Bella Yusoff

Nabila gemok gila 🍫😼

http://twitter.com/nabilahudda_

182 posts 3,269 followers 1,123 following

Be your own person, not a shadow to someone else.

2💬

InshaaAllah happy ending till jannah Yana&Botak 💕 Since 2013 till now, alhamdulillah now you're married 👫❤️

5💬

Loading...

Life its about balance. Be kind, but don't let people abuse you. Trust, but don't be deceived. Be content, but never stop improving yourself 💕 *Tengah tahan napaihhhh 👅

1💬

People who gives out negative vibes, pergilah mampos sana.

3💬

Tambah lemak 😌🍗🍔🍟🍦

0💬

Loading...

Paling sayang, kekadang nyampah. Kekadang lantak kaulah nak buat apa pun, hahahaha 😛 Tapi tulah benci geram macam mana sekali pun, tetap sayang. Sebab dia je ada dengan aku time susah senang, sampai kerja pun kalau boleh satu bangunan. Ehemmm saja post, sebab cam dah lama tak jumpa dia ni 😂 Padahal esok jumpa, hikhik see you tmr bbgl 💕

6💬

I remember you use to have the kind of smile that would light a room. You were so full of happiness but somehow you’ve allowed life or bad relationships dim your light. If you’re feeling beat down or even stepped upon, keep your spirits. Even flowers that are stepped on grow back.

8💬

Acu with ariq, qaseh, budiman ❤️ *Anggun missing in action 🎈

1💬

Loading...

Missing you, alfatihah 🙏

2💬

To my beloved brother/abangla to be daddy soon, happy birthday 🎉🎂💕

2💬

Memories in Kuala Lumpur 2017 💕

2💬

Loading...

People will judge you, hate you and hurt you. But that shouldn't stop you from being the person you want to be.

0💬

Detimmm 💕

7💬

I appreciate effort. No matter how small, silly or irrelevant, i appreciate effort.

0💬

Loading...

'I hope my bestfriend meets a boy who loves her as much as i love her because sometimes i think she forgets how well she should be treated' - Kakak tuju dekat adik sebelah, okbye 😛

2💬

No matter what anyone says, you only really have yourself ❤️

0💬

Love this certificate thooooooo 💕

2💬

Loading...

Bbgl 💕

5💬

Tak semua orang boleh nampak effort kita, biarlah.

At least we tried.

3💬

31 bulan 8, 57 negaraku merdeka 🇲🇾🎉 #Negaraku #Malaysia

0💬

Aku bersyukur sangat, ada kawan baik sama hobi. Tu je nak cakap, duit ada takda kita redah je. Kalau pape dengan minah ni, tak pernah lokek dengan pertolongan. Btw thanks, sepanjang bola sukansea ni awak layan saya pergi stadium shah alam. Lepas ni kita layan balik game selangor. Much love my bff 😘💕

1💬

Takpa team Harimau Malaya, kita cuba dua tahun lagi 💪⚽️🇲🇾 #SelamanyaHarimauMalaya #Negaraku

0💬

Goodluck untuk team bola Malaysia esok 🇲🇾

1💬

Volunteer dekat sini feeling kat tepi pantai jap 😛

1💬

Kila, ibu/mama & bella 👭

1💬