mUMu - Fashion, Home & Living

Jenama Hijab unggul Malaysia dengan rekaan yang simple, classy dan sesuai untuk semua . Pembelian secara online πŸ‘‡πŸ»

http://www.mumuscarves.com/

1,685 posts 271,034 followers 9 following

#mUMu Surprise πŸŽ‰
.
.
Maaf diatas kelewatan membuat pengumuman diatas masalah yang tidak dapat dielakkan. SURPRISE!!! Tekejut tak? Ok disebabkan cuti sekolah, dan hari ini cuti umum, sememangnya holiday mood is in the air. Mood shopping juga memanggil manggil ke cawangan mUMu sempena mUMu Slash Deals yang bermula hari ini sehingga 22 October 2017!!!😱😱😱😱
.
.
Promosi berjalan serentak :
πŸ› Mumu Shop Kota Damansara
πŸ› Vendville Johor Bahru
πŸ› www.mumuscarves.com
.
.
<<< SWIPE LEFT untuk melihat keajaiban deals yang PapaMumu sajikan! LAZAT!
.
.
Pastikan anda TAG rakan rakan anda dan rancang bersama sama untuk datang ke cawangan mUMu dan shop shop shop! mUMudolls bertuah akan dipilih untuk memenangi TUDUNG MELETUP mUMu!!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
Order NOW from our #MumuAuthorisedPS2017 :
.
πŸ‘‰πŸ» PS Nur Yasmin @mumu06_johorbahru .
πŸ‘‰πŸ» PS Shahirah @shahirahjulina .
πŸ‘‰πŸ» PS Norulein @ps_sufi .
πŸ‘‰πŸ» PS Nor Shaidah @ps.shidah .
πŸ‘‰πŸ» PS Teesilia @ps_tc .
πŸ‘‰πŸ» PS Siti Salwa @mumustokis18_denaialam .
πŸ‘‰πŸ» PS Yusmiza @ps_mamamizz .
πŸ‘‰πŸ» PS Norhaziela @mumuscarves05_kl .
πŸ‘‰πŸ» PS Noor Hara @psarianivogue .
πŸ‘‰πŸ» PS Nur Elisa @ps.mrslyssa .
πŸ‘‰πŸ» PS Julaiha @3i.marketplace .
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuSlashDeals #mUMuSurprise

23πŸ’¬

#mTV Part 2 πŸ“½
.
Ok sambungan kedua music video terbaru dari mUMu productions! Lepas ni PapaMumu produce movie pula ya? Nak tengok tak bila release? πŸ“½πŸŽžπŸŽ₯
.
.
Sile tonton dan amati betul betul video ini featuring mUMu LE Resort Series yang PapaMumu baru sahaja launch dan nak habis dah!😱😭
.
.
Kelembutan satin silk dan pemilihan warna earthy yang terlampau elegant! Memandangkan hari ini Public holiday, cepat ke mana mana cawangan mUMu untuk dapatkannya! Ada SURPRISE kejap lagi!!😱
.
.
Teruskan TAG 5 BFF anda dan jawab soalan ini:
.
mUMu LE Resort Series terdapat di cawangan mUMu yang mana? Sila listkan di bawah dan TAG BFF andaπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Jawapan yang tepat akan berpeluang memenangi hadiah misteri dan RM ( Ringgit mUMu )πŸŽ‰
.
.
Jangan malas malas, usaha tangga kejayaan!πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
.
@adirasalahudi 😍😍
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuSurprise #mUMuTV

20πŸ’¬

PapaMumu persembahkan mUMu LE Resort Series Music Video. Haa dah macam MTV dah (mUMu TV) Part 1 πŸŽ₯ 😍😍😍
.
.
Cantiknya @adirasalahudi menggayakan koleksi terbaru dari mUMu. Dari music video diatas, mUMudolls boleh lihat style pemakaian yang berbeza mengikut citarasa sendiri!
.
.
Apa yang PapaMumu ingin anda lakukan adalah, TAG 5 rakan terpaling karib anda dan jawab soalan ini
.
Koleksi terbaru ini didatangkan dalam berapa warna❓❓
.
.
mUMuDolls bertuah akan mendapat hadiah misteri berserta RM ( Ringgit mUMu)!!! Cepat bertindak sekarang!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival #mUMuSurprise #mTV

