Fadzil Teh

Cheq orang perlis Aquarius - romantic crazy Alhamdulillah 💖💖💖

1,773 posts 51,966 followers 330 following

Rasa nak jadi wakil rakyat pulak la. What say you @ritrud727 @bena1i @halmey_hamdah @fendilondon @nafiez.zaidi

19💬

I suka jadi surirumah sepenub masa. Kemas rumah. Cuci baju. Ada tak yg nak i 💖💖💖💖

21💬

Happy birthday @aidaaris_ Hehe muga cepat berhijab ya my sayang. 🌹🌹🌹🌹🌹

2💬

Loading...
Loading...

#Repost @myhmrap with @get_repost
・・・
Betui tu YM @hj.zil Klik di bio atau Swipe di IG Stories untuk cerita penuh.

Orang seni sensitif. Hargailah. Bukan wang ringgit dikejar. 🌻🌻🌻🌻

18💬

Mana mana artis popular yg ingin belayar secara percuma . Sila hubungi wakil pelayaran islami @fendilondon @marrmohamad @pu_rizz @zeelproduction dgn segera. Tempat terhad.

6💬

Yang ingin bercuti dan menyaksikan penggambaran telemovie #crusiecintalebaran bersama @hannahdelisha @aimanhakimridza @alirezark boleh hubungi @marrmohamm@pu_rizz or encik shuhaimi 0361850010 untuk booking segera. Tempat terhad .
@dramasangat @ntv7 @tv3malaysia @zeelproduction
#makeeveryonedreamcometrue

0💬

Loading...

Antara yg saya nantikan #ajl32#separuhmatikubercinta #vokalnya #persembahannya #penghayatannya #fesyennya antara kekuatan pada dayang. Lirik lagila sangat menikam jiwa dari penulis @rudyimran yg kuat mainan emosi adikadik 🌹🌹🌹. Muga ada tuah lagu dan liriknya ditangan ajai kali ni.

11💬

#Repost @jajailiyes_ with @get_repost
・・・
Gatai betul pak mat tempe ni. Tak habis habis nak mengungkit jasa dia kat papa, yang papa ni pun 1 diammm je. Nak jual anak ke apa? 😤 #papanakmenantu petang ni guys pukul 7petang di #slotdahliatv3malaysia kita tweet ramai ramai kat twiter okay? #papanakmenantu #jilovers 💕

2💬

Loading...

Bila cik kiah nak jumpa pak ya con con de @rozitachewan1 @sabriyunus @astrogempak 🌹

16💬

Loading...

Tudiaaaa lagu raya artis utara 🌹📌

32💬

Hobi baru hehe.

15💬

Loading...

Salad daging #permata hati

18💬

#Repost @ritrud727 with @get_repost
・・・
Apa Salbiah dan Yusof buat dlm hutan ni....adakah mereka tgh picnic sambil menikmati air kelapa? Atau tgh main dam haji? Atau tgh main jongkang jongkit? 🙄 #ayah #cerekarama #tv3 @dramasangat @zeelproduction @nurlisia @zaidaismail @amiemaziah_makmie

7💬

Dah serik bantu artis baru untuk menempa nama. Bila dah meletop mula la kekwat dan lupa diri. Diludahnya kita pulak. Adoiiii Jadi mulai 2018 kami di @zeelproduction akan membimbing dan menjaga jadual kerja semua artis artis baru yg akan kami pilih. Ada lah komisyen kami dari kerja membabi buta bila dah popular kita pulak dicarutkan mereka. Tunggu ya sapa yg terpilih. #teamzeel @lynndasharudin @firz_razali @sudyrtahir @ritarudainifansclub @ritrud727 @marrmohamad #makeeveryonedreamcometrue🌹

139💬

Klinik untuk dijual. Berminat hubungi puan norli 01127276718. Terima kasih @f.amismill @afiqxyz
@pu_rizz 🌹🌹

3💬

Yeah saya dan @zeelproduction setuju untuk biayai single @rozitachewan1 ciptaan @hazamiofficial #makeeveryonedreamcometrue

18💬

@fauziahahmaddaud.official buat apa pun menjadi. #huruhara. Memang huru hara. Tahniah @wanrozitakhan @hyppsensasi 🌹🌹🌹🌹

4💬

Singgah mai laksa sedapppp.

21💬

25💬