iz aiman

Perfectionist Poyo 😎 Full time SAMK Sdn Bhd πŸŒΈπŸ’πŸ’“

84 posts 409 followers 352 following

Semua duk buat best 9... πŸ€”πŸ€” So try la jugakk...try2 x jumpa sbb yg ada cuma the best one saje.. 😝😝😝 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#syaimanlovesjourneyyy
#bigwork2018
#sijipapatelu

0πŸ’¬

Haisssss...penat la nk cari emoji crown2 ni... 😭😭😭..tq photographer @akmalmustaffar amikkan gmbr ni 😍😍😍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sukahatiakula
#syaimanlovesjourneyyy
#550d
#canon
#1750mm

3πŸ’¬

Nape cantik sgt ni 😍😍😍😍😍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#syaimanlovesjourneyyy
#sukahatiakula
#ecoforest
#550d
#1750mm

5πŸ’¬

Loading...

She's so beautiful 😍😍😍😍...
Tahniah awakkkk dh konvo..πŸ“πŸŽ‚πŸŽ‰βœ¨πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽŠ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#syaimanlovesjourneyyy
#sukahatiakula
#sijipapattelu

2πŸ’¬

Tak nak la masuk pintu-pintu ni...sy nak masuk pintu hati awaaa je.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
#sukahatiakula
#sijipapattelu
#syaimanlovesjourneyyy

3πŸ’¬

Saya pen awak buku,
Biar di gabung menjadi satu,
Tiada lain di dalam hatiku,
Cuma @akmalmustaffar hanya dirimu,
Ada sesuatu ingin ku ucap pada mu,
@akmalmustaffar i love you 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

10πŸ’¬

Loading...

Kami sekeluarga mengucapkan selamat hari rayaaaaaaa!!!!!! 😍😍😍😍😍😍

9πŸ’¬

Sebabkan smua post aku pun nk join gak.. πŸ™ˆ
Alhamdulillah penantian berakhir..baru je pikir nk smbung balik krja tukang bancuh air pas raya ni..tup tup dpt ni.. syukur.. .
.
Lahir joho besar slangor blajar slangor jodoh pun slangor..ehhhh πŸ™ˆ

12πŸ’¬

Baru je abg nak payung..
tapi abg tak dapat posting lagi..
camne nak payung ni..
Payung gambar jela yer.. 😜
.
.
.
.
.
.
.
.
#sukahatiakula
#lawalaorgtuamikgambar
#sijipapattelu

6πŸ’¬

Loading...

Weweeeettt...hari special org tu la harini.. 😘
.
.
.
.
.
Happy birthday @akmalmustaffar..kite sebaya dah..😜 semoga di umur baru ni sentiasa ceria gembira di berikan kesihatan dipermudahkan segala urusan dan semoga sentiasa dlm perlindungan dan rahmat-Nya.. .
#happybirthday
#24
#143

16πŸ’¬

Lihat diri ini
Tatap mata ini
Adakah aku
Ok smbung sendiri πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜
Sementara nk habiskan masa2 waktu jobless ni haaaa...bape hari je lagi nk masuk alam brkejaya...hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

12πŸ’¬

Masih tercari2 photographer untuk majlis anda..? Meh pm sini tuk gambar cecantik gini..harga istimewa kite bagi... 😘😘
.
.
.
#πŸ’‘studio
#sayabudakbarubelajar
#weddingphotographer
#canonphotography
#1750mm
#selamatpengantinbaru

5πŸ’¬

Loading...

MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA!!!!!
5tahun setengah..tempoh yg sangat panjang..trlalu banyak kenangan susah payah yg diharungi...daripada semua muka budak2 selekeh2 sampailah sekarang semua dh kacak2 lawa2..
.
.
.
Ok aku xreti nk tulis panjang2..merapu sat lagi..point dye adalah kau takkan berjaya dengan hanya duduk sorg2 hidup sorg2..walaupun kita jenis yg pendiam sekalipun try keluar dari kepompong tu cari pengalaman cari ilmu yg kau xkn dapat dlm kelas/kuliah..belajar kongsi tolak ansur mengalah tolong menolong dll..pointer tu penting tapi bukan segalanya..so goodluck pada yg belum habis..tahniah pada yg dah habis πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
#sayabudakbarubelajar
#pismpjan2013
#rbtdahhabis

4πŸ’¬

Last men standing 😎😎
Last mentor mentee dgn puan arfah..
Terima kasih jaga kami didik kami sabar dgn "kerenah" kami. Banyak kami belajar dengan puan. Semoga dapat berjumpa lagi dengan puan di lain kali...
.
.
.
.
.
.
.
.
#sukahatiakulah
#sayabudakbarubelajar

0πŸ’¬

Final esok InsyaAllah..aminnnnn πŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
.
.
.
.
#24 #pialapengarah #ipgipohnipgteknik #sayabudakbarubelajar

5πŸ’¬

Loading...

Sebalik langit yg gelap
Tak terasa ingin terlelap
Dibuai dengan ke indahan
Seakan masa berhenti berjalan
.
Saat ini saat indah
Terlerai pilu segala gundah
Bukan ku pinta selamanya
.
🎹🎼🎡🎀
.
.
. .
.
5 tahun setengah menghampiri penghujungnya...terima kasih pada semua yg membantu membimbing memimpin mendoakan...terima kasih juga pada yg menjatuhkan menjadikan diri ini lebih kuat..terima kasih pada semua... πŸ’ͺ😎
.
#sukahatiakulah
#sayabudakbarubelajar
#vivadone
#finalsem
#poyo

12πŸ’¬

Setiap detik dan masa
Belajar berusaha
Kearah kecemerlangan
Ilmu pendidikan

Ipgm institut tercinta
Jasa mu ku kenang sentiasa
Ipgm institut bangaan
Menjadi seribu impian
.
.
.
.
.
.
Praktis sikit lagu konvo...tak lama lagi dh ni nk habis... 😎😎 Good luck pd semua sem 8 jan 2013 ipgm yg akan viva tak lama lagi.. πŸ’ͺπŸ’ͺ #sukahatiakulah
#sayabudakbarubelajar
#finalsem
#adobeillustrator
#design

11πŸ’¬

New file-rectangle tool-ellipse tool-pen tool-clipping mask-move-rotate-reflect-export = inilah hasil yer... .
.
Kalaulah buat ar atau asgmnt seseronok explore n hands on macam ni kan best. Proses kerja melalui try n error yg nampak terus kesan yer nampak terus hasil yer bukan dari tulisan berjela2... .
.
Setiap org lain benda yg dia minat..so gagal dalam sesuatu x bermaksud gagal dalam perkara lain..cuba lah cari di mana kekuatan diri kita..dan bila kita jumpa di situlah bermulanya kejayaan kita.. πŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
Ape dohh aku merepek pepagi buta... asgmnt tak gerak benda lain yg di buat... πŸ˜ͺπŸ˜ͺ
.
.
#sukahatiakulah
#sayabudakbarubelajar
#kalausalahtolongtunjukkan
#imnotperfect
#adobeillustrator
#pikachu
#pokemon
#poyo

3πŸ’¬

Loading...

Poyoo...hahaha
Bia laaa..identiti tuu.. 😎😎
.
.
.
.
.
.
.
#sukahatiakulah
#poyo

3πŸ’¬

Esok g skolah lagi yerrr... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­

3πŸ’¬

Alhamdulillah selesai dh semua..semoga berkekalan hingga ke syurga..aminnn...

0πŸ’¬

Datang dari mana tah keyakinan nk wat gaye camtu 😎😎 hahahaa

Btw selamat hari raya semua... maaf salah silap sama ade yg di sengajekan atau tak sengaja..terkasar bahase ke. terlebih gurau ke.. terasa hati ke..semua kesilapan dari diri ini mohon di maafkan... πŸ™πŸ™ #teamungu
#Selamathariraya2016
#salamkosongkosong

4πŸ’¬

Pejam celik pejam celik dh final sem dh.. hampir 5 tahun setengah dh dgn mereka (wani tu trkecuali la)..pasni kene tunggu reunion baru la dpt buke sama2 dgn mereka lagi.. moga ukhuwah ini berpanjangan selamanya.. #8pismprbt2
#finalyear

3πŸ’¬

Copy - paste - delete mane yg tak patut - edit sikitΒ² - tmbah shadow - ubah warna - buh text - buh box - siap

Main dye nk ucap selamat berpuase je sbnar.. semoga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum2 nya..aminn.. #sayabudakbarubelajar #adobeillustrator

4πŸ’¬

Morning gaisss.. org g konvo kite g la mik gmbr..

1πŸ’¬

Habis dh sek kito... 😎
1 sem je tinggal πŸ’ͺ
#tohokmula
#roadtofinalsem

10πŸ’¬

Walaupun tahu kita bukan yg terbaik..tak bermaksud kita perlu berhenti mencuba.. #24
#sayabudakbarubelajar
#lisus

0πŸ’¬

Nasib x gol sbb mistake mudah smlm..kalau tak.. menyesal xsudah laa aku jwb yer.. πŸ˜…πŸ˜…
#ipgteknik #ipis #teknikvsipis

3πŸ’¬

Terima kasih org perak
Terima kasih org kelantan Terima kasih org terengganu InsyaAllah jumpa lagi lain kali..Kite gerak dulu ke destinasi seterusnyaa.. #perak #kelantan #terengganu #selangor #cuticutimalaysia

1πŸ’¬

Geng bawa pa nak kasi umbrella sikit.. πŸ˜œβ˜”οΈ

6πŸ’¬