17 || MASLIENA

. . . . maslienaaliakbar . . . .

69 posts 722 followers 98 following

fuhh penat aku duk layan budak2 ni πŸ˜₯ lukis tuu laa ni laa.. bnyak lgi tapi aku just tunjuk stu je laa kat korang😣 diaorg pnggil aku cg? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ aku ckp laa.. aku tk layak lgi jadi cg. hahahah 😌tapi serius laa memang penat ari ni.. bnyak gile diaorg suhh aku lukiss😭😭😭😭😭 #penat #rajin #layanjela #animes #lukisan #cincaije #lakaran #hiburan #nocolour #rambut #baju #malaysia #pahang #spm #malaya #saja #lukis

4πŸ’¬

hyehye 😁 jom wat business πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ senang je 😌 mesti korang tngok gmbr cm susah je nk wat ni 😞 jgn risau.. bukan susah pun πŸ˜„ modal pun gune duit sikit je πŸ˜‰ yg penting duit korg akan brtambah πŸ™† klau nk join pm 0142915462 😁 hehe siap bgi no. lgi πŸ˜„klau ade apa2 prtanyaan please pm no. tuu 0142915462
0142915462
0142915462
or korg dm aku mintak no. tu πŸ˜‰
#perniagaan #cepatkaya #malaysia #kelantan #pahang #kaya #senang #mudah #business #gadismelayu #simcard #berjaya #lelakimelayu #kacak #anakmelayu #melayu #tanahair #malaysian #melaka #johor #kedah #terengganu #perak

3πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...

gi kenduri tunang pok eju tadi 😊 gmbr ngn pok hanif jap πŸ˜‚haha pape pun.. tahniah pok eju βœ”οΈπŸ‘ #gadismelayu #malaysia #selfie #congratulations #repost #pahang #happy #kelantan #indonesiangirl #malaysiangirl #beautiful #cute #handsome haha

4πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...

HeyπŸ˜› i'm trying to draw it😲 #kira #deathnote #anime #otaku

1πŸ’¬

Wuuhuuuuu photography πŸ˜†

10πŸ’¬

Untuk seorang sahabatπŸ™Œ @zfrn_darkcrow

2πŸ’¬

this is maslienaπŸ˜‚ saaaaaaayy whaaaaaaatt!😝 #chibidrawing #malaysia #japan #cutegirls

0πŸ’¬

πŸ™Šsorry wat muke burukπŸ˜‚πŸ˜² tapi eika omeyπŸ˜πŸ’– #gadismelayu haha

2πŸ’¬

heyyπŸ˜‰ esok cuti😍
#animes #animegirl #art

2πŸ’¬