Putih Ajaib

The official page of RCW's new addiction of Whitening Lotion. The phenomenal product at super affordable price! Call 1-800 22 2000 / 016 9583223

http://www.putihajaibbyrcw.com/

744 posts 22,501 followers 32 following

Sape pernah pakai Lotion Putih Ajaib say "HAI" sikitπŸ˜™πŸ˜™

9πŸ’¬

Happy Chinese New Year guys 🎊🎊 Amboi uolls berdentam dentum πŸŽ†πŸŽ†malam tadi bunyi mercun, mujur admin kuat semangatπŸ˜”

Hari tu admin lanje gambar je, Hari ni admin lanje video + gambar pulak😘
perhatikan tangan makcik tu dengan muka dia yer kakak kakak, lebih gebu dari muka dia 🀀

Kegarisan , sedia , whataps admin ‼️ πŸ“² 0169583223
πŸ“²0169583223
πŸ“² 0169583223

#lotionputihajaibbyrcw
#takpercayatapibenaritulahputihajaib
#putihgebuwangi

3πŸ’¬

Take note ya kakak semua, admin taknak kena marah dengan kakak kakak semua☺️ #lotionputihajaibbyrcw
#takpercayatapibenaritulahputihajaib

0πŸ’¬

Loading...

Nampak tak apa yang admin nampakπŸ˜‹
putihkan ???
Apa lagi wassup lah Admin lekasss 😎 πŸ“² 0169583223
πŸ“²0169583223
πŸ“²0169583223

#putihajaibbyrcw
#putihsertamerta
#putihseawal7hari

7πŸ’¬

Morning dear Malaysiannn🌹

Hari ni mood Admin Happy sangat sebab nak bagi Lotion Putih Ajaib FREE FREE FREE !!! Tapi jawab dulu soalan yang Admin nak bagi ni... Sape tahu warna offical Putih Ajaib ??? Sape jawab paling pantas dan betul Admin cari dia sampi lobang cacing nak bagi FREE Lotion Putih Ajaib 😍😍 #contestjanuari
#lotionputihajaibbyrcw
#takpercayatapibenaritulahputihajaib

28πŸ’¬

Loading...

Every accomplishment START with the decision to TRY.... "Try ME and you won't regret!".... -Putih Ajaib by RCW-

#lotionputihajaibbyrcw
#putihsertamerta
#bahagiadenganlotionputihajaib
#takpercayatapibenaritulahputihajaib

5πŸ’¬

Selamat Tengahari kekanda dan dinda☺️ Admin nak lanje video,
Makcik Bawang pun pakai Lotion Putih Ajaib tau😍

Nak order???? postage pun boleh 🚚
C.O.D pun boleh πŸ’Έ

Untuk area KL dan Selangor boleh contact Stokis kami yang cantik lagi menawanπŸ§šβ€β™€οΈ πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ @preciousbyrcw.iekagurl
@preciousbyrcw.iekagurl πŸ“±πŸ“± 013 276 6110

013 276 6110

#takpercayatapibenaritulahputihajaib #lotionputihajaibbyrcw
#bahagiadenganlotionputihajaib

5πŸ’¬

Pin.. pin..pin.. Last call dari HQ Putih AjaibπŸ“£πŸ“£πŸ“£ Cepat isi list anda dengan pembelian Set Edisi khas jimat untuk penutup tahun 2017.... sape cepat dia dapat ‼️ whatapp 0169583223
whatapp 0169583223
whatapp 0169583223

6πŸ’¬

Loading...

Promosi LETUP KEBABOM !! Beli 1 RM35.90 exc postage

Beli 2 RM71.80 exc postage

Beli 3 RM................??? Bukan RM116
Bukan RM100
Bukan RM90

Admin bagi FREE POSTAGE tau !

Ada nampak admin happy ?
so jangan kasi marah Admin ya.. Nak harga senyum kasi wassup Admin dulu

016 9583223
016 9583223
016 9583223

#putihajaibbyrcw
#takpercayatapibenar
#bahagiadenganlotionputihajaib
#promosiletupkebabom

7πŸ’¬

Morning kesayangan🌹
Kejadian kebenaran yang admin suka sangatπŸ‘

Baca dan hadam terus masuk ke otak fikirkan sejenak. Admin malas nak pikirπŸ’ƒ

#lotionputihajaibbyrcw
#kekalputihseluruhbadan
#takpercayatapibenaritulahputihajaib

1πŸ’¬

Mery Christmass u guyssπŸŽ„

Admin nak belanja cara pakai LOTION PUTIH AJAIB☺️

Tak tipu, ini betul betul AJAIB, sampai terkeluo urat hijau☝🏻 #putihajaibbyrcw
#bahagiadenganputihajaib
#yearandsale

3πŸ’¬

Loading...

