MoLieMoTheCat

Mommy's fav 🐱 1year 3 months old 8/4/2016 1st generation born 😺😼😸😻 29/3/2017 Mommy @sharmielaayob Mamiii @suhanaariffin_ SA's Generation

  • posts114

Goodluck Orked ucapkan buat kakak2 & abg2 yg ada exam esk. Do your best. Orked tido dulu, penat study harini sampai tersengguk masa buat past year. Hehe πŸ’•
.
#1stGeneration #Siblings #Raya2017 #catsofinstagram #ootd #pet #petlife #petlove #cat_of_instagram #catsofworld #world #catlovers #worldstar #lovecat #petsofinstagram #petoftheday #kucinggemuk #catstagram #catwalk #worldwide #catoftheday #worldcat #kucing #petshop #kucingmalaysia #instacat #malaysia #kittens #kittensofinstagram #love

2πŸ’¬

My dear moliemo. Hampir 1 tahun 1 bulan umur awak. Im sorry Mo, sbb tak boleh nak jaga awak 24h, tak boleh nak belai awak, tak boleh nak bagi awak makan hari2, tak boleh nak manja2 dengan awak. Sorry Mo. Semua tanya pasal awak Mo, and my answer is "Mo okay je kat Kelantan. Mo sihat" . Its okay my dear Mo walaupun awak tak stay sekali dengan mommy, mommy selalu tgk awak ... dari jauh... awak tu hadiah yang paling bermakna buat mommy, but again im sorry Mo. I love and always missss you my baby.. Jangan nakal sangat tau. Jaga baby elok2. Take care dear.πŸ’•
.
#Mating #catsofinstagram #ootd #pet #petlife #petlove #cat_of_instagram #catsofworld #world #catlovers #worldstar #lovecat #petsofinstagram #petoftheday #kucinggemuk #comel #catstagram #catwalk #worldwide #catoftheday #worldcat #kucing #petshop #kucingmalaysia #instacat #malaysia #kittens #kittensofinstagram

2πŸ’¬

Happyyyy 1st year old moliemo ! Baru cukup umur setahun dah ada anak2 bulusss 4 ekorrr... pleaseee stayy healthy forever and give moreee anak buluss !
.
.
#Mating #catsofinstagram #ootd #pet #petlife #petlove #cat_of_instagram #catsofworld #world #catlovers #worldstar #lovecat #petsofinstagram #petoftheday #kucinggemuk #comel #catstagram #catwalk #worldwide #catoftheday #worldcat #kucing #petshop #kucingmalaysia #instacat #malaysia #kittens #kittensofinstagram

3πŸ’¬