Fatin Nasiha

Andai kau b'oleh bahagia,ingat itu bukan utk slamanya.. Andai kau b'oleh sengsara,ingat itu bukan utk slamanya.. _Hidup ini Sementara_

175 posts 2,735 followers 173 following

Rajin pulak tngn ni dok up pic..😊 #salamjumaatsemua
#maafsalahsilap

1💬

Loading...

Cuci mata! Cuci mulut! Cuci walet!

#swensens
#theonepenang

3💬

Balik2 keja ternmpak nota amaran!

Ya,setuju..Agk2 lah weh...pagi2 nk g keja bau asap dlm lif..kna yg dok level cam aku nk smpai bwh mau sesak nafas dok bau.. Lagi 1,ats moto...mmg hangin btoi..time tu laa dy nk smoke..xpkir ke owg blakg kena abu,asap rkok tu...1 word,mmg sial

Tp tu lah...agak2 ad ksedaran tak utk si perokok tu..haih,berdoa jelah... #safetyfirst
#prayforthem
#teroverpulak

2💬

Its just Tuesday..
Tp dh xsabar nk tungu weekend..
#lazyday😏

1💬

Loading...

Tokwan kesayangan ai.. #yearend2017

0💬

Makan2...
#dinner

3💬

Besar tngungjwb lelaki!!
Dari mak,adk pmpn,wife smpailah ke anak2 nanti.. .
.
.

Muka aku paling bahagiaa..haha
#family

2💬

Loading...

From tokyo..
#thanksgiving

1💬

Syoknyaa budak dua owg tu nk stat holiday dh..kita2 ni pkai xbrasa dh laa...
.

Depa asai bkn senyum lagu tu...tetiba sama plak..ckp 'adk bradik' maqah lngsung la hat kak tu...
.

P/s : nk hbaq yg adk pmpn tu kalu besiap segak lebih pada kita..dan la besaq skit g..kita segak sama2...hahaa
.

#muchlove
#holidaycoming

8💬

Just make ur life smooth..
#lifestyle
#blackwhite

5💬

Loading...

HappY Besday to my bro @loazfauz & my only ensem boy @nazarudinnadzir hope all ur dream come true.. Congrats sbb smlm 1mlaysia clebrate bsday hangpa siap dgn bunga api lagiii,smpai bopa pagi pun xtw laa...aduhaii😂 .

Time ney pakat dok lawan tokak tebu...xtw la abiz bopa batang.. .

P/s :meh aaa penang,kita bagi mkn kek sorang sebijiii...hehee
#besdayboy
#inikampungkami
#siblings
#picnijaada
#ignorebackground😂

10💬

Dinner luar laa smbut deepavali...hehee
#happydeepavali

2💬

Loading...

Auchhh!!Tersuka tanpa sengaja...
#layannnnn
#Repost @fattahaminz (@get_repost)
・・・
1234U OFFICIAL MUSIC VIDEO TEASER

Hi, semua!

Hari ni #FASTYLEASIA akan release official music video untuk single terbaru saya, #1234U, yang merupakan salah satu lagu dalam #OSTWanitaTerindahMovie. Music video ini akan disiarkan pada jam 3:00PM nanti di saluran YouTube FASTYLEASIA.

Nantikan official music video ini dan jangan lupa share banyak-banyak k! Lagu ini digubah oleh Aizat Amdan, Anas Amdan, dan Mel Ramlan and it's 1234U!

#WanitaTerindahMovie #WanitaTerindah #RedcomFilms #1234UbyFattahAmin #WarnerMusic #KGE #Malaymovie

1💬

Aduh,asal nampak gemukk nihhh...owg sblah tu stedy jaaa..
#camrarosak
#30september2017

1💬

Loading...

Make love till the end of life..congrats
#wedingday
#26aug2017

2💬

Lab pun dh mcm stor..full of machine..
#medicallabtechnology
#penang
#25thjuly2017

0💬

Antara kebesaran Allah yang paling ketara, Dia cipta langit tanpa tiang..
#sundaymotivation

13💬

Spherical earth..

1💬

Bahagia tu sebenarnya apabila kita,

Menangis krana Allah
Ketawa krana Allah
Bersabar krana Allah
Bersyukur kepada Allah

#escapeadventures
#penangholiday
#july2017

0💬

Such a nice sunset..pic nmpak bayang pun kira jadilahh...Janji berdua..
#kingqueen

5💬