myonlineshopes

"MALAYSIA ONLINE SHOPPING STORE" Health & Beauty|Perfumes|Skincare|Fashion OUTLET:β—ΎEmartβ—ΎEconsaveβ—ΎPermaisuri Imperial Miri : 10am-10pm πŸ“±010 840 8600

http://www.myonlineshopes.my/

2,640 posts 6,553 followers 2,888 following

ZIZAN ADA PESANAN TU UOLLLSSS! 😍
.
Pesanan apa? Haaa kalau nak dapatkan perfume Super is Superb by Zizan Razak boleh dapatkan di semua outlet @myonlineshopes yang berdekatan tauu ☺️
.
KELEBIHAN SUPER IS SUPERB :
βœ”οΈ50ML Bukan 30ML
βœ”οΈ Bau Tahan Lama Sehingga 13 Jam
βœ”οΈ Boleh Di Bawa Solat
βœ”οΈ Packaging Menarik
βœ”οΈ Design Compact Mudah Di Bawa Di Mana Sahaja
βœ”οΈMeningkatkan Keyakinan Diri & Kekal Wangi Sepanjang Hari
βœ”οΈ Harga mampu Milik
.
Korang busy? Takde masa nak keluar jalan2? 😱 Acanerr ni? Hehe jangan risau uollsss klik jer hujung jari dengan membeli belah secara online di πŸ‘‡πŸ»
🌐www.myonlineshopes.my 🌐www.myonlineshopes.my 🌐www.myonlineshopes.my
.
Klik klik klik.. tunggu abang posmen hantar sampai depan pintu rumah!! Senang kan?? πŸ€—
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di 010 840 8600
.
#myonlineshopes #stokissah #stokis #original #zizanrazak #superissuperb #superhook #superplayer #perfume #wangian #edp #unisex #viral #nakwangi #haruman #halalproduct #bolehdibawasolat #miri #viral #shoppingonline #sarawak #brunei #perfumezizan

0πŸ’¬

Alahai senyuman diaaa.. Good morning uoollss!! Salam ceria! Kena sentiasa happy n senyum selalu mcm @zizanrazak869 niiii πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
www.myonlineshopes.my
.
Photo credit : @meletop
.
#ame2018 #zizanrazak #myonlineshopes #perfumezizan #perfume #goodmorning

0πŸ’¬

Ewahhh 😍 Lebarr senyuman Kak Jannah ni hah 😊 Alhamdulillah mujur ada pamoga..dia ckp yg ni botol yg keberapa dah dia pun tak ingat πŸ˜‚ tapi alhamdulillah akk ni ckp minum pamoga sngat2 best dan sangat2 mujarab utk sembuhkan penyakit..Kak Jannah pun recommend sangat pamoga ni. So uollsss! Jngan lupa try pamoga ni tauuuu πŸ˜˜πŸ’•
.
Mana nk dapatkn Pamoga?? Senang je.. blh WALK IN ke mana2 outlet @myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊😊 Macam2 ada tauuu. Jangan lupa singgah yerrr πŸ˜˜πŸ’•
.
Okaylah sayang2 semua.. Esok kite smbung lagi ya 😘 Goodnight!
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #pamoga #vidabeauty #produkkesihatan #naksihat #minumankesihatan #pamogasarawak #pamogadimiri #pamogabintulu #datovida #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Loading...

Tahniah zizan! Tercalon smpi 7 kategori di AME2018! Good luck @zizanrazak869 πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#teamztfreadygempurabis
#Repost @zizanrazak869 (@get_repost)
β€’ β€’ β€’
.

