Si Penglipur Lara

Lara Alanaβ„’ Ahmad Awaluddin. πŸ’Ÿ Yakult Malaysia πŸ’Ÿ Dutch Lady NutriPlan πŸ’Ÿ Johnson & Johnson Milk πŸ“§ raihana.schawal@gmail.com

http://www.schawal.com/

5,600 posts 3,027,963 followers 14 following

Siapa nak request lagu? Lara charge RM4 satu lagu..

202πŸ’¬

Waktu malam ialah waktu untuk Lara rileks setelah seharian aktif. Selalunya, lepas mandi, sarung pyjama terus mintak susu #dutchladynutriplan kegemaran Lara. Lepas satu gelas, duduk-duduk kejap baca buku cerita, lepas tu terus πŸ’€ Tak percaya cuba lah susu Dutch Lady NutriPlan, menyokong tahap kebijaksanaan si manja anda! #teamdutchlady

158πŸ’¬

Selamat berhujung minggu!

98πŸ’¬

Loading...

Bila Lara makan pedas..

62πŸ’¬

Coz it's Saturday! #LarAlicia

69πŸ’¬

C is for cacing...

139πŸ’¬

Loading...

Cuba teka sat lagi siapa yang akan dengkuq dulu? πŸ€”

138πŸ’¬

Daddy kata Lara macam kakak tiri Cinderella. Best ke jadi dia? Dia dapat tak kahwin dengan anak raja? πŸ€”

436πŸ’¬

Because it's a last day of school.. 🀣

598πŸ’¬

Loading...

Yeay, it's a wrap for Yara Anana! Thanks Uncle @peteshiroku , @photobookww team, @suppagood and all crews! #tvc #endorsement #ambassadorship

61πŸ’¬

What I like about doing a TVC.. @photobookww

46πŸ’¬

Behind the scene TVC @photobookww πŸŽ₯

20πŸ’¬

Loading...

My face everywhere! Thanks @photobookww 😍

53πŸ’¬

Birthday party Lara yang ntah ke berapa Kali ntah.. πŸ™„ @photobookww

265πŸ’¬

Action! @photobookww

36πŸ’¬

Loading...

222πŸ’¬

Shooting @photobookww TV commercial.

26πŸ’¬

Shooting my next TV commercial for 2018! #endorsement #ambassadorship @photobookww

103πŸ’¬

Loading...

Good Morning! Hari ni Lara ada shoot utk project 2018. Nak tau apa, stay tuned okay?

124πŸ’¬

Tercengang dia bila daddy and Mommy tunjuk mainan zaman diorang kecik kecik dulu.. 🀣

422πŸ’¬

We are the cleaners! #LaraAlicia

36πŸ’¬

Antara Rusa dengan zirafah, siapa lagi tinggi? (Wearing dress from @kitsters.my )

253πŸ’¬

Mcm mcm auta bila suruh tidur...

210πŸ’¬

Bila time nak tido mcm ni la..

84πŸ’¬

Tak tau kenapa marah nau kat princess ni 🀣

61πŸ’¬

Buat kerja sekolah jap..

95πŸ’¬

Sis sakit pinggang la lepas ni.. 🀣

913πŸ’¬

πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈπŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈπŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ

316πŸ’¬

Penat la pi ballet ni sebab kena pakai bengkung.. πŸ˜‚ #raraootd

333πŸ’¬