Fadzil Teh

Cheq orang perlis Aquarius - romantic crazy Alhamdulillah πŸ’–πŸ’–πŸ’–

1,732 posts 51,531 followers 316 following

#Repost @aeril_zafrel (@get_repost)
・・・
menonton filem ini di pawagam, ianya seumpama menyuluh ke dalam jiwa kita dan mencuit rindu bertandang pada kampung halaman. Sesekali sayu menyapa jua. Kesemua pemain adalah nafas #JIBAM ini. Benar! Korang akan merasakan :"Kalau kau menjadi aku, aku yakin kau kan mengerti..."
.
Korang yang belum menonton, support filem ni. High RecommendationsπŸ‘πŸŽ† Yang belum menonton. Segera ke panggung berhampiran anda. Love 🌹

2πŸ’¬

Yang berminat hari ni hari terakhir.
Hubungi @pu_rizz dan @hafidz.roshdi untuk keterangan lanjut .
01128841501

1πŸ’¬

Yang bercuti di selangor hari ni bawaklah keluarga ke panggung santai santai bersama #JIBAM sebuah filem tontonan keluarga.
Tak rugi pon. Penceritaan , skript . Dailoq . Prop . Lakonan yg amat bagus .

7πŸ’¬

Loading...

Happy Anniversary hangpa ❀️ @rozitachewan1 @therealzainsaidin #11/12/13 Muga kekal hingga jannah ok
Sayang hangpa dua. 🌹🌹🌹🌹

22πŸ’¬

#Repost @ritrud727 (@get_repost)
・・・
Kt mana YM @hj.zil @marrmohamad n @sudyrtahir ? Jom p cari saree nk g #Bollyrud hitea dgn RRFC 30DEC ni.....korg smua dah ready???!! Yg blum booking seat bole watsap @ritarudainifansclub ...tggalkn 2017 dgn kenangan2 manis 😘

8πŸ’¬

Yang bercuti ahad isnin bawaklah keluarga menyaksikan sebuah filem yg menyenyuh seluruh isi keluarga. Tawanya bersahaja. Nangisnya tidak dipaksa. Lakonan yg ikhlas dari seluruh pelakon yg tidak komersil ini. Buah tangan yg segar dari pengarah baru nj. Bantulah produksi kecik ini untuk berkembang menjadi besar. Tanpa sokongan kita sudah tentu tidak mempu lagi mereka untuk bekarya. Filem yg tidak merugikan. Tidak ada scene yg menjolok mata . Segar. Indah. Itulah JIBAM.
@applebusyuk @mastshahidan241 bawak anak anak pi tengok nanti claim duit tiket. πŸŒΉπŸŒΉπŸ“ŒπŸ“Œ.

18πŸ’¬

Loading...

#Repost @dramasangat (@get_repost)
・・・
Mek Klate nak kecek nih πŸ˜…πŸ€—πŸ€—πŸ˜‚
.
#misilaksadanlaksam 7 malam ni tau geng di @tv3malaysia .
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #misilaksadanlaksam

5πŸ’¬

Rindu

13πŸ’¬

Loading...

#Repost @mstaronlineofficial (@get_repost)
・・・
Betul tu. Tak salah promosi produk lakonan sendiri. Kan? Jom baca artikel penuh di instastory dengan swipe keatas ⬆️⬆️ #mstaronline

30πŸ’¬

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Selamat pagi sayang..ada dak yg nak putih gebu dan kekal wangi kt sini ? Tk payah modai besaq nak cantik uolsssss..
Sempena hujung taun ni YEAR END SALE
Kami bagi harga adik beqadik ja ni😘 .
.
CALL 013 866 3618 .
.
LOTION PUTIH AJAIB & PRECIOUS PERFUME !!!!! .

3πŸ’¬

Loading...

#Repost @karanjohar (@get_repost)
・・・
#RIPShashiKapoor ...the most charming and enigmatic actor ever...a gentleman movie star! His legacy in film and theatre is exceptional...thoughts and prayers with the family....his work will always live on...

11πŸ’¬

Salam Maulidul Rasul 🌹

4πŸ’¬

Matilah nak mencari sesuap nasi ....

19πŸ’¬

Loading...