Alhamdullillah Zizan tercalon untuk beberapa kategori dibawah untuk AME2018:

1. Fesyen Meletop
2. Bintang Filem Meletop
3. Artis Lawak Meletop
4. Pelakon Meletop
5. Duo Meletop - Zizan Sonaone Chentaku
6. Top 20 Filem - Abang Long Fadhil 2
7. Drama Meletop - Jula Juli Bintang Cinta

Boleh start undi dah.

www.anugerahmeletopera.com.my
@meletop #ame2018 #zizanrazak #meletop #love #live #rezeki #Allah #syukur #kitaok

1πŸ’¬

RESTOCK LAGI πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Alhamdulillah 😍 Banyak nya stock LUFFIYA SKINCARE dtg!! Yang ni antara hot selling skincare di @myonlineshopes tauuu.. Setiap kali restock jerr habis uollsss. Hehehe ☺️
.
Yang dh siap2 booking tu pasni akk whatsapp yer syg2 semua πŸ˜˜πŸ’•
.
Mane nak dptkan LUFFIYA SKINCARE? Boleh jerr walk in ke mana2 outlet @myonlineshopes yg berdekatan atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my ☺️ Macam2 produk kecantikan dan kesihatan ada tauuu. Semua ORIGINAL & ada KELULUSAN KKM.
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di 010 840 8600
.
#myonlineshopes #stokissah #stokis #restock #luffiya #luffiyaskincare #skincare #foundation #skincareproducts #original #nakcantik #nakcomel #nakputih #glowing #beautyproducts #halalproduct #letscantik #kesihatan #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

CEPAT PENAT? MUDAH MENGANTUK? KURANG SELERA MAKAN? Camne nak hilangkan semua ni??? 😩
.
Haaa pernah tak minum SUSU KHALISH? Kalau belum korg kena try tau! Sebab setiap gelas susu Khalish akan beri korang tenaga yang berpanjangan & kesihatan 😍
.
Sebab apa?? Jom baca kit kelebihan SUSU KAMBING KHALISH ni
βœ”οΈ 100% organik
βœ”οΈ Tiada krimer tenusu, soya atau jagung
βœ”οΈ Bersifat kurang allergik & amat sesuai dgn golongan yg alah dengan laktos
βœ”οΈ Kaya dgn khasiat semula jadi
βœ”οΈ Rasa yg sgt2 sedap! Confirm suka!
.
Jadiii kalau selalu letih tu jom amalkan SUSU KHALISH selalu ☺️
.
Mane nak beli? Boleh walk in ke semua outlet @myonlineshopes atau boleh juga beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di 010 840 8600
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokismiri #original #susukambing #khalish #goatmilk #penawarpenyakit #antibodi #miri #sarawak #brunei #viral #khalishmiri

1πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah!! Perfume THE SECRET by RANDY PANGALILA kembali lagi di @myonlineshopes 😍Tu Randy dah pesan tu kena dtg myonlineshopes 😘😘
.
Uollss dah try ke wangian THE SECRET by RANDY PANGALILA ni? Seriously wangi 😍 Ada dua bauan yerr
βœ”οΈ WOODY BODY FLORAL AROMATIC for HIM
βœ”οΈ FLORAL FRUITY AROMATIC for HER
.
Jom dapatkan perfume THE SECRET ni di semua outlet @myonlineshopes yang berdekatan atau boleh beli online jerr di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di 010 840 8600 .
.
#myonlineshopes
#onlineshopping
#stokissah
#stokissarawak
#fruityscent
#floralscent #perfumes
#randypangalila #perfumeartis #perfumeartismalaysia #stokismiri #shoppingonline #perfume #miri #brunei #sarawak #viral

0πŸ’¬

NAK CANTIK TAPI TAK JUMPA PUN FOUNDATION YG SESUAI & TAKKAN BERCAPUK?
.
Don't worry uollsss. OKAYA FOUNDATION kan ada 😍 Seriously foundation ni best sgt! Sebab apa? Meh akk share kit info kat bawah ni πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ’– KELEBIHAN OKAYA FOUDATION
.
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat, jeragat & kulit kusam
βœ”οΈ Merawat tona kulit yg tak sekata & berparut
βœ”οΈ Mengandungi minyak zaitun, vit E & minyak tea tree
βœ”οΈ MESRA SOLAT
βœ”οΈ FULL COVERAGE
βœ”οΈ TAK BERMINYAK
βœ”οΈ TAK BERCAPUK
βœ”οΈ Tahan lebih 8 Jam
βœ”οΈ Mempunyai Spf30++
.
Woww giteww kan 😍 Tunggu apa lagi? Jom sama2 cantik dengan OKAYA FOUNDATION
.
Kalau nak dapatkan OKAYA FOUNDATION ni walk in jerr ke semua outlet @myonlineshopes
atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 010 840 8600 yerr πŸ˜˜πŸ’•
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #okayafoundation #okayacreamtopowder #flawless #beautyproducts #foundation #takbercapuk #stokisokaya #miri #viral #sarawak #okayadimiri #nakcantik

