khumaera.aisya

91 posts 826 followers 1,288 following

Semua sedapยฒ belaka... #FastRepost from @๐Ÿดyatiekitchen๐Ÿด by @fastrepost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
Dinnerโ€™s Menu for Tonight, balik kerja teros masak, now am done, off to farewell dinner pulak, lepas tu ada training kat gym, pastu pengsan ๐Ÿ˜…#mylifeishorriblehahahahhahahahah๐Ÿคฃ

Seafood Olio
Ikan Goreng
Ikan Sepat Masin
Asam Pedas Tetel
Bayam Goreng
Teloq Dadar

Acik mok loves you ! ๐Ÿ’•

0๐Ÿ’ฌ

Lunch ni jaa today..bismillah

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

GEMPAK!!
BERITA GEMBIRA,SEBANYAK 500 CORAK TERKINI TAHUN 2018 TELAH TIBA!!
.
.
JOM SINGGAH DI JAKEL SUNGAI PETANI SEKARANG!
.
.
PROMOSI HEBAT 2018!!
.
Bermula 25 January - 11 February.
.
BELI AWAL,TEMPAH AWAL..
.
Pelbagai jenis kain berkualiti,dengan HARGA YANG BERPATUTAN..
.
KAMI JUGA SEDANG MENCARI PELANGGANยฒ BERTUAH SETIAP HARI BAGI MEMENANGI HADIAH ISTIMEWA DARI JAKEL...๐Ÿค— #JAKEL #JAKELALAMODA #JAKELSUNGAIPETANI #INGATKAININGATJAKEL #JANUARY25 #FEBRUARY11 #2018 #BERITABAIKKASIGEMPAK

0๐Ÿ’ฌ

#ANTARAPELANGGANBERTUAHJAKELSP

Jakel sungai petani mencari 5 orang pelanggan bertuah setiap hari bermula sekarang !! Jadi rezeki anda siapa yang tahu , berkunjung lah ke jakel sungai petani mulai sekarang .
Hadiah 1 kain pasang percuma menanti anda setiap hari tau !! #ingatkainingatJAKELSP
#JAKELSUNGAIPETANI
#bendabaikkasiVIRALLAH

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

SET LAMA GLUTA FAIRY! KINI KEMBALI! LEBIH GOJES! LEBIH BERKESAN ๐Ÿ˜
.
Wowww.... memang lain dari yang lain camni nih.. Dengan Ekstrak GLUTATHIONE KOREA, ALPHA, VITAMIN C, COLLAGEN, buat kulit uolsss yang gelap putih 10X GANDA tau..
.

Nk tgk testimoni2 lain?
Nak sample2 produk2 Khumaera?
meh click sini...
. โœ…30 KAPSUL (RM89)
โœ… 5 KAPSUL ( RM50)
.
Whatsapp "DISKAUN" ke +6014-8036232
+6014-8036232
+6014-8036232
.

#Khumaera #KhumaeraGlutaFairy #KhumaeraMoistskin #KhumaeraFairySoap #khumaeramoistskin @RepostIt_app

0๐Ÿ’ฌ

Perati ๐ŸŒ‡..

0๐Ÿ’ฌ

Here am i...

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Haii semua...Assalamualaikum.. Kak ain ad ni ha..tengah bercuti..
.
.
Ni haa..kak ain nak promot tudung Bawal beads kat ampa...promosi ni sah sampai 10/1 sahaja...rugi klau ampa xgrab tau...
.
Nak order boleh dm kak ain @ pm wasap kak ain k..
www.wasap.my/60148036232

0๐Ÿ’ฌ

Jualan Mega Akhir Tahun Jakel bermula dari 24/11-1/1/2018..

0๐Ÿ’ฌ

Muka tu dh knp... Hahaha.. Hot la hampa.. #outdoors #wedding #waniexazri #27082017

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

Wedding Wanie&Azri
27/08/2017
Congratulations syg..

0๐Ÿ’ฌ

D festival Thai food..

0๐Ÿ’ฌ

Permata Pahang kembali Kerahmatullah
ุงู†ุง ู„ู„ู‡ ูˆุงู†ุง ุงู„ูŠู‡ ุฑุงุฌุนูˆู†
ุฅูู†ูŽู‘ุง ู„ูู„ูŽู‘ู‡ู ูˆูŽุฅูู†ูŽู‘ุง ุฅูู„ูŽูŠู’ู‡ู ุฑูŽุงุฌูุนููˆู†ูŽ

