17

184 posts 1,151 followers 2,759 following

Woiii budak congrats dapat nbr 5 mrentas desa πŸ˜­πŸ˜­πŸ’•

2πŸ’¬

Merentas desa done πŸ”›

0πŸ’¬

0πŸ’¬

Loading...

Tipu laa kalau cakap tak sayangg tipu lah kalau cakap tak rindu πŸ˜” hariΒ² adik mengadu adik menangis kata rindu makk.. Kak mana tak sebak dengaq adik kata mcm tu mcm mana ponn kakak tak boleh bawak mak balik.. Kakak pun rindu mak.. Nak buat mcm mna. Kita kena redho dengan ketentuan. Maybe sebab adik kecik lagi adik masih tak faham. InsyaAllah kakak akan jaga adik kakak akan didik adikk mcm mana makk penah buat masa mak masih hdup.. PejamcelikΒ² dahh nak dekat 2 bulan arwah mak pi tinggaikan kami.. Allahuuuu rinduu tu tak terkata just bole luah dengan ayaq mata πŸ˜” wlaupun digantikan dengan orang lain takkan penah sama .. Kakak rindu makkk sangatΒ² 😭.. Alfatihah

14πŸ’¬

Sorang πŸ˜‚πŸ’•

1πŸ’¬

πŸ™ˆ

0πŸ’¬

Loading...

☁️

0πŸ’¬

Dad ❀️

0πŸ’¬

😎

0πŸ’¬

Loading...

Dad ❀️ kesayangan dunia akhirat πŸ’•

0πŸ’¬

🎈

0πŸ’¬

Nur Eryna Syifa πŸ’•

2πŸ’¬

Loading...

Choiiiii acah 😝

10πŸ’¬

♨️♨️♨️

0πŸ’¬

Tekejut beruk nampak crush πŸ˜†πŸ’•

1πŸ’¬

Loading...

🐊

0πŸ’¬

πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽ€

0πŸ’¬

Loading...

Happy Burfday πŸŽŠπŸŽ€my beloved sis in lawπŸ’• may Allah bless you always sayangg 😘 smoga murah rezekii .. Be a good mom fr your child πŸ’› Kami nak anak menakan lagi 😝 thanks slalu ada masa nisa perlukan kak 😍 tempat mengadu luah perasaan ..slalu jadi pendengarr setia πŸ’œ selalu jadi teman kena buli πŸ’™ selalu jadi teman kanak2 riang πŸ’š selalu jadi teman btengkaq manja gituw 😜 evrything is you babe πŸ’‹ mak dah tadak kak laa segala2nyaa bagi nisa πŸ’• kita kuat kan kak trima dugaan yg Allah bagi πŸ’ͺ huhu.. Happy2 slalu.. Menjadikan surprise malam ni πŸ˜† abang laa plan evrything πŸ˜‚ kena prank πŸ˜† hujan2 redah jugak dengan luka nazer pon tk elok lg dok auw2 ataih mto sakit sanggup semata2 nak pii ambik kek kat kak πŸŽ‚πŸ˜πŸ˜ plan punya plan sampai abg pggey kak mai dapoq kena baling tepung πŸ˜‹ syoqkan 😜 then nisa keluaqq dari bilik nyanyi "Allah selamatkan kamu" hahaha.. Kalau ada mak lagi best kann πŸ˜‰ tapi mak dah bahagia kat rumah baru 😌 smogaa mak tenang kat sana ❀️ HAPPY BIRTHDAY AGAIN SIS πŸŽ‰πŸŽˆ#Aimi_turn25 πŸ’•πŸŽ‚

8πŸ’¬

Terima kasih untuk segala2nya mak. Bagaikan mimpi sekejap je mak dah pergi 😌 mak jaga diri elok2 kat sana. Kakak janji kakak jaga adik elok2.. InsyaAllah kakak kuat trima semua nih. Semoga mak tenang kat sana 😌 kakak sayang makk.. ❀️

11πŸ’¬

πŸƒ

0πŸ’¬

CekNaβ€οΈπŸ™ˆ

0πŸ’¬

πŸ’ƒ

0πŸ’¬

Oiiii happy beday oqang belakang πŸŽ‰bila tah brfday hang πŸ˜‚ lupa dohhh 😁 exam bt elok2 buat main2 aku seypak satgy πŸ‘― pijahturn14❀️

2πŸ’¬

4taun sengah da tak jumpak πŸ˜‚ tinggi sikit ja pon 🌚 dok ungkit tulaa smpai taun depan 😐

0πŸ’¬

Anak Pak Rahim laa ni ajaq jadi laguni πŸ˜†@nur.rahimah_ πŸ’•πŸ’•

2πŸ’¬

πŸ’¦

0πŸ’¬

Student lagi πŸ’†

0πŸ’¬

Kebahagiaan milik semua insan πŸ˜‚πŸ’•πŸ’•

7πŸ’¬