0πŸ’¬

Selamat pagi! Baru nak bekfes! Korang bekfes ape ari ni? 😊😊
.
Ari ni kak lin 1st time try Dherb blusher. Bestttt.. senang pakai sebab dah siap ada brush skali dan x perlu guna tangan dah. Kak lin kan jenis smua nak cepat πŸ˜†πŸ˜†
.
Dan mcm biasa akk suka lipstik Dherbs rosalinda Nude colour. Day cream pula mestilah Day Cream Deeja Cosmetic! .
.

www.myonlineshopes.my

0πŸ’¬

Loading...

Good morning uolls!!! πŸ’–πŸ’–Bekfes ape pagi ni? Sebelum bekfes jgn lupa kunyah beauty booster tau! .
.
Apa yg bestnye Trudolly ni?? Semua ramuan yg bgus utk kecantikan dalaman dan luaran ada dlm @trudollyhq . Rugi klu x cuba. Rahsia kecantikan @missfazura 😍😍 Nak cantik macam Fazura jugak! .
.

Mcmne nak dptkan Trudolly ? Haa.. ada byk cara tau .. .
1. WALK IN ke outlet @myonlineshopes berdekatan
2. BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my
3. Wasap Hotline 0108408600
.
Now buy 2 boxes get FREE water bottle yg cute! 😍😍Jom berTrudolly!
.
#myonlineshopes #trudolly #fazura #beautybooster #beautyproducts #beauty #detox #miri #Sarawak #brunei #shoppingonline #fattzura #trudollydimiri

4πŸ’¬

KHAS UNTUK ANDA YG ADA MASALAH RINDU! Tak jumpa kejap pun dah rindu. PENEMUAN TERBARU PENGUBAT RINDU NI UOOLSS!! πŸ˜„πŸ˜„
.
#Pengubatrindu #utkyangadamasalahrindu
#tipshilangrindu
#stokismiri

#Repost @fattahaminz (@get_repost)
・・・
πŸ’•Of the five senses, smell is the one with the best memory πŸ’•
.
Meh saya bgtau sikit anda semua yang ada masalah rindu rindu ni... hehe..senang je sebenarnya nk ubat rindu ni lagi2 dengan @ajdeparfum sbb bau dia yg tahan lama.. so kalau pasangan kita outstation lama mana pun, jauh mana pun.. bila kita simpan baju dia, cium balik mst teringat kt dia, dh hilang rindu.. Eh, ke bertambah rindu? Haha.. Takpe, rindu2 pun ttp ada ubat nk hilangkan rindu tu kan
.
Jauh dimata, dekat dihati
.
Wangian AJ DE PARFUM wangian yg terbukti βœ”οΈ Ketahanan wangian selama 16jam. βœ”οΈ Mudah dibawa solat. βœ”οΈ Mudah dibawa kemana saja.βœ”οΈ Tidak memedihkan kulit βœ”οΈ Harga mampu milik
❌ Meninggalkan kesan semburan/tompokan pada pakaian. .
Korang semua share lah sikit bau apa yg korang suka and mcm mana perfume @ajdeparfum ni? Best tk?
.
.
#ajdeparfum #fragrancewithstyle #perfumestory #theperfumecrafter #wanitaterakhir #facchafacchi #fattahamin #ajdeparfumxfattahamin #kasiwangisatuhari #ajfest