63πŸ’¬

Good morning mUMudolls of the world πŸŽ‰
.
.
Pagi ni PapaMumu nak tunjuk sikit tudung elegant dari koleksi mUMu LE Resort Series yang sekarang ni ramai sedang bualkan ❀️
.
.
Ada 6 warna semuanya earthy tones dan tiada warna bold atau striking. Semuanya subtle dan effortless je .
.
Koleksi ini adalah versi SHAWL dan diperbuat dari material satin silk. Dah tahu sedikit sebanyak tentang koleksi ini, langkah seterusnya adalah terus ke www.mumuscarves.com dan beli. Hidup pasti bahagia dan ceria 😍😍
.
.
Senang kan? Siapa pernah shopping di website mUMu?sangat user-friendly dan mudah kan? PapaMumu nak tengok berapa ramai, cepat komen di bawah β€˜SAYA’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuLESeries

20πŸ’¬

Tiada persoalan tentang betapa elegantnya koleksi ini!😱
.
.
Semestinya ramai yang puji simply because koleksi ini sesuai digayakan dengan banyak style dan look.!
.
Disebabkan tudung ini PapaMumu design dengan teliti, dan PapaMumu nak mUMudolls ada more options untuk styling tudung ni. Design berbeza pada setiap hujung so kalau dililit akan mendapat hasil yang berbeza mengikut citarasa masing masing❀️
.
.
Boleh decide untuk lebihkan design, atau nak keep it simple dengan melebihkan bahagian plain πŸ‘ŒπŸ»
.
.
Yes, koleksi ini has it all! Elegance, flow, effortlessness and definitely charisma😍😍😍
.
.
Tak tahu nak cakap apa lagi dah sebab koleksi ini harus di rasa sendiri untuk gambarkan betapa bestnya materialnya!😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

8πŸ’¬

Ok session malam ini akan lebih kepada sharing session. PapaMumu nak cerita sikit pasal koleksi LE terbaru yang masih sedang hangat di semua cawangan mUMu 😍😍😍
.
.
Koleksi ini PapaMumu design dalam 6 warna earthy tones dengan matlamat untuk memberikan mUMudolls a sense of elegance dari mUMu. Tambahan pula, design geometrical dan playfulness dengan lines dan monogram mUMu menjadikan koleksi ini dicop β€˜too hot to handle’πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Diperbuat dari material satin silk premium. % kekilatan yang tidak melampau, % kelicinan yang tidak membuatkan tudung ini susah nak stay, % kelembutan yang cukup rasa, % structure & body tudung ini just nice, tidak terlalu keras dan terbentuk effortlessly dan yang paling penting, 100% flowy! 🌬🌬🌬
.
.
Ini adalah masa paling sesuai untuk mUMudolls cuba sendiri sehelai dan bagitahu PapaMumu apakah rasanya memakai koleksi LE dari mUMu !!!😍😍😍
.
.
Jawapan yang paling memikat hati PapaMumu akan memenangi HADIAH MISTERI dari PapaMumu!! Jadi karang ayat cepat dan selamat berkarya!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

23πŸ’¬

Yes sememangnya terlalu cantik koleksi mUMu LE Skyline Series Shawl Edition ni 😍
.
.
PapaMumu nak bagitahu yang koleksi in sudah Sold Out di Online Store dan hanya boleh didapatkan di Mumu Shop Kota Damansara ❀️😍😍
.
.
Waktu operasi Mumu Shop :
πŸ› Open Everyday
πŸ› 11AM - 8PM
.
.
See you soon mUMudolls!!❀️
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLESkylineSeriesShawl

8πŸ’¬

mUMu LE Skyline Series Shawl Edition❀️❀️❀️
.
.
Antara koleksi paling laju terjual! Siapa yang berjaya dapatkan koleksi ini, cuba komen kat bawah β€˜SAYA’ sebab ramai betul request pasal koleksi iniπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLESkylineSeriesShawlEdition #mUMuLESeries

