Marr Mohamad

Hentikan kata-kata bertulangkan dusta Writer/Scriptwriter •Publicist •PR/PA/CD at Zeel Production Dato Seri Siti Nurhaliza ✨❤️🌹marrmohamad@gmail.com

1,792 posts 24,985 followers 3,561 following

One of my fav! Demi Kasih Sayang by @ctdk. Daripada album Adiwarna 🔥💖

16💬

Orang lain dengan kekasih, kitewwwww dengan sissssthur kitew je 💆🏻‍♀️😂

36💬

7 malam ini ; #TiadaArahJodohKita di @tv3malaysia .
Tulisan teman saya @anakdarapaksyed. Arahan abang @eoonshuhaini dan lakonan Shukri Yahaya, Aprena Manrose, my @erwin_dawson dan Hafeez Mikhail. .
Sitizoners, #KauTakdirku by @ctdk sayang as OST! 💖♥️💖💖 .
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Jangan lupa menonton Sitizoners!! @cteafairuz @mohdezwanr @mistahazjaz @asri_ct87 @muriey_story @zaffirahzaini @sitizonemy @fadzillredzuan @fadzoners @surya28o7_sz

17💬

Loading...

Awww thank you sisssss thank u atas segala kebaikan, kenangan sepanjang kita kenal, kerja bersama. Love u sissssss 💖💖 #Repost @mfmirafilzah with @get_repost
・・・
Favourites 💖 .
.
Happy Birthday @marrmohamad! ❤️🎉🎂 Hmmm mcm mana ya nk cerita. Hubungan persahabatan kita bermula secara tidak sengaja. Dpd mula kenal atas urusan kerja, jd selesa kerja bersama, dan kemudian rapat semasa berkerja dan selepas bekerja! “Kat mana tuuuuuu sisssss!”. Haa permulaan perbualan dia kalau nak ajak kita pg coffee coffee gossip gossip! Nak kata kerap berjumpa tu tidak lah, tp ada masa bila dah lama sgt tak jumpa, boleh rasa rindu! Persamaan? Hindustan! Geng boleh ajak tgk hindustan dkt wayang! Hehe. Love you sisssss! 🤗🤗🤗 @marrmohamad

51💬

Ringkas namun besar maknanya. Saya ikhlas sayangkan beliau. Saya tahu, dia tahu itu. Terima kasih inspirasi, idola, pengalir kekuatan, pengusik, pengonar jua haha. Sayang kakiti 💖💖💖 @ctdk #HappyBirthdayMarrvelous 💖💖💖

110💬

Alhamdulillah, thank you Allah for another year! ♥️ #HappyBirthdayMarrvelous 💖💖💖

185💬

Loading...

CONGRATULATIONS @haelhusaini !!!! MENJAMPI SELURUH STADIUM!!! #AJL32

5💬

Katalah apa saja, yang jelik penuh dusta. Kalian bebas mewarnai kami dengan minda yang penuh kelabu. Huhu. Alhamdulillah. Osaka meninggalkan sesuatu yang sungguh manis. #MarrvelousInOsaka #cuticutimanjavol2 #szjapantrip.

4💬

takkan kimono girls nak maintain cute jalan kedek kedek penguin jeeeeee, sesekali kena la keluarkan kekwatun saadiah tu huhu , di Kyoto. #MarrvelousInOsaka

5💬

Loading...

Jalan manja manja di sekitar Kyoto. Malam yang indah, berpeluang melalui celah celah lorong geisha. #MarrvelousInOsaka ✨💖

7💬

Dimanakah kamu yang dikirim Tuhan melengkapiku, untuk menjaga hatiku? Merakam kenangan di balik pohon betung yang sangat cantik nan tinggi di Arashiyama. 🎋🎋🎋♥️✨#MarrvelousInOsaka

23💬

Loading...

Singgah di Nara Park, pinggir Osaka. Selalu jadi mak hayammmm, hari ni jadi mak rusa. Hello deer! 😂😂😂💖🦌✨ #MarrvelousInOsaka

25💬

Green and black today for Erykah Badu wannabe 😂😂 💚🖤 #marrvelousinosaka

122💬

Momen-momen mereng dan jakun naik winter slide 😂😂😂😂 . Apoooooooooooooo pakat jatuh semua hahahahaahahhaahahhahaha @ddoia08 @azwanhashim2 @puteri_damia17 @cteafairuz @rlynnahmad #MarrvelousInOsaka

10💬

Loading...

Snowflakes are kisses from heaven.
❄️☃️⛄️♥️♥️💖 // 🎼 Lebih Indah kakitiku @ctdk sayang ♥️ #MarrvelousInOsaka #Fragmen

29💬

snow snow manja sis 💖 #MarrvelousInOsaka

24💬

Loading...

merakam kenangan di glico running man, tumpuan utama bergambar di Osaka 😘🔥#MarrvelousInOsaka

13💬

Dinnaaaaaahhhhh. Sedap amattt 🤤 #MarrvelousInOsaka

1💬

sejukkkkkkk gedi woii 😅🤧 #MarrvelousInOsaka

22💬

I neeeeed a breaaaaaaaaaaak 😘🛫 #MarrvelousInOsaka

26💬

Love the people you can be weird with. 😜🔥💖. Lovely catchup and sharing sesh. @ausrazi

12💬

When I'm not with you, i lose my mind. 🤧 #manabae #tetiba 😂

20💬

SWIPE! .
Akan datang #TiadaArahJodohKita di slot Akasia. Bermula 13 February ini di TV3! Support sahabat sahabat saya terutama penulis skripnya @anakdarapaksyed , tenaga utama produksi @tamtinted @rian_shain dan pengarahnya abg @eoonshuhaini. .
Gandingan pertama kali Shukri Yahaya dan Aprena Manrose. Ofcoz ost dari @ctdk berjudul #KauTakdirku #SimetriSiti ♥️♥️

12💬

Indahnya suara tuuuuuuu. Membuai, menusuk ke kalbu malam malam buta ni 😂♥️ @ctdk. Layu Sebelum Berkembang by @ctdk. Petikan Konsert Fenomena Siti Nurhaliza dan Dayang Nurfaizah.

11💬

Bismillahirrahmanirahim. Semoga dipermudahkan. #cruisecintalebaran

44💬

Jumaat yang biru.....🙈😘💁🏻‍♂️💙💙 @ikmalamry 😜✨

38💬

Lovely book. Lovely design. Awww thank you so much @owndesignbook untuk hadiah ni. Cantik sgt designnya. Dapat free gift lagi 🎈✨💐. Sesiapa nak order buku nota/planner sendiri dengan cover yang maha cantik - order now dengan @owndesignbook 💝♥️. Murah dan cantik 📒📚

14💬

Demi @ctdk, rela memadhurikan diri i 😜😜😝🤪. Sesekali menggila di perjumpaan #Sitizone14 😅🙈🙈🙈. Jangan swipe kalau taknak lugai 🤪🤪✨😢. #DhoomMachale #SayShavaShava

49💬