2πŸ’¬

GADIS MANIS 3 OUTLET MYONLINESHOPES : PERMAISURI, EMART TUDAN & ECONSAVE πŸ˜„πŸ˜„
.
Antara team MOS yg akan bantu uools klu uoolss dtg ke mana2 outlet @myonlineshopes ! Ape2 info nak tau pasal produk tanya je mereka yaa
.
.
MOS BUKA STIAP HARI tau! Kalau tak sempat walk in boleh beli online juga di www.myonlineshopes.my πŸ˜‰
.
#myonlineshopes #miri #sarawak #beautyproducts #skincare #detox #perfume #cosmetic #shoppingonline #shopping #nakkurus #nakcantik

0πŸ’¬

Loading...

TAK PAYAH MAKEUP TEBAL² PUN BOLEH FLOLESS UOLLLSSS 😍
.
Dyxy Bc Cream ni mmg best! Golek2 je brush tu kat muka dh cantik 😍 Tambah pulak di spray dgn Green Tea Face Mist before and after makeup uissshhh mmg glowing lah! Tak tebal and akan terasa ringann jerr πŸ’•
.
Haaa kalau nak dapatkan DYXY COSMETICS jom walk in ke semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 010 840 8600 yerr πŸ˜˜πŸ’•
.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #dyxycosmetics #bccream #flawless #beautyproducts #foundation #greenteafacemist #stokisdyxy #miri #viral #sarawak #dyxymiri #nakcantik

0πŸ’¬

Selamat petang semua! Nak share skit gmbar akk Christina kita ni 😍 Haaa kalau korg nak tau.. Akk ni dah ambik 3 KOTAK TruDolly dah tau! Patutlah makin cun kan 😊 hehe.. Tqsm kak Christina selalu singgah @myonlineshopes Outlet Econsave Lutong. Lain kali bolehlah singgah lagi ye πŸ˜˜πŸ’•
.
.
Kalau nak tau ape rahsia @trudollyhq ni blh wasap akk ya 0108408600 😘
.
Mana nk dapatkn Trudolly?? Senang je.. blh WALK IN ke mana2 outlet @myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊😊
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #kcolly #skincare #produkkencantikan #nakputih #trudolly #trudollyonline #trudollysarawak #trudollydimiri #trudollybintulu #seputihputerisalju #missfazura #fazura #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

#Repost @emma_maembongofficial with @get_repost
・・・
Wahhh!! emma Pergi travel mana2 pun emma takkan lupa bawa EMMA MAEMBONG BUBBLE soap dan BEAUTY SERUM Untuk mengelakkan kulit kering .so siapa2 nak cantik nak glowing mcm emma bolh cuba embs dan beauty serum .Now Embs Dan beauty serum in new packaging tau 😍😍
.
Utk info lanjut boleh whatsapp Hotline no 010 840 8600
.
#myonlineshopes #stokissarawak #stokismiri #emmamaembongbubblesoap #embsbeautyserum #embs #skincare #beautyproducts #nakcantik #flawlessskin #glowingskin #healthyskin #bestskincare #hotitems #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Loading...

Kak Lin o t way gi bekfes ni. Hari ni akk pakai eyeshadow Tru looks. Vasia Celak Bidadari, Day Cream Deeja Cosmetic. Akk x pakai blusher, foundation or bedak pun hari ni. Pakai Day Cream Deeja cosmetic pun dah ckup 😊😊
.
Tudung mcm biasa Naelofarhijab Duchess Collection feveret kak lin! .
.
Smua item tu ada di @myonlineshopes kecuali Lipstik yg akk pakai ni nama dia Ridzkin lips matte. Memang best dan cantik colour dia. Ada sesiapa yang cari Lipstik Ridzkin x? Akk rasa mcm nak jual pulak sebab best pakai. Rasa mcm ramai suka nanti ni πŸ˜‰
.
#picDgnAnakBadMood
#myonlineshopes
#makeupgikedaiMakan