Buat apa tu , baru sampai rumah ye. Ni admin nak lanje satu testimoni customer yang dah pakai LOTION PUTIH AJAIB.. Admin bg testimoni ori ye bukan tipu-tipu, dosa tau tipu tipu masuk api neraka... #takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

5πŸ’¬

Selamat tengahari kakak kakak... Admin nk share testimoni dari customer Chinese tau. Bukan orang melayu je boleh pakai lotion, semua kaum sesuai kata ko !! #takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

9πŸ’¬

Disebabkan permintaan kakak kakak di luar sana ramai HQ buat YEAR END SALE !!! Lotion Kolagen Putih Ajaib yang boleh Bagi PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL dan WANGI dalam 3saat... .
.
Dan bukan saja Putih malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH Dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai muka dan 1badan.
.
Setiap 1rumah WAJIB ada 1lotion sbab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua.. . .
.
.

Maklumat lanjut watsap 016-9583223 utk HARGA PROMO !!!
.
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

10πŸ’¬

Loading...

YEAR END SALE !!!!!!!! Cantiknyaaaaa Set Hadiah Edisi Khas by Putih Ajaib ni...
.
Soooo Esklusif and yet better price 😍
.
Hadiah utk yang Tersayang... Si dia pasti Teruja dengan pemberian istimewa ini ! ❀️
.
Promo YEAR END SALE 2017 !!(jimat RM15)
.
Info lanjut watsapp 016-9583223 SEKARANG ok πŸ˜‰

6πŸ’¬

Semoga Anak-anak kita semua menjadi anak-anak yg Soleh dan Solehah dan dijauhi dari Fitnah Kehidupan, Fitnah Dajjal dan Fitnah selepas kematian. Aminnnnn...
.
www.putihajaibbyrcw.com

3πŸ’¬

Wahai Nabi.. .
Sampaikan kpd isteri- isteri kamu dan anak-anak perempuan kamu dan perempuan- perempuan kaum mukminin... ,
.
Supaya menjatuhkan kain tudung baju iaitu kain yg luas yg dipakai menutup tubuh badan (Jilbab/Jubah).
Hendaklah kaum wanita meletakkan khimar kain yg diletakkan di atas kepala (tudung) dan hendaklah kain yg jatuh dari kepala itu menutupi bahagian al-jaib. .
.

Kerana bilamana dahulu zaman jahiliah kaum wanita memakai tudung juga tetapi ekornya diletakkan di belakang sehingga nampak bahgian leher dan dada. Dan janganlah kaum wanita itu menzahirkan /menunjukkan perhiasannya yakni tempat2 yg mengundang fitnah. Fitnah dari perhiasan2 wanita termasuk bentuk tubuh badan itu sendiri. .
.
Demikian Allah swt menyentuh tentang kehormatan perempuan, pakaiannya, tempat meletak perhiasannya, badannya, kain di yg kepalanya, kain yg dibadannya di atur dan di jaga oleh Allah swt. Ini bukan pengekangan kpd kaum wanita, tapi ini PENGHORMATAN. .
.
Supaya kaum wanita dapat menghargai bagaiman ehsan Allah swt kpd mereka dan bgaimaina agama ini memuliakan kpd mereka dgn Al-Quran menemukan surah di dlm surah AN-Nisa. .
.
.
"Wanita adalah perhiasan dunia yakni EMAS, PERMATA, INTAN, BERLIAN yg perlu di tutup, di simpan kemas dan tersembunyi ..."
.

Salam Jumaat wahai kaum Mukminin sedunia ❀️
.
#putihajaibbyrcw
#takpercayatapibenar
#wanitaadalahsebaikperhiasandunia.
www.putihajaibbyrcw.com

1πŸ’¬

Loading...

Semoga kita semua dikurniakan anak yg soleh dan solehah yang mampu membawa kita ke syurga ❀️
.
www.putihajaibbyrcw.com

2πŸ’¬

TAHNIAH !!!!!!
.
Karnival Sukan Bola Jaring, Parlimen Setiawangsa
.
#ditajaolehputihajaib
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

3πŸ’¬

Dengan 1 losyen dapat menyelesaikan 5 MASALAH UTAMA yang sering ditakuti oleh semua wanita.
.
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
=================================
JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!!
JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! =================================
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Lotion PUTIH AJAIB hanya RM35.90 sahaja."
.
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
.
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
.

.
Untuk info lanjut, lihat testimoni dan berminat jadi stokis/agen :- .
SILA LAYARI LAMAN WEB => www.putihajaibbyrcw.com

9πŸ’¬

Jualan Promosi SEMPENA DEEPAVALI pakej Set EDISI KHAS PERFUME +LOTION PUTIH AJAIB BERAKHIR ESOK !!
.
CEPAT!!!!!!
CEPAT!!!!!!
CEPAT!!!!!!
.
JANGAN MENYESAL !!!! 😍 😍
.
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
==================
INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! ==================
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Set Lotion PUTIH AJAIB dan Pewangi PRECIOUS didatangkan bersama khas untuk anda dengan hanya RM65.00 sahaja."
Kini RM50 Sahaja !!! (jimat RM15)
PROMOSI BERAKHIR PADA 31 Okt 2017 !
.
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
.
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
.

.
Untuk info lanjut, lihat testimoni dan berminat jadi stokis/agen :- .
SILA LAYARI LAMAN WEB => www.putihajaibbyrcw.com

3πŸ’¬