Putih Ajaib

The official page of RCW's new addiction of Whitening Lotion. The phenomenal product at super affordable price! Call 1-800 22 2000 / 016 9583223

http://www.putihajaibbyrcw.com/

730 posts 22,756 followers 32 following

Disebabkan permintaan kakak kakak di luar sana ramai HQ buat YEAR END SALE !!! Lotion Kolagen Putih Ajaib yang boleh Bagi PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL dan WANGI dalam 3saat... .
.
Dan bukan saja Putih malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH Dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai muka dan 1badan.
.
Setiap 1rumah WAJIB ada 1lotion sbab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua.. . .
.
.

Maklumat lanjut watsap 016-9583223 utk HARGA PROMO !!!
.
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

7πŸ’¬

YEAR END SALE !!!!!!!! Cantiknyaaaaa Set Hadiah Edisi Khas by Putih Ajaib ni...
.
Soooo Esklusif and yet better price 😍
.
Hadiah utk yang Tersayang... Si dia pasti Teruja dengan pemberian istimewa ini ! ❀️
.
Promo YEAR END SALE 2017 !!(jimat RM15)
.
Info lanjut watsapp 016-9583223 SEKARANG ok πŸ˜‰

5πŸ’¬

Semoga Anak-anak kita semua menjadi anak-anak yg Soleh dan Solehah dan dijauhi dari Fitnah Kehidupan, Fitnah Dajjal dan Fitnah selepas kematian. Aminnnnn...
.
www.putihajaibbyrcw.com

3πŸ’¬

Loading...

Wahai Nabi.. .
Sampaikan kpd isteri- isteri kamu dan anak-anak perempuan kamu dan perempuan- perempuan kaum mukminin... ,
.
Supaya menjatuhkan kain tudung baju iaitu kain yg luas yg dipakai menutup tubuh badan (Jilbab/Jubah).
Hendaklah kaum wanita meletakkan khimar kain yg diletakkan di atas kepala (tudung) dan hendaklah kain yg jatuh dari kepala itu menutupi bahagian al-jaib. .
.

Kerana bilamana dahulu zaman jahiliah kaum wanita memakai tudung juga tetapi ekornya diletakkan di belakang sehingga nampak bahgian leher dan dada. Dan janganlah kaum wanita itu menzahirkan /menunjukkan perhiasannya yakni tempat2 yg mengundang fitnah. Fitnah dari perhiasan2 wanita termasuk bentuk tubuh badan itu sendiri. .
.
Demikian Allah swt menyentuh tentang kehormatan perempuan, pakaiannya, tempat meletak perhiasannya, badannya, kain di yg kepalanya, kain yg dibadannya di atur dan di jaga oleh Allah swt. Ini bukan pengekangan kpd kaum wanita, tapi ini PENGHORMATAN. .
.
Supaya kaum wanita dapat menghargai bagaiman ehsan Allah swt kpd mereka dan bgaimaina agama ini memuliakan kpd mereka dgn Al-Quran menemukan surah di dlm surah AN-Nisa. .
.
.
"Wanita adalah perhiasan dunia yakni EMAS, PERMATA, INTAN, BERLIAN yg perlu di tutup, di simpan kemas dan tersembunyi ..."
.

Salam Jumaat wahai kaum Mukminin sedunia ❀️
.
#putihajaibbyrcw
#takpercayatapibenar
#wanitaadalahsebaikperhiasandunia.
www.putihajaibbyrcw.com

1πŸ’¬

Semoga kita semua dikurniakan anak yg soleh dan solehah yang mampu membawa kita ke syurga ❀️
.
www.putihajaibbyrcw.com

1πŸ’¬

TAHNIAH !!!!!!
.
Karnival Sukan Bola Jaring, Parlimen Setiawangsa
.
#ditajaolehputihajaib
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

2πŸ’¬

Loading...

Dengan 1 losyen dapat menyelesaikan 5 MASALAH UTAMA yang sering ditakuti oleh semua wanita.
.
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
=================================
JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!!
JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! JAMINAN MONEY BACK GUARANTEED!!! =================================
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Lotion PUTIH AJAIB hanya RM35.90 sahaja."
.
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
.
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
.

.
Untuk info lanjut, lihat testimoni dan berminat jadi stokis/agen :- .
SILA LAYARI LAMAN WEB => www.putihajaibbyrcw.com

7πŸ’¬

Jualan Promosi SEMPENA DEEPAVALI pakej Set EDISI KHAS PERFUME +LOTION PUTIH AJAIB BERAKHIR ESOK !!
.
CEPAT!!!!!!
CEPAT!!!!!!
CEPAT!!!!!!
.
JANGAN MENYESAL !!!! 😍 😍
.
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
==================
INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! INI EDISI TERHAD !!! ==================
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Set Lotion PUTIH AJAIB dan Pewangi PRECIOUS didatangkan bersama khas untuk anda dengan hanya RM65.00 sahaja."
Kini RM50 Sahaja !!! (jimat RM15)
PROMOSI BERAKHIR PADA 31 Okt 2017 !
.
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
.
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
.

.
Untuk info lanjut, lihat testimoni dan berminat jadi stokis/agen :- .
SILA LAYARI LAMAN WEB => www.putihajaibbyrcw.com

2πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Psstt.. psstt... Sesejak ni cuaca panaih lit lit, setiap kali nak pergi kerja naik moto terasa bahang sampai ke tulang rusuk 😩

Kulit tangan dan leher jadi gelap serta belang. Malu nk duduk dengan kawan-kawan sekerja malu kena tegur 😀

Lotion Putih Ajaib boleh selesaikan masalah uolls‼️

Dengan bahan seperti EKSTRAK LIDAH BUAYA berfungsi untuk merawat kulit serta memelihara kulit tangan dan badan daripada pancaran sinar UV serta 80++ SPF... Jangan risau Iah, Lotion ni selamat digunakan dan ada kelulusan daripada KKM.πŸ’ Admin nak bagitahu jerr takde masalah yang tak boleh selesai, nak tak nak je ======================================= Maklumat lanjut watsap :
016-9583223
016-9583223
016-9583223
016-9583223
016-9583223
016-9583223
016-9583223
016-9583223

Layari ke website kami : http://www.putihajaibbyrcw.com/

#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

1πŸ’¬

Promosi SEMPENA DEEPAVALI pakej Set EDISI KHAS PERFUME +LOTION PUTIH AJAIB hampir LICIN !!
.
JANGAN MENYESAL !!!! 😍 😍
.
Melepas laaa uollss nak cuba Perfume tahan 24jam ni dengan Lotion Putih yang AJAIB Putih Lembut Gebu yang bau wangian yang sama perfume ni dengan harga RUGI kalau tak GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
==================
INI EDISI TERHAD !!! ==================
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Set Lotion PUTIH AJAIB dan Pewangi PRECIOUS didatangkan bersama khas untuk anda dengan hanya RM65.00 sahaja."
Kini RM50 Sahaja !!! (jimat RM15)
valid 11-31 Okt 2017 !
.
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
ORDER SEKARANG !! EDISI TERHAD !! KHAS & EKSKLUSIF!!
.
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
CALL @ WASSAP πŸ“² 016-9583223
.

.
Untuk info lanjut, lihat testimoni dan berminat jadi stokis/agen :- .
SILA LAYARI LAMAN WEB => www.putihajaibbyrcw.com

1πŸ’¬

Promosi SEMPENA DEEPAVALI pakej BERKEMBAR LOTION PUTIH AJAIB hampir LICIN !!
Lotion Kolagen Putih Ajaib yang boleh Bagi PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL dan WANGI dalam 3saat... .
.
Dan bukan saja Putih malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH Dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai di muka dan 1 badan.
.
Setiap 1 rumah WAJIB ada 1 lotion sebab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua.. . .
.
.
Maklumat lanjut watsap 016-9583223 utk HARGA PROMO !!!
.
Layari ke website kami : http://www.putihajaibbyrcw.com/
.
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

3πŸ’¬

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros. Mejadikan wangian yang mewah dan segar. Halal dan boleh dibawa solat !!
.
Promosi SEMPENA DEEPAVALI pakej BERKEMBAR PERFUME PRECIOUS Dengan harga mampu milik sgt ! Sesuai dengan perempuan dan lelaki !!
.
Maklumat lanjut watsap 016-9583223 utk HARGA PROMO !!!
Layari ke website kami : http://www.putihajaibbyrcw.com/
.
#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

0πŸ’¬

Contest untuk BAKAL PENGANTIN di luar sana🌹

Korang ! Korang tau tak yang contest ni untuk "BRIDAL"

Nak sponsor satu dulang hantaran tak kan tak nak ‼️
.
Apalagi jomlah join contest ni 😚😚😚
.
Jangan lupa ajak kawan-kawan yang nak kahwin tuh ☺️☺️☺️
.
Mana tahu rezeki korang🌸

Cara-cara untuk menyertai Contest Putih Ajaib :- 1] like page ini https://www.facebook.com/putihajaibbyrcwhq/photos/a.998074920240092.1073741828.996404217073829/1489323151115264/?type=3&theater

2) Share post ini di wall anda . *tarikh bermula hari ini 20-31 Oktober
*admin akan komen STOP pada bila-bila masa sahaja, dan pemenangnya di atas komen admin yang komen STOP akan dipilih sebagai pemenang Putih Ajaib.
*yang menang admin akan pm dan akan umumkan di page ini.
*dilarang sama sekali spam.
So, kita bermula sekarang!!!! Selamat mencuba

#LotionPutihAjaibbyRCW
#setputihajaibdanprecious
#offersempenaDEEPAVALIshj
#takpercayatapibenar

4πŸ’¬

Terima kasih kepada customers yang berikan feedback mengenai Lotion Putih Ajaib kami.

Admin loike, "Tak Percaya? Tapi BENAR" itulah Lotion Putih Ajaib... Sebarang pertanyaan boleh hubungi 016 958 3223 (WhatsApp)

#LotionPutihAjaibbyRCW
#setputihajaibdanprecious
#offersempenaDEEPAVALIshj
#takpercayatapibenar

3πŸ’¬

Selamat Petang , uolls buat apa tu ? jangan stress2 bawak kereta noh.. Fungsi sesebuah perniagaan adalah menyelesaikan masalah manusia. Ini adalah misi kami untuk wanita Asia ! πŸ‘πŸ» Hadam kan maksud admin, betul ke idok.. #LotionPutihAjaibbyRCW
#setputihajaibdanprecious
#offersempenaDEEPAVALIshj
#takpercayatapibenar

2πŸ’¬

TAHNIAH ! TAHNIAH ! TAHNIAH ! πŸ˜šπŸ˜„πŸ˜†
.
Kepada 2 orang Stokis Putih Ajaib antara jualan tertinggi !! Uolss dah join belum team kami? Kalau belum jom join kita akan guide anda sehingga berjaya.
.
Duit tak cukup nak jadi agen? Takpe jom mula dari dropship kami !
.
Siapa yang taknak kan dari Zero terus ke Hero ? .
Jom kita sama-sama belajar bisnes online dan ubah kehidupan 😊
.

#takpercayatapibenar
#menyempurnakankulitanda
#hidupbahagiadenganputihajaib

3πŸ’¬