0πŸ’¬

Selamat pagi & Happy Sunday semua!! 😍 Belum ada program arini?? Apa kata ramai2 singgah ke @myonlineshopes arini?? Ada byk item baru tau ❀️❀️
.
.
SEMUA OUTLET MYONLINESHOPES BUKA seperti biasa ari ni. Setiap hari buka tau 😊
.
3 outlet myonlineshopes:
🏠Outlet Permaisuri Imperial : 2nd floor. Berdekatan sox world
.
🏠Outlet Econsave : Grd floor. Depan pintu masuk/keluar Econsave ground floor
.
🏠Outlet Emart Tudan : Berdekatan emart supermarket dan Cosway.
.
Ape2 blh contact no Hotline : 010 840 8600
.
Or klu x nak datang kedai boleh BELI SECARA ONLINE DI :
www.myonlineshopes.my
www.myonlineshopes.my
www.myonlineshopes.my
.
Senang kan?? Blh datang ke salah satu outlet yg berdekatan, boleh wasap or bli online! 😘
.
#myonlineshopes #healthandbeautyproducts #beautyproducts #miri #sarawak #brunei #slimmingproduct #cosmetics #skincare #perfume #perfumeartis #shoppingonline #pomade #fattahamin #neelofaperfume #neelofa #ajperfumexfattahamin #viral #celebrity #stokissah #nakcantik #detox #trudolly #trudollydimiri #trudollymiri #trudollydibintulu #trudollybintulu

3πŸ’¬

Hi syg2 semua .. Buat ape tu dah nak tidur ke ??? Eh jappp syg2 dah minum Millen Xell ke tu?? Jngn lupa minum tau!! Nak putih nak kurus kena laa minum millen xell syg2 😘
.
Ok laa syg2 smua esok kita borak2 lagi yer akk dah nak masuk tidur ni . Good night 😴😴
.

#myonlineshopes #stokissah #Millenxellmiri #stokissarawak #beautyproducts #MillenXell #whiteningproducts #nakcantik #nakkurus #quputehbarulahputih #healthyproducts #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei #quputehmiri

1πŸ’¬

Loading...

Alahaiiii comel jer kan @aydajebat menari mcm tu sambil bershake shake uolls dengan Aurawhite Diamond Sparkle nie! 😍😍 Uolls bila lagi??
.
Jom dapatkan Aurawhite Diamond Sparkle di Myonlineshopes atau online shopping di website www.myonlineshopes.my tau!!
.
Nak cantik macam Ayda Jebat kena lah rajin shake shake uolls!! 😍😍 Mana tau boleh ploles macam Ayda lepas nie kan?? πŸ˜‰
.
Nak lagi info whatsapp 010 840 8600 tau!!
.
#myonlineshopes #aurawhitestokismiri #aurawhitesarawak #beautyproducts #nakcantik #nakputih
#AydaJebat #Aurawhite #ShakeShakeUolls #RugiKalauTakCuba #stokissah #rawatmasalahkulit #stokissarawak #miri #sarawak

1πŸ’¬

Hari ini misi menambah ilmu πŸ’ͺ🏻 πŸ’ͺ🏻
.
Siapa nak shopping online blh je di www.myonlineshopes.my. Payment trus. Cepat dan senang jerr. Klu nak pm di fb page blh tgk fb page : myonlineshopes 😊😊
.
#myonlineshopes #learning #ecommerce #shopping #shoppingonline #healthandbeautyproducts #beautyproducts #nakkurus #nakcantik #skincare #cosmetic

0πŸ’¬

"Haishh asyik lilit style tudung yang same jerrr. Bosan lah" 😫
.
Haaa meh tngok tutorial cmne nak lilit shawl LADY WARDA by @naelofarhijab ni.. Senang je uollsss 😍
.
Yg nak lawa2 and bergaya cam Neelofa boleh lah singgah di @myonlineshopes Permaisuri Imperial City Mall.. Macam2 ada tau πŸ˜˜πŸ’•
.
Boleh juga beli secara online di wwwyonlineshopes.my atau boleh whatsapp 010 840 8600 utk byk lagi info 😊
.
#myonlineshopes #shoppingonline #naelofarhijaboriginal #stokissah #stokissarawak #naelofarhijabmiri #naelofarHijab #LadyWarda #Neelofa #shoppingonline #miri
#Sarawak #Brunei

