mUMu - Fashion, Home & Living

Jenama Hijab unggul Malaysia dengan rekaan yang simple, classy dan sesuai untuk semua . Pembelian secara online πŸ‘‡πŸ»

http://www.mumuscarves.com/

1,853 posts 270,978 followers 10 following

Boleh TEKA apakah kegilaan yang akan berlaku tidak lama lagi? mUMu sentiasa tidak menghampakan. PapaMumu dengar permintaan anda❀️❀️❀️
.
Kali ini, something different, something extra, something super comfortable, an answer to all your problems. PapaMumu pasti mUMuDolls akan suka this NEW addition kepada koleksi meletup ni. Tak sabarrrrrr😱😱😱😱😱
.
.
TAG 3 orang kawan perempuan mumudolls dan menang seorang sehelai inner paling selesa di dunia ni! cepat!! komen terakhir papamumu akan pilih pemenangπŸŽ‰
.
Pastikan kalau nak spam komen jangan tag kawan perempuan yang sama ok? good luck! mudah je! cepat sekarang!!
.
Inner snowcap paling selesa dan laku keras Malaysia kembali lagi! Ini rahsia Che Ta!! Shawl die pakai terletak je, nampak kemas je. Inner snowcap mUMu rupanya 😱
.
Cepat TAG!! NOW!!!😍
.
.
.
#TheReturnOfmUMuSnowCap #SnowCapPalingLarisDiMalaysia

77πŸ’¬

Jatuh cinta tak dengan Silky Grey dari koleksi mUMu Bawal Satin ni aduhai 😍😍😍
.
.
PapaMumu tak mahu bercakap panjang sebab tengok je dah tahu sangat lazat dan selesa. Tak perlu fikir dua kali nak beli atau tidak β€οΈπŸ›οΈ
.
.
Kalau malas nak ke butik boleh shop online di website kami www.mumuscarves.com. PapaMumu designed the website full of content dan easy navigation untuk memastikan keselesaan mUMudolls membeli-belah di online store mUMu ❀️❀️❀️
.
.
TAG 3 rakan anda yang anda tahu gemarkan warna grey macam ni dan PapaMumj ada SURPRISE untuk anda yang bertuah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

22πŸ’¬

Boleh tak share dengan PapaMumu petang petang Ahad ni mUMudolls buat apa? .
Jangan lupa TAG rakan anda memeriahkan lagi hari ini!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

8πŸ’¬

Loading...

Enjoying your Sunday so far? Want to make it even more special? Presenting Peach Tart, from the Bawal Satin collection. Yummy and delicious!😍
.
.
Bidang 45’ berserta mUMu Charm (Metal Logo) dan kelembutan tahap maksima
.
Cepat ke mana mana cawangan mUMu untuk dapatkannya sekarang!❀️❀️❀️
.
.
Siapa suka Peach Tart? Angkat tangan πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

34πŸ’¬

Terlalu cantik, terlalu elegant. Ramai yang tahu kalau sebut bawal satin je mesti mUMu akan menyajikan the best untuk anda!
.
.
Dengan kemunculan mUMu Bawal Satin di dalam 20 rona warna teragung, maka penantian dan pencarian mUMuDolls sudah berakhir! #TeamBawal bersorak gembira!πŸŽ‰
.
.
Dengan hanya RM39 inclusive GST, anda tidak perlu fikir panjang untuk membeli sebab you have nothing to lose. Keselesaannya dan kualitinya melebihi harga yang PapaMumu berikan. Siap ada exclusive BOX pulak tu aduhai ❀️❀️❀️
.
.
PapaMumu sudah mula menjual di semua cawangan mUMu dan Online Store sedang rancak dengan ratusan mUMudolls!
.
.
Siapa suka warna BIRU cepat komen SAYA dibawah dan mungkin anda boleh mendapat sehelai!πŸ˜±πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuataseprais #mUMuBawalSatin #NewArrival

40πŸ’¬

Such a beautiful Saturday to go out and have a relaxing weekend at Mumu Shop Kota Damansara. All your needs are in one shop. Pamper yourself 😍😍😍
.
.
Dusty Blue is today’s special colour dari koleksi mUMu Bawal Satin yang sedang meletup letup di semua cawangan mUMu!πŸŽ‰
.
.
Teruskan menjawab soalan PapaMumu, adalah anda penggemar warna biru? Sila komen dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

18πŸ’¬

Loading...