Ok ja sahabatku @sheilarusly_jspictures shooting pakai payung pasar malam. Drama dia pun meletop letop. Kita ni hidup ikut kemampuan la. #dekatkanjarakkita #makeeveryonedreamcometrue

16πŸ’¬

Sedih. Muga dia terus kuat. #sepi

99πŸ’¬

#Repost @mytv2 (@get_repost)
・・・
@Regranned from @rtm_malaysia - Cereka bercorak krisis dalam perhubungan keluarga yang penuh dengan dendam dan kebencian antara dua beradik perempuan iaitu Sara dan Samira. Dendam Sara berpunca sejak kecil lagi apabila emaknya tanpa sengaja tertumpah minyak panas dan mencederakan mukanya. Marahnya semakin bertambah dengan kehadiran Hairi, seorang anak yatim piatu yang menumpang hidup sebagai anak angkat bersama keluarga mereka. β€’
β€’
Saksikan kesudahannya dalam telemovie #Bejat lakonan @fatiyalatiff @tashashilla @pekin7words dan Wan Shades pukul 2.00 petang ESOK di @mytv2 |myklik.rtm.gov.my/live|#RTMMobile - #regrann

Rindu @tashashilla @fatiyalatiff @pekin7words dan arwah #joza
Alfatihah.
@zeelproduction #makeeveryonedreamcometrue

11πŸ’¬

Loading...

Artis tak mau beri kerjasama promosi product sendiri jgn harap kita nak ambik kerja lagi. Bayaran nak mahai. Kata ada pa berbagai. Nak berkongsi promo pun susah. Nanti la depa ni. Depa tau tanah tinggi rendah @zeelproduction #makeeveryonedreamcometrue 🌹

132πŸ’¬

Jom tonton. Sedap. Sebuah filem yg lengkap rencahnya walaupun tiada pelakon komersil. Lakonan semua baguih baguih. Lokasi cantek Prop menarik. Set yg dibina sangat cantek. Tolong tengok. Bantu kawan kawan kita yang baru berniaga. Support semua Repost @amyikram (@get_repost)
・・・
Walaupun tak sempat bergambar bersama Fadlan Hazim & Syafie Naswip πŸ€ͺnamun sempat jua bergambar kenangan bersama Penerbit Tersohor yang sentiasa vass gituew, Mr Zeel!. @hj.zil di Malam Gala Jibam. Jgn lupa gais tonton film Jibam di pawagam bermula 7 Disember 2017!
#jibam
#makeeveryonedreamcometrue
#lentokbakratu

6πŸ’¬

Hari terakhir untuk menempah pakej umrah bersama @hafidz.roshdi dan @pu_rizz . Cepat tempat terhad. Hubungi haji shuhil 0162763834 / 0127106047. Untuk keterangan lanjut .
Tarikh 18 hingga 28 disember 2017 @pimpinantravel @zeelproduction
#makeevryonedreamcometrue 🌺🌺🌺🌺

2πŸ’¬

#Repost @chichidanchacha (@get_repost)
・・・
TESCO BINTANG COMEL BERSAMA #ChichidanChacha
.
Nama: Qasrina Qaisara
Lokasi: Seri Alam
.
Undi peserta pilihan anda dengan β€˜like’ video peserta di Instagram #ChichidanChacha sekarang! 20 peserta yang mempunyai jumlah β€˜like’ yang tinggi akan menjadi peserta Top 20.
.
#ChichiChachaTesco @tescomalaysia

0πŸ’¬

Mereka seperti anak anak sendiri. Cereta mereka ada yg indah ada yg suram dgn airmata begitulah kehidupan. #teamandaraya2017 🌹🌹🌹 #bringtherightmanpowertoyourdoorstep.

7πŸ’¬

#Repost @wanaruzwan (@get_repost)
・・・
#MisiLaksaDanLaksam Bloopers compilation - 4
Jom tengok petang ni 6:58pm Hanya di TV3
@hj.zil @theaqasha @ritrud727 @zeelproduction @tv3malaysia @roslanrimau @raimeyusoff @1_umarharith

1πŸ’¬

#Repost @wanaruzwan (@get_repost)
・・・
#MisiLaksaDanLaksam Bloopers compilation - 2
Jom tengok petang ni 6:58pm Hanya di TV3
@hj.zil @theaqasha @ritrud727 @zeelproduction @tv3malaysia @dramasangat @azmihatta @nurlisia @zaidaismail πŸ’

12πŸ’¬

Tq #profima yg menghargai krew krew film dan drama. Alhamdulillah @zeelproduction #makeeveryonedreamcometrue
Tahniah semua pemenang @alfonsojelani @satupaddra @dinsabah @manjeazmie @fendilondon 🌹🌹🌹🌹🌹

49πŸ’¬

Try #ets kuala lumpur arau. Dapppp. Meriah. #makeeveryonedreamcometrue

13πŸ’¬