0πŸ’¬

Good morning! Happy weekend! 😘😘
.
Buat ape ari ni? Jgn lupa tau cuci muka dgn emma maembong bubble soap dan pakai serum emma maembong before keluar tau! Utk pastikn kulit sentiasa lembap, cantik mulus gitew 😘😘😘
.
@embs_hq
#emmamaembong #emmamaembongbubblesoap #sabunjerawatmurah #sabunkulitsensitif #serum #serumjerawat #serumjeragat #beautyproducts #skincare #myonlineshopes #shoppingonline #shopping

0πŸ’¬

Wahhhhh !!! Thank you Kak Rose 😘😘 Hari ni die singgah MyOnlineShopes Lutong uollsss. Dahtu grab V Asia Protein Plus.. Bukan 1 botol tapi 2 sekali haaa. Thankyou sis.. lain kali boleh lah singgah lagi yerr ❀️
.
Okay lah. Goodnight 😘 Esok kite smbung lagi yerr
.
Yg nak cantik2 & sihat tu kene lah singgah outlet @myonlineshopes selalu okay? 😘
.
#myonlineshopes #stokissah #Vasia #stokissarawak #original #proteinplus #supplementsedap #naktambahberat #produkkesihatan #healthyproducts #beautyproducts #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

PRODUK YANG SANGAT VIRAL PADA MASA KINI DH ADA DI MYONLINESHOPES!!
.
Produk apa tu? DYXY COSMETICS lah uollssss 😍 Meh akk payung kit info kat bawahπŸ‘‡πŸ»
.
πŸ’– BC CREAM
βœ”οΈ Bb cream + Concealer
βœ”οΈ Full Coverage
βœ”οΈ Tak Berminyak
βœ”οΈ Tak Bercapuk
βœ”οΈ Tahan lebih 8 jam
βœ”οΈ Spf50++
.
πŸ’– GREEN TEA FACE MIST
βœ”οΈ Melembapkan kulit muka
βœ”οΈ Kecutkan jerawat
βœ”οΈ Membantu tutup liang pori
βœ”οΈ Buat muka lebih glowing
βœ”οΈ Makeup akan tahan lebih lama
.
πŸ’– BRUSH
βœ”οΈ Sapuan makeup akan jdi lebih halus & sekata
βœ”οΈ Tahan 2-3 tahun
βœ”οΈ Tidak mudah kembang & tercabut
.
Best ke.. Tak best tu? Best kan? Haaa tunggu apa lagi uollsss. Jom grab DYXY COSMETICS sebelum stok habis!
.
Jom walk in ke semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 010 840 8600 yerr πŸ˜˜πŸ’•
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #dyxycosmetics #bccream #flawless #beautyproducts #foundation #greenteafacemist #stokisdyxy #miri #viral #sarawak #dyxymiri #nakcantik

3πŸ’¬

Cak!! Selamat tghari syg2 MOS semuaa. Tgh siap2 nak lunch ke? Sambil2 lunch tu meh dgr Kak Lin pesan cara2 nak dapatkan TruDolly πŸ˜˜πŸ’•
.
Utk pengetahuan korg.. 1 box ada 2 btol. Tahan sebulan. 1 btol utk detox dan 1 btol utk skin. Apa yg bestnye Trudolly ni?? Semua ramuan yg bgus utk kecantikan dalaman dan luaran ada dlm @trudollyhq . Rugi klu x cuba. Rahsia kecantikan @missfazura 😍😍 Nak cantik macam Fazura jugak!
.
Nak dapatkan Trudolly blh WALK IN ke outlet @myonlineshopes berdekatan or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my
.
Or wasap je kat no Hotline 0108408600 πŸ˜‰
.
@puterizarith
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #trudollymiri #trudollybintulu #trudollydimiri #nakputih #nakcantik #trudolly #fazura #beautybooster #beautyproducts #beauty #detox #miri #Sarawak #brunei #shoppingonline #fattzura #trudollybyfazura

