πŸ”₯Khai/16/SCT/S.M.K.B.B.B_j.2πŸ”₯

✨At The Heart Of Ímage πŸ“·NIKON D7000πŸ“Έ ο£Ώ MY,Selangor . . πŸ’° Monspace πŸ’° πŸ“± Nak tambah Msd or nak borong Msd boleh Dm or whatsapp +601132561942 πŸ“±

319 posts 3,286 followers 650 following

Not perfect but nice ✨

2πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...

Twin Towers 😍✨

1πŸ’¬

Guys cuba tengok ni ✨😍 Hand Made And Packaged By @stickersj2 πŸžοΈπŸ’œ Baek giler semua gambar korang x kesah dari kamera , dari ig korang or dari phone gallery sekali pun semua blh je buat gambar korang polaroid sama ada nak stickers or gambar biasa harga sama je πŸ˜†πŸ’΅ & Khai try tempah yg size small ni srs gambar ni nampak comel je & yg paling penting gambar semua x pecah πŸ˜πŸ˜†βœ¨πŸ‘πŸ»
Thanks @stickersj2 ✨🎈

1πŸ’¬

Loading...

I saw you in the shadow πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈβœ¨

0πŸ’¬

Loading...

Good morning β›…οΈπŸŒ„
.
.
Cc by :- @nas.acap πŸ“·πŸ“Έ

0πŸ’¬

Loading...

One day you and I in the dark that have nice views πŸŒΈπŸ’•πŸŒšπŸŒ‰

1πŸ’¬

Move onπŸŒΉπŸ’―Memang perempuan lagi ramai move on dari lelaki ke cane ni?πŸ€”πŸ˜…πŸ˜†

2πŸ’¬

Everyone has their own dreams and aspirations🏠🏠
#dreamhouse

7πŸ’¬

Creative invention πŸŽ–οΈπŸ˜†πŸ˜‚The light of the ring πŸ˜†πŸ”₯

0πŸ’¬

Sukan tahunan SMKBBB 2017 πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»β€β™€οΈ

0πŸ’¬

@koja.zukii Johan larian 400 miter L1 πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»πŸ‘‹πŸ»

4πŸ’¬