Ilma Julliyus

JY's daugther Cabbage-forgotten ❀ urself better!

118 posts 594 followers 695 following

Dari kiri ke kanan πŸ˜‚
Si pipi bulat.
Si kacamata bulat.
Si pipi bulat, badan bulat dan pantat bulat (?) πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹
πŸ“Έ @fhadeooirwandy

Sejujurnya ku suka fotonya karna the butt looks good hahaha

7πŸ’¬

This park was the place that I went when I can't handled that stupid problem with one of my friend?
Chilling in that park is super calming tho. I wish I could go to that park near our place again :( PS: the name of this area is literally sounds like Frozen Kingdom lol
#imisshome 😣

#aus #oz #sunsinecoast #nature

0πŸ’¬

Pipi on point 😍

Keracunan kakak kakak ini biar on point πŸ˜‚
#kondangan #weddingparty

6πŸ’¬

Loading...

Terimakasih semuanya ❀️
Semoga doanya terkabulkan semua, amiin... Semoga gue be better person in the future. Thank you thank you for the people that gave me a lot of lessons for past yearss... Love all u guys, makasih yang udah nelpon, video call, ngirim voice note, chat dan bangunin gue pagi2 karna gue ketiduran πŸ˜‚πŸ€£ please please forgive for everything that i did in the past πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ

60πŸ’¬

Taci(cici/cece, walaupun kw) sayang. Walaupun freak, suka weido otaku dan **oi(iiiii) sendiri tapi she is one the people that understand me 😭
Katanya doi sedih ga ada yang bisa dipeluk(because I'm cute aka bundar). Ditinggal keluar bikin galau setengah mati, galau setelah ketemu terakhir disini. 5 years and still counting. β€’

Kayaknya ga punya pacar ga papa kalo ada dia tiap hari, jarang berantem karna tiap hari pukul2an karna dia iseng. One of the people that I can count on :( kapan kita bersatu lagi yah, semakin tua semakin jauh hiks. Sekarang gayanya telponan berjam2, video call berjam2 tanpa kata cuman ketewa liat muka masing2 pake filter bodoh. β€’

GUA RINDU SEKALI SAMA LU DANG. CAPEK LA PULANG. KALO PULANG TU PAS GUA PULANG JUGA LAHH. BIAR PEGI MAIN KITA. JANGAN LAMA2 KALI KULIAH KAT SANA TU. β€’

Capek gua nulisnya ha, lama kali lu pergi pipis tissaaa!!! Capek la call gua balek zzzzz

3πŸ’¬

I lost my puddddinn :( β€’
Tau kok ga mirip. Tapi gila sama nekatnya beda tipis lah ya πŸ–€
β€’
Kurang on sih make upnya. Tapi cucok punya buat santai-santai ini aja, maaci kak ainun
β€’
πŸ“Έ @ainihapsari

9πŸ’¬

Loading...

Two better than one πŸ–€
β€’ β€’ β€’ β€’

#australia #SYD #explorensw #trip #travel #explorecity #OZ

0πŸ’¬

Black and white πŸ–€

3πŸ’¬

Please turn back the time(?)

3πŸ’¬

Loading...

Who's that? β€’
β€’

Well thank you I have you, took that cool pic 😍
β€’
πŸ“Έ : @faradina2694
#SYD #travel #Sydney #visitaustralia #OZ #journey #trip #explorecity #exploreaustralia #aussie #mytravelgram

0πŸ’¬

Thank god in 2015, got so many things. Got an awesome team and kids (igcdp1415galaxy), got really care and awesome team leader, got super big family (supernova), met new family in mid of jungle hehe, met friends that teach so many thing like a lot(till now). Event that year was so OSM because we went here @faradina2694 let's go back to SYD soon? But still u guys made me better and stronger.
Alhamdulillah, I will never ever forget that we've through togother. Hope can see and talk to you guys soon. MISS YOU πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈβ€οΈπŸ˜™

3πŸ’¬

After all this years yah, 5 years. Still counting πŸ˜™πŸ˜˜ Trio Pipi (.....) Ya maafkan lah ekspresi cape, perut buncit, pipi ga bisa dikontrol ini ya. Tetep sayang πŸ€—

2πŸ’¬

Loading...