24πŸ’¬

Bayangkan anda menerima hadiah seperti ini dari orang tersayang. Tekejut tak?πŸ˜±πŸŽ‰
.
.
Siapa tahu ini koleksi LE apa sila jawab dibawah sebab PapaMumu nak hadiahkan tudung meletup kepada mUMuDolls bertuah yang berjaya menjawab dengan tepat!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuMystery

69πŸ’¬

Peluang terakhir untuk mendapatkan koleksi mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series pada harga discount!!!
.
Siapa NAK warna ni sebagai hadiah sila komen β€˜SAYA NAK’ di bawah dan TAG seorang BFF anda sekarang!!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuBirthdaySale #mUMuXSariYantiBawalDiamondSeries

50πŸ’¬

Dusty Blue dari koleksi meletup mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series sangat menawan dan penting lembut dan tak pekak. Mengerlip!✨ .
.
Cepat ke mana mana cawangan mUMu:
πŸ‘‰πŸ» Mumu Shop Kota Damansara
πŸ‘‰πŸ» Vendville Johor Bahru
πŸ‘‰πŸ» www.mumuscarves.com
.
.
Hari ni LAST DAY untuk dapatkan promosi ini tau mUMudolls. Maka dengan itu harus pantas!!!πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
.
.
Happy Sunday lovelies semua ❀️
.
.
Siapa suka warna ni sila angkat tangan πŸ™‹πŸ» πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuXSariYantiBawalDiamondSeries #HappyBirthdayAnnaseaskey

26πŸ’¬

πŸŽ‰ SURPRISE πŸŽ‰
.
PapaMumu persembahkan 20 warna paling meletup yang dipilih personally oleh @sariyanti 😱😱😱 Katanya warna warna ni semuanya "can go with everything" haa maksudnya setiap satu warna ada kelebihannya tersendiri. There is no wrong choice!!😱😍
.
AVAILABLE DI:
πŸ’Ž Mumu Shop Kota Damansara
πŸ’Ž Vendville Johor Bahru
πŸ’Ž www.mumuscarves.com
πŸ’Ž Isetan, The Gardens Bangsar
πŸ’Ž Malvita, Penang
πŸ’Ž Malvita, Kedah
.
.
Order NOW from our #MumuAuthorizedAgentStockist2017:
.
BRUNEI
πŸ‘‰πŸ» Agent Azizah @mumustockist_mumubrunei
.
SHAH ALAM
πŸ‘‰πŸ» Agent Sally @mumu22_sallyshahalam.sek7 .
.
KEDAH
πŸ‘‰πŸ» Stockist Sharifah @mumuscarves.utara .
.
PapaMumu nak mUMudolls semua teliti setiap warna dan pilih THE MOST FAVOURITE dan KOMEN di bawah. Warna yang dipilih mesti warna paling kesukaan kalau tidak susah nak menang. Kemudian TAG bff anda yang anda pasti akan setuju dengan warna pilihan anda 😍
.
PapaMumu nak pilih 3 pemenang dan BFF anda untuk MENANG koleksi BARU ini!!! InnsyaaAllah rezeki anda kali ini 😱😱😱
.
Senang je! Yang penting rajin dan jangan putus asa!πŸ’ͺ🏻
.
PILIH, KOMEN & TAG SEKARANG!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuXSariYantiBawalDiamondSeriesLaunch #mUMuNewCollection #TeamBawal #Storewide

28πŸ’¬

mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series in Emerald Green πŸŒ²πŸ’βœ¨
.
.
.
Jadi, #TeamBawal pantas dan tangkas grab laju laju k?πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨
.
.
Cepat TAG rakan rakan anda yang gemarkan tudung bawal! Ada diamond pulak tu! Harga murah pulak tu! πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Happy Birthday PapaMumu @annaseaskey !πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽ
.
*Promosi sudah TAMAT (Ahad, 15/10/2017)
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuXSariYantiBawalDiamondSeries #mUMuBirthdaySale #HappyBirthdayAnnaseaskey

