Bella Yusoff

Nabila gemok gila 🍫😼

http://sayat.me/nabilayusoff

  • posts177

Memories in Kuala Lumpur 2017 πŸ’•

1πŸ’¬

People will judge you, hate you and hurt you. But that shouldn't stop you from being the person you want to be.

0πŸ’¬

Detimmm πŸ’•

7πŸ’¬

I appreciate effort. No matter how small, silly or irrelevant, i appreciate effort.

0πŸ’¬

'I hope my bestfriend meets a boy who loves her as much as i love her because sometimes i think she forgets how well she should be treated' - Kakak tuju dekat adik sebelah, okbye πŸ˜›

2πŸ’¬

No matter what anyone says, you only really have yourself ❀

0πŸ’¬

Love this certificate thooooooo πŸ’•

2πŸ’¬

Bbgl πŸ’•

5πŸ’¬

Kawan sebelah ni kata rindu kakak dengan game selangor. Rindu saya, naik tingkat 10 okay? Rindu game final, kita berdoa jela selangor ada akai masa game 😘

3πŸ’¬

Tak semua orang boleh nampak effort kita, biarlah.

At least we tried.

3πŸ’¬

31 bulan 8, 57 negaraku merdeka πŸ‡²πŸ‡ΎπŸŽ‰ #Negaraku #Malaysia

0πŸ’¬

Aku bersyukur sangat, ada kawan baik sama hobi. Tu je nak cakap, duit ada takda kita redah je. Kalau pape dengan minah ni, tak pernah lokek dengan pertolongan. Btw thanks, sepanjang bola sukansea ni awak layan saya pergi stadium shah alam. Lepas ni kita layan balik game selangor. Much love my bff πŸ˜˜πŸ’•

1πŸ’¬

Takpa team Harimau Malaya, kita cuba dua tahun lagi πŸ’ͺβš½πŸ‡²πŸ‡Ύ #SelamanyaHarimauMalaya #Negaraku

0πŸ’¬

Goodluck untuk team bola Malaysia esok πŸ‡²πŸ‡Ύ

1πŸ’¬

Nak beli tiket, tiket habis! Kahkahkah 😌

10πŸ’¬

Road to final πŸ‡²πŸ‡Ύ Saya bangga jadi anak Malaysia ❀ #Negaraku #HarimauMalaya #TeamMalaysia #SukanSea29 #KualaLumpur2017 #BangkitBersama #RisingTogether #KamilahJuara πŸ―πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ…βš½

0πŸ’¬

Meet my bader rimau πŸ―πŸ‡²πŸ‡Ύ #Rimau #Negaraku #KualaLumpur2017 #RisingTogether #BangkitBersama #TeamMalaysia

0πŸ’¬

Volunteer dekat sini feeling kat tepi pantai jap πŸ˜›

1πŸ’¬

Kila, ibu/mama & bella πŸ‘­

1πŸ’¬

Still stuck with stadium bukit jalil! #SukanSea29 #SeaGames #KualaLumpur2017 #NegarakuπŸ‡²πŸ‡Ύ #RisingTogether #BangkitBersama #TeamMalaysia

0πŸ’¬

Lets rising together! #NegarakuπŸ‡²πŸ‡Ύ #KualaLumpur2017 #TeamMalaysia #BangkitBersama #StadiumNasional #BukitJalil

5πŸ’¬

Everything will fall into place in due time. Remain positive, patient, full of faith, and pray ✨

0πŸ’¬

Dah tengok sabrina kekasih lama belum? Kahkahkah πŸ˜›

1πŸ’¬

I'm workinghard for treat myself πŸ’•

0πŸ’¬

Dear self, you are just tired. You are not lost.

0πŸ’¬

Ramai orang boleh jadi cantik sebab make up, baju dan badan. Tapi tak ramai boleh jadi cantik sebab akhlak, budi pekerti dan tutur kata. Okaylah saya gemuk, bye 😚

2πŸ’¬