Not a squad but, familia πŸ˜™β€οΈ
#supportingsystem

0πŸ’¬

Karna @wulanawd sakit jadi get well soon ulan!
Nanti kita jalan2 lagi yahh :3

0πŸ’¬

Loading...

They say that time heals all pain and feelings. But what if the pain is not meant to be healed, or the feeling is not meant to disappear? What if you were suppose to suppress it for a moment, to buy time as you grow together, and to become one again in the near future, better and greater than before. What if the lesson meant to be learned from the pain will be repeated, but with a bigger promise waiting around the corner. I have no idea which path I'm supposed to be in, but I know this: "Be still, have faith and take courage because god that is putting the promise for you will also fight for you to get that promise." Going with the flow has never been so rewarding. - @jasonismm, 2017 -

#throwback #bali #beach #enjoylife

3πŸ’¬

Kalo cantik sih bebas 😏
-Neno, 2017-

24πŸ’¬

K. A. N. G. E. N.
Emang kalo abis wisudaan pasti pada pisah2 ya punya jalan hidup masing2. Tapi ya gitu ga bakal ada ganti org2 kayak kalian.

7πŸ’¬

Loading...

As they said that if u hv a lot of friends when you were young, when you getting older you will understand why people stay around as your real friend. Some of them choose to focus on his/her life and left ** behind, just a bunch of people will stay.
Since you're one of them let's keep it like this kay? Micu ❀️

Notes: at that time we did talked about futures lol

3πŸ’¬

Do not lose any hopes! Trying to believe that god will give you the best one.... i guess (?)

19πŸ’¬

Vitamin sea 🌊🌊🌊
Surfers Paradise, Gold Coast, Australia
β—‹ β—‹ β—‹ β—‹
#tb #beaches

0πŸ’¬

Ι™ΛˆbandΙ™n

give up completely (a course of action, a practice, or a way of thinking). If you really need a stop then try harder to stop.

0πŸ’¬

Desperate
ˈdesp(Ι™)rΙ™t/

feeling, showing, or involving a hopeless sense that a situation is so bad as to be impossible to deal with.
● ● ● ●
#australia #UQ #travel #tb

3πŸ’¬

Kakak kakak yang ga mau dibeliin salempang SE SEan πŸ˜„ Kakak kakak yang ga mau rempong dipakein salempang, tp akhirnya pasrah dipakein jg. Untung ga jadi dibeliin yang aneh2 ya hahaha. Once more congrats ya ko! I AM SO FU***NG PROUD OF YOU 😍 Mandenya siapa yang terharu siapa :" Ur works will pay off later kok πŸ˜ŠπŸ€—

2πŸ’¬

My love πŸ˜πŸ˜™β€οΈ papa always with us, here ❀️

0πŸ’¬

Kangen πŸ€—

0πŸ’¬

Berlanjut ya sis, sampe nanti nanti πŸ€—

3πŸ’¬

It's call paradise. Best view. Calming. No one will disturbing u there. Need kind a place like that right now 😟😞😟
β—‹
β—‹ β—‹
β—‹ β—‹
β—‹

#beaches #exploreaustralia #goldcoast #throwback

4πŸ’¬

Hallo from the other side wkwkwk!
Thank you for all of the lessons that yall gave it to for the passed week. Missing u guys so bad :(

Bakal kangen sm gio yg selalu terdepan, yg cursing diri sendiri dg ekspresi lucunya. Mamanyim yg selalu support kita disaat panik dan pria penuh ghibah ini hahaha. Fani yg selalu bikin konten cetar. Lana yg selalu bilang iya maap, iya ngerti. Givi yg selalu support dan ada buat kita semuaahhh.

Once again best team ever! ANJAY! Ayok ke Padang lagi :" Sampai jumpa dilain waktu (?) xoxo ❀️❀️❀️

K. A. N. G. E. N. BANGET!!!

#teamsatepadang #NEC2016LiveTeam #throwback

5πŸ’¬