jijie zainal

FULLTIME Makeup(freelance) 📧 jijiezainal@gmail.com 📱 +60125320447 (wa)

2,873 posts 65,137 followers 1,571 following

Shankyou mama SARA💋 cantik btol kakak i nih

4💬

Redlips la dia harini,love it😋thanks mama panggil zie today lafyou @sherry_alhadad 😘

4💬

Foundation by #yslbeautymy 💋loveit

1💬

Loading...

Thanks mak💋hair by @shasya_balqisya

1💬

You look ao stunning my kakak sayang hehehee😘 thanks kak for having me today love you @indahjonasson ❤️

1💬

Harini kerja dgn my kakak sayang @amiza7 rindu lah lama naw x jumpa dia nih!makin kurus kechil skg,kemainnnn😁 thanks kak panggil kita today love you😘 lens meletop by @lavue.co

1💬

Loading...

Ko suka x mak simpan gamba rare kita time jahanammm dlu😁haahahHhhHahaagaahaahHhHhHHhHahaahaahahahahaahaha
Ko muda muda pun ko da diaayangi,lagi lah skg kau dah milik semua org!lagi lah berdabel dabel org sayang kau kaksher!
Xnak ckp apa dah,cuma nak wish tahun ni kau lebih bejaya dan lebih dan lebih!moga ada sang arjuna dtg mendampingi kau ahh gitcuhuuuu!!!!
Terimakasih selamani layan perangai aku yg angin kus kus nih!timeaksih share rezki aapa yang ada!kau tahu kau sapa kat hati mak kaksher!aku syg kau selama lamanya😘😘💋 happybirthday @sherry_alhadad moga kau happy and sentiasa happy utk kami semua lafyou

9💬

Sayang youu!you always rileks, chill! and blend in!salute you my mahayamm💋love you abg @khirkhalid nanti free free ajak la i min min kop gitchuuuu😜

5💬

Okey dah xkuasa lawo dah! 5 minit ja mak blh play lawo,masuk minit ke 7 mak dah xkuasaaaaaaaaaaa!makkk nk balikkkkkkk tukaaa tshirtttttttt😜

18💬

Loading...

Heyyy bonggggg org melaka jugak laaaaaahhh,seronok i dpt borak dgn org kampong harini!thnaks bong teman i harini,sayang youu @kfbongmakeup 💋

2💬

Thnakyou baby💋 @carolesai #yslbeautymy

2💬

Shankyou #yslbeautymy for the inviting💋

44💬

Loading...

Shankyou sis love it!Hair ny mama @shasya_balqisya 💋

4💬

Harini kerja dgn mama kesayangan i shorangnih heheehee😍💋jgn lupa guys hari ahad ni pukul 10mlm hanya di tv3💋

4💬

Light light makeup pagi ni utk kakak tersayang @elfiraloy harini kitorang pakai produk baru dari korea taw,letop mmg letop,so natural lahh githuu!thanks @etudehousemalaysia for this opportunity!hope to work with you guys again!love it❤️

16💬

Loading...

Thankyou mama @schaalyahya in using #yslbeautymy today loveit💋

5💬

Touch for my kakak sayang sanjeena,ada sanek ba tu😆 thnks ba kakak tarchinta @vieshantiekhan 😘😘

1💬

Makeupkan lovely mumy to be harini @fatimeazuni thanks mama for having me today!mama look so so gojes😘

3💬

Loading...

Bergambar kita dlu dgn nurul sanjanna ni,sayang ba adik aku sorang nie💋 @noloi__

6💬

Baby comei ni,tepuk tepuk ja dia tidur,punyalahh comel pakai baju supermann,sayang ba ini baby kajiaaaaa @razziahkhan #ibrahimrzk #ibrahimziyad

14💬

Lovely mumy lara done by me today,hair by @codychua levit💋

1💬

Sayang lara alana nie😘😘😘 @laraalanaa

4💬

Mumy sherry for THE SHERRY SHOW today,love it mama love it😍 hair by @shasya_balqisya

5💬

Dating je la dgn dak gemok aku sorang nih,sepbaik ada adik,xla sunyi naw hidup cia ciaciaaa 😝 thanks @adikzwan teman mak tgk movie💋

19💬

Thankyou my kakak sayang for having me today,sayang kakak @indahjonasson 😘😘

2💬

My lovely mama on THE SHERRY SHOW coming to you guys soon💋 thanks mama @sherry_alhadad

2💬

NURUL ELFIRA LOY for #meletop tonight,timekasih kakak sayang panggil kita today!loveit😜 @elfiraloy

8💬

Sayang kakscha i shorang niiiii😘😘 thanks mama panggil adik love you💋 @schaalyahya
Hair by adik kesayangan @shasya_balqisya

7💬

Morning call for lovley sister DATIN ALYAH tq sis @alyah81 😘

1💬

Fuhhh shombong mama i harini mmemmang vouge lah dia😜 hair by @shasya_balqisya

6💬