19πŸ’¬

Cepat pilih!!!:
.
Summer Green or Emerald Green?
.
.
Cepat tolong PapaMumu pilih!!😱😱😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuXSariYantiBawalDiamonsSeries

26πŸ’¬

Happy Birthday PapaMumu @annaseaskey !!!!πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ
.
.
Satu lagi berita menggembirakan menggegar tanah air dimana hari ini adalah hari kelahiran PapaMumu kesayangan kami!!!
.
.
Untuk sekali seumur hidup sahaja harga sebegini disebabkan PapaMumi baik hati di hari yang special iniπŸŽ‰
.
.
#MUMUBIRTHDAYSALE akan berlangsung di :
πŸ‘‰πŸ» Mumu Shop Kota Damansara
πŸ‘‰πŸ» Vendville Johor Bahru
πŸ‘‰πŸ» www.mumuscarves.com
.

Pastikan mUMudolls sama sama ucapkan happy birthday PapaMumu Annaseaskey dengan ucapan tersendiri dan PapaMumu akan pilih mUMuDolls bertuah untuk memenangi hadiah lumayan!!! Dan jangan lupa TAG PapaMumu @annaseaskey tau!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #HappyBirthdayAnnasEaskey #mUMuBirthdaySALE

22πŸ’¬

Alhamdulillah diatas berita yang terlalu menggembirakan ini dan PapaMumu pula adalah peminat tegar @ctdk ❀️❀️❀️
.
.
Mumu Team dan semua mUMudolls ingin mengucapkan tahniah kepada Tokti dan suami diatas kurniaan ilahi dan kami tak sabar untuk menunggu saat Tokti menimang cahayamata innsyaaAllah ❀️
.
.
Banyak betul berita gembira hari ini. Esok pula hari jadi PapaMumu @annaseaskey ada SURPRISE untuk semua mUMudolls. Bersiap sedia!😱😱
.
Mari sama sama doakan semoga semuanya dipermudahkan. Siapa peminat Tokti macam PapaMumu cepat komen di bawah β€œTAHNIAH TOKTI” dan pastikan anda TAG @ctdk πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
PapaMumu terlalu gembira sampai nak hadiahkan tudung meletup kepada mUMudolls bertuah. Cepat komen dibawah!!!
.
.
TAHNIAH TOKTI. WE LOVE YOU ❀️
.
. .
#TahniahTokti

134πŸ’¬

Begitulah ceritanya koleksi terbaru mUMu LE Resort Series ni yang sedang menjadi perhatian dunia. Made from premium satin silk with an effortless feel to it. Kainnya sangat lembut tetapi tidak licin dan flowy dia aduhai sangatlah buat hati PapaMumu cair ❀️
.
.
Terlalu elegant dan terlalu regal design serta pemilihan warna yang on point. Inspirasinya dari pasiran pantai dan cahaya mentari yang hangat hangat β˜€οΈ
.
.
Please make sure mUMudolls grab sehelai dan rasa diri anda transform menjadi lebih confident dan elegant!πŸ’…πŸ»
.
.
Koleksi LE ini didatangkan dalam kotak exclusive dan thank you card. Sesuai dijadikan hadiah!
.
.
Cepat TAG BFF anda dan anda mungkin boleh menang TUDUNG meletup!!!😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

68πŸ’¬

Haaa nampak tak tu, konsep pakai koleksi mUMu LE Resort Series lepas tu pegang buah nenas atas kepala!!😍😍😍
.
.
Ramai yang tanya, tudung ni diperbuat dari apa? Material adalah premium satin silk. Kain jenis tak terlalu kilat licin dan tidak terlalu lembut. Senang nak bentuk dan terletak effortlessly saja😍
.
.
PapaMumu excited bila melihat ramai juga yang membeli koleksi ini sebagai hadiah buat yang tersayang. Sebab koleksi ini didatangkan dalam mUMu Exclusive Gift Box dan thank you card!
.
.
PapaMumu baru sahaja launch di semua cawangan mUMu:
.
πŸ‘‰πŸ» Mumu Shop Kota Damansara
πŸ‘‰πŸ» Vendville Johor Bahru
πŸ‘‰πŸ» www.mumuscarves.com
.
.
Happy Shopping semua πŸŽ‰
.
.
CEPAT TAG KAWAN ANDA YANG SUKA NENAS!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuSurprise

18πŸ’¬

Salam Jumaat mUMuDolls tersayang sekalian😍
.
.
Semoga hari ini membawa seribu makna dan berkat buat anda semua!😍😍😍
.
.
PapaMumu nak introduce koleksi LE terbaru dari mUMu, yang sedang mendapat sambutan hangat, mUMu LE Resort Series!!!
.
.
Koleksi ini adalah versi shawl dan didatangkan dalam 6 warna paling elegant! Available di semua cawangan mUMu sekarang πŸŽ‰
.
.
Didatangkan dalam mUMu Exclusive Box berserta thank you card. Jangan tunggu lagi dan paling senang ke www.mumuscarves.com sekarangπŸŽ‰
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuSurprise #mUMuNewArrival

13πŸ’¬

#mUMuWebsiteTutorial πŸ“²
.
Ok ramai sangat yang tanya PapaMumu, macam mana nak beli di website mUMu. Haaa nah PapaMumu persembahkan step by step guide cara cara untuk membeli belah effortlessly di mUMu Online Store πŸ›πŸ›πŸŽ‰
.
.
Sangat mudah, pantas dan efektif. Website mUmu sangatlah user-friendly dan semua lapisan/golongan masyarakat boleh guna dengan tenangnya❀️
.
. . Nak shopping? Senang je:
.
πŸ‘‰πŸ» Pergi ke www.mumuscarves.com atau tap pada url di profile mUMu
πŸ‘‰πŸ» Register untuk mula membeli belah
πŸ‘‰πŸ» Pergi ke tab Buy mUMu
πŸ‘‰πŸ» Drop down list akan muncul
πŸ‘‰πŸ» Pilih koleksi kesukaan anda
πŸ‘‰πŸ» Puas hati? Terus ke check out & Isi butiran penghantaran
πŸ‘‰πŸ» Secure pembayaran melalui Paypal atau Molpay (Online Banking)
πŸ‘‰πŸ» Terima confirmation email
πŸ‘‰πŸ» Senyum lebar dan tunggu parcel sampai πŸššπŸ’¨
.
.
Ok jangan risau, kalau masih ada masalah menggunakan website mUMu, jangan segan untuk DM kami 😍😍
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuWebsiteTutorial

4πŸ’¬

Semoga hari ini membawa berkat dan semua yang dikerjakan membawa manfaat. PapaMumu ingin mengucapkan selamat menjalani hari Rabu buat semua mUMudolls tersayang ❀️
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuQuotes

15πŸ’¬

Good morning mUMudolls sekalian!! πŸŽ‰
.
.
Cantik kan mUMu LE Resort Series ni? Kepada yang tak tahu, koleksi istimewa ini dalam bentuk SHAWL dan diperbuat dari material Premium Satin Silk . Sangat lembut, sejuk dan pastinya flowy!😱
.
.
Terus ke mana mana cawangan mUMu :
.
πŸ‘‰πŸ» Mumu Shop Kota Damansara
πŸ‘‰πŸ» Vendville Johor Bahru
πŸ‘‰πŸ» www.mumuscarves.com
.
.
Bersiap sedia sebab PapaMumu ada SURPRISE untuk anda sebentar lagi!!!!😱😱😱😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

16πŸ’¬

Tenangnya perasaan memakai mUMu LE Resort Series ni. Terus holiday mood dan plan nak bercuti ke pulau mana lepas ni 😍😍
.
.
Koleksi terbaru ini PapaMumu mendapat inspirasi dari ketenangan pasiran pantai dan keanggunan corak geometri bertatahkan monogram mUMu 😍
.
.
mUMudolls dah boleh dapatkan di semua cawangan mUMu tau!πŸŽ‰
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewRelease

8πŸ’¬

By far one of the best PE collection mUMu pernah keluarkan dan PapaMumu sangat excited sebab ramai yang sudah mendapatkan koleksi ini dan sayang nak pakai sebab terlalu cantik!😍😍😍
.
.
Koleksi ini adalah versi shawl maka #TeamShawl akan sangat gembira!πŸŽ‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜
.
.
Cepat ke mana mana cawangan mUMu untuk mendapatkan sehelai dua!!πŸŽ‰
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewRelease #iwearmumj

13πŸ’¬

Percayalah pabila PapaMumu berkata kata, mUMu LE Resort Series seharusnya wajib dimiliki oleh setiap mUMudolls!😍❀️
.
.
Melambangkan keanggunan dan elegance! PapaMumu pasti koleksi ini dapat menambahkan lagi self confidence mUMuDolls bila berjalan di luar 😱
.
.
A true blue mUMudolls akan rasa berbangga menayangkan koleksi ini di luar selaku embassador kepada mUMu serata dunia!πŸŽ‰
.
.
Cepat pilih yang mana satu idaman hati anda!!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

26πŸ’¬

Terlalu gorgeous mUMu LE Resort Series ni aduhai 😍
.
.
mUMudolls mesti berasa bangga memakai koleksi ini sebab ada banyak logo mUMu yang comel nanti senang nak flip tudung depan kawan kawan bikin jealous 😍😍😍
.
.
Available di semua cawangan mUMu tau! Oh lagi satu PapaMumu nak bagitahu, sekarang sedang berlangsunb #MYCYBERSALE di website mUMu dan PapaMumu jemput semua datang dan shopping dengan discounts up to 90%πŸŽ‰
.
.
Happy Shopping mUMudolls!
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewRelease

19πŸ’¬

Nah cuba tengok ni dan terangkan apakah perasaan mUMudolls bila melihat koleksi terbaru mUMu LE Resort Series yang baru sahaja PapaMumu release?
.
.
Jawapan paling BEST akan berpeluang memenangi TUDUNG EXCLUSIVE dari mUMu😱😱😱
.
.
Jangan lupa TAG 3 BFF anda untuk bersama sama menghayati koleksi terbaru ni!
.
.
PapaMumu akan pilih yang bertuah dan paling creative untuk menang. Cepat jangan malas!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewArrival

48πŸ’¬

This truly is something not to be missed! PapaMumu tau yang mUMudolls geram je tengok koleksi mUMu LE Resort Series yang baru je panas panas PapaMumu release hari ini di semua cawangan mUMu!!❀️❀️πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Ramai yang dah dapatkan dan berpuas hati dan ESOK katanya nak datang lagi grab warna lain!! PapaMumu dah bagitahu awal awal untuk berlari lari anak ke mana mana branch dan secure dulu sebelum habis 😱😱
.
.
Ok so far warna mana yang mUMudolls dah aim dan pilih siap siap cuba bagitahu PapaMumu so nanti kalau nak bagi hadiah ke senang!😱😱😱
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewRelease #mUMuNewArrival

27πŸ’¬

Kan PapaMumu dah cakap koleksi ini terlalu lazat. So far ramai mUMuDolls dah berjaya mendapatkan a piece of mUMu LE Resort Series yang sangatlah special ❀️❀️❀️
.
.
PapaMumu sajikan 6 warna paling elegant untuk mUMuDolls semua. Diinspirasikan oleh pasir pasiran pantai yang sangat calming. Terus rasa nak pergi holiday 😱
.
.
Available di semua cawangan mUMu sekarang!!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeries #mUMuNewRelease

17πŸ’¬

Ok soalan serious, diantara tiga warna ini yang manakah pilihan hati mUMuDolls?
.
πŸ₯ž Coco Puff
πŸ₯ž Brownie
πŸ₯ž Cream Vanilla
.
.
Sejenis Shawl dan diperbuat dari Premium Satin Silk yang PapaMumu design khas untuk mUMudolls tersayang!
.
.
Cepat pilih yang mana akan menemani mUMudolls untuk dibawa pulang!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
#papamumusukabuatseprais #mUMuLEResortSeriesRelease #mUMuNewArrival

116πŸ’¬