Fatin Nasiha

Andai kau b'oleh bahagia,ingat itu bukan utk slamanya.. Andai kau b'oleh sengsara,ingat itu bukan utk slamanya.. _Hidup ini Sementara_

167 posts 2,615 followers 183 following

Besar tngungjwb lelaki!!
Dari mak,adk pmpn,wife smpailah ke anak2 nanti.. .
.
.

Muka aku paling bahagiaa..haha
#family

1💬

From tokyo..
#thanksgiving

1💬

Syoknyaa budak dua owg tu nk stat holiday dh..kita2 ni pkai xbrasa dh laa...
.

Depa asai bkn senyum lagu tu...tetiba sama plak..ckp 'adk bradik' maqah lngsung la hat kak tu...
.

P/s : nk hbaq yg adk pmpn tu kalu besiap segak lebih pada kita..dan la besaq skit g..kita segak sama2...hahaa
.

#muchlove
#holidaycoming

8💬

Loading...

Just make ur life smooth..
#lifestyle
#blackwhite

5💬

HappY Besday to my bro @loazfauz & my only ensem boy @nazarudinnadzir hope all ur dream come true.. Congrats sbb smlm 1mlaysia clebrate bsday hangpa siap dgn bunga api lagiii,smpai bopa pagi pun xtw laa...aduhaii😂 .

Time ney pakat dok lawan tokak tebu...xtw la abiz bopa batang.. .

P/s :meh aaa penang,kita bagi mkn kek sorang sebijiii...hehee
#besdayboy
#inikampungkami
#siblings
#picnijaada
#ignorebackground😂

10💬

Loading...

Dinner luar laa smbut deepavali...hehee
#happydeepavali

2💬

Auchhh!!Tersuka tanpa sengaja...
#layannnnn
#Repost @fattahaminz (@get_repost)
・・・
1234U OFFICIAL MUSIC VIDEO TEASER

Hi, semua!

Hari ni #FASTYLEASIA akan release official music video untuk single terbaru saya, #1234U, yang merupakan salah satu lagu dalam #OSTWanitaTerindahMovie. Music video ini akan disiarkan pada jam 3:00PM nanti di saluran YouTube FASTYLEASIA.

Nantikan official music video ini dan jangan lupa share banyak-banyak k! Lagu ini digubah oleh Aizat Amdan, Anas Amdan, dan Mel Ramlan and it's 1234U!

#WanitaTerindahMovie #WanitaTerindah #RedcomFilms #1234UbyFattahAmin #WarnerMusic #KGE #Malaymovie

1💬

Loading...

Aduh,asal nampak gemukk nihhh...owg sblah tu stedy jaaa..
#camrarosak
#30september2017

1💬

Make love till the end of life..congrats
#wedingday
#26aug2017

3💬

Loading...

Lab pun dh mcm stor..full of machine..
#medicallabtechnology
#penang
#25thjuly2017

0💬

Loading...

Antara kebesaran Allah yang paling ketara, Dia cipta langit tanpa tiang..
#sundaymotivation

13💬

Loading...

Spherical earth..

1💬

Bahagia tu sebenarnya apabila kita,

Menangis krana Allah
Ketawa krana Allah
Bersabar krana Allah
Bersyukur kepada Allah

#escapeadventures
#penangholiday
#july2017

0💬

Such a nice sunset..pic nmpak bayang pun kira jadilahh...Janji berdua..
#kingqueen

5💬

Setiap owg ad cerita tersendiri..
& this is my story..
#kingqueen

0💬

Dkat stahun dh xtgk movie..
Nk habaq betapa bzy nya thun nii...
#2ndjuly2017😊
#tgvcinemas

0💬

Kami puas dh beraya...lapaq nasi pulak..
#dinner

6💬

Smua pun cntik...tp fasha sandha paling cntikkk...

0💬

Wtpe yg mahal kalu yg murah quality setanding yg mahal...asalkan kena dgn cara..
#berjimatcermatkatanya
#sundayfunday

0💬

Balik keja lewat2 mmg xsmpat la nk memasak nya...Jadi kita tolong owg yg berniaga kt bazar..pahala jugak..
#testing
#selamatberbuka

3💬