jijie zainal

FULLTIME Makeup(freelance) 📧 [email protected] 📱 +60125320447 (wa)

  • posts2,745

Love💋

13💬

Ni mak kita no satu paling loveeeee👍🏼👍🏼😋love u shima😘

9💬

3rd concert #akademifantasiamegastar
Hair meletop by @juuu.ko
Styling by @tymfatimah
Baju meletop by @mode.miroljonit
Thankyou team love to the maxxxxxx❤️

28💬

Si adik and si kakak,dua dua best,•love you nyah😘😘

2💬

Lovely brides done by me today!thankyou SHEETA for having me today,😘loveyouu

5💬

Kaksherry pulak lawo,dah kurus😝 @sherry_alhadad thanks mama panggil adik today💋love you

4💬

Working with the beautiful lady in the world today!thankyou makhencik no 1 love you😘😘love you @schaalyahya

19💬

Y so serius mak ja?😎heehehe was so grateful to have you at this time,gerobok, xde kau lunyai aku mak lafyou makk kundor @iamjijaanuar 😘😘

9💬

Working with makhencik todayyyy for @pencarianheroremaja thankyou mamah @schaalyahya 😘

2💬

Kakjaaa xya nk serius nawww @iamjijaanuar ko pulak lawo😝

14💬

Morning wakeup call for beautiful mama @sherry_alhadad today!thanks mama for having me today😘😘

7💬

Makeupkan kakak cantik hari ni,terimaksih mumy @sherry_alhadad 💋

6💬

MARSHA MILAN on 2nd concert #afmegastar today!
Styling by @tymfatimah
Love it😋
Alhamdulilah kita dpt meneruskan perjuangan,teruskan menyokong kami #teammarshamilan 💋 @teammarsha

10💬

Dri kl ke melaka,sambil bejalan kita mengembara,
Achinggg berpantonnn😜
Timekasihhh kakjah @iamjijaanuar teman adik harini,lafyouu

7💬

Cantik mcmana tah mader i ni sorang nih😝 love u mader @haniszalikha 😘😘 thanks for having me today!

0💬

Client frome kuwait💋thanks LULU for having me today,love you😘😘

3💬

Melethop nya client i harini💋xya makeup pun dah ons!hair and makeup by me todayh!

4💬

Birthday celebration for oursister kakmah💋 happy birthday kakmah,moga panjang umur murah rezeki sayang kakmah,😘😘 thankyou mumy @cik_mmusa masak kan tengahri utk kitorang,lafyouu😘😘

4💬

Saayaanng dia nie😘😘

2💬

Makeupkan kakak cantik no1 harini,love u kakak😘😘 @elfiraloy

0💬

Pony tail katanya,
Babai taaras,till we meet again😘

3💬

Cantik betol kakak scha ni,thankyou mama panggil adik mwah mwah muahh😘😘 @schaalyahya #heroremaja2017 #thetaaras #rediscovertaaras #redangtaaras

21💬

Meletoppp @napcmalaysia by my sigu @najeebazami love maderr bb cusion uolsss!its so natural when im using it!x sia sia dap dapp cuolssss😜

13💬

Working with makinchikk today❤️ thankyou mader @schaalyahya lafyouu

5💬

Still on point walupun makeup dari pagi heheehe,go kakak gooooooo! Lafyouuu #teamvieshanty

3💬

Dolling up with my beautiful sister @arzudaud today!thanks sis for having me today😘

0💬

Sayangggg ko bee🐝🐝🐝 harini kitorang bergabung makeup kan kakak kitorang utk tvc @arzuscarf ❤️ #teamvieshanty

0💬

effortless look for my love kiki marsha tonight,styling hebat by my kakak @tymfatimah
I feel satisfaction to do my sayangness tonight,rasa puas, happy sampai tak tahu nak kata apa,
Thankyou to my sifu @najeebazami and @kasihcicie yg mmg slau bg nasihat komen itu ini utk bg yg terbaik buat #teammarsha
Huhhhh mcm nak tulis karangan pulak😂😂😂
Kadangkadang kerja yang kita buat tu puas,but letih sehari suntuk kita hari ni terbalas!!!!thanks to you too kakjah @iamjijaanuar sbb tolong aku dri subuh tadi,kalau rezeki Allah bg kat kita bertalu-talu,kita aminkan je lah jgn merungut kan kak(walupun pinggang mcm nak patah hawaw)
to the one and only sahabat mak yg sebenarnya tulang belakang untuk semua ni @lalanzanudin tanpa kau kita tak de team yang best mcm ni!
Last but not least THANKS TO EVERYONE yang tlg secara langsong san tak langsong utk 1st week ni!doa kalian utk kami ke peringkat seterusnya amat kami hargai,love love love❤️

31💬

Lovely TENGKU ALANA by me today,thankyou princess for having me today,laffyoyy😘😘

4💬

Bismilahhirahmanirahim,doakan semua berjalan lancar mlm ni!support #teammarsha k semuaaaaaaaaaa😊😬

2💬