Habib Hasan alAttas Pahang baru saja meninggalkan kita buat selamanya pada usia 96tahun... ุฃูŽู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุงุบู’ููุฑู’ู„ูŽู‡ู ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ู‡ู ูˆูŽุนูŽุงููู‡ู ูˆูŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ู’ู‡ู ูˆูŽุฃูŽูƒู’ุฑูู…ู’ ู†ูุฒูู„ูŽู‡ู ูˆูŽูˆูŽุณูุนู’ ู…ูŽุฏู’ุฎูŽู„ูŽู‡ู ูˆูŽุงุบู’ุณูู„ู’ู‡ู ุจูุงู„ู’ู…ูŽุงุกู ูˆูŽุงู„ู’ุซูŽู„ู’ุฌู ูˆูŽุงู„ู’ุจูŽุฑูŽุฏูุŒ ูˆูŽู†ูŽู‚ู‘ูู‡ู ู…ูู†ูŽ ุงู„ู’ุฎูŽุทูŽุงูŠูŽุง ูƒูŽู…ูŽุง ู†ูŽู‚ู‘ูŽูŠู’ุชู ุงู„ุซู‘ูŽูˆู’ุจูŽ ุงู„ุฃูŽุจู’ูŠูŽุถูŽ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุฏู‘ูŽู†ูŽุณูุŒ ูˆูŽุฃูŽุจู’ุฏูู„ู’ู‡ู ุฏูŽุงุฑู‹ุง ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ู…ูู†ู’ ุฏูŽุงุฑูู‡ู ุŒ ูˆูŽุฃูŽู‡ู’ู„ุงู‹ ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ู…ูู†ู’ ุฃูŽู‡ู’ู„ูู‡ู ูˆูŽุฒูŽูˆู’ุฌู‹ุง ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ู…ูู†ู’ ุฒูŽูˆู’ุฌูู‡ู ุŒ ูˆูŽุฃูŽุฏู’ุฎูู„ู’ู‡ู ุงู„ู’ุฌูŽู†ู‘ูŽุฉูŽ ุŒ ูˆูŽุฃูŽุนูุฐู’ู‡ู ู…ูู†ู’ ุนูŽุฐูŽุงุจู ุงู’ู„ู‚ูŽุจู’ุฑู ูˆูŽู…ูู†ู’ ุนูŽุฐูŽุงุจู ุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑ "al'Arifbillah Habib Hassan bin Ahmad al'Atthos. Lahir pd 1921 di Johor Bharu, kini berumur 91 tahun. Ayah beliau berasal dr Hadhramaut, Yaman setelah berhijrah ke Tanah Melayu, ayahanda beliau meninggal dunia pada usia 102 tahun. Antara amalan Habib Hassan setiap hari ialah solat dhuha, solat tahajjud dan solat fardhu berjemaah di masjid. Kata beliau alQuran dikhatamkan setiap 2 minggu. alHabib tinggal berhampiran Masjid Tanah Putih, Pekan, Pahang.." Telah kembali kerahmatullah sesipuh kita Al Habib Hassan Al Attas di Tanah Putih Pekan sebentar tadi, Semoga rohnya bersama dengan datuknya yakni Rasulullah saw, para ambiya wa solehin.. "Ya Allah Ya Tuhan kami, ampuni dia, rahmati dia, maafkan dia, muliakan kematian dia, lapangkan kubur dia, jadikanlah Syurga sebagai ganti tempat tinggal dia dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga dia di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman....." Allahumma Amin.

AL FATIHAH.... Kredit: Al-Fadhil Ustaz Helmi Asy-Syafie

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

QM Kapsul khas utk yg nak cantik shja???
.
.
STOP BERFIKIRAN SEMPIT! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Testimony banyak dah bukti..
Bahan utama kandungan serbuk mutiara asli bukan sekadar utk kecantikkan jerrrrr..
Tapi lebih 1001 MANFAATNYA..
.
.
Utk kesihatan dalaman!
Utk kesihatan kulit!!
Utk kesihatan tulang!
Utk kesihatan mata!
Utk minda!!!
.
.
FAHAM??
Lebih dari itu!!
.
CUBA DULU!!
Whatsapp terus dgn klik link ini:
www.wasap.my/014-8036232

0๐Ÿ’ฌ

โ„๏ธMIRACLE CLEANSER QUEEN OF MUTIARAโ„๏ธ

Apa keistimewaan Miracle Cleanser ni??
๐ŸŽ† miracle cleanser dirumus khas menggunakan teknologi pembawa oksigen yg membantu untuk menyegarkan dan menghilangkan kotoran.
๐ŸŽ† diperkaya dgn aloe vera,timun dan sodium hyaluronate yg berfungsi untuk menghidrat, menegangkan, memulihkan dan memperbaiki tekstur kulit.
๐ŸŽ† dengan vitamin B3 dan mutiara,miracle cleanser dgn formula khas utk meremajakan kulit, mencerahkan dan memutihkan kulit.
๐ŸŽ† hasilnya kulit lembut, anjal,mengecilkan liang pori, memutihkan,melicin dan glowing uollss...
Cara pengunaan๐Ÿ’
-sapu miracle cleanser ke muka.Biarkan selama 30 saat sambil menikmati pembentukan buih oksigen.urut seluruh muka selama 30 saat.Cuci dgn air suam... Jom Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-8036232 Sis boleh bantu.
#QueenOfMutiara
#KeranamuKuJelita

0๐Ÿ’ฌ

QUEEN BLACK SOAP โš˜Sabun QB diperbuat dari ARANG 100%,Minyak argan & collagen yang mana mampu mengatasi masalah kulit.
โš˜Khasiat ARANG boleh mengubati keracunan pada kulit
โš˜Sabun QB ini mempunyai collagen
โš˜Bole dijadikan sebagai mask
โš˜Semasa menggunakan Sabun QB hendaklah diabiarkan dalam 2-5minit โœ”๏ธkulit berjeragat
โœ”๏ธkulit berminyak
โœ”๏ธkulit berjerawat
โœ”๏ธkulit sensitif
โœ”๏ธkulit tidak sekata supaya lagi berseri2โœจlembut seperti bayi
โœ”๏ธkulit kepala bayi yang berkerak boleh digunakan
โœ”๏ธTIADA BAHAN KIMIA

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐ŸŒŸKapsul Mutiara (QM)๐ŸŒŸ
-Lulus KKM.Produk Muslim.Halal.

Apa itu QM? โžก๏ธmengandungi 100% Serbuk Mutiara Asli โžก๏ธKesan Seawal 7hari

Fungsi :
๐Ÿ’ŠAnti penuaan
๐Ÿ’ŠMencerahkan wjh & keseluruhan bdn
๐Ÿ’ŠMemudarkan jeragat
๐Ÿ’ŠMenghilangkan parut dan jerawat
๐Ÿ’ŠSebagai detox (membuang toksin)
๐Ÿ’ŠMenenangkan minda dan meringankn tekanan
๐Ÿ’ŠMemberi tenaga
๐Ÿ’ŠMengatur metabolisme bdn
๐Ÿ’ŠMengurangkan kegelisahan
๐Ÿ’ŠMerawat sakit tekak
๐Ÿ’ŠMengurangkan demam
๐Ÿ’ŠMembetulkan sistem saraf
๐Ÿ’ŠMemperbaiki penglihatan
๐Ÿ’ŠMerawat insomnia
๐Ÿ’ŠMemperbaiki libido seksual lelaki
๐Ÿ’ŠMeringankan kekejangan hasil dr angin dlm badan
๐Ÿ’ŠBerkesan bg ketakutan keresahan dan palpitasi serta insomnia
๐Ÿ’ŠMempercepatkan pembentukan tulang dan pertumbuhan bayi(ibu hamil 4-7 bln)
๐Ÿ’ŠMemperbanyakkn susu bdn selepas bersalin
๐Ÿ’ŠMengetatkn miss V
๐Ÿ’ŠMenganjal, menegang & menggebukan payudara
๐Ÿ’ŠIkhtiar hamil
๐Ÿ’ŠMengeratkn hbgn suami isteri
๐Ÿ’ŠSesuai utk lelaki & wanita pelbagai kaum

0๐Ÿ’ฌ

Xpayah nk cucuk2
Buat apa bersusah payah .
Telan je QM kapsul..
Bancuh je QM kapsul..
.
Xperlu risau xperlu ragu!
100% mutiara asli..
.
Minum2 dah putih.
Telan2 dah putih.
.
Kesan seawal 7hari..
.
Promosi merdeka !

Beli 2 RM 100. Free Postage. Free Gift !! ๐Ÿ“ฒ0148036232

0๐Ÿ’ฌ

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค๏ธ
.
Nak cuba?
Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.โ˜บ๏ธ
Whatsapp 014-8036232 NOW!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

0๐Ÿ’ฌ

Klik link for order
www.wasap.my/60148036232

0๐Ÿ’ฌ

Hi guys.. Tolong war2 kan.. Kita ada buat lelongan barangan kosmetik.. Set random.. Murah murah sahaja.. Klik link ni for orderan ya.. www.wasap.my/60148036232

#kosmetikmurah #makeupsetmurah #makeup #onlinemakeup #makeupmurah #makeupless #akakjual #jualmakeup #nocod #makeupset #randomset #murah #berkualiti #jualanmurah

0๐Ÿ’ฌ

Alhamdulillah syukur.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
#syukur #Alhamdulillah

0๐Ÿ’ฌ

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. DARI : AJN SEKELUARGA.. .
.
#aidilfitri2017 #rayasakan

0๐Ÿ’ฌ

Perfume terbest pernah I guna yg than lama Dan ofcoz la murah..
.
.
Support this perfumes #dexandraperfume
#iamdropshipper #perfumecollection
@Regrann from @stockistdexandra - One day u will know what means of NOTHING IMPOSSIBLE .

JUST DO IT my dear friends. ๐Ÿ’ช

#StokisDexandra #StokisPetalingJaya #dexandra #StokisDexandraPetalingJaya #negaraku #millionaire #HariRaya #raya - #regrann

2๐Ÿ’ฌ