0πŸ’¬

Salam Jumaat & Selamat pagi semua!!! 😍😍
.
Sebelum nak menunaikan solat Jumaat tu nanti jangan lupa sembur M.O.S Perfume keluaran @myonlineshopes nie tau!! Halal , boleh di bawa solat & wangi pulak tu!! 😍
.
Memang ramai cust MOS cakap memang wangi. Klu x, x kan beribu dh restock wlu x smpi setahun kan??. Alhamdulillah.. jom kita semua wangi wangi dgn MOS Perfume! 😘😘
.
www.myonlineshopes.my
.
#myonlineshopes #mosperfume #mos
#viral #shoppingonline #wangianhalal #bolehdibawasolat #nakwangi #salamjumaat #miri #sarawak #brunei #perfume

2πŸ’¬

Wahhhh!!! Thank you sis Jusie! 😘 Sudi singgah Myonlineshopes Lutong selalu.. Grab Pinky Plus pulak kali ni.. Tqsm sis Jusie. Kalau free singgah lagi ya 😍😍
.
Okaylah goodnight syg2 semua.. Esok kita smbung lagi ya πŸ’•
.
Yg nak cantik2 & sihat tu kene lah singgah outlet @myonlineshopes selalu okay? 😘
.
#myonlineshopes #stokissah #JamuJelita #stokissarawak #original #pinkyplus #nakputih #produkkesihatan #healthyproducts #beautyproducts #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

1πŸ’¬

Berita baik buat syg2 MOS semua!!! 😍😍😍 Trudolly by @missfazura dah ready stock di @myonlineshopes!!
.
Mesti ramai yang tak sabar nak grab @trudollyhq nie kan coz ada FREE GIFT WATER BOTTLE yg sgt cuteee klu beli 2 boxes uollss 😱😍
.
Untuk info whatsapp 010 840 8600 tau & jgn lupa singgah @myonlineshopes yer !!!
.
Jom orang Miri, Sarawak dan Brunei kita sihat dan cantik dengan TruDolly sebelum stock licin lagi!!!!
.
.
#myonlineshopes #fazura #trudolly #beautydetox #beautyproducts #miri #sarawak #brunei #nakcantik #nakkurus #detox #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #myonlineshopesoutletemarttudan #myonlineshopesoutleteconsave #myonlineshopespermaisuriimperialcity #skincare #stokistrudolly #miri #sarawak #brunei #trudollydimiri #trudollymiri

2πŸ’¬

Petang semua 😍 Haaa nak share kit gmbar sis Minica kite ni. Patut lah kulit flolesss. Amalkan Aurawhite Lemon Berry & Manja kaseh Cocoa rupanya 😊 Tqsm sis.. Sudi singgah @myonlineshopes Permaisuri City Mall.. Kalau free singgah lagi ya πŸ˜˜πŸ’•
.
Sape2 yg nak cantik & sihat selalu tu kena lah salu singgah @myonlineshopes . Macam2 ada uollsss.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #beautyproducts #myonlineshopesimperialcitymall #nakcantik #nakputih #Aurawhite #aurawhitebeauty #viral #miri #sarawak

0πŸ’¬

Selamat petang sayang2 MOS semua. Tgh buat apa tu? Meh tgok ni jap.. πŸ˜˜πŸ’•
.
Tengok betapa berubah nya muka Emma lepas menggunakan EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP 😍
.
EMBS sangat sesuai utk korang yang ada masalah kulit muka
❌jerawat
❌jeragat
❌kulit kusam
❌kulit sensitif
❌muka berminyak
.
Mane nak dapatkan sabun EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP ni? Walk in je ke mana2 outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 010 840 8600
.
@embs_hq
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #embs #emmamaembong #sabunjerawat #serumjerawat #buatanmalaysia #produkkecantikan #beautyproducts #masalahkulit #miri #viral #sarawak #brunei

0πŸ’¬