Si Penglipur Lara

36. Lara Alanaβ„’ Ahmad Awaluddin. πŸ’Ÿ Yakult Malaysia πŸ’Ÿ Dutch Lady NutriPlan πŸ’Ÿ Johnson & Johnson Milk πŸ“§ raihana.schawal@gmail.com

http://www.schawal.com/

5,451 posts 2,942,944 followers 12 following

Mommy is wearing @schawalstore

6πŸ’¬

Tram from The Peak. Β #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

4πŸ’¬

Lara Dewi nak ucapkan Selamat Hari Deepavali kepada semua Aunties, Teachers and friends! Love 😍. P/s: jangan lupa singgah gerai Lara beli tosai!

62πŸ’¬

116πŸ’¬

30πŸ’¬

Bila nak siap ni? πŸ™„ Β #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

165πŸ’¬

πŸ’…πŸ’„πŸ’‹ #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

26πŸ’¬

Princess Transformation.. #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

57πŸ’¬

Malu malu Itik.. πŸ¦† #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

44πŸ’¬

Should I jump? Β #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

53πŸ’¬

51πŸ’¬

On a tour bus! #DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

89πŸ’¬

Siapa yang tanya, hairstyle ni nama dia "Cinta Antara Benua" tau..

54πŸ’¬

So Hong Kong, what's good?
I'm wearing Lara sweater from @schawalstore dan kasut Melissa available at @mothercaremalaysia 😍
#DiscoverHongKongΒ #HongKong #discoverhongkonglikealocal

112πŸ’¬

Bila fly time malam macam ni, dapat pulak susu favourite Lara, sekejap lagi πŸ’€ lah.. #DutchLadyNutriPlan #TeamDutchLady

80πŸ’¬

Till later KL! #raralittleadventure

105πŸ’¬

Good Morning semua! Sambil breakfast hujung minggu ni jom layan iklan @yakultmalaysia versi tak keluar TV.πŸ˜‚

227πŸ’¬

My favourite drink dah tukar baju baru!! So nanti kawan-kawan Lara semua jangan confuse tau! Yang ini wajah baru untuk @yakultmalaysia Ace Light, kurang gula untuk pilihan yang lebih sihat!! 😍

23πŸ’¬

Good Morning, you all pernah nampak tak sayur besar macam ni? 😳@toclanasia

99πŸ’¬

Bila dah seharian main dekat luar, Lara selalu berendam dengan mandian @johnsonsbaby dan kali ni, Lara pilih kebaikan susu + oats untuk kulit yang lebih lembut dan terpelihara. 😍 πŸ›

81πŸ’¬

Salam semua... Yang mana satu pilihan Auntie untuk sikecil? Dapatkan koleksi Lara Alana di @schawalstore Jakel Square KL!

260πŸ’¬

πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽 #owlette Β·
thanks Auntie @neddyz πŸ˜‚

160πŸ’¬

I am so thankful. Alhamdulillah. -#kisahlaradandaddy

126πŸ’¬