Nurul Ridha Ilma (@ilmajulliyus)

Nurul Ridha Ilma

JY's daugther ❀ urself better!

  • posts354

Kalo cantik sih bebas 😏
-Neno, 2017-

25πŸ—¨

K. A. N. G. E. N.
Emang kalo abis wisudaan pasti pada pisah2 ya punya jalan hidup masing2. Tapi ya gitu ga bakal ada ganti org2 kayak kalian.

7πŸ—¨

As they said that if u hv a lot of friends when you were young, when you getting older you will understand why people stay around as your real friend. Some of them choose to focus on his/her life and left ** behind, just a bunch of people will stay.
Since you're one of them let's keep it like this kay? Micu ❀

Notes: at that time we did talked about futures lol

6πŸ—¨

Do not lose any hopes! Trying to believe that god will give you the best one.... i guess (?)

19πŸ—¨

Vitamin sea 🌊🌊🌊
Surfers Paradise, Gold Coast, Australia
β—‹ β—‹ β—‹ β—‹
#tb #beaches

0πŸ—¨

Ι™ΛˆbandΙ™n

give up completely (a course of action, a practice, or a way of thinking). If you really need a stop then try harder to stop.

0πŸ—¨

Advertisement

Desperate
ˈdesp(Ι™)rΙ™t/

feeling, showing, or involving a hopeless sense that a situation is so bad as to be impossible to deal with.
● ● ● ●
#australia #UQ #travel #tb

3πŸ—¨

Kakak kakak yang ga mau dibeliin salempang SE SEan πŸ˜„ Kakak kakak yang ga mau rempong dipakein salempang, tp akhirnya pasrah dipakein jg. Untung ga jadi dibeliin yang aneh2 ya hahaha. Once more congrats ya ko! I AM SO FU***NG PROUD OF YOU 😍 Mandenya siapa yang terharu siapa :" Ur works will pay off later kok πŸ˜ŠπŸ€—

2πŸ—¨

My love πŸ˜πŸ˜™β€ papa always with us, here ❀

0πŸ—¨

Sudah setahun ya kucai kucai. Terima kasih πŸ™‡πŸ™†πŸ€—πŸ˜™πŸ˜

3πŸ—¨

Kangen πŸ€—

0πŸ—¨

😍😍😍

19πŸ—¨

Advertisement

Berlanjut ya sis, sampe nanti nanti πŸ€—

3πŸ—¨

Thank you for everything! β€πŸ˜πŸ˜™

14πŸ—¨

It's call paradise. Best view. Calming. No one will disturbing u there. Need kind a place like that right now 😟😞😟
β—‹
β—‹ β—‹
β—‹ β—‹
β—‹

#beaches #exploreaustralia #goldcoast #throwback

4πŸ—¨

Hallo from the other side wkwkwk!
Thank you for all of the lessons that yall gave it to for the passed week. Missing u guys so bad :(

Bakal kangen sm gio yg selalu terdepan, yg cursing diri sendiri dg ekspresi lucunya. Mamanyim yg selalu support kita disaat panik dan pria penuh ghibah ini hahaha. Fani yg selalu bikin konten cetar. Lana yg selalu bilang iya maap, iya ngerti. Givi yg selalu support dan ada buat kita semuaahhh.

Once again best team ever! ANJAY! Ayok ke Padang lagi :" Sampai jumpa dilain waktu (?) xoxo ❀❀❀

K. A. N. G. E. N. BANGET!!!

#teamsatepadang #NEC2016LiveTeam #throwback

5πŸ—¨

First post in 2016. Telat banget btw @niasya wkwkwk
Kata aca ga boleh dihapus :"

0πŸ—¨

Love to visit that place again someday! So sad i didnt bought this key-ring. Surfers Paradise β™₯β™₯β™₯ Sayang ya cuman punya punya blue mountain menyesaaalll :" @faradina2694

11πŸ—¨

Wkwkwk XD β™₯β™₯ @Regrann from @rimbuncoffee - Izinkan kami menyapa dirimu mulai hari ini hingga kelak nanti dengan sebutan "perimbun". Kamu yg datang dikala hujan tak kunjung reda, kamu yg datang saat panas menjura. Kamu yg datang bersama kekasih tercinta, kamu yang datang bersama keluarga. Kamu yg datang merayakan hari bahagia, kamu yg datang bersama para sahabat penuh canda dan tawa.
Hingga kamu yg datang sendiri, penuh luka lara. Meski hatimu sunyi bersahaja, kami menyambut dengan sapa; "Maaf pesannya disini :)"
========
English Translation:
WE JUST FREAKIN' LOVE YOU #perimbun !!!!
~
#rimbuncoffeepdg #rimbuncoffeebkt #Regrann

Cc: @zulkumis

10πŸ—¨

Congraduation ya my lovely team leader, Ahmad Satriadi A.Md !! Masih ada wisuda 2 dan 3 nya :3 Selamat menempuh triple degree banget ya

2πŸ—¨

Classic! Happy weekend!
#USYD #sydney #travel #throwback #latepost #exploreuni #classic

2πŸ—¨

Lil girls are just angels who haven't yet spread their wings -unknown-

#lilsis

0πŸ—¨

Three Sisters, Blue Mountain, New South Wales, Australia. 2015
#nature #travel #aussie #exploreaustralia #latepost #trip #mytravelgram

3πŸ—¨

We are still iGCDP Galaxy 14/15! Minus meme :" β™₯β™₯β™₯ #igcdp1415 #icxgcdp #teammate

3πŸ—¨

Be strong enough to let go and patient enough to wait for what you deserve.

#goodmorning #brisbane #classic #station

2πŸ—¨

Blue
When you can see the other side of gold coast, surfers paradise. Miss everytime that passed by

#beaches #beach #sunnyday #travelling #aussie #exploreqld #pointdanger

0πŸ—¨

Sleeping beauty
Seharian harus jadi setengah badut biar baby satu ini ga rewel :" #baby #nap #sleepingbeauty

0πŸ—¨

What a calm view...
Sekarang boro2 mau liat langit biru awan putih, yang ada langit abu2
#travelling #pointdanger #explore #travel #skyporn #aussie #bluesky

0πŸ—¨

Another bloomy day in UQ, Brisbane

#flowerstagram #blooming #spring #aussie #explore #uni #travelling

8πŸ—¨

See you again, someday β™₯β™₯β™₯ ........................
#beach #goldcoast #pointdanger #twintowns #nws #qld #explorebeaches #travel #bluesky

0πŸ—¨

Bloomy day
#spring #blooming #flowery #flowerstagram #sunnyday

1πŸ—¨

Blooming!
Saking ga maunya si tissa ngambilin foto. Semua gerak di jepret -_-
#pinktrumpettree #garden #spring #aussie #exploreBrisbane #travel #flowery #flowerstagram #floweroftheday

13πŸ—¨