Good morning mUMudolls tersayang! Sudah tiba ke hujung minggu dan Sabtu menjelma. Anda sudah tahu apa maksudnya kan? Maksudnya mUMudolls wajib berkujung ke mana mana cawangan mUMu :
πŸ›οΈ Mumu Shop Kota Damansara
πŸ›οΈ Vendville Johor Bahru
πŸ›οΈ www.mumuscarves.com
.
.
Lepas tu terus cari warna Dusty Blue dari koleksi mUMu Bawal Satin ni. Cantiknya 😍
.
.
PapaMumu pasti ramai penggemar Dusty Blue ni. Sila komen β€œSAYA” dibawah ini πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin #DustyBlue

29πŸ’¬

Warna wajib bagi setiap mUMudoll! Warna Silky Grey dari koleksi mUMu Bawal Satin 😍
.
.
Laju laju ke mana mana cawangan mUMu untuk mendapatkan koleksi ini sebelum terlambat 😍
.
.
Adakah anda penggemar warna grey elegant seperti ini? Cepat komen dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

32πŸ’¬

Ok PapaMumu nak tanya mUMudolls yang manis manis semuanya. Sila jawab dengan pantas dan jujur tau
.
Nak tak kalau PapaMumu keluarkan brooch cincin macam ni supaya senang mUMudolls nak styling Bawal Satin dengan jayanya dan elegant. Kalau nak komen β€œNAK” di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

41πŸ’¬

Loading...

Salam Jumaat mUMuDolls sekalian. Semoga hari ini membawa barakah kepada semua innsyaaAllah ❀️
.
.
Perjalanan mUMu diteruskan lagi dengan warna Plum Purple dari koleksi mUMu Bawal Satin yang meletup-letup sekarang ni!πŸ’œ
.
.
Sudah mula available di semua cawangan mUMu :
πŸ›οΈ mUMu Shop Kota Damansara
πŸ›οΈ Vendville Johor Bahru
πŸ›οΈ www.mumuscarves.com
.
.
Sudahkah anda memiliki sehelai? PapaMumu janji mesti puas hati!!❀️❀️❀️
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

6πŸ’¬

Kan PapaMumu dah berkali kali bilang pada semua yang koleksi mUMu Bawal Satin ni teramatlah best. Ramai betul yang dah grab dan kembali untuk grab lagi dan lagi sebab terlalu murah!😱
.
.
Setiap helaian didatangkan dalam mUMu Exclusive Box dan Thank You Card yang cukup istimewa πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
.
.
Siapa suka warna lazat ni?πŸ’œ
.
.
Cepat komen dibawah dan TAG rakan anda yang mesti kena ada warna purple!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

29πŸ’¬

#mUMuYearEndSale πŸŽ‰
.
mUMu YES 2017 is here!! Yay!! Setelah ditunggu ditunggu buat sekian lama akhirnya mUMu juga bersama sama meraikan YES 2017!!
.
.
Sebagai penutup kepada tahun 2017, PapaMumu ada banyak betul SURPRISE untuk semua. Pastikan anda bersiap sedia dan sentiasa aware tentang pengumuman PapaMumu!!πŸŽ‰
.
Harga paling penuh kasih sayang PapaMumu berikan sebagai FINALE tahun ini maksudnya harga tidak masuk akal πŸ˜…
.
mUMu Year End Sale berlangsung secara serentak di semua cawangan mUMu :
.
πŸ›οΈ Mumu Shop Kota Damansara
πŸ›οΈ Vendville Johor Bahru
πŸ›οΈ www.mumuscarves.com
.
.
Order NOW from our #MumuAuthorizedPS2017 :
. .
πŸ‘‰πŸ» PS Nur Yasmin @mumu06_johorbahru .
πŸ‘‰πŸ» PS Shahirah @shahirahjulina .
πŸ‘‰πŸ» PS Norulein @ps_sufi .
πŸ‘‰πŸ» PS Nor Shaidah @ps.shidah .
πŸ‘‰πŸ» PS Teesilia @ps_tc .
πŸ‘‰πŸ» PS Siti Salwa @mumustokis18_denaialam .
πŸ‘‰πŸ» PS Yusmiza @ps_mamamizz .
πŸ‘‰πŸ» PS Norhaziela @mumuscarves05_kl .
πŸ‘‰πŸ» PS Noor Hara @psarianivogue .
πŸ‘‰πŸ» PS Nur Elisa @ps.mrslyssa .
πŸ‘‰πŸ» PS Julaiha @3i.marketplace
πŸ‘‰πŸ» PS Nur Afifatin @afifatinmohdnook
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuYES2017

15πŸ’¬

Loading...

Ok PapaMumu nak tengok berapa banyak LIKES untuk warna warna lazat diatas!πŸ˜πŸ’œ
.
Blushy Pink VS Little Violet
.
.
Buat pilihan anda. Pastika tepat dan memenuhi citarasa anda. Lepas tu TAG 2 rakan paling karib anda. Lepas tu tawakkal dan berdoa supaya PapaMumu terbuka hati untuk memilih anda sebagai pemenang!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin #RM39SAHAJA

61πŸ’¬

Good morning mUMuDolls tersayang semua!😍😍😍
.
.
Alhamdulillah diberikan peluang satu hari lagi untuk berjuang dan menjadi yang lebih baik dari semalam innsyaaallah
.
.
Nama Famous Brown diberi, dari koleksi mUMu Bawal Satin yang meletup. Didatangkan dalam mUMu Exclusive Box dan Thank You card khas untuk mUMudolls πŸŽ‰
.
.
Adalah anda penggemar warna brown? Sila komen dibawah β€œSAYA SUKA BROWN” πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

61πŸ’¬

Chocolate Truffle. Koleksi Bawal Satin terbaru dari mUMu ❀️
.
.
Siapakah gerangan mUMudolls yang akan memenangi koleksi ini. PapaMumu tak sabar nak reveal pemenang very soon!πŸŽ‰
.
.
Teruskan komen dan Tag rakan rakan anda kasi meriah!!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

50πŸ’¬

Loading...

Ok sempena penjualan mUMu Bawal Satin yang sangat memberangsangkan dan sambutan dari mUMudolls yang terlalu menggalakkan membuatkan PapaMumu terbuka hati untuk menghadiahkan koleksi ini kepada mUMuDolls bertuah!!😱😱😱
.
.
Nak menang sangat senang! Namakan keempat-empat warna meletup diatas dan TAG 4 rakan anda yang sukakan warna warna lazat ini!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
*Anda boleh TAG seramai rakan anda yang anda inginkan tetapi tidak boleh orang yang sama. PapaMumu perhati tau 🧐
.
.
Koleksi ini sudah available di semua cawangan mUMu berdekatan anda!!!
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

91πŸ’¬

Lupakan Monday Blues dan say hello to Monday Green!!!πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š
.
.
Fresh, elegant, stunning dan definitely terlalu selesa! Ini adalah antara sebab sebab utama mengapa mUMudolls ramai memilih mUMu when it comes to Bawal Satin!😍
.
.
PapaMumu sangat bangga kerana ramai yang masih setia dengan mUMu selama ini dan surprise terbaru akan muncul tiba very soon! Nantikan ya πŸŽ‰
.
.
Sementara itu, cepat ke mana mana cawangan mUMu untuk mendapatkan Emerald Green ni aduhai lazatnya 😍😘
.
.
Siapa hantu hijau? Sila angkat tangan πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMubawalSatin

37πŸ’¬

Senyum dan senyum wahai mUMudolls semua kerana ada terlalu banyak benda untuk membuat anda tersenyum setiap hari seperti mUMu Bawal Satin yang terlalu lazat ni, semestinya membuatkan anda tersenyum sepanjang hari memakainya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜Š
.
.
Begitulah perasaan mUMudolls yang memakai koleksi ini buat pertama kalinya, terasa kelembutan material yang digunakan serta senang terbentuk 😱😱😱
.
.
Anda juga tak nak terlepas merasa keindahan koleksi ini kan? Nama warna lazat ini adalah Emerald Green jikalau anda tertanya tanya apakah warna terlampau elegant ni?😍
.
.
Teruskan usaha anda menjawab soalan cepumas PapaMumu untuk memenangi sehelai untuk diri anda yang terlalu berharga ini πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

27πŸ’¬

Loading...

Good morning mUMudolls!
.
Tiada istilah Monday blues di mUMu kerana hari ini adalah hari paling sesuai untuk berkunjung ke mana mana cawangan mUMu atau terus ke online store www.mumuscarves.com untuk mendapatkan warna terbaru ini Emerald Green πŸ’š
.
.
Siapakah akan menjawab soalan PapaMumu : Adakah ini warna favourite anda? komen dibawah sekarang!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

41πŸ’¬

Ramai pula yang suka pada warna Summer Green ni. Yes, warna ni PapaMumu sudah restock di semua cawangan dan di Online Store www.mumuscarves.com
.
.
Masih ramai yang tak percaya dengan harga koleksi ni sebab terlalu murah dan terpaksa mUMudolls borong lebih dari satu 😱😱😱
.
.
Teruskan menjawab soalan PapaMumu siapa suka pada warna Summer Green sila komen di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

39πŸ’¬

Sememangnya lazat dan lembut. Tetapi apakah yang membuatkan koleksi mUMu Bawal Satin ni terlalu laris di kalangan mUMudolls tersayang?
.
.
Pilihan 20 warna paling meletup adalah antara sebab utama. Selain itu PapaMumu dapat tahu yang ramai suka sangat pada material yang kami gunakan dan mUMu Charm yang tersangat comel 😍😍😍
.
.
Cuba bagitahu PapaMumu siapakah penggemar Summer Green mana tahu boleh menang sehelai πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

39πŸ’¬

Hari Ahad yang cerah dan sunny β˜€οΈ Ini ada satu maksud, mUMudolls harus berkunjung ke mUMu Shop Kota Damansara atau Vendville Johor Bahru atau Online Store www.mumuscarves.com untuk membahagiakan diri anda!😍😍
.
.
Pamper yourself with mUMu Bawal Satin in Summer Green. Terlalu lembut dan manis warnanya. Sesuai untuk mUMudolls yang gemarkan warna warna pastel lembut 😱
.
.
Tahu tak anda yang koleksi ini didatangkan dengan mUMu Exclusive Box dan Thank You card khas dari mUMu? Sesuai dijadikan hadiah juga! πŸŽπŸ›οΈπŸŽ‰πŸŽ€
.
.
Cepat tau! Sebab warna ni antara yang laju terjual disebabkan kelazatannya dan harga sangat mampumilik! 🎈
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

13πŸ’¬

Yes, Golden Rose sememangnya terlalu elegant menarik perhatian ramai mUMuDolls yang inginkan kelainan dan sesuatu yang istimewa 😘
.
.
Koleksi Bawal Satin bidang 45’ ini PapaMumu datangkan dalam 20 warna paling agung membuatkan mUMudolls geram nak borong semua!!!❀️❀️❀️
.
.
Ok nak dapat kat mana?
.
πŸ›οΈ Mumu Shop Kota Damansara
πŸ›οΈ Vendville Johor Bahru
πŸ›οΈ www.mumuscarves.com
.
.
Sempena mUMu Year End Sale yang sedang berlangsung sekarang, gunakanlah peluang ini untuk shopping koleksi koleksi meletup mUMu pada harga super special murah!😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin #GoldenRose

10πŸ’¬

mUMu Bawal Satin
.
.
Tak perlu PapaMumu bicara panjang
.
.
Material. Harga. Bawal Satin. Semuanya terlalu lazat dan mampumilik khas untuk mUMudolls ❀️
.
.
Ok sekarang PapaMumu nak pilih komen terakhir β€œMUMU BAWAL SATIN PALING MELETUP!!!” Dan TAG 3 atau 4 sahaja rakan anda jangan terlebih atau terkurang!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

80πŸ’¬

Ramai pulak tanya ada tak warna gold dari koleksi mUMu Bawal Satin? Jawapannya YES! Ada!
.
Namanya adalah Golden Rose yang sangat elegant. Rasa macam royalty pulak pakai warna ni. 😍😍😍😍
.
.
Sudahkah anda menjalankan tanggungjawab anda dan membeli sehelai? Kalau belum cepat ke www.mumuscarves.com sekarang juga!πŸ›οΈπŸ˜
.
.
Suka warna ni? Komen β€œSAYA SUKA GOLDEN ROSE” dan TAG 2 rakan anda untuk berpeluang merasa seperti royalty!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

75πŸ’¬

Pada pagi Sabtu yang indah ini PapaMumu nak ajak mUMudolls untuk bermain satu game yang sangat mudah untuk menang!😱
.
.
Pilih sahaja antara 3 warna exclusive ini :
.
πŸ’œ Plum Purple
πŸ’œ Lilac Lavender
πŸ’œ Little Violet
.
.
Nak menang sehelai? Komen dan TAG 3 rakan terpaling karib anda!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

95πŸ’¬

Salam Jumaat dan PapaMumu harap semuanya sedang berehat di rumah sempena public holiday harini ❀️
.
.
Sempena Maulidur Rasul kali ini, PapaMumu nak kita sama sama menyambut Rasul junjungan dengan menjawab beberapa soalan tentang beliau. Mari kita lihat sejauh mana kita mengenal Rasul tersayang ❀️❀️❀️
.
.
Jawab dengan tepat ketiga ketiga soalan dan PapaMumu akan hadiahkan tudung meletup buat 3 mUMudolls bertuah!😱
.
.
Salam Maulidur Rasul dan semoga berjaya!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #MaulidurRasul

144πŸ’¬

Pilih jangan tak pilih!!!
.
.
Ok antara dua warna meletup ni yang manakah akan anda bawa pulang?
.
Blushy Pink or Lilac Lavender
.
.
Permainan bermula sekarang! Jangan lupa teruskan TAG 2 Rakan karib anda dan sama sama lihat magic berlaku!!!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

48πŸ’¬

Adui lazatnya warna ni kan? Namanya Blushy Pink dan antara warna best selling dari koleksi mUMu Bawal Satin yang sedang hangat terjual di semua cawangan mUMu😱😱😱
.
.
Harga terlalu mampumilik membuatkan ramai mUMudolls grab lebih dari sehelai! ❀️
.
.
Suka tak warna ni? Kalau suka, silakan komen dibawah β€œSAYA HANTU PINK” dan TAG 2 rakan karib anda πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

68πŸ’¬

Yes, Yes, Yes anda tidak silap pandang. Koleksi mUMu Bawal Satin yang sangat meletup didatangkan dalam harga sangat mampumilik. Siap dengan mUMu Exclusive Box & Thank You Card 😱😱😱😍😍
.
.
PapaMumu baru RESTOCK beberapa warna yang sangat laju terjual seperti Blushy Pink ni ❀️😍
.
.
Lunch hour adalah masa paling sesuai untuk bergegas ke mana mama cawangan mUMu atau lagi senang terus ke online store www.mumuscarves.com πŸ›οΈπŸ›οΈπŸ›οΈ
.
.
Siapa #TeamPink sila komen β€œSAYA TEAMPINK” πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBawalSatin

28πŸ’¬