BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM

SSM:002532276-A +601116470377 (iman) info retail/produk +60149262907 (iza) info vendor +60172225336 (HQ) CLOSED ON MONDAY 11am - 7pm (tue - sunday)

http://www.wasap.my/601116470377

1,990 posts 32,802 followers 1,041 following

CHEW N GLOW by @neelofa @chewnglow.hq

PRICE : RM90 (30biji)

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Jom tampil MENAWAN dengan kulit yang 'FLAWLESS' & 'GLOWING' tanpa perlu lakukan sebarang suntikan

Chew n Glow merupakan "Advance Skin Solution" yg menggunakan formula terbaru dan terbukti berkesan bagi memastikan ANDA mendapatkan kesan yg lebih "Gempak"

Manfaat #ChewnGlow : ✔ Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
✔ Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
✔Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
✔ Meratakan warna kulit
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
✔ Mengurangkan pembentukan sebum minyak dimuka
✔ Mengatasi masalah kulit kusam
✔Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
✔Menghindari pembentukan jerawat
✔ Membantu merawat masalah jerawat
✔Merawat luka pada Kulit
✔Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
✔Mencegah kulit menjadi terlalu kering
✔'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
✔Membantu pesakit Eczema dan Proasis
✔Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.
✔ Menghilangkan tompok/bintik hitam
✔Mempercepat penyembuhan luka
✔Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
✔Membantu Menyingkirkan toksin
✔Membantu membuang sel kulit mati dan sekaligus mencantikkan sktuktur kulit
✔Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
✔ Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
✔ Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
✔ Meningkatkan daya tahan tubuh

#maleqaboutique #vendorboutique #vendorshahalam #youchewyouglow #chewnglow #roadtoneelofa #neelofa #butikseksyen7 #seksyen7 #onlineboutique #onlinebisnes #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #igshoppingmalaysia #igshopping #bisnesonline #butikvendor #instaniaga #instaniagamalaysia #instashopmalaysia #skin

0💬

READY STOK..RM29 each... @Regranned from @fame_cosmetics - It’s BLUSH!!! Give it a try girls 💋 #famecosmetics #mattelipcream #rm29 - #regrann

1💬

DEAR LOVELY CUSTOMERS ❤

We're Open...!!! MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan (atas imaan boutique)

OPERATION HOURS: 11 AM - 7 PM
CLOSE : EVERY MONDAY

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping #butik #kedai #sayajualtudung #sayajualmekap #sayajualproduk - #regrann

0💬

READY STOK MAYA...!!! #mayabyNH by @naelofarhijab

VENDOR : @naelofarhijab.rdiana #nhauthorizedstockist

COLLECTION : MAYA

TYPE : SCARF

PRICE : RM75

MATERIAL : SATIN

DETAILING : PRINTED

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #bazaarmalaysia #naelofarhijab #tudung #satinscarf #naelofarhijablover #butikshahalam #shahalamboutique #dearlovebynh #crushbynh #darlinglovebynh #sayanglovebynh #nhraya #mylovebynh

0💬

BERMINAT DAPATKAN INSPIRED PERFUME DARI @bellaexclusive_hq ??? BAUAN DARI PATI ORIGINAL,TAHAN LAMA DAN YANG PALING PENTING SAH DI BAWA SOLAT.

JOM DAPATKAN SEKARANG DI BUTIK..ADA TESTER JUGA TAU...😍OHH YA KAMI JUGA BOLEH COD & POS
Inspired Perfume by Bella Exclusive
🌹 * Inspired Perfume EDP 35ml 🌹 * Tahan lama ( Lebih dari 8 jam ) 🌹 * Pati Original 🌹 * Sah di bawa solat
FOR HIM
👦🏼 1 Million by Paco Rabanne
👦🏼 Invictus by Paco Rabanne
👦🏼 Desire Blue by Dunhill
👦🏼 Starwalker by Mont Blanc
👦🏼 Man Extreme by Bvlgari

FOR HER
👩🏼 Gucci Flora by Gucci
👩🏼 Bombshell by Victoria Secret
👩🏼 Forbidden Rose by Avril Lavigne
👩🏼 Midnight Fantasy by Britney Spears
👩🏼 Moon Sparkle by Escada
VENDOR : @bellaexclusive_hq

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN:
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(atas Imaan Boutique)

#sayajual #unisel #uitmshahalam #onlinestore #onlineshopping #butikvendormalaysia #shahalam #perfume #minyakwangi #inspiredperfume
#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #instaniagamalaysia #igshop #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia

1💬

Jom dapatkan koleksi KURUNG MODEN MAWAR & KEBAYA PEPLUM dari @indahfesyen dan @indahfesyen turut menawarkan harga yang sangat berpatutan 👍

VENDOR : @indahfesyen

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN:
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(atas Imaan Boutique)

#sayajual #unisel #uitmshahalam #onlinestore #onlineshopping #butikvendormalaysia #shahalam
#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #instaniagamalaysia #igshop #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #kebaya #kurungmoden #bajukebaya #bajukurung

0💬

JOM DAPATKAN PENCUCI MUKA YG TERBAIK INI 😍

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

HARHA : RM58 (exc postage)

COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

@Regranned from @gadischantiq - Honeybee Nutri Cleansing Foam RM58 ..
🌸 untuk membersihkan kulit wajah secara lembut setiap hari dan sesuai untuk segala jenis kulit termasuk yang sensitif.
🌸menanggalkan kotoran mekap daripada kulit muka.
🌸jangan risau sebab ia takkan mengeringkan kulit malah ia melembapkan kulit wajah anda.
🌸boleh mengatasi masalah kulit berminyak, pori terbuka, bintik hitam serta parut.
🌸memberi nutrisi yang baik kerana mengandungi kolagen serta vitamin yang baik untuk kulit.

Bahan-bahan : ekstrak royal jelly, madu dan propolis
..
#batangkali #rawang #gombak #selayang #kualakububaru #huluselangor #batupahat #paritraja #paritsulong #ayeritam #kluang #uthm #selangor #muamalaysia #muaselangor #muajohor #nafura #nafuraagent #nafurabatupahat
#honeybeevenomjohor #honeybeevenombatupahat #honeybeeserumbatupahat #honeybeevenomselangor #honeybeevenomhuluselangor #honeybeevenom #honeybeeserum #honeybeecleanser #honeybeespraymist #honeybeealmondgommage #teamlyanasai

0💬

Jom dapatkan produk seisi rumah yang terbukti terbaik.Produk HAI-O sudah lama dipasaran dan menjadi produk pilihan ramai dan yg paling penting menawarkan harga yang berpatutan 👍

VENDOR : @dj_shopper

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN:
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(atas Imaan Boutique)

#sayajual #unisel #uitmshahalam #onlinestore #onlineshopping #butikvendormalaysia #shahalam #haio #produkkesihatan #produkkecantikan
#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #instaniagamalaysia #igshop #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia
#butikshahalam

0💬

JOM GRAB...! JEMPUT DATANG @ KAMI BOLEH COD & POS JUGA.

Fame Cushion Blusher by @fame_cosmetics
PRICE : RM49 (exc postage) VENDOR : @famestokis_selkualalumpur

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)
#famecosmetics #maleqaboutique #butikvendor #vendorbutik #mekap #instashop #bazaarpaknil #instashopmalaysia
#famelipmatte
#lipmatte
#fameeyeliner
#famemascara
#famebbcushion
#famecushionblusher
#sayajualfame
#sayajuallipstik #pemerahpipi
#sayajualcosmetics
#fattzura #cosmetics #kosmetik #blusher
#missfazura

0💬

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan

VENDOR : @byrcwshahalam

PRICE : RM35.90 (exc postage) 110ml

GABUNGAN:
✔Organik
✔Kolagen
✔Vitamin E
✔Bahan yg diluluskan
✔Halal

KESANNYA:
✔Putih serta merta ✔Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔Gebu
✔Lembut
✔Perlindungan UV
✔Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔Tangan ✔Badan
✔Ketiak
✔Siku
✔Lutut
✔Celah paha
✔Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #vendormalaysia #instashop #instaniaga

0💬

Illusion Creamy Concealer by @mervecosmetic_hq @joyrevfa

VENDOR : @labellezaresources

PRICE : RM35 (exc postage)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

Dark Spot Eraser

Keistimewaan :
Concealer ini bukan saja membuat makeup nampak rata, sempurna & cantik malah ianya diperakui mampu memudarkan masalah jeragat, parut, lebam bawah mata, bintik hitam atau cela diwajah kerana ianya mengandungi antioxidant, rosehip seed oil, vitamin C & E yang membantu melenyapkan kesan cela selamanya secara semulajadi. Don't just cover up. Clean up! Concealer ini berbeza dgn yg lain kerana texturenya yg smooth, ringan & senang utk diapply terutama yang tak biasa makeup tu. Amat membantu menaikan lagi seri makeup & membuat wajah lebih berseri-seri sementara ianya bertindak sebagai perawatan kulit setiap hari ✔️ HD Flawless Finish
✔️ Easy to blend
✔️ Creamy lightweight
✔️ Lasts all day
✔️ Hide large pores
✔️ Coverage for All Skins
✔️ Halal with Natural Ingridients
✔️ Cover up pigmentation & acne
✔️ Hide dark undereye circles
✔️ SPF 50 UV Protection
✔️ Covers blemishes & scars
✔️ Clinically tested
✔️ KKM approval
✔️ On-the-go touch ups
✔️ Remove dark spot fast & permanently
✔️ Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin)

Cara pemakaian ILLUSION CREAMY CONCEALER :

Selepas memakai foundation atau Perfect Matte Powder, ratakan concealer sedikit sahaja dibawah mata, tepi hidung, atas kening, atas parut, bintik hitam & jeragat. Dap dapkan concealer tadi dengan menggunakan span atau jari secara rata sehingga tertutup cela, kedutan atau liang roma diwajah. Selepas selesai 'blend' dan 'conceal', akhiri dengan meletakkan Perfect Matte Powder dengan berus/span secara perlahan2 dibawah mata & diseluruh wajah

#maleqaboutique#sayajual #bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#visitmyig#onlineshop#onlinestore#onlineshopping#unisel#uitmshahalam #makeup#butikvendor #instaniaga #mervecosmetic #perfectmattepowder #fairytearspotion #mervefoundation #illusioncreamyconcealer
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundation
#concealer

0💬

JOM DAPATKAN WONDER CHEESE ...!!!!Chips cheese yang sangat rangup..!😍 HARGA : RM25

VENDOR : @niza_outlet @niza_outlet @niza_outlet

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique) 🧀kerepek bersalut cheese
🧀berat 600gram
🧀tiada MSG & pewarna tiruan
🧀produk bumiputera
🧀halal 🧀harga berpatutan hanya RM25 sahaja..!!! #maleqaboutique #kerepek #sayajualmakanan
#sayajual #wondercheese #butikshahalam #sayajualwondercheese #vendorboutique #instaniaga #instashop #instaniagamalaysia #igshopping #bazaarpaknil #kedaionline #visitmyig #sayajual #wondercheeseshahalam #butikseksyen7 #wondercheeseselangor #wondercheeselover #kuihraya #kuihrayamurah #butikvendor #food #shahalam #unisel #uitmshahalam #instashopmalaysia #igshop #bazaarmalaysia #butikshahalam #seksyen7

0💬

READY STOK...JOM DAPATKAN SEKARANG TAU...! VENDOR : @realskinz_rina
Crispy Chips utk kudapan harian andaaaa!!!
😘😘😘😘 Ada 3 flavours yg mmg buat anda termimpi - mimpi tau! X percaye?? Jom order darlasss!! PRICE:
🍚Original = Rm 6.50
🍯Cheese = Rm 7.50
🌰Almond = Rm 8.50

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia #butikshahalam #shahalamboutique #popia #kerepek #kerepekpopia #sedap #kudapan #murah #borongmakanan #gift #doorgiftmurah #munch

0💬

CLEARANCE...CLEARANCE...CLEARANCE...!!!Hello beautiful...! Jom dapatkan kasut yang comel & cantik serta vogue ini...!!! 😍Harga serendah RM38 sahaja.Pelbagai corak & size.

JEMPUT DATANG...😍 PRICE : RM38

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #kasut #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoes #bazaarmalaysia #bazaaronline #butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping #shoelover #kasutmurah #kasutcantik #kasutperempuan

0💬

MORA MILKY ALMOND SCRUB by @mfmirafilzah
@moraessential "Yelah lepas seharian keluar kesana kemari, dengan cuaca sekarang yang panas terik, kulit kita lagi cepat hasilkan sel mati dan salah satu cara nak buang sel mati tu dengan gunakan scrub lah. Dan so far Mira rasa scrub MORA ni lah yang paling best." -Mira Filzah, pelakon, pengacara, selebriti Malaysia-

FUNGSI MORA MILKY ALMOND SCRUB
✔Untuk membuang sel kulit mati
✔Membina sel kulit yang baru
✔Menegangkan kulit yang berkedut
✔Menjaga kulit dari sinaran UV matahari ✔SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR, DARI KANAK KANAK HINGGALAH WARGA EMAS
✔SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT MUKA

ISI KANDUNGAN MORA MILKY ALMOND SCRUB
🌷 Susu
🌷 Almond Oil
🌷 Aloe Vera
🌷 Cosmetic Sand
🌷 Collagen
🌷 Witch Hazel

Kuantiti : 150ml
CARA PENGGUNAAN
💐 Basahkan muka atau kulit dibahagian lain
💐 Ratakan MORA Milky Almond Scrub pada kedua tangan dan sapu rata pada wajah
💐 Sapukan selama 1-2 minit sehingga biji bijian scrub tersebut hilang dari wajah
💐 Cuci muka dengan air bersih

HARGA : RM65 (exc postage)

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #bazaarpaknil #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #visitmyig #moramilkyalmondscrub #scrub #sayajual #butikvendor #uitmshahalam #unisel #milkyscrub #visitmyig #seksyen7shahalam #butikshahalam

3💬

Berminat mengumpul barangan seisi rumah iaitu TUPPERWARE?Jika ya....jom dapatkan pelbagai size tupperware yang menarik,design yang pelbagai dan yg paling penting harga yang berpatutan 👍

PRICE : Bermula RM5 & keatas 😍

VENDOR : @phewwsionbutik

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN:
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(atas Imaan Boutique)

#sayajual #unisel #uitmshahalam #onlinestore #onlineshopping #butikvendormalaysia #shahalam # #tupperwarebrand #tupperware
#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #instaniagamalaysia #igshop #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia
#butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping

0💬

JOM DAPATKAN DETOXTEA NO 1 VIRAL MALAYSIA 😀

VENDOR : @medinadesire.kurustea

HARGA :
SLIMMING DETOX & TEA RM15
KAKICANTIQ TEA RM25

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

KELEBIHAN Slimming & Detox Tea 🌸 Membantu melangsingkan badan.
🌸 Membantu mengempiskan perut.
🌸 Mencegah obesiti & sembelit
🌸 Membantu turunkan gula dalam darah.
🌸 Membantu pesakit gout/uric asid tinggi & kolestrol tinggi.
🌸 Mencegah darah tinggi & angin dalam badan
🌸 Memperbaiki kesihatan dalaman dan luaran

KELEBIHAN Kaki Cantiq Tea 🌸 Kakicantiq Tea merupakan produk yang dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia.
🌸 membantu mengecilkan peha dan lengan.
🌸 membantu membuang air berlebihan dalam badan & melawaskan kencing

#maleqaboutique#detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kuruscantik #kuruscepat #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #unisel #uitmshahalam #kuruscepat#medinadesire #medinadesire1 #sdtmedinadesire #kctmedinadesire #slimminganddetoxtea #vendorboutique #butikvendor #kakicantiqmedinadesire #skinnyteatox
#skinnylegsteatox #tehdetoxmurah #tehdetox

1💬

JOM DAPATKAN SATIN BLANDURAA 😍MATERIAL YANG SANGAT AWESOME 😍

COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info

@Regranned from @dj_shopper - Ramai tanya satin ni panas ke? Yelah sebab satin kebanyakkan panas.. 🛍
🛍
Satin blanduraa ni tak panas dan tak licin pon tau.. tak percaya? Okey jom walk in @maleqaboutique uolls boleh rasa sendri kain dia.. sgt best okey warna dia pun memag menyerlah punya.. 🛍
🛍
Uolls boleh minta size besar tau but min 2 helai utk oder size besar🤗..
Kalau nak cod pun boleh sayang dengan min 2 helai 😊..
#djshopper
#blanduraa
#satin - #regrann

0💬

READY STOK

RM55 EACH

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

@Regranned from @shadedough - Cherry Sorbet 🍒How much do you love this code? - #regrann

0💬

READY STOK

JOM DAPATKAN SEKARANG...😍 KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO😍

RM59 each

@Regranned from @w4w4_zainal - Our green tea latte coffe collection @wawasoftlens_hq stok da surut..dpt kan nya skg
Ws 014 555 9477
Pakai kaler code ni terui feeling dustan - #regrann

0💬

READY STOK..RM29 each

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO... @Regranned from @myhoneylips - Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
Whatsapp to +60193169064

#madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm" - #regrann

0💬

DEAR LOVELY CUSTOMERS ❤

We're Open...!!! MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan (atas imaan boutique)

OPERATION HOURS: 11 AM - 7 PM
CLOSE : EVERY MONDAY

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping #butik #kedai #sayajualtudung #sayajualmekap #sayajualproduk - #regrann

0💬

READY STOK UTK SETIAP CODE

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

@Regranned from @alhaalfa - Just nak bgtahu~ LUMINOUS SILK FOUNDATION ni dah restock!! 😍❤️ so segera ok! Yg waiting list tu..tunggu ye kjap lagi staff alha akan call ..jgn risau kami utamakn yg waiting list 💪🏻😘... tqsmmm yg banyak support!! Ini formula terbaru dr yg sebelum2 ini~ siapa yg dah cuba mesti xcarik lain! Menjadi kegilaan ARTIS2~ tahan lama kat wajah (sambil merawat) lagi selalu pakai wajah makin bersih..❤️❤️
.
.
BRAHEA - paling cerah
.
CASSIA - medium .
OKRA - kulit gelap
.
Harga sgt mampu milik!! Rm100 sahaja utk 30ml 😍😘
.
.
.
🔴🔴 kepada makeup artis..boleh BELI 2 code sahaja!! BRAHEA dan OKRA...bila mix dua warna ni..insha allah semua jenis warna kulit anda boleh dapat! 👏🏻👏🏻👏🏻
.
Anythg boleh ke @alhaalfacosmetics_hq @alha_alfa_cosmetic utk mencari nmber stokis2 dan agent kami...
.
.
Atau whatsapp :-
.
.
+60 19-316 5345
.
+60 19-249 4946
.
+60 11-2536 3955
.
+60 14-237 3818
.
+60 17-668 5819 - #regrann

0💬

Hello beautiful...! Jom dapatkan kasut yang comel & cantik serta vogue ini...!!! 😍Harga serendah RM38 sahaja.Pelbagai corak & size.

JEMPUT DATANG...😍 PRICE : RM38

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #kasut #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoes #bazaarmalaysia #bazaaronline #butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping #shoelover #kasutmurah #kasutcantik #kasutperempuan

0💬

READY STOK HERE... ADA TESTER SEKALI TAU DI BUTIK 💄😍 RM49 each (exc postage)

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

@Regranned from @mora.cosmetics - Pretty isn’t?! 😍😍 From lipstick turn to eyeshadow 💃🏼 Not only that, you can make it as blusher also hehe 😘
Thankyouuu Princess @iladamiaa ❤️
.
.
#moraessential #moracosmetics #moralipstick #lipstick #mattelipstick #cosmetic #ilovemora - #regrann - #regrann

0💬