jijie zainal

FULLTIME Makeup(freelance) 📧 jijiezainal@gmail.com 📱 +60125320447 (wa)

2,948 posts 66,619 followers 1,594 following

Working with my lovely sisters today!!!hair by @shasya_balqisya shankyou love💋

2💬

#muzikmuzik33 for mumy @sherry_alhadad today!hair by @shasya_balqisya thanks love💋

2💬

Kecik kecikk ko dah cntik kan nanaa????stress untie 🙄haahaha comel betol anak akak ni laa geramm

3💬

Loading...

my SHERRY AL-HADAD today!love ke tidakkkk mama?!!!😜tengs mama panggil adik today love u as always!!!

2💬

My lovely sister @azilacaramella done by me today!thanks kakak😘❤️❤️

3💬

Loading...

Good morning!!!Lama x jumpa kakak kita ni,terimakasih panggil kita today kakak!!!!lps rindu borak2 td!love u kakak @intansarafina 😘

6💬

Good morning guys!lovely SORAYA done by me today,thanks yang😘

4💬

Shankyou mother for having today!happy birthday suster @enaeleven may all wishes and dream come true!!!! 💋

1💬

Loading...

Harini job tepijak tiba tiba shinggggggggg!haahahaaha terimakasih cikgu murni sudi makeup dgn adik walaupun gobok gobok manja tp adik ttp happy hado🤪 hahaa thanks nyeh @kupu_kupu 😘😘#thesherryshow

3💬

Recording for #thesherryshow with mama @sherry_alhadad today💋shankyou mama for panggil adik today!

19💬

Makeup manis manis semanis hati adik harini chingggggg😜timakasih mummy sherry panggil adik today loveyou😘 @sherry_alhadad

9💬

Loading...

Makeupkan mama kita yang paling kita sayang harini ❤️t mekasih mama @sherry_alhadad panggil adik today mama always no satu in my heart!shingggggggg

3💬

I missyou your highness @jesdanisa and abg crack @najeebazami 💋🤪

2💬

Walaupon ko blur kan aku kat belakanag aku redha bang,ko suro aku jln kaki 14km pun mak redha bang demi melayan cipet ko nk tgk rupol malam td!hanatttt tp mak ttp sayang kau abgku yg never ringser layan perangai mak i labyou @najeebazami

5💬

Loading...

Pagi ni kami jalan jalan di hydepark ba😋punya sajuk giler

1💬

Happy newyear guys!!!

11💬

Ko geram x dengan incess nyah?!!! @sherry_alhadad @nurulitis @marshamilan maju mundur maju shantiq shantiq 🤪 makasih mbak layanin saya disini lohhh apa apa ann @princessyahrini

32💬

Loading...

Its a sunny day and the reasons why i have to taking picture today 🤗

16💬

Kulit ni kalau kat negara orang cun ja,haiiihh x baik nya mengeluh shinggggggg😜

25💬

We are ready to explore the city🤗 my kakak sayang done by me today love it!! Thanks kak sia bwk pergi jalan jalan harini @vieshantiekhan

3💬

Holiday mood ✅ trimakasih kakak si bawak pergi makan angin,jasa akak sia kenang sampai syurga,sayang ba akak😘😘😘 @vieshantiekhan #friendshiptilljannah #miss my #nadiakakton #loloisanjena

30💬

With my sistah!!chingggggg @elyanahussin ❤️

12💬

Rasa mcm mimpi pulak buat kerja pagi tadi sbb cpt sgt habis shooting😜heheehe terimakasih kakak panggil saya!and terimakasih jgk kat kak @neddyz bg job harini love both❤️

2💬

Trimakasih daun keladi uncle is,never buat xlawo untuk kitorang!begego le melake td sbb pelamin uncle is yg bedentam dentum ithchuu😋yg penting semua bederet lg nk pakai pelamin and deco uncle is tahun depan haahahaa adakah anda dah bersedia?! Pada orang orang melaka yg dok survey survey pelamin pakej kahwin yg ohsem utk nxt year mari lah bekunjung ke @ishafudinismail @ishafudinismail @ishafudinismail gerenti puas hati i told chu!!!!!!!!😘

4💬

Selamat bertunang @_hajidahhamzah tunang da sis makkkk sis pulak lawo🤗

5💬

Congratulation FAIZ❤️FARRA
Moga bahagia ke syurga
Photogrpher: @muhammadarifhalim
Attire : @zaimizulkafli

4💬

Lovely Brides FARRA on her reception day tonight!!!thanks fara panggil kita,bg layanan baik dkt kita utk beberapa harini,hehe jasa fara kita kenang!!!nanti ade rezki dtg kl k kita belanja makan😉 selamat pengantin baru FARRA❤️FAIS

To sis @ainunzulkiflee timekasih jgk suggest kita heehehe nxtyear u plk kan sis?haahahaaha nice working with you guys😘😘

0💬

Lovely brides done by me today!!!congrats FARRRAAAAAAA and thankyou for having me 💋 attire by @zaimizulkafli !im so happie working with you farra😜again thankyou and thankyou yang😘😘

1💬

Early morning job with kak @amiza7 today!thnks kakak sayang😘😘 im using #whispernudeephyralips by @ephyracosmetics is da’boom💣 uols❤️

1💬