kurus hanya dengan @herfit.my skinny oil 😘 Feel free to contact 0132999557 for more info

1πŸ’¬

Come visit us at @agendasuria deepavali carnival Bukit jalil booth no 1216 😍😍😍

0πŸ’¬

Come visit us at @agendasuria deepavali carnival Bukit jalil booth no 1216 😍😍😍

0πŸ’¬

Herfit Skinny Oil , our 1 and only quick absorb slimming oil , beside helping you in getting the perfect body figure , It's also enhanced with lemon which will help in Rejuvenating , Moisturising and Nourishing your skin . Grab 1 now !

013-2999557

7πŸ’¬

Uuols kalau betul-betul peminat kipas susah mati @fatiyalatiff , uols wajib tick tarikh 28 Oktober kat kalendar uols . Sebab apa tau , pada tarikh keramat ni , uols berpeluang untuk ' meet n greet ' Fathia Latiff secara LIVE !! WOWWW !

Sempena pembukaan secara besar-besaran Herfit , kami bawakan Fathia Latiff khas buat uols . Time ni la chance untuk korang borak-borak , selfie-selfie dan berkenalan dengan selebriti kegemaran uols ni dengan lebih dekat . Kat mana Grand Opening Herfit ni ??? kat mana lagi kalau bukan cawangan Herfit kami di Rawang yang beralamat
No 35 Jalan Bandar Rawang 16 , Bandar Baru Rawang Selangor '

Nah lengkap Address kami bagi uols . Sekarang kan zaman Waze2 , so bukan alasan lagi kalau uols taktahu mana nak cari Herfit πŸ˜‰ So uols jangan lepaskan peluang ni . Bukan selalu tau Kak Ya kita ni turun padang ! Ciaoo~~

2πŸ’¬

@Regrann from @vendville - Amboi amboi kekakaks tau malam ni malam apa eh tak payah sembang pum pang pum pang bum bum tam tam eh beli je GEL mengancam dari @herfit.my tau!! πŸ’•πŸ˜
.
.
Kalau nak incik suami tak lari tak nyorol bawah dapur cecepat beli stalk kelebihan dan kehandalan gel ni dia IG mereka sekarang πŸš™πŸŒΈ
.
.
Demam kalau tak pg skrg tau @vendvillejohorbahru .
.
#vendville
#vendvillers
#vendvillejohorbahru
#vvjb
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#herfit - #regrann

1πŸ’¬

Lets come and experience the most colourful Indian festival in the region.

Celebrate Deepavali with us at 16th Deepavali Carnival 2017 organized by @agendasuria.

Visit our premium booth No.1216 on 7th October to 17th October at 12p.m to 10p.m which will be located at Open car Park B , National Spirit Complex , Bukit Jalil , Kuala Lumpur and stand a lifetime chance to meet the one and only our gorgeous ambassador , @jasminmichael.official.

We are looking forward to celebrate the Deepavali festive with you guys !

0πŸ’¬

Herfit Skinny Oil
Minyak Pelangsing Badan No 1 Malaysia
Rahsia @fatiyalatiff kekalkan bentuk badan menawan.

Untuk pembelian sila hubungi

013-2999557

9πŸ’¬

Selamat berhujung minggu semua!

Kami ada berita baik untuk orang-orang di sekitar Rawang Selangor . Bermula dari 2 Oktober ni , cawangan Hetfit Rawang akan dibuka di alamat No 35 , Jalan Bandar Rawang 16 , Bandar Baru Rawang Selangor . Herfit Rawang akan beroperasi dari pukul 10 pagi sehingga 10 malam.
So kepada korang yang tercari-cari produk-produk Herfit boleh cari kami di sini ya !

#herfitagent #herfitskinnyoil #rawang

4πŸ’¬

Herfit Skinny Oil membantu mengurangkan berat badan , parut rekahan dan selulit.

Berminat sila hubungi

013-2999 557

#herfit #herfitskinnyoil #skinnyoil #sweatinstyle

4πŸ’¬

Fenomena Minyak Kurus 3 dalam 1 dah menyerang Malaysia uolls😍😍 Memperkenalkan Herfit Skinny Oil,bukan setakat kurangkan lemak jer,parut ,selulit & stretchmark pun kurang tau.
So apa lagi tunggu akak2 sekalian cepat-cepat whatsapp boleh juga dibeli di lazada penghantaran tiptop super cepat!
Cepat Whatsapp for further info boleh Whatsapp je no dibawah ,Jom kurus sebelum Raya ni 😘😘 013-2999557
019-3922544

#herfitskinnyoil #herfit #skinnyoil #teamfathialatiff #fathialatiff

9πŸ’¬

Fenomena Minyak Kurus 3 dalam 1 dah menyerang Malaysia uolls😍😍 Memperkenalkan Herfit Skinny Oil,bukan setakat kurangkan lemak jer,parut ,selulit & stretchmark pun kurang tau.
So apa lagi tunggu akak2 sekalian cepat-cepat whatsapp boleh juga dibeli di lazada penghantaran tiptop super cepat!
Cepat Whatsapp for further info boleh Whatsapp je no dibawah ,Jom kurus sebelum Raya ni 😘😘 013-2999557
019-3922544

#herfitskinnyoil #herfit #skinnyoil #teamfathialatiff #fathialatiff

0πŸ’¬

Fenomena Minyak Kurus 3 dalam 1 dah menyerang Malaysia uolls😍😍 Memperkenalkan Herfit Skinny Oil,bukan setakat kurangkan lemak jer,parut ,selulit & stretchmark pun kurang tau.
So apa lagi tunggu akak2 sekalian cepat-cepat whatsapp boleh juga dibeli di lazada penghantaran tiptop super cepat!
Cepat Whatsapp for further info boleh Whatsapp je no dibawah ,Jom kurus sebelum Raya ni 😘😘 013-2999557
019-3922544

#herfitskinnyoil #herfit #skinnyoil #teamfathialatiff #fathialatiff

20πŸ’¬

My Secret in maintaining my slim and attractive alluring figure.- @jasminmichael.official
013-2999557 - #regrann

0πŸ’¬

My Secret in maintaining my slim and attractive alluring figure.- @jasminmichael.official
013-2999557 - #regrann

0πŸ’¬

My Secret in maintaining my slim and attractive alluring figure. - @jasminmichael.official
013-2999557 - #regrann

2πŸ’¬

The key to a fuller breast.

Nak anjalkan kembali payudara? Boleh cuba Herfit Phytrogel ni, serious berkesan .

Nak try boleh Whatsapp laju laju no dibawah ,now ada promotion!

013-2999 557

#herfitphytrogel #herfitskinnyoil

0πŸ’¬

@Regrann from @fatiyalatiff - Sejenis kalau nak cepat kurus @herfit.my InsyaAllah - #regrann

0πŸ’¬

#Repost @jasminmichael.official (@get_repost)
・・・
So much of love & support from lovely FAN’s million thanksπŸ™πŸ»πŸŒΉβ€οΈ Get it the amazing #skinnyoil with awesome promotion price only at GM KLANG International Indian Trade Expo 2017!! You will find us in Booth No.T2 which will be open from 11am - 11pm.

So dont forget to come and visit our booth.
We are looking forward to seeing you guys! Love you all ❀️ @herfit.my #herfit #keepfit #doublechin #stomach #arms #bestproduct #skinnyoilherfit #jasminmichael #bebetterdobetter #JM

0πŸ’¬

Ingin menjana pendapatan secara online ? jom buat duit dengan Herfit.

Jadi ejen kami dan nikmati pelbagai manfaat yang menarik !

Kelebihan menjadi ejen kami ? πŸ‘‰πŸΌ Produk mudah jual
πŸ‘‰πŸΌ Iklan di billboard
πŸ‘‰πŸΌ Tvc di television
πŸ‘‰πŸΌ Marketing besar-besaran
πŸ‘‰πŸΌ Berpeluang memenangi hadiah
πŸ‘‰πŸΌ Boleh jual pada bila-bila masa dan dimana-mana sahaja
πŸ‘‰πŸΌ Modal serendah RM399 . Keuntungan sehingga RM10K sebulan !
πŸ‘‰πŸΌ Online coaching
πŸ‘‰πŸΌ Review selebriti terkenal
πŸ‘‰πŸΌ Jasmin Michael dan Fathia Latiff sebagai duta Herfit Skinny Oil

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia πŸ˜‰
Hubungi kami sekarang!! πŸ“žβ β β  013-2999 557

Hi Herfits clan !

Do you want to generate income via online ? let's make money with Herfit.

Become our agent and enjoy various exciting benefits !

The advantages of being our agent ?
πŸ‘‰πŸΌ Easy selling products
πŸ‘‰πŸΌ Ads on billboards
πŸ‘‰πŸΌ Commercial on television
πŸ‘‰πŸΌ Mass marketing
πŸ‘‰πŸΌ Stand a chance to win prizes
πŸ‘‰πŸΌ Can be sell at anytime,anywhere
πŸ‘‰πŸΌ Capital as low as RM399 . Profit up to RM10K per month !
πŸ‘‰πŸΌ Online coaching
πŸ‘‰πŸΌ Review from famous celebrity
πŸ‘‰πŸΌ Jasmin Michael and Fathia Latiff as Herfit Skinny Oil ambassador

Open to all Malaysian citizen πŸ˜‰

Call us now!! πŸ“žβ β β  013-2999 557
#Herfit #HerfitMalaysia #HerfitSkinnyOil #Agentwanted #letsmakemoney - #regrann

3πŸ’¬

One with Mr @aanantha_thr_raaga 😊

Come visit us at booth no T2 Astro International Indian Trade Expo Gm Klang from 11am till 11pm.

0πŸ’¬

@Regrann from @balaganapathiwilliam - Thank you for the lovely gift @herfit.my. Guys do check out their booth at ASTRO International Indian Trade Expo, GM Klang till this Sunday. And our very own beautiful actress @jasminmichael.official will be on their booth this Saturday & Sunday. So good to see you on the big print @jasminmichael.official 😊
#BGW #balaganapathiwilliam #herfit #skinnyoil #JM #jasminmichael #productreview - #regrann

0πŸ’¬

#Repost @jasminmichael.official (@get_repost)
・・・
Saggy Stomach Skin? You want to get rid of that #saggyskin ???
#SkinnyOil Not only does getting massage weight loss and reduce stress, but it can reduce loose skin too, massaging skinny oil on yr skin actually helps get circulation going and betters it. The better your circulation the tighter your skin πŸ‘ŒπŸ» For more info about PRODUCT & PRICE detail please call or wats app :- 0193205254/ 019-3922544 / 03-60936945
@herfit.my #herfit #keepfit #doublechin #stomach #arms #bestproduct #skinnyoilherfit